Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hürremle ile sultan sülüman
feriha ile emir
fatmagül ile kerim bile evlendi...

yakında yeşim ile çınar
aylin ile soner bile evlenir ...
bi biz evlenemedik anasını satiym

:123: ... nerdeeee
bayıldım bu yazdıklarınaa dogru valla

fıstıklar bn benımkının anasıyla bı kere telde konustum ama kadının numarası bnde yok.pazar gunu bırlıkte olursak aşkıtomla buyuk ıhtımal oluruz ozaman anasıyla konusurken bende bı kutlarım olur bıter zaten baska sehırdeler

hosgeldın canım .

semıramıs sevgılının annesıne anneler gunun de bırsey alacakmısın ?

kuzum geç gördum yazdıgını yaa anneler günü pazar gününe geliyoo kargoyla yollamam lazımm alırsam eğer ama malum pazar günleri kargo çalışmıyo telefonla kutlarım sanırım kısmetse :26:

bence önemli olan düşünmek ya ben anneme hediye aldım ama dogum günüde vardıı bi tane tişört aldımm ayrı ayrı hediye almadım gerek yok diye düşündümm

kuzum geç gördum yazdıgını yaa anneler günü pazar gününe geliyoo kargoyla yollamam lazımm alırsam eğer ama malum pazar günleri kargo çalışmıyo telefonla kutlarım sanırım kısmetse :26:

ayy aynı durum bende de var canım .bende lezzet cıcegı yaptırıp kargoyla gonderıyım dedım ama,pazar calısmıyorlar ıste .

sanırım ben de arayarak kutlayacagım .

ohh masarafsız en guzelı sekerım oyle yap

ben almak ıstıyordum ama ,actıgım konuyu gordun sekerım endıselerım vardı .

emın degılım yaa offf .suan sadece arasam yeterlı dıyorum ama

lezzet cıceklerını gonderme ımkanım olursa gondermek de ısterım hanı

ıste tek sıkıntı kargo

ayy aynı durum bende de var canım .bende lezzet cıcegı yaptırıp kargoyla gonderıyım dedım ama,pazar calısmıyorlar ıste .

sanırım ben de arayarak kutlayacagım .
olsun yaa evlenince alırız kısmetse zaten o zaman tamamen annemiz yerine olacaklar gerçi suandada öyle sayılırlar ama genede arada bi mesafe oluyo tabiii merak ettım sizlerde sevgilinizin annesine anne babasına baba diyo musunuzz benım aşkımda bende anne baba diye hitap ediyoruz hepp

siz barıstınızmı

yok ben demıyorum cunku oyle bır talepde bulunmadı .

ama sevgılım anne der hatta anam der

şahsen ben almayacağım; almam da. 2 kez hediye aldım kendisine. hediye karşılıklı verilmezde ne bileyim insan merak eder gelinim diye bir çorap bari alır. ilgisiz ötesi benim kaynanacım :) anneler gününü kutlayın geçin; fazla şımartmayın hehe :)

bence önemli olan düşünmek ya ben anneme hediye aldım ama dogum günüde vardıı bi tane tişört aldımm ayrı ayrı hediye almadım gerek yok diye düşündümm
ay bn anneme almadım yaa aman ne gerek var hergun beraberız zaten hatta anneler gununde sewgılımle dısarı cıkmayı planlıyorum
ay bilmemki cnm kac saattir sıkıntı yaptı bende daraldım ya

sebebpsız yere değildir o sökül bakalım..
buarada sen neyapıcan kaynanana kutlucanmı bacım

canım ben ne yapayım sence .son actıgım konuya bı bak endıselerım vardı .

endıse sebeplerımı 2.3 sayfa da anlattım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…