Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Amin kuzularım hadi konuyu değiştirelim havamız değişsin eee semiramis sevgilin ne giymişti üstüne :)
kot pantolon lacivertt beyaz gömlek lacivertli bi spor ayakkabı vardı bide acayip uyumlu giynmiştik pantolonlarımızın rengı aynıydı nerdeyse ikimizdede beyaz vardıı anlaşsak bukadar uyumlu olamazdıkk

kot pantolon lacivertt beyaz gömlek lacivertli bi spor ayakkabı vardı bide acayip uyumlu giynmiştik pantolonlarımızın rengı aynıydı nerdeyse ikimizdede beyaz vardıı anlaşsak bukadar uyumlu olamazdıkk

ben bayılırım uyumlu giyinen çiftleree Bizim de arada birebir aynı renkleri giydiğimiz oluyor canım,çok şaşırıyoruz, anlaşarak giymeye çalışsak bu kadar denk gelmez dediğin gibi, aşk iştee

ben bayılırım uyumlu giyinen çiftleree Bizim de arada birebir aynı renkleri giydiğimiz oluyor canım,çok şaşırıyoruz, anlaşarak giymeye çalışsak bu kadar denk gelmez dediğin gibi, aşk iştee
aynenn kuzumm gömleği ben cok begenıyorum onda yaa resim eklicem buaksam bi araa

hafta öhömm 3 ay falan oldu canım yaa maddi sorunlardan görüşememiştikk ben gidecektim gidememiştimm inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz

Ow biz 3 ay ayrı kalsak ayrılmış olurduk biz uzak kalınca çok kavga ederiz Ama 3 aydan sonra görüşsem herifin üstüne atlarım heralde yaw çok uzunmuş canım nasıl dayandın :)

Ow biz 3 ay ayrı kalsak ayrılmış olurduk biz uzak kalınca çok kavga ederiz Ama 3 aydan sonra görüşsem herifin üstüne atlarım heralde yaw çok uzunmuş canım nasıl dayandın :)
evet gerçekten cok zor görüşemeyip uzaktan ilişkiyi yürütmek ama arada dürüstlük sadakat sevgi saygı olunca yürüyo 3 ay veya 5 ay sonrada olsa o buluşmayı iple çekiyosunn hatta bugun konustuk bu konuyu askımla 2 yıldır hatta arkadaslıkla birlikte 4 bucuk yıldır biz böyle uzaktan yürüttük hepp ilişkimizii

7gün 24 saat birbirinizden ayrılmayacağınız günler de yaşarsınız inşAllahhh

ohh ne güzel canım yaa, çok sevindim adına doyulur mu onlara hiç, biz her gün 4 saat görüşsek gene doyamıyoruz. doymayı beklersek ohoo ama napalım evlenene kadar idare edicez böyle siz hep mutlu olun inş

ohh ne güzel canım yaa, çok sevindim adına doyulur mu onlara hiç, biz her gün 4 saat görüşsek gene doyamıyoruz. doymayı beklersek ohoo ama napalım evlenene kadar idare edicez böyle siz hep mutlu olun inş
sağol güzelimm aynen evlenene kadar sabredicez ve mükafatını en güzel şekilde alıcaz inşallahh herkes cok mutlu olsun kuzumm ee sen neler yaptın bakalımm

sevındım canımm tartışmak cok kötü bişey gerçekten insanın psikolojisi cok etkilenıyo ben yemek falan yiyemiyorumm o dönemlerde

Bir de benim tartışma kavga kaldırcak halim de pek yok artık canım size de anlattığım durumdan dolayı Allaha sığınıp sabrediyorum bakalım zaman her şeyin ilacı derler

ben google chrome dan giriyorum, bi de ordan girmeyi dene bakalım canım :26:

sorunumu halletim canım sağol :)

Hastaydı canım 2 yıl mücadele ettik kurtulamadı

başın sağ olsun canım. biz de bugün sevgilimle baya üzgündük. belki duymuşsunuzdur haberlerde.. geçen ay edirneden keşana giderken trafik kazası olmuştu, x firmasının arabasının içindeki bi kız hayatını kaybetmişti. hatta sevgilimin arkadaşları o kızı ben sanmışlar. sevgilime nasıl söliceklerini falan düşünüyolarmış. ben değildim ama malesef sevgilimin bi arkadaşının sevgilisiydi. bugün ona yasin okuttular. allah sevdiklerini kaybedip de geride kalanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…