- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.261
kot pantolon lacivertt beyaz gömlek lacivertli bi spor ayakkabı vardı bide acayip uyumlu giynmiştik pantolonlarımızın rengı aynıydı nerdeyse ikimizdede beyaz vardıı anlaşsak bukadar uyumlu olamazdıkkAmin kuzularım hadi konuyu değiştirelim havamız değişsin eee semiramis sevgilin ne giymişti üstüne :)
kot pantolon lacivertt beyaz gömlek lacivertli bi spor ayakkabı vardı bide acayip uyumlu giynmiştik pantolonlarımızın rengı aynıydı nerdeyse ikimizdede beyaz vardıı anlaşsak bukadar uyumlu olamazdıkk
kot pantolon lacivertt beyaz gömlek lacivertli bi spor ayakkabı vardı bide acayip uyumlu giynmiştik pantolonlarımızın rengı aynıydı nerdeyse ikimizdede beyaz vardıı anlaşsak bukadar uyumlu olamazdıkk
aynenn kuzummben bayılırım uyumlu giyinen çiftlereeBizim de arada birebir aynı renkleri giydiğimiz oluyor canım,çok şaşırıyoruz, anlaşarak giymeye çalışsak bu kadar denk gelmez dediğin gibi, aşk iştee
hafta öhömmKaç hafta görüşmemiştiniz canımm
aynenn kuzummgömleği ben cok begenıyorum onda yaa resim eklicem buaksam bi araa
hafta öhömm3 ay falan oldu canım yaa maddi sorunlardan görüşememiştikk ben gidecektim gidememiştimm inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz
evet gerçekten cok zor görüşemeyip uzaktan ilişkiyi yürütmek ama arada dürüstlük sadakat sevgi saygı olunca yürüyo 3 ay veya 5 ay sonrada olsa o buluşmayı iple çekiyosunnOw biz 3 ay ayrı kalsak ayrılmış olurduk biz uzak kalınca çok kavga ederizAma 3 aydan sonra görüşsem herifin üstüne atlarım heralde yaw çok uzunmuş canım nasıl dayandın :)
ekleyeyımde görün bakalımm şuanda eklemek isterdim ama anneannem yanımdaa o bilmiyo bulustugumuzu malummekle kuzum merak ettim, görelim bakalım günün aşıklarını
evet gerçekten cok zor görüşemeyip uzaktan ilişkiyi yürütmek ama arada dürüstlük sadakat sevgi saygı olunca yürüyo 3 ay veya 5 ay sonrada olsa o buluşmayı iple çekiyosunnhatta bugun konustuk bu konuyu askımla 2 yıldır hatta arkadaslıkla birlikte 4 bucuk yıldır biz böyle uzaktan yürüttük hepp ilişkimizii
inşallah kuzummm Allahım tüm sevenlere nasip etsin o günleriii7gün 24 saat birbirinizden ayrılmayacağınız günler de yaşarsınız inşAllahhh
geldim fıstıklarrrrbugun coooooooooook güzel bi gündüüü biraz geç geldi aşkımm 2 gibi birlikte gezdikk el ele yürüdükk konuştukk yemek yedikk saat 6 bucukta gitti 4 bucuk saat birlikteydik yani ama ikimizde doyamadıkk hatta ayrıldıktan sonra seni şimdiden özledim diye konuştukk olsun ama mükemmel bi gündüüüü çooook tatlı ama yaa bugun sorular sordm ona yüzyüzeykenn 'benı alacak mısın sen bakıyım ' dedimm 'alıcam tabi' dedii ay kızlar yaa bugun beyaz bady giydim yaa altımda beyaz alttan çıtçıtlı askılı bady vardıı içime siyah iç çamaşırı giymiştim evde belli olmuyoduu ama dışarı bi çıktım bi baktım arkadan ortada resmen hemen girdim bi yere kolsuz daha kalın bi bady aldımm giydim hemenn ordaa kadınlar vardı zatenn belli olmadı ondan sonraa rezillik ya kırmızı ruj sürmeyi planlıyodumm ama aşkım sürme dedii kıskançlığımızda hiç eksik değill göğsüne yattım hepp kalbinin atışlarını dinledimm onunla herşey cok güzell susmak bile
ekleyeyımde görün bakalımm şuanda eklemek isterdim ama anneannem yanımdaa o bilmiyo bulustugumuzu malumm
inşallah kuzummm Allahım tüm sevenlere nasip etsin o günleriiisizin nasıl oldu aranız iyi dmii :26:
sağol güzelimm
ohh ne güzel canım yaa, çok sevindim adınadoyulur mu onlara hiç, biz her gün 4 saat görüşsek gene doyamıyoruz. doymayı beklersek ohoo ama napalım evlenene kadar idare edicez böyle siz hep mutlu olun inş
evet biliyo kuzumm ama buluştugumu bilse kızar malum eski insanlara göre ters şeyler bunlarr onlar dedemle uzaktan bi kaç kere bakışarak evlenmişleranneannen ilişkinizi biliyor mu peki canım
canım ben konuya cevap ver diyince böyle bir sayfa çıkıyor ve ben o dediğin şeyleri göremiyorum
Eki Görüntüle 411587
sevındım canımm tartışmak cok kötü bişey gerçekten insanın psikolojisi cok etkilenıyo ben yemek falan yiyemiyorumm o dönemlerdeŞimdilik iyi gidiyor tatlım
sevındım canımm tartışmak cok kötü bişey gerçekten insanın psikolojisi cok etkilenıyo ben yemek falan yiyemiyorumm o dönemlerde
ben google chrome dan giriyorum, bi de ordan girmeyi dene bakalım canım :26:
Hastaydı canım 2 yıl mücadele ettik kurtulamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?