Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

heee bugun zaten ablamla konustukda diyoki bana yigenim icin o bile ufacıktı len siz tanıstıgınızda kocaman oldu simdi diycem benimkine yigenimi evlendiriyoruz bak kocaman oldu bizde tık yok

4 ayı gecmistir ya ben barısmıycaktım zaten baskasıylada cıktım ben o ara tamamen silmistim artık cunku defalarca sebepsiz yere bıraktı giti ama ikna etti sonunda:26:

nasıl 4 ay sımdı sız 4 ay ayrı mı kaldınız canım neden ?

nasıl ayrı kalabıldınız ve tekrar nasıl bırlestınız

o ayrılıkda onu unutmusmuydun baskasıyla cıktıgından haberı varmıydı

o hayatına bırılerını aldı mı

ayy anlatsana lutfen cok merak edıyorum .

ne yaptında bu adamı yola getırdın bırazcık tuyo almıs oluruz

ayy kızlar içten öyle bi dua edesim geldi ki
inşallahhhhh hepımız sevdiklerimize kavuşuruz düğünümüzü yaparız muradımıza ererız

AMİNNN

(sizde amın dıyın bakalım ama buraya yazmasanızda olur ıcınızdende dıyebılırsınız:)))

bizimki 7 senelik bir iliski zaten ama bu 4 veya 5. ayrılıgımızdı sanırım hepsinde sebepsiz yere sıkıldım ben dedi gitti en son ayrılıkda aynı sekilde ben sıkıldım dedi ayrıldı ben ugrasdım barısmak icin yok telefonları kapatıyor istemiyorum diyor bende iyi dedim o anda sildim zaten beni defalarca terketmis tınlamıyor napıyım biriyle tanıstım onla cıkmaya basladık gayet iyiydi yani unutmustum bile aradı beni barısmakicin baskası var dedim ama o kisiylede olmadı ayrıldık biz ardından gene mailler atıyor bana barısalım falan filan ben istemedim cevap vermedim ama en sonunda konusmaya basladık oyle oyle ikna etti beni yoksa hicc isim olmazdı valla

canım yaa benı gercekten cok uzmus aglatmıslardı .ama suan ona kın gudmuyorum kızmıyorum da .azcık sevıyorum da

suan aramız da bır problem yok zaten ,bırden benı sevmeye basladı bılemıyorum artık .

canım sevgılıme ıs dusuyor evet ama ,onun kafası basmaz boyle seylere

canım neden döncek erkek mantıgı basıt yanındayken kıymet bılmez baktı kız unuttu baskasına yar olcak paçalar tutustu tabı
akılları geç gelıyor

gwen kızım yenı avatarını sewmedım değiştir yaaa sıyah beyaz olanlar daha guzeldı yabancı bırıyle konusuom gıbı hıssedıyom

msnde nick burda avatar aaaaaaaaa

ayy nasıl da uzmus senı boyle yaa nasıl kızdım sınırlendım .

gercekten ıyı affettmıssın .sebepsız yere gıdecek her defasın da

en son ayrıldıgınız da telefonlarını acmayacak kadar kacacak senden

ne gamsız adammıs bu boyle yaa .

neyse kı yola gelmıs .

aminnn canımmmm inşallahh Allahım gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsınnn buarada saat cok geç olmuşş çıkayım yatayım artıkk iyi geceler hepinize öpüldünüz

evet dogru soyluyorsun canım ,ne zaman kaybettıklerını hıssederlerse ıste o zaman adam oluyorlar

gamsız vicdansız valla aynen oyleydi cnm bide tamda soz olucaktı ne hayaller vardı bende yıktı gecti bende kendi hayatıma baktım napıyım bide kafasına esince donucek istemeyince gelmiycek ben acı cekicem cok kotuler valla

evet canım dogru soyluyorsun aramak yeterlı canım bencede

heveslı gorunmek yaranmaya calısıyormus gıbı gorunmek ıstemıyorum

evet canım yaa cok uzmus senı gercekten .ama ıyı toparlayabılmıssın kendını o zamanlar .

ne bılıyım ben kendımden gecerdım herhalde .

bıgun ben de bunu terkedıcem aklı basına gelecek ama gec olacak hersey

sabrımı cok zorluyor cok

zor oluyor ama Allah yardım etti bide insan tecrube kazanıyor ne biliyim gene canın yanıyor ama hic degilse bu acının kalıcı olmadıgını biliyorsun

msnde nick burda avatar aaaaaaaaa
heheee sorma kızım yaaa msnden mudahele burdan mudahele hehee
aminnn canımmmm inşallahh Allahım gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsınnn buarada saat cok geç olmuşş çıkayım yatayım artıkk iyi geceler hepinize öpüldünüz

aminnn ıyı geceler tatlımmm

yaaa kızlar ayrılık acısı da cok fena bişi yaaaaaa
insan anlaşamayacagını bılse bıle gozu kesmıyo ayrılıgı bızde 1.5 ay felan ayrı kaldık ölüm gibiydi hele ilk ıkı haftası snra ıyıydım gercı ama o ilk ıkı hafta ömrümden bi 10 yıl silmiştir

ben varya ilk bir hafta paralarım kendimi gozlerim siser helak olurum ama 2. hafta baslarım unutmaya:26: tabi anılar unutulmuyor ama acı gecmeye baslıyor

zor oluyor ama Allah yardım etti bide insan tecrube kazanıyor ne biliyim gene canın yanıyor ama hic degilse bu acının kalıcı olmadıgını biliyorsun
canım bı'de sen de soyle bırsey de vardır o surec de;

kendınden emınsın asla hata yapmadıgını bılıyorsun gıden ıse

kendısı o yuzden vıcdanın verdıgı rahatlıkla da huzurlu olmussundur .

sahsen dun ben de ayrılırken sevgımden ,vıcdanım cok huzurluydu gercekten

evet canım az bırseycık acıyordu ama ,daha oncekı ayrılıgımızda kı gıbı degıldı

daha once de ayrılmıstık ama varya o zaman kendımı resmen dagıtmıstım .

ben ben degıldım yanı .cunku o zaman keskelerım vardı .

keske soyle yapsaydım keske boyle yasaydım da bu duruma gelmeseydık gıbı .

ama dun ayrılırken hıc keskem olmadı ,cunku sonsuz fedakardım ona karsı

dolayısıyla da sonsuz vıcdanım huzurluydu .bıldıgım bırsey vardı kı

kımse yaptıgını yasamadan goc etmeyecegı ...

o yuzden ınanılmaz huzurluydum dun .pısman olacagından yuz de yuz emındım .

hatta su ayrılık dılımı bıraz daha uzun tutmayı becerebılseydık belkı adam olarak donerdı

ben varya ilk bir hafta paralarım kendimi gozlerim siser helak olurum ama 2. hafta baslarım unutmaya:26: tabi anılar unutulmuyor ama acı gecmeye baslıyor

ewet acı gecıyor ınsan gıbı yasamaya dewam edıyorsun ben ılk zamanlar ınsanlıktan cıkmıstım Allah ım bıdaha yasatmasın
ama ben tam unutmaya basladım bu sefer bu dönmek ıstedı felan tezat bı durum bu dusunce gucu kesınlıkle var yaaaa:))

yaa su uzun surelı ayrı kalanlara cok sasırıyorum ben yaa .nasıl ayrı kalıyorsunuz hıc haber almadan ondan

hayatına bırı gırmıstır dıye hıc endısenız olmuyor mu yaa:18:

benım en uzun ayrılıgım 1 hafta olmustur .o da hep ıletısım halın de olmamıza ragmen

resmen kendımı dagıtmıstım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…