Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay içim sızladıı kim bilir ne durumdadır sevgilisi..gencecik kızz

Teşekkür ederim canım hayat böyle kötü süprizler yapabiliyor fırsatınız varken sevdiklerinize onu sevdiğinizi söyleyin ve yapacaklarınızı ertelemeyin...

Son düzenleme:
ben bayılırım uyumlu giyinen çiftleree Bizim de arada birebir aynı renkleri giydiğimiz oluyor canım,çok şaşırıyoruz, anlaşarak giymeye çalışsak bu kadar denk gelmez dediğin gibi, aşk iştee

aynen aşkkkk biz de anlaşmasak da bazen aynı kıyafetleri giyiyoruz. hele bi gömleğimiz var ki o tıpatıp aynı. halbuki birlikte bile almamıştık o gömleklerimizi. onunla bazen denk geliyoruz birbirimize, yolda görenler aa ikizlere bak, biri kız biri erkek ne güzel diyolar

hahahhh ikizler süpermiş yaa benımki azıcık kilo almışş cok zayıftı en son gördüğümde toparlamış kendisini bu benı sevindirdii göbüşü cıkmışş azıcıkk

sağol güzelimm aynen evlenene kadar sabredicez ve mükafatını en güzel şekilde alıcaz inşallahh herkes cok mutlu olsun kuzumm ee sen neler yaptın bakalımm
bugün ders çalıştım coğrafyanın ve tarihin ilk konusunu bitirdim. matematikten de test çözdüm, ama yapamadığım sorular var, onlar da artık yarın onurun ellerinden öper

hahah bir de denk gelmeler dışında aynı kıyafetleri anlaşarak aldığımız da oluyor canım, özellikle spor ayakkabı ve spor bir tişört ya da eşofman alırken. O zaman tam ikiz

bugün ders çalıştım coğrafyanın ve tarihin ilk konusunu bitirdim. matematikten de test çözdüm, ama yapamadığım sorular var, onlar da artık yarın onurun ellerinden öper
iyi yapmışsın canım yarın sevdiğinle çözersinizz sorularıı bol boll

ay içim sızladıı kim bilir ne durumdadır sevgilisi..gencecik kızz
evet çok kötü bi durum gerçekten
Teşekkür ederim canım hayat böyle kötü süprizler yapabiliyor fırsatınız varken sevdiklerinize onu sevdiğinizi söyleyin ve yapacaklarınızı ertelemeyin...
kesinlikle çok haklısın.. bazen yaşamın kıymetini bilmeden yaşıyoruz. küsüyoruz, konuşmuyoruz bazen sırf inat uğruna 1 gün, 2 gün.. halbuki 1 dk sonra yaşayacağımız belli değil
hahahhh ikizler süpermiş yaa benımki azıcık kilo almışş cok zayıftı en son gördüğümde toparlamış kendisini bu benı sevindirdii göbüşü cıkmışş azıcıkk

aman keyfi iyi olsun da, zaten sanırım boyu da uzundu canım, boyu uzun olan erkeklere azcık kilo yakışıyo

evet uzun kuzumm..aynen söylediklerin biz küskende aklımda oluyo hep diyorum Allah korusun birimize bişey olsaa bu günleri nekadar cok ararız ne kadar vicdan azabı çeker pişman oluruz..aslında 3 gunluk hayatta küslüğe tartışmaya hiç değmez ama insanız yapıyoruz işte

hahah bir de denk gelmeler dışında aynı kıyafetleri anlaşarak aldığımız da oluyor canım, özellikle spor ayakkabı ve spor bir tişört ya da eşofman alırken. O zaman tam ikiz
ben çok seviyorum aynı giyinmeyi ama burada pek çeşit olmadığı için bulamıyorum. aynı giyinmek olmasa da uyumlu giyinmek çok hoş duruyor normalde hiç dikkat etmeyiz ama özel günlerde, ailelerimizin karşısına çift olarak çıkıcaksak mutlaka en azından bi renk uyumu yapıyoruz ki olmalı diye düşünüyorum
iyi yapmışsın canım yarın sevdiğinle çözersinizz sorularıı bol boll

aynen, seni bi sürpriz bekliyo burda dedim, çok sevindi, halbuki sürprizin matematik soruları olduğunu bi bilse

evet canım, ben de uzun sürdüğünde böyle düşünüyorum. 1 saat geçse bile ötesini düşünüyorum. o an allah korusun bişey olsa, onun vicdanıyla nasıl yaşanır?.. o zaman şu an itibariyle kendimize söz verelim. uzun süre küs kalmamaya çalışalım. istersek başarabiliriz aslında

hahahhh kıyamam yaa sevinmiştirde ne sürprizi acaba diyeee aa onu hiç düşünememiştim aslında görsel olarak cok daha etkileyici oluruzz kısmetse aşkımı ailemle tanıştırdıgımda bunu yapalım bizdee

evet aslında iyi olurr kuzumm artık küs kalmayalım sevdiğimiz insanlarlaa ailemiz veya sevdiğimizle :13:

Ben sevgilimle uzun süre küs kalamam çünkü ablam 2 yıl hasta kaldı ve her an onu kaybetme korkusuyla yaşadık ben bu korkuları bildiğim için sevgilimle küs kalamam dayanamam msj atarım barışırım.. Kimileri günlerce konuşmaz mesaj atmaz birbirine ama ben dayanamam ya ona bir şey olursa diye ya ona tekrar sarılamadan kokusunu almadan ona bir şey olur da ömür boyu pişman olursam diye

evet bence de.. Ah, bir ailemle tanıştıracağım günler gelse de, en uyumlu kıyafetlerimizle çıksak karşılarına...

geçmiş olsunn:26: gittin mi doktora canm ne oldu?:26:

canım çok sağol
işte sivilce ve güneş alerjisi gibi bişi dedi
ve benimi gösterdim en çok stres onu yapmıştım zaten ama çokkkkk binlerce kere şükürler olsun ki ALLAH'ıma kötü huylu bişi değil o ben dedi doktor
ama yazları cildine güneş koruyucu kullan dedi bende dedim ki zaten kullanıyorum sebamed 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum dedim o da dedi senin cildin hassas sivilce yapar o o yüzden sebamed 50 faktör losyon koruyucu al onu kullan dedi birde krem le sabun verdi işte
böyle yani içim bir rahatladı ki sorma gitsin şükürler olsun RABBİME

anladım kuzumm sen yurtta kalıyodun dmii zor mu yurt şartları

Ben özel okulda okuyorum canım yurt otel gibi ya o yüzden hiçbir sıkıntım yok yurtta olursa tek sıkıntım oda arkadaşı sıkıntısı oluyor yani bir türlü oda arkadaşım sabit olmadı sürekli oda arkadaşım değişiyor bu da benim canımı sıkıyor 1 yılda 3. oda arkadaşım oldu o da 3 hafta sonra gidecekmiş canım sıkıldı yaw bu ne gelip gelip gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…