- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.221
tşkler kuzumm haklısın birazdan cıkıcam bendee..üzme kendını barışırsınızz iyi gecelerarkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sedef beni çok iyi anladığını düşünüyorum çok sağol herşey için :'( semiramis sende sanırım yarın buluşuyorsun sevgilinle, inşallah güzel geçer gününüz bence uyu da uykusunu alınca insan daha bi güzel oluyor.. benim çıkmm lazım inş. uyuyamıycam biliyorum ama en azından kendi kendimi hesaba çekerim biraz.. kendinize iyi bakın, tekrardan sağolun :'5:
anlamadım valla hacı.ayı mı olak onu mu diyin:26:
yok yahu belki kaderimizde bizimde güzel şeyler vardır yağuşuklu adamlar vardır diyorum
ne bilim romantik egzotik sexüüüü
ben onu bunu bilmem ben kocamı evde tamirci,doğramacı,tadilatcı,muslukcu,usta ve mehmet coşkundeniz isterim,
yatakda da söylemiyim artık nasıl isterim ayıpp
ben yatayım artık kızlarr malum yarın büyük günnnn muhteşem görünmeliyimmiyi geceler hepinizee
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sedef beni çok iyi anladığını düşünüyorum çok sağol herşey için :'( semiramis sende sanırım yarın buluşuyorsun sevgilinle, inşallah güzel geçer gününüz bence uyu da uykusunu alınca insan daha bi güzel oluyor.. benim çıkmm lazım inş. uyuyamıycam biliyorum ama en azından kendi kendimi hesaba çekerim biraz.. kendinize iyi bakın, tekrardan sağolun :'5:
pasif olmasın da bütün şıklardan isterim heralde pasiflik sevmem ne o öyle benden beklenicek herşeyhe yaaa bende üyle isteremsöyle kııızzzz söyle söyle nasıl ıstersın bakııım romatık mı vahşi mi pasif mi
ben yatayım artık kızlarr malum yarın büyük günnnn muhteşem görünmeliyimmiyi geceler hepinizee
pasif olmasın da bütün şıklardan isterim heralde pasiflik sevmem ne o öyle benden beklenicek herşey
ama benim içime öyle geliyor ki sen vahşi seviyorsun ne bilim öyle hissettim seni gidi gidi
ay bilmem ki ne biliiim duygusal olsun yaaa ama tabi baslangıcında
slm cnm iyiyim heyecanlıyım mutluyum sen nasılsınn
canım topikte sol altta konuya cevap ver kısmına tıkla. tıkladıktan sonra yazı yazacağın sayfa açılıyo ve yazı yazdığın kısmın üstünde 3 satır var. bu satırların en üstünde font yazan kısımdan yazı şeklini değiştirebiliyosun. A yazan kısımdan yazı rengini değiştirebiliyosun.[/COLOR]Menekşe oldum ama hala nasıl yazı rengi değiştirilir nasıl ifade konulur bulamadım :) Selamlar
Bende iyiyim canıım. Hayrola ne bu mutluluk böle ?
sorma canım yaaayy sen bizi, ben sizi yazıyorum sanırım yaa, bu kadar olurbiz de tahmini söz nişan tarihlerimizi yazıp o günlerimizde neler olabileceğini yazmıştık. hatta 22 yaşımızda en küçük kutuda en büyük hediyeyi vericem sana falan yazmıştı valla 13 mayısta 21 dolcak, 22den gün almaya başlıcak, söze de 1,5 yıl var, artık ben beklemeye başlarım şu önümüzdeki 1,5 sene
tatlım ya kıyamam.. Böyle birşey için ayrılmasaydın keşke, bak şimdi 2niz de nasıl üzülüyorsunuzdur eminimgözüme uyku girmiyo kızlar :'( nasıl anlatsam, nasıl yazsam.. kaç gündür zaten tartışıyorduk. son damla da bugün taşırdı artık beni. sağlıkçıyız biz, hastanın biri bunu şikayet etmiş.. bu da o hasta yakınını arayıp saymış ağzına geleni , neyse dün nöbetten çıktık beraber sorumlumuzun yanına gittik . telde adama dediklerini anlattı sorumluya, sorumlu da değişik yönden baktı olaya tabi ve onu suçlu buldu hastayı dönüp aradığı için. neyse çıktık hastaneden dedim ki canım bak ne yaparsan hastayla senin aranda bunu sorumluya belirtmene gerek yk başına iş alıcaksın dedim, ve güzel bi dille söyledim morali bozuk diye. yolun ortasında bana bir bağırdı ki size anlatamam. ve benim en nefret ettiğim şeydir bu, sen ablammısın nasihat veriyosun biz blmiyomuyuz napıcağımızı aklına ihtiycm yok falan dedi :'( neyse sustum bişey demedim. otobüse bincektik binceğim otobüs onun inceği yerden geçmiyodu ama, bi 5 10 dk bekledk bu arada hiç konuşmadık snra biniyodum ben o da binicekti dedim bu geçmez ineceğin yerden, tekrar bağırdı napmaya çalışıyosun beni ne bekletiyosun o zaman diye o kadar kalbim kırıldı o kadar kötü oldum ki. bütün millet yüzüme baktı :'( ama bu sudan sebepten mi ayrıldınız diyeceksiniz hayır.. yaklaşık 1 aydır mimliyiz zaten son 1 haftadır da hep tartışıyoruz bu bardağı taşırn son damla oldu( dayanamadım ayrılma istedim , istemedi olmaz ayrılamazsın dedi. bnde ısrar edince tmm dedi . ama aynı ortamda çalışıyoruz ve birbirimizi görünce dayanamıyoruz napıcam ben bilmiyorum
geçmiş olsunn:26: gittin mi doktora canm ne oldu?:26:kızlar iki saat önce elektirikler kesildi aşırı korktum yaa babqm geldi hemen korkmıyım diye yanıma ama yarım saat kalbim güm güm yaptı ne korkağım ben yaa
sonrada geldi elektirikler fakat yatmaya azmettim lakin uykum yok dönüyorum dönüyorum uykum yok çok stresliyim de
yarın cilt doktoruna gidicem
çok korkuyorumm pöffff:18:stresim çok fena şimdiden o yüzden uyuyamıyorum
canımm gelir gelmez hemen rapor istiyorummben yatayım artık kızlarr malum yarın büyük günnnn muhteşem görünmeliyimmiyi geceler hepinizee
canım topikte sol altta konuya cevap ver kısmına tıkla. tıkladıktan sonra yazı yazacağın sayfa açılıyo ve yazı yazdığın kısmın üstünde 3 satır var. bu satırların en üstünde font yazan kısımdan yazı şeklini değiştirebiliyosun. A yazan kısımdan yazı rengini değiştirebiliyosun.[/COLOR]
semiramis yok ama ben söliim canım, onun bugün sevgilisi geliyo, uzun zamandan sonra ilk kez görüşüceklerdi, o yüzden o kadar mutluydu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?