- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.241
geldim fıstıklarrrrbugun coooooooooook güzel bi gündüüü biraz geç geldi aşkımm 2 gibi birlikte gezdikk el ele yürüdükk konuştukk yemek yedikk saat 6 bucukta gitti 4 bucuk saat birlikteydik yani ama ikimizde doyamadıkk hatta ayrıldıktan sonra seni şimdiden özledim diye konuştukk olsun ama mükemmel bi gündüüüü çooook tatlı ama yaa bugun sorular sordm ona yüzyüzeykenn 'benı alacak mısın sen bakıyım ' dedimm 'alıcam tabi' dedii ay kızlar yaa bugun beyaz bady giydim yaa altımda beyaz alttan çıtçıtlı askılı bady vardıı içime siyah iç çamaşırı giymiştim evde belli olmuyoduu ama dışarı bi çıktım bi baktım arkadan ortada resmen hemen girdim bi yere kolsuz daha kalın bi bady aldımm giydim hemenn ordaa kadınlar vardı zatenn belli olmadı ondan sonraa rezillik ya kırmızı ruj sürmeyi planlıyodumm ama aşkım sürme dedii kıskançlığımızda hiç eksik değill göğsüne yattım hepp kalbinin atışlarını dinledimm onunla herşey cok güzell susmak bile
geldim fıstıklarrrrbugun coooooooooook güzel bi gündüüü biraz geç geldi aşkımm 2 gibi birlikte gezdikk el ele yürüdükk konuştukk yemek yedikk saat 6 bucukta gitti 4 bucuk saat birlikteydik yani ama ikimizde doyamadıkk hatta ayrıldıktan sonra seni şimdiden özledim diye konuştukk olsun ama mükemmel bi gündüüüü çooook tatlı ama yaa bugun sorular sordm ona yüzyüzeykenn 'benı alacak mısın sen bakıyım ' dedimm 'alıcam tabi' dedii ay kızlar yaa bugun beyaz bady giydim yaa altımda beyaz alttan çıtçıtlı askılı bady vardıı içime siyah iç çamaşırı giymiştim evde belli olmuyoduu ama dışarı bi çıktım bi baktım arkadan ortada resmen hemen girdim bi yere kolsuz daha kalın bi bady aldımm giydim hemenn ordaa kadınlar vardı zatenn belli olmadı ondan sonraa rezillik ya kırmızı ruj sürmeyi planlıyodumm ama aşkım sürme dedii kıskançlığımızda hiç eksik değill göğsüne yattım hepp kalbinin atışlarını dinledimm onunla herşey cok güzell susmak bile
canım ben konuya cevap ver diyince böyle bir sayfa çıkıyor ve ben o dediğin şeyleri göremiyorum
Eki Görüntüle 411587
aa çok ilginç canım, sende butonlar yok:26: forum yöneticileriyle falan iletişime geçsen, ben üye olduğumdan beri renkli yazabiliyorum ama prosedür değişmiş demek:44:
hosbuldukk bebişimHoşgeldin kuzum
ayy kıyamam yaa o kadar güzel anlatmışsın ki duygularınıı, çok sevindim buluşmanızın güzel geçmesineben de sevgilimi özlediğimi farkettim yazdıklarını okurken
Allah kavuştursun, tez zamanda yine görüşürsünüz inşallah canım. Bady konusunda da talihsizlik olmuş, ama o da nazarlık olsun artık bady alırken o da yanında mıydı, yoksa sen onla buluşmadan önce mi farkettin
sağol kuzummm evet cok şükürr bi aksilik olmadan güzel bi gün geçirdikk 4 bucuk saat cok değerliydi bizim içinnCanım foruma ilk girdiğimde hemen semiramis birşeyler yazmış mı acaba diye baktımmmm çok sevindim güzel bir gün geçirmenize :)
aksilik işte canım ya, ne kadar dikkat etsek de tam zamanında olur böyle şeylerhosbuldukk bebişimsağol güzel dileklerin içinn bady alırken yanımda değildi ben onu garajdan karsılamaya giderkenn farkettım aynalı bi yerden geçiyodum oldugu gibi çamaşırım görünüyoduu tişört kısa kolluydu ama inceymiş sanırımm tek talihsizliğim o değildi yaa ayakkabım çapraz bantlı gibiydi oluyo ya öyle bantlarından biri kopmuşş Allahtan cok belli olmuyoduu
ohh kızlar bi ayar varmış ordan yapılıyormuş Mesaj Editörü:Standart Editör - Toolbar bu seçeneği işaretledim ve oldu
Ammavelakin sen yöneticilerle iletişime geç dedin ya onun sayesinde sorularınız sorunlarınız forumuna girdim ordan gördüm de düzelttim canım sağol
Benim moralim çok bozuk biraz keyiflenmek için geldim foruma hemen kendime geldim ya burayı seviyorum
ayy topuğun kırılmasıda kötü olur ama yaaaksilik işte canım ya, ne kadar dikkat etsek de tam zamanında olur böyle şeylerbenim topuğum kırılmıştı bir keresinde, o da çok feci bir şey oluyor, topallaya topallaya yürümek zorunda kalmıştım. Sonra girip bi yerden spor ayakkabı almıştık
olsun, ufak tefek aksiliklere rağmen 4buçuk saatlik güzel bir gün olmuş ne güzel...
a iyi bari sevindim halletmene canım
neden kuzumm neyin varrBenim moralim çok bozuk biraz keyiflenmek için geldim foruma hemen kendime geldim ya burayı seviyorum
neden kuzumm neyin varr
hayırdır canım ya, sevgilinle tartışmanızdan dolayı mı:26:
kıyamam yaa ölüm gerçekten zor dedemi kaybettık geçen yıll biliyorum acısınıAh canlarım keşke tek derdim o olsa birtanecik rahmetli ablamı çok özlüyorum bazen dayanamıyorum facesine bakıyorum sürekli hala yokluğuna inanamıyorum..
kıyamam yaa ölüm gerçekten zor dedemi kaybettık geçen yıll biliyorum acısınıama yapacak bişeyimiz yok canımm asıl onlar yaşıyo orda bizim asıl yerimiz onların yanı ölüm bi gerçek ve bunu kabul etmeye çalışmak lazımm neden vefat etti pekii
anladım cnm Allah mekanını cennet etsin bol bol dua et ablan içinn..Hastaydı canım 2 yıl mücadele ettik kurtulamadı
Ah canlarım keşke tek derdim o olsa birtanecik rahmetli ablamı çok özlüyorum bazen dayanamıyorum facesine bakıyorum sürekli hala yokluğuna inanamıyorum..
anladım cnm Allah mekanını cennet etsin bol bol dua et ablan içinn..
Ayy kuzum kıyamam yaa, ne zordur kim bilir.. Rabbim sabır versin, ablacının mekanını da cennet eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?