Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bekleyerek yasanmıyorki o daha zor onunda hayatında olmustur mutlaka biri ben sorgulamadım onada benim hayatımı sorgulamamasını istedim neticede ayrılmısız ben hic takmıyorum bile benleyken yapmasında

bekleyerek yasanmıyorki o daha zor onunda hayatında olmustur mutlaka biri ben sorgulamadım onada benim hayatımı sorgulamamasını istedim neticede ayrılmısız ben hic takmıyorum bile benleyken yapmasında

yaa canım pekı hıc korkmadın mı

onun hayatına gıren kısı ıle cıddı beraberlık karar almasından:18:

ay canım bu ıhtımalı ben dusunemıyorum bıle .

ama sen beklemekten vazgectıgın ıcın dusunmemıssındır tabıkı

offf cok kotu oluyor bızım uzun ayrılıgımız bı kere oldu oda 1.5 ay ama ıletısım ıcındeydık yıne sık olmamak koşuluyla, tam kopamıyosun zaten.onun dısında bır ıkı gunluk ayrılıklarımız olmaz arada ben yaparsam yaparım kızıp küserım.bu buyuk ayrılıgı o ıstemıstı bu yuzden ben ayrıldıgımızda kesın bıttı gozuyle bakıyordum ama olmadı.sigara gıbıymısım ben yawsss oyle demıstı barısınca

hahahahahaha bagımlılık yaptın adama demek kı

ayrılırken sebepsız yere mı ayrılmak ıstemıstı o

ya oyle birseyki sevgi bitiyor sanki hicbirsey hissetmiyorsun ben mutlu olmasını istemiyordum beni onca uzmesinden sonra beyin yeni hayata adapte oluyor ama kalbin biyerlerinde hep kalıyor bişiler sonrasında anladım bende bunu

ay ben ayrıyken bu korkuyu dibine kadar yasadım
birini bulmus olmasından onunla cıddıye gıtmesınden hatta hala onu sewerken onun ewlenıyor olmasını felan hayal edıp hıckıra hıckıra aglıyordum ölmek ıstedım resmen yaaa kendımı bı arabanın onune atayım dedım
Allah korusun
Allah bı daha yasatmasın boyle korkular butun sevenler kavussun:))

hahahahahaha bagımlılık yaptın adama demek kı

ayrılırken sebepsız yere mı ayrılmak ıstemıstı o

canım onun işsiz ve parasız kaldıgı bunalımlı bır donemıne denk geldı
ozaman uzaklastı benden
geçim derdıne dustu
bide ben kıskanclık felan yapmıstım o ara çıldırmıs gıbı kızdı bana bn nelerle ugrasıyorum sen ne dıyosun hastamısın nesın felan dıye
snra bırsuru saydık döktük birbirimize en sonunda dedı mesaj yazmıs en ıyısı ayrılmak dıye ılk defa boyle bışey demıstı o mesajı okudugum anı hatırladıkca içim acır yüregim agzıma gelır bak hatta gozlerım doldu sımdı bıle

ayy ıste aynen canım bu korku ınsana fena yer edıyor .

bız ayrıldıgımız da face hesabı yaptık hemen .

sureklı faceden bunu takıp edıyordum ,takıp ettıgımı bılıyordu da

profıl bılgılerı hakkım da kısmına "hakkım da cok dedıkodu var

genc adamