- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.521
bayıldım bu yazdıklarınaa dogru vallahürremle ile sultan sülüman
feriha ile emir
fatmagül ile kerim bile evlendi...
yakında yeşim ile çınar
aylin ile soner bile evlenir ...
bi biz evlenemedik anasını satiym
:123: ... nerdeeee
ben geldimm kızlarrr yaa bu aralar hep uyuyorummm 22.30 dan beri uyuyodumm bugunde sabah 11 de kalktımm erkende değil yanii ne uykucu oldum yaa
kuzum geç gördum yazdıgını yaa anneler günü pazar gününe geliyoo kargoyla yollamam lazımm alırsam eğer ama malum pazar günleri kargo çalışmıyo telefonla kutlarım sanırım kısmetse :26:hosgeldın canım .
semıramıs sevgılının annesıne anneler gunun de bırsey alacakmısın ?
bence önemli olan düşünmek ya ben anneme hediye aldım ama dogum günüde vardıı bi tane tişört aldımm ayrı ayrı hediye almadım gerek yok diye düşündümmfıstıklar bn benımkının anasıyla bı kere telde konustum ama kadının numarası bnde yok.pazar gunu bırlıkte olursak aşkıtomla buyuk ıhtımal oluruz ozaman anasıyla konusurken bende bı kutlarım olur bıterzaten baska sehırdeler
kuzum geç gördum yazdıgını yaa anneler günü pazar gününe geliyoo kargoyla yollamam lazımm alırsam eğer ama malum pazar günleri kargo çalışmıyo telefonla kutlarım sanırım kısmetse :26:
neden acaba canım yaa son olaylardan dolayı kendini fazla üzdün sanırımm :26:gogsumun ustune bir agırlık coktu off sıkıntı bastı acayip ya
neden acaba canım yaa son olaylardan dolayı kendini fazla üzdün sanırımm :26:
fıstıklar bn benımkının anasıyla bı kere telde konustum ama kadının numarası bnde yok.pazar gunu bırlıkte olursak aşkıtomla buyuk ıhtımal oluruz ozaman anasıyla konusurken bende bı kutlarım olur bıterzaten baska sehırdeler
olsun yaa evlenince alırız kısmetse zaten o zaman tamamen annemiz yerine olacaklar gerçi suandada öyle sayılırlar ama genede arada bi mesafe oluyo tabiiiayy aynı durum bende de var canım .bende lezzet cıcegı yaptırıp kargoyla gonderıyım dedım ama,pazar calısmıyorlar ıste .
sanırım ben de arayarak kutlayacagım .
gogsumun ustune bir agırlık coktu off sıkıntı bastı acayip ya
ohh masarafsızen guzelı sekerım oyle yap
ben almak ıstıyordum ama ,actıgım konuyu gordun sekerım endıselerım vardı .
emın degılım yaa offf .suan sadece arasam yeterlı dıyorum ama
lezzet cıceklerını gonderme ımkanım olursa gondermek de ısterım hanı
ıste tek sıkıntı kargo
olsun yaa evlenince alırız kısmetse zaten o zaman tamamen annemiz yerine olacaklar gerçi suandada öyle sayılırlar ama genede arada bi mesafe oluyo tabiiimerak ettım sizlerde sevgilinizin annesine anne babasına baba diyo musunuzz benım aşkımda bende anne baba diye hitap ediyoruz hepp
ay bn anneme almadım yaa aman ne gerek var hergun beraberız zaten hatta anneler gununde sewgılımle dısarı cıkmayı planlıyorumbence önemli olan düşünmek ya ben anneme hediye aldım ama dogum günüde vardıı bi tane tişört aldımm ayrı ayrı hediye almadım gerek yok diye düşündümm
ay bilmemki cnm kac saattir sıkıntı yaptı bende daraldım ya
stres yaptısan canım ondandır .sevgılınle suan da durumların ne canım ?
en son kotu dıye bılıyordum
sıkıntı yapma kendıne canımm rahat ol herşey olacağına varıray bilmemki cnm kac saattir sıkıntı yaptı bende daraldım ya
şahsen ben almayacağım; almam da. 2 kez hediye aldım kendisine. hediye karşılıklı verilmezde ne bileyim insan merak eder gelinim diye bir çorap bari alır. ilgisiz ötesi benim kaynanacım :) anneler gününü kutlayın geçin; fazla şımartmayın hehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?