Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

teşekkür ederim :) çok cana yakınsınız sağolun kızlar.. biz ikimizde devlet memuruyuz, ama gel gör ki askerliği 5 ay yapmak için lisans okuyor . 2 sene sonra bitcek bi de 5 ay askerlik aynı yerde çalıştığımız için nerdeyse haftada 3 gün görüyoruz birbirimizi ister istemez daha çok içiçesin ve tartışmalar da haliyle fazla oluoyr , ikimizde dikkafalıyız ama inş. devam eder çok seviyorum onu ama, bu şekilde 2 yıl daha noluruz bilinmez.. sizde evlenin seviyosanız neden maddi durumu sorun yapasınız ki

benımkide kısa dönem yaptı canım inan cok çabuk geçiyoo her aksam arıyodu cok rahat oluyolar zatenn inan maddi durum hepsinden daha zorr bana ben senı şimdi alıpta günahına giremem demişti o zaman kızmıştım ama haklıymış aslında..suanda geçici olarak bi yerde çalışıyo amacı bankacılık üzerine zaten bölümüde bankacılık üzerineydi yanı iyi bi iş maaş olmadan bizim cok zorrr tartışmalar bizdede önceden cok olurduu mecburen bi taraf alttan almak zorunda ufacık şeyleri 3 gün boyunca tartıştıgımızı biliirm benn ama baktık olmuyoo biraz o alttan aldı biraz ben derken ortalama bi yol tutturduk suanda ayda bikere bile tartışmıyoruzdur yani

sağol bebişim evet cok heyecanlıyım bendee tmm cnm okurum merak ettım ne güzel aktiviteler yapıyosunuz birlikte yaa

maş. canım nazar değmesin inş hallolur işleriniz en yakın zamanda evlenip mutlu bi yuva kurarsınız..

arıycam deyipde aramayan erkeklere gıcık oluyorum
hala limoni misiniz aynı konuda gwencimm o yüzden mi böyle yapıyo ama haklısın bende beklemekten nefret ederımm ben mesela arıcam dediysem kesin ararım dakika bile geçsin istemem çok dakikimdir ben bu huyum bazen benı yorsada engel olamıyorum :26:

maş. canım nazar değmesin inş hallolur işleriniz en yakın zamanda evlenip mutlu bi yuva kurarsınız..
amın tatlım sağol sende alttan al uzatma tartışmaları erkeklerin en nefret ettikleri şey uzatmaktırr..sıcak davrann kızdırsada seni aşkım bebegım de her zaman ilk başlarda zoruna gidecek ama emın ol kazanan sen olacaksn sevgilinde aynı şekilde davranmaya başlayacak böylece tartışmalar unutulup gidecek

yok degil cnm iyi aramız ama 4 gundur boyle oldu zaten birgun hic gorusmedik ertesi gunlerde gun icinde 1-2 dk ka konustuk hep aksam su saatte arıycam dedi aramadı ve ben cok sinir oluyorum lan bi msj cek arayamıyosan bari bascavusun esegimi var burda

aynen msj atsa olurmuş ama uyuyakalmıştır belkide kuzum sen msj attın mı neden aramadın diyee

tatlım biz maddi durumu sorun etmicez de, ikimizin de okulu var, sevgilimin kısa dönem askerliği var, ondan sonra iş bulduğu gibi evlenicez. biz de 6,5 yıldır çıkıyoruz. evlerimiz birbirimize 20 dk uzaklıkta, her gün görüşüyoruz. mutlaka alışkanlıklar oluyor, ama aşk hiçbir zaman bitmiyor inan ki, hiç korkma. sadece alışkanlığın doğal bi sonucu olarak bazen heyecan azalabiliyor. onun için de değişik ortak şeyler yapın. ilişkiyi monotonluğa sokmayın. aşkınız bitmediği sürece mutlu sona kavuşursunuz merak etme

canım ben çok yapıyorum, onun bana verdiğinden çok daha fazla değer veriyorum ona : hep alttan almaya çalışıyorum ama yoruluyorum . 1 aydır hiçbirşeyi takmamaya başladım ve o da farkında , çok üzülüyorum bu duruma ama artık aklı başına glsin istiyorum. ayrılmaya gelince sıra hiç istemiyor ama ben kendimi çok değersiz hissediyorum

canım benim de demek istediğim bu aslında.. ilşkiyi monotonluktan çıkaran taraf hep ben olmaktan çok yoruldum. bugüne kadar ne kadar özel bi aktivite yaptıysak hpsi benim düşüncem hepsi benim planım , biraz da o yapsın istiyorum ama onu bile nasıl yapcağımı bilmiyorum..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…