Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sedef beni çok iyi anladığını düşünüyorum çok sağol herşey için :'( semiramis sende sanırım yarın buluşuyorsun sevgilinle, inşallah güzel geçer gününüz bence uyu da uykusunu alınca insan daha bi güzel oluyor.. benim çıkmm lazım inş. uyuyamıycam biliyorum ama en azından kendi kendimi hesaba çekerim biraz.. kendinize iyi bakın, tekrardan sağolun :'5:

tşkler kuzumm haklısın birazdan cıkıcam bendee..üzme kendını barışırsınızz iyi geceler

anlamadım valla hacı.ayı mı olak onu mu diyin:26:

yok yahu belki kaderimizde bizimde güzel şeyler vardır yağuşuklu adamlar vardır diyorum
ne bilim romantik egzotik sexüüüü
ben onu bunu bilmem ben kocamı evde tamirci,doğramacı,tadilatcı,muslukcu,usta ve mehmet coşkundeniz isterim,
yatakda da söylemiyim artık nasıl isterim ayıpp

he yaaa bende üyle isterem söyle kııızzzz söyle söyle nasıl ıstersın bakııım romatık mı vahşi mi pasif mi

ben yatayım artık kızlarr malum yarın büyük günnnn muhteşem görünmeliyimm iyi geceler hepinizee

tabii ki canım düşün taşın, zamana bırak derken kendini de zamana bırak biraz. ya da ara verin hani ayrılmaktan ziyade bi de ona sensizliği göster bakalım o zaman nasıl olucak düşünceleri.. ne zaman ihtiyacın olursa yaz tatlım, rahatlarsın, iyi geceler

kızlar ben kaçıyorum iyi geceler

he yaaa bende üyle isterem söyle kııızzzz söyle söyle nasıl ıstersın bakııım romatık mı vahşi mi pasif mi
pasif olmasın da bütün şıklardan isterim heralde pasiflik sevmem ne o öyle benden beklenicek herşey
ama benim içime öyle geliyor ki sen vahşi seviyorsun ne bilim öyle hissettim seni gidi gidi

ben yatayım artık kızlarr malum yarın büyük günnnn muhteşem görünmeliyimm iyi geceler hepinizee

kuzu bi de alarmını falan kur bence, uyanamazsın falan kötü olur allah korusun ben dün geceden sonra bugün 2 de kalktım iyi geceler ben de kaçıyorum

Menekşe oldum ama hala nasıl yazı rengi değiştirilir nasıl ifade konulur bulamadım :) Selamlar
canım topikte sol altta konuya cevap ver kısmına tıkla. tıkladıktan sonra yazı yazacağın sayfa açılıyo ve yazı yazdığın kısmın üstünde 3 satır var. bu satırların en üstünde font yazan kısımdan yazı şeklini değiştirebiliyosun. A yazan kısımdan yazı rengini değiştirebiliyosun.[/COLOR]
Bende iyiyim canıım. Hayrola ne bu mutluluk böle ?

semiramis yok ama ben söliim canım, onun bugün sevgilisi geliyo, uzun zamandan sonra ilk kez görüşüceklerdi, o yüzden o kadar mutluydu canım

sorma canım yaa, biz de tahmini söz-nişan günlerimizi belirlemiştik ama evdeki hesap çarşıya uymayacak gibi malesef.. geç olsun güç olmasın diyorum artık napiyim. Yine de yapacaklarımızı bir kağıda yazmak hoşuma gidiyor, ileride açıp okumak bile mutluluk verir insana

tatlım ya kıyamam.. Böyle birşey için ayrılmasaydın keşke, bak şimdi 2niz de nasıl üzülüyorsunuzdur eminim Benim de sinirli halim çok fenadır, bazen ben de sevgilimi hiç haketmediği halde sırf sinirliyken gözüm hiç birşey görmediği için kırabiliyorum, olmadık şeyler söyleyebiliyorum. Genelde sevgilim ya sakinleştirmeye çalışır, ya tepkisiz kalır, onun o masum halini sinirim geçtikten sonra hatırlayınca kaç kez ağladığımı bilirim. Artık çok sinirli de olsam çenemi tutmaya çalışıyorum, o da fazla üzerime gelmemeye çalışıyor. Demem o ki canım, evet kırıcı şeyler söylemiş olabilir ama eminim siniri geçer geçmez çok büyük bir pişmanlık yaşayacaktır. Keşke ayrılalım demeseydin. En iyisi kendinize biraz zaman vermeye çalışın. O da anlar zaten yaptığı yanlışı...

geçmiş olsunn:26: gittin mi doktora canm ne oldu?:26:

canımm gelir gelmez hemen rapor istiyorumm

geldim fıstıklarrrr bugun coooooooooook güzel bi gündüüü biraz geç geldi aşkımm 2 gibi birlikte gezdikk el ele yürüdükk konuştukk yemek yedikk saat 6 bucukta gitti 4 bucuk saat birlikteydik yani ama ikimizde doyamadıkk hatta ayrıldıktan sonra seni şimdiden özledim diye konuştukk olsun ama mükemmel bi gündüüüü çooook tatlı ama yaa bugun sorular sordm ona yüzyüzeykenn 'benı alacak mısın sen bakıyım ' dedimm 'alıcam tabi' dedii ay kızlar yaa bugun beyaz bady giydim yaa altımda beyaz alttan çıtçıtlı askılı bady vardıı içime siyah iç çamaşırı giymiştim evde belli olmuyoduu ama dışarı bi çıktım bi baktım arkadan ortada resmen hemen girdim bi yere kolsuz daha kalın bi bady aldımm giydim hemenn ordaa kadınlar vardı zatenn belli olmadı ondan sonraa rezillik ya kırmızı ruj sürmeyi planlıyodumm ama aşkım sürme dedii kıskançlığımızda hiç eksik değill göğsüne yattım hepp kalbinin atışlarını dinledimm onunla herşey cok güzell susmak bile

canım ben konuya cevap ver diyince böyle bir sayfa çıkıyor ve ben o dediğin şeyleri göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…