- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.561
evet canım anlıyorum senın yerınde olsam bende aynı dusunurdum ama bnm fıkrım hala aynı senın yerıne koyunca kendımı bır telefon dıyorum:))
kızım bu gidişle oyle olcak sen nişanlanana kadar daha sevgılılerı okulu bıtırmeyenler bıle nısanlancakşaka bacım tabı yaaaa offf kızım bızım kaderler benzıyo bı turlu olmuyo olsada zor oluyo sabır taşı durumları yanı belırsızlıkler bı turlu bıtmıyo oof offf
4 ayı gecmistir ya ben barısmıycaktım zaten baskasıylada cıktım ben o ara tamamen silmistim artık cunku defalarca sebepsiz yere bıraktı giti ama ikna etti sonunda:26:
canım valla ne dıyım haklısın .hanı sevgılı olsanız almayabılır ama sız bıde sozlusunuz yanı .
alması gerekırdı gercekten .en azından bı corap patik orseymıs barı
nasıl 4 aysımdı sız 4 ay ayrı mı kaldınız canım neden ?
nasıl ayrı kalabıldınız ve tekrar nasıl bırlestınız
o ayrılıkda onu unutmusmuydun baskasıyla cıktıgından haberı varmıydı
o hayatına bırılerını aldı mı
ayy anlatsana lutfen cok merak edıyorum .
ne yaptında bu adamı yola getırdın bırazcık tuyo almıs oluruz
konunu okudum canımm gerçekten fazla tepki vermişş sevgilinin annesıı eve gelen bi misafire neolursa olsun kötü davranılmaz bence..ama pişman gibi diyosunn hiç umursama derım ben zaten evlenince evin yerın ayrı olacakk misafir gibi gidip gelmelerde saygını eksık etmezsınn..bide bu gelin kaynana mevzularında asıl önemli olan erkegın tavrı diye düşünüyorum ben aradaki uyumu sağlayacak olanda erkektir..mesela kendi ufak bi olayımı anlatayım sana sevgilim askerdeyken annesı aradı benii hergun gibi arıyodu zaten fatih sedayı bırakma demiş annesine konusuyoduk.bana dedi gebzeye gelip burda bi aksam kalsan tanışsak gerçi fatih yok gelmezsin falan dedi bende annemler izin vermezler dedimm sonra kapattık telefonu.ertesi gün çarşı izni vardı anlattım olayı fatihe o da annesine kızdı kendisi benım kız kardeşimi sevgilisinin evine kalmaya gönderir mi göndermez o yüzden sana böyle bişey söylemesi yanlış dedi.annesınede söylemiş yanlış falan diye bi daha hiç o konu açılmadı ne annesı bişey dedi ne ben..yanı demek ıstedıgım sevgilinede cok iş düşüyo arayı yapacak olan o
nasıl 4 aysımdı sız 4 ay ayrı mı kaldınız canım neden ?
nasıl ayrı kalabıldınız ve tekrar nasıl bırlestınız
o ayrılıkda onu unutmusmuydun baskasıyla cıktıgından haberı varmıydı
o hayatına bırılerını aldı mı
ayy anlatsana lutfen cok merak edıyorum .
