Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım foruma ilk girdiğimde hemen semiramis birşeyler yazmış mı acaba diye baktımmmm çok sevindim güzel bir gün geçirmenize :)

Hoşgeldin kuzum
ayy kıyamam yaa o kadar güzel anlatmışsın ki duygularınıı, çok sevindim buluşmanızın güzel geçmesine ben de sevgilimi özlediğimi farkettim yazdıklarını okurken
Allah kavuştursun, tez zamanda yine görüşürsünüz inşallah canım. Bady konusunda da talihsizlik olmuş, ama o da nazarlık olsun artık bady alırken o da yanında mıydı, yoksa sen onla buluşmadan önce mi farkettin

canım ben konuya cevap ver diyince böyle bir sayfa çıkıyor ve ben o dediğin şeyleri göremiyorum

Eki Görüntüle 411587

aa çok ilginç canım, sende butonlar yok:26: forum yöneticileriyle falan iletişime geçsen, ben üye olduğumdan beri renkli yazabiliyorum ama prosedür değişmiş demek:44:

aa çok ilginç canım, sende butonlar yok:26: forum yöneticileriyle falan iletişime geçsen, ben üye olduğumdan beri renkli yazabiliyorum ama prosedür değişmiş demek:44:

Bende mi bi salaklık var diyordum bende bir türlü beceremedim sanıyordum ama bende böyle seçenekler çıkmıyormuş demek.. yöneticilerle nasıl iletişime geçeceğimi bilmiyorum ama

hosbuldukk bebişim sağol güzel dileklerin içinn bady alırken yanımda değildi ben onu garajdan karsılamaya giderkenn farkettım aynalı bi yerden geçiyodum oldugu gibi çamaşırım görünüyoduu tişört kısa kolluydu ama inceymiş sanırımm tek talihsizliğim o değildi yaa ayakkabım çapraz bantlı gibiydi oluyo ya öyle bantlarından biri kopmuşş Allahtan cok belli olmuyoduu

Canım foruma ilk girdiğimde hemen semiramis birşeyler yazmış mı acaba diye baktımmmm çok sevindim güzel bir gün geçirmenize :)
sağol kuzummm evet cok şükürr bi aksilik olmadan güzel bi gün geçirdikk 4 bucuk saat cok değerliydi bizim içinn

aksilik işte canım ya, ne kadar dikkat etsek de tam zamanında olur böyle şeyler benim topuğum kırılmıştı bir keresinde, o da çok feci bir şey oluyor, topallaya topallaya yürümek zorunda kalmıştım. Sonra girip bi yerden spor ayakkabı almıştık
olsun, ufak tefek aksiliklere rağmen 4buçuk saatlik güzel bir gün olmuş ne güzel...

ohh kızlar bi ayar varmış ordan yapılıyormuş Mesaj Editörü:Standart Editör - Toolbar bu seçeneği işaretledim ve oldu

a iyi bari sevindim halletmene canım

Ammavelakin sen yöneticilerle iletişime geç dedin ya onun sayesinde sorularınız sorunlarınız forumuna girdim ordan gördüm de düzelttim canım sağol

ayy topuğun kırılmasıda kötü olur ama yaa evet güzeldi gerçektenn korktum diğer bantlarımda kopar diyee açılmış ayakkabının yan tarafı hiçte farkında değildim bugun yolda oldu sanırmm evde sildim çünkü hiçbişey yoktu ayakkabılardaa olsun ya gene idare etti

Ah canlarım keşke tek derdim o olsa birtanecik rahmetli ablamı çok özlüyorum bazen dayanamıyorum facesine bakıyorum sürekli hala yokluğuna inanamıyorum..

kıyamam yaa ölüm gerçekten zor dedemi kaybettık geçen yıll biliyorum acısını ama yapacak bişeyimiz yok canımm asıl onlar yaşıyo orda bizim asıl yerimiz onların yanı ölüm bi gerçek ve bunu kabul etmeye çalışmak lazımm neden vefat etti pekii

Hastaydı canım 2 yıl mücadele ettik kurtulamadı

Ah canlarım keşke tek derdim o olsa birtanecik rahmetli ablamı çok özlüyorum bazen dayanamıyorum facesine bakıyorum sürekli hala yokluğuna inanamıyorum..

Ayy kuzum kıyamam yaa, ne zordur kim bilir.. Rabbim sabır versin, ablacının mekanını da cennet eylesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…