Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ahhh guzellik boyle bir dert iste len evlenemiyoruz bari kendimizi boyle avutalım demi
ama saka bir yana cidden cirkin kızların yanındda cillop gibi adamlar var ya haksızlık

canım konuşma tarzıyla ölçemezsin ki bunu. belki içi kan ağlıcak ama dışarı maskesiyle çıkıcak

hahahh aynen keşke çirkin olsaydık ama napalım güzelizz

valla oyle kızlarda iste sevgililerini kaptırmamak icin neler yapıyor gecen gun kızın bir bakısı vardı yanındaki cocuk boylu poslu yakısıklı kız ufacık kalmıs bide cok suratsız bişiydi bi suzuyo falan kaparım heee dicektim sevgilinin elini sıkı tut

kızlar alakasız olacak ama 1970 ler dıye bı kıtap okumustum orda 1970li yıllarda erotik film furyası varmıs yeşilçamda eskıden sınemalarda yayınlanıomus ccok sasırmıstım sız hiç denk geldiniz mi bu fılmlere

evet her zaman güzel kızların yanında çirkin adamlar,çirkin kızların yanında yakışıklı afet-i devran adamlar oluyor

inşallah canım
zamana bırak canım, bi de eğer konuşursanız bunları sadece kendin için değil ikiniz için ilişkiniz için istediğini söyle, aşkın emek istediğini göster ona

ya valla benimki daha ilk çıktığımız gün, en doğal halimi gördü. okuldan çıkmışım, gömleğim kırış kırış, saçlar toplu sıfır makyaj, rezil okul ayakkabıları falan.. berbattım yani ilk gün şimdiyse ben kendim için bu kadar bakımlıyım özenliyim yaa, kendim istemesem sırf onun için özenip bezenmem

evet yaa banada yolda kızlar kötü kötü bakıyolarr bugun elbise giydimm annemle çarşıya cıkarken kısa falanda değildi dizlerimdeydi kadının biri eğilmiş bacaklarıma dogru bakıyo ama resmen bakıyo yanı sonra bende eğildim kadının yüzüne baktımm anladı heralde kaldırdı kafasınıı

hee ya allah kokar bahtı versin derler

ama benim için önemli olan karakteri yakışıklı olsun romantik olsun,pinti cimri herif olmasın,ALLAH korkusu olsun,insan sevgisi olsun,sinirli agresif olmasın değer versin korusun kollasın sahiplensin bunlar önemli yani
tabi birazda yağuşukluu olursa hiç te fena olmaz

e saymadık bişi kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…