- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.981
amin Allah bu durumu yaşayanlarında yardımcısı olsunnay evet canım Allah korusun
canım sıkılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
arıycam deyipde aramayan erkeklere gıcık oluyorum
benımkide kısa dönem yaptı canım inan cok çabuk geçiyoo her aksam arıyodu cok rahat oluyolar zatennteşekkür ederim :) çok cana yakınsınız sağolun kızlar.. biz ikimizde devlet memuruyuz, ama gel gör ki askerliği 5 ay yapmak için lisans okuyor . 2 sene sonra bitcek bi de 5 ay askerlikaynı yerde çalıştığımız için nerdeyse haftada 3 gün görüyoruz birbirimizi ister istemez daha çok içiçesin ve tartışmalar da haliyle fazla oluoyr , ikimizde dikkafalıyız ama inş. devam eder çok seviyorum onu ama, bu şekilde 2 yıl daha noluruz bilinmez.. sizde evlenin seviyosanız neden maddi durumu sorun yapasınız ki
sağol bebişim evet cok heyecanlıyım bendeeoo süpermiş yaabenimki de perşembe günü gelicek, gerçi ben daha bugün geçirdim benimkini keşana, senin için kendimden çok sevinirim perşembe günü inan ki
sözleşmede birbirimize bazı şeyler için söz verdik, o söz verdiğimiz şeyler yazıyo, bi gün tarayıcıdan geçirip buraya koyarım tatlım görürsün şimdi tam anlatamadım
benımkide kısa dönem yaptı canım inan cok çabuk geçiyoo her aksam arıyodu cok rahat oluyolar zatenninan maddi durum hepsinden daha zorr bana ben senı şimdi alıpta günahına giremem demişti o zaman kızmıştım ama haklıymış aslında..suanda geçici olarak bi yerde çalışıyo amacı bankacılık üzerine zaten bölümüde bankacılık üzerineydi yanı iyi bi iş maaş olmadan bizim cok zorrr tartışmalar bizdede önceden cok olurduu mecburen bi taraf alttan almak zorunda ufacık şeyleri 3 gün boyunca tartıştıgımızı biliirm benn ama baktık olmuyoo biraz o alttan aldı biraz ben derken ortalama bi yol tutturduk suanda ayda bikere bile tartışmıyoruzdur yani
hala limoni misiniz aynı konuda gwencimm o yüzden mi böyle yapıyo ama haklısın bende beklemekten nefret ederımm ben mesela arıcam dediysem kesin ararım dakika bile geçsin istemem çok dakikimdir ben bu huyum bazen benı yorsada engel olamıyorum :26:arıycam deyipde aramayan erkeklere gıcık oluyorum
arıcam deyip aramadıysa, aranıp haşlanmayı haketmiş demektir :)) zeyno kanunları !
amın tatlım sağol sende alttan al uzatma tartışmaları erkeklerin en nefret ettikleri şey uzatmaktırr..sıcak davrann kızdırsada seni aşkım bebegım de her zaman ilk başlarda zoruna gidecek ama emın ol kazanan sen olacaksn sevgilinde aynı şekilde davranmaya başlayacak böylece tartışmalar unutulup gidecekmaş. canım nazar değmesininş hallolur işleriniz en yakın zamanda evlenip mutlu bi yuva kurarsınız..
hala limoni misiniz aynı konuda gwencimm o yüzden mi böyle yapıyo ama haklısın bende beklemekten nefret ederımm ben mesela arıcam dediysem kesin ararım dakika bile geçsin istemem çok dakikimdir ben bu huyum bazen benı yorsada engel olamıyorum :26:
amaaaan valla biran geldi icimden yapmak ama bosver dedim
aynen msj atsa olurmuş ama uyuyakalmıştır belkide kuzum sen msj attın mı neden aramadın diyeeyok degil cnm iyi aramız ama 4 gundur boyle oldu zaten birgun hic gorusmedik ertesi gunlerde gun icinde 1-2 dk ka konustuk hep aksam su saatte arıycam dedi aramadı ve ben cok sinir oluyorum lan bi msj cek arayamıyosan bari bascavusun esegimi var burda
teşekkür ederim :) çok cana yakınsınız sağolun kızlar.. biz ikimizde devlet memuruyuz, ama gel gör ki askerliği 5 ay yapmak için lisans okuyor . 2 sene sonra bitcek bi de 5 ay askerlikaynı yerde çalıştığımız için nerdeyse haftada 3 gün görüyoruz birbirimizi ister istemez daha çok içiçesin ve tartışmalar da haliyle fazla oluoyr , ikimizde dikkafalıyız ama inş. devam eder çok seviyorum onu ama, bu şekilde 2 yıl daha noluruz bilinmez.. sizde evlenin seviyosanız neden maddi durumu sorun yapasınız ki
amın tatlım sağol sende alttan al uzatma tartışmaları erkeklerin en nefret ettikleri şey uzatmaktırr..sıcak davrann kızdırsada seni aşkım bebegım de her zaman ilk başlarda zoruna gidecek ama emın ol kazanan sen olacaksn sevgilinde aynı şekilde davranmaya başlayacak böylece tartışmalar unutulup gidecek
sağol bebişim evet cok heyecanlıyım bendeetmm cnm okurum merak ettım ne güzel aktiviteler yapıyosunuz birlikte yaa
tatlım biz maddi durumu sorun etmicez de, ikimizin de okulu var, sevgilimin kısa dönem askerliği var, ondan sonra iş bulduğu gibi evlenicez. biz de 6,5 yıldır çıkıyoruz. evlerimiz birbirimize 20 dk uzaklıkta, her gün görüşüyoruz. mutlaka alışkanlıklar oluyor, ama aşk hiçbir zaman bitmiyor inan ki, hiç korkma. sadece alışkanlığın doğal bi sonucu olarak bazen heyecan azalabiliyor. onun için de değişik ortak şeyler yapın. ilişkiyi monotonluğa sokmayın. aşkınız bitmediği sürece mutlu sona kavuşursunuz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?