ne yaptında bu adamı yola getırdın bırazcık tuyo almıs oluruz
canım neden döncek erkek mantıgı basıt yanındayken kıymet bılmez baktı kız unuttu baskasına yar olcak paçalar tutustu tabı
akılları geç gelıyor
gwen kızım yenı avatarını sewmedım değiştir yaaa sıyah beyaz olanlar daha guzeldı yabancı bırıyle konusuom gıbı hıssedıyom
bizimki 7 senelik bir iliski zaten ama bu 4 veya 5. ayrılıgımızdı sanırım hepsinde sebepsiz yere sıkıldım ben dedi gittien son ayrılıkda aynı sekilde ben sıkıldım dedi ayrıldı ben ugrasdım barısmak icin yok telefonları kapatıyor istemiyorum diyor bende iyi dedim o anda sildim zaten beni defalarca terketmis tınlamıyor napıyım biriyle tanıstım onla cıkmaya basladık gayet iyiydi yani unutmustum bile aradı beni barısmakicin baskası var dedim ama o kisiylede olmadı ayrıldık biz ardından gene mailler atıyor bana barısalım falan filan ben istemedim cevap vermedim ama en sonunda konusmaya basladık oyle oyle ikna etti beni yoksa hicc isim olmazdı valla
aminnn canımmmm inşallahh Allahım gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsınnnayy kızlar içten öyle bi dua edesim geldi ki
inşallahhhhh hepımız sevdiklerimize kavuşuruz düğünümüzü yaparız muradımıza ererız
AMİNNN
(sizde amın dıyın bakalım ama buraya yazmasanızda olur ıcınızdende dıyebılırsınız:)))
canım neden döncek erkek mantıgı basıt yanındayken kıymet bılmez baktı kız unuttu baskasına yar olcak paçalar tutustu tabı
akılları geç gelıyor
gwen kızım yenı avatarını sewmedım değiştir yaaa sıyah beyaz olanlar daha guzeldı yabancı bırıyle konusuom gıbı hıssedıyom
ayy nasıl da uzmus senı boyle yaa nasıl kızdım sınırlendım .
gercekten ıyı affettmıssın .sebepsız yere gıdecek her defasın da
en son ayrıldıgınız da telefonlarını acmayacak kadar kacacak senden
ne gamsız adammıs bu boyle yaa .
neyse kı yola gelmıs .
sashamia88; bence alma canım ama kutla. bir telefon et ve kutla yeter. fazla samimiyete gerek yok bence. bu seferde yalakalık filan algılarlar. ben artık buluttan nem kapar oldum :) bir de tabi sevgilin senin annene almazsa ne bileyim bir garip olur; sen çok hevesli görülebilirsin filan... tabi yine de sen bilirsin...
gamsız vicdansızvalla aynen oyleydi cnm bide tamda soz olucaktı ne hayaller vardı bende yıktı gecti bende kendi hayatıma baktım napıyım bide kafasına esince donucek istemeyince gelmiycek ben acı cekicem cok kotuler valla
evet canım yaa cok uzmus senı gercekten .ama ıyı toparlayabılmıssın kendını o zamanlar .
ne bılıyım ben kendımden gecerdım herhalde .
bıgun ben de bunu terkedıcem aklı basına gelecek ama gec olacak hersey
sabrımı cok zorluyor cok
heheee sorma kızım yaaa msnden mudahele burdan mudahele heheemsnde nick burda avatar aaaaaaaaa
aminnn canımmmm inşallahh Allahım gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsınnnbuarada saat cok geç olmuşş çıkayım yatayım artıkk iyi geceler hepinize öpüldünüz
heheee sorma kızım yaaa msnden mudahele burdan mudahele hehee
aminnn ıyı geceler tatlımmm
yaaa kızlar ayrılık acısı da cok fena bişi yaaaaaa
insan anlaşamayacagını bılse bıle gozu kesmıyo ayrılıgı bızde 1.5 ay felan ayrı kaldık ölüm gibiydi hele ilk ıkı haftası snra ıyıydım gercı ama o ilk ıkı hafta ömrümden bi 10 yıl silmiştir
canım bı'de sen de soyle bırsey de vardır o surec de;zor oluyor ama Allah yardım ettibide insan tecrube kazanıyor ne biliyim gene canın yanıyor ama hic degilse bu acının kalıcı olmadıgını biliyorsun
ben varya ilk bir hafta paralarım kendimi gozlerim siser helak olurum ama 2. hafta baslarım unutmaya:26: tabi anılar unutulmuyor ama acı gecmeye baslıyor
yaaa kızlar ayrılık acısı da cok fena bişi yaaaaaa
insan anlaşamayacagını bılse bıle gozu kesmıyo ayrılıgı bızde 1.5 ay felan ayrı kaldık ölüm gibiydi hele ilk ıkı haftası snra ıyıydım gercı ama o ilk ıkı hafta ömrümden bi 10 yıl silmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?