- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.201
napıyım kuzum yaa başka türlü söylemezdımmsemiramıs ve sedef ayıp oluyo amaaaa özel mesaj kutunu boşalt felan toplum içindeyız lutfen
hahahhahhh guzellik boyle bir dert istelen evlenemiyoruz bari kendimizi boyle avutalım demi
ama saka bir yana cidden cirkin kızların yanındda cillop gibi adamlar var ya haksızlık
bi kaç gün daha düşünmek istiyorum . face şifresi aynı . arkadaşlarıyla konuşma tarzına bakıcam eğer mutlu mesut yazışıyorsa halinden memnundur ama yok değlse mesaj atarım ama 10 mayıs doğum günü napıcam ben :'( nasıl kutlicam. fırsat almıştım interntten 2 tane onlarda havada kaldı o zaman :''''(
katılıyorum özellikle erkekler arkadaslarına çevrelerine mümkün oldugunca hissettirmezler bu durumuucanım konuşma tarzıyla ölçemezsin ki bunu. belki içi kan ağlıcak ama dışarı maskesiyle çıkıcak
hahahhaynen keşke çirkin olsaydık ama napalım güzelizz
görmedim kuzum yaa boşalttım şimdi
gwen sızın nası gıdıo var mı havadıs bacım
valla oyle kızlarda iste sevgililerini kaptırmamak icin neler yapıyor gecen gun kızın bir bakısı vardıyanındaki cocuk boylu poslu yakısıklı kız ufacık kalmıs bide cok suratsız bişiydi bi suzuyo falan kaparım heee dicektim sevgilinin elini sıkı tut
inşallah canımsağol canım ama işte insan ister istemez stres yapıyor düşün bide ben çok evhamlı bir insanım
çok doğru söylüyorsun şükredelim halimize ALLAH dermansız dert vermesin
dua edin bana İNŞALLAH korkulcak bişi değildir
zamana bırak canım, bi de eğer konuşursanız bunları sadece kendin için değil ikiniz için ilişkiniz için istediğini söyle, aşkın emek istediğini göster onaaynen öyle canım :'( ve belirttim bunuda ben mutlu olayım diye bi iyiki varsın bile diyemez miydin dedim. ben böyleyim dedi , sevgililer günü desen aynı şekilde. arkadaşlarım der hep, sanki erkek sen kız o diye. yoruldum emek vermekten değil de karşılık alamamaktan. bana birşey demiyor ama ikimizn ortk arkadaşı var . bana hep der seni çok seviyo, senin gibi birini bi daha bulamayacağını düşünüyo.. ama bunu bende hissetmek istiyorum. kendisi de söylüyo bana bu kadar değer verme alışık değilim, niye bu kadar düşüncelisin diye. ama bu benim içimden geliyo ben çok duygusalım kızlar ve çok detay düşünürüm. ama bunların detaylık bi yönü bile yok :'( ben onun hoşlandığı ama benim nefret ettiğim bişey olsa hiç düşünmem ne gerekiyosa yaparım ama anlasın değil mi :'( biraz beklemeliyim dimi kızlar :'(
aynen yaa tövbe yarabbim kilolu ve çirkin olmasını geçtim erkek gibi yaa töbe töbe
yaa kızlar bız bıde amma dert edıyoruz işte evlenınce sabah uyanınca gorcek her halını gorcek vs yok yanına gıderken özenip bözenıyoruz makyajlar...yaaa bakın millet deli gibi aşık kör olmuş gözleri demek kı umursamamak lazım
evet her zaman güzel kızların yanında çirkin adamlar,çirkin kızların yanında yakışıklı afet-i devran adamlar oluyor
evet yaa banada yolda kızlar kötü kötü bakıyolarr bugun elbise giydimm annemle çarşıya cıkarken kısa falanda değildi dizlerimdeydi kadının biri eğilmiş bacaklarıma dogru bakıyo ama resmen bakıyo yanı sonra bende eğildim kadının yüzüne baktımm anladı heralde kaldırdı kafasınııvalla oyle kızlarda iste sevgililerini kaptırmamak icin neler yapıyor gecen gun kızın bir bakısı vardıyanındaki cocuk boylu poslu yakısıklı kız ufacık kalmıs bide cok suratsız bişiydi bi suzuyo falan kaparım heee dicektim sevgilinin elini sıkı tut
evet her zaman güzel kızların yanında çirkin adamlar,çirkin kızların yanında yakışıklı afet-i devran adamlar oluyor
hee ya allah kokar bahtı versin derler
he yaaa armudun iyisini ayılar yer hesaaaabı
ama benim için önemli olan karakteri yakışıklı olsun romantik olsun,pinti cimri herif olmasın,ALLAH korkusu olsun,insan sevgisi olsun,sinirli agresif olmasın değer versin korusun kollasın sahiplensin bunlar önemli yani
tabi birazda yağuşukluu olursa hiç te fena olmaz
e saymadık bişi kalmadı zaten
belki bizde yeriz armudun iyisini ne biliyon
anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?