- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.281
ay içim sızladıı kim bilir ne durumdadır sevgilisi..gencecik kızzbaşın sağ olsun canım. biz de bugün sevgilimle baya üzgündük. belki duymuşsunuzdur haberlerde.. geçen ay edirneden keşana giderken trafik kazası olmuştu, x firmasının arabasının içindeki bi kız hayatını kaybetmişti. hatta sevgilimin arkadaşları o kızı ben sanmışlar. sevgilime nasıl söliceklerini falan düşünüyolarmış. ben değildim ama malesef sevgilimin bi arkadaşının sevgilisiydi. bugün ona yasin okuttular. allah sevdiklerini kaybedip de geride kalanlara sabır versin
başın sağ olsun canım. biz de bugün sevgilimle baya üzgündük. belki duymuşsunuzdur haberlerde.. geçen ay edirneden keşana giderken trafik kazası olmuştu, x firmasının arabasının içindeki bi kız hayatını kaybetmişti. hatta sevgilimin arkadaşları o kızı ben sanmışlar. sevgilime nasıl söliceklerini falan düşünüyolarmış. ben değildim ama malesef sevgilimin bi arkadaşının sevgilisiydi. bugün ona yasin okuttular. allah sevdiklerini kaybedip de geride kalanlara sabır versin
ben bayılırım uyumlu giyinen çiftlereeBizim de arada birebir aynı renkleri giydiğimiz oluyor canım,çok şaşırıyoruz, anlaşarak giymeye çalışsak bu kadar denk gelmez dediğin gibi, aşk iştee
hahahhh ikizler süpermiş yaaaynen aşkkkkbiz de anlaşmasak da bazen aynı kıyafetleri giyiyoruz. hele bi gömleğimiz var ki o tıpatıp aynı. halbuki birlikte bile almamıştık o gömleklerimizi. onunla bazen denk geliyoruz birbirimize, yolda görenler aa ikizlere bak, biri kız biri erkek ne güzel diyolar
bugün ders çalıştımsağol güzelimmaynen evlenene kadar sabredicez ve mükafatını en güzel şekilde alıcaz inşallahh herkes cok mutlu olsun kuzumm ee sen neler yaptın bakalımm
aynen aşkkkkbiz de anlaşmasak da bazen aynı kıyafetleri giyiyoruz. hele bi gömleğimiz var ki o tıpatıp aynı. halbuki birlikte bile almamıştık o gömleklerimizi. onunla bazen denk geliyoruz birbirimize, yolda görenler aa ikizlere bak, biri kız biri erkek ne güzel diyolar
iyi yapmışsın canım yarın sevdiğinle çözersinizz sorularıı bol bollbugün ders çalıştımcoğrafyanın ve tarihin ilk konusunu bitirdim. matematikten de test çözdüm, ama yapamadığım sorular var, onlar da artık yarın onurun ellerinden öper
evet çok kötü bi durum gerçektenay içim sızladıı kim bilir ne durumdadır sevgilisi..gencecik kızz
kesinlikle çok haklısın.. bazen yaşamın kıymetini bilmeden yaşıyoruz. küsüyoruz, konuşmuyoruz bazen sırf inat uğruna 1 gün, 2 gün.. halbuki 1 dk sonra yaşayacağımız belli değilTeşekkür ederim canım hayat böyle kötü süprizler yapabiliyor fırsatınız varken sevdiklerinize onu sevdiğinizi söyleyin ve yapacaklarınızı ertelemeyin...
hahahhh ikizler süpermiş yaabenımki azıcık kilo almışş cok zayıftı en son gördüğümde toparlamış kendisini bu benı sevindirdii göbüşü cıkmışş azıcıkk
evet uzun kuzumm..aynen söylediklerin biz küskende aklımda oluyo hep diyorum Allah korusun birimize bişey olsaa bu günleri nekadar cok ararız ne kadar vicdan azabı çeker pişman oluruz..aslında 3 gunluk hayatta küslüğe tartışmaya hiç değmez ama insanız yapıyoruz işteevet çok kötü bi durum gerçekten
kesinlikle çok haklısın.. bazen yaşamın kıymetini bilmeden yaşıyoruz. küsüyoruz, konuşmuyoruz bazen sırf inat uğruna 1 gün, 2 gün.. halbuki 1 dk sonra yaşayacağımız belli değil
aman keyfi iyi olsun da, zaten sanırım boyu da uzundu canım, boyu uzun olan erkeklere azcık kilo yakışıyo
ben çok seviyorum aynı giyinmeyi ama burada pek çeşit olmadığı için bulamıyorum. aynı giyinmek olmasa da uyumlu giyinmek çok hoş duruyorhahahbir de denk gelmeler dışında aynı kıyafetleri anlaşarak aldığımız da oluyor canım, özellikle spor ayakkabı ve spor bir tişört ya da eşofman alırken. O zaman tam ikiz
iyi yapmışsın canım yarın sevdiğinle çözersinizz sorularıı bol boll
evet uzun kuzumm..aynen söylediklerin biz küskende aklımda oluyo hep diyorum Allah korusun birimize bişey olsaa bu günleri nekadar cok ararız ne kadar vicdan azabı çeker pişman oluruz..aslında 3 gunluk hayatta küslüğe tartışmaya hiç değmez ama insanız yapıyoruz işte
hahahhh kıyamam yaa sevinmiştirde ne sürprizi acaba diyeeeben çok seviyorum aynı giyinmeyi ama burada pek çeşit olmadığı için bulamıyorum. aynı giyinmek olmasa da uyumlu giyinmek çok hoş duruyornormalde hiç dikkat etmeyiz ama özel günlerde, ailelerimizin karşısına çift olarak çıkıcaksak mutlaka en azından bi renk uyumu yapıyoruz ki olmalı diye düşünüyorum
aynen, seni bi sürpriz bekliyo burda dedim, çok sevindi, halbuki sürprizin matematik soruları olduğunu bi bilse
evet aslında iyi olurr kuzumm artık küs kalmayalım sevdiğimiz insanlarlaa ailemiz veya sevdiğimizle :13:evet canım, ben de uzun sürdüğünde böyle düşünüyorum. 1 saat geçse bile ötesini düşünüyorum. o an allah korusun bişey olsa, onun vicdanıyla nasıl yaşanır?.. o zaman şu an itibariyle kendimize söz verelim. uzun süre küs kalmamaya çalışalım. istersek başarabiliriz aslında
evet canım, ben de uzun sürdüğünde böyle düşünüyorum. 1 saat geçse bile ötesini düşünüyorum. o an allah korusun bişey olsa, onun vicdanıyla nasıl yaşanır?.. o zaman şu an itibariyle kendimize söz verelim. uzun süre küs kalmamaya çalışalım. istersek başarabiliriz aslında
ben çok seviyorum aynı giyinmeyi ama burada pek çeşit olmadığı için bulamıyorum. aynı giyinmek olmasa da uyumlu giyinmek çok hoş duruyornormalde hiç dikkat etmeyiz ama özel günlerde, ailelerimizin karşısına çift olarak çıkıcaksak mutlaka en azından bi renk uyumu yapıyoruz ki olmalı diye düşünüyorum
aynen, seni bi sürpriz bekliyo burda dedim, çok sevindi, halbuki sürprizin matematik soruları olduğunu bi bilse
fıstıklarım nerelerde benım yaaa kimse kalmadı mııı
anladım kuzumm sen yurtta kalıyodun dmii zor mu yurt şartlarıBen biraz daha buradayım canım birazdan gidicem ama yarın sabah dersim var da :)
geçmiş olsunn:26: gittin mi doktora canm ne oldu?:26:
anladım kuzumm sen yurtta kalıyodun dmii zor mu yurt şartları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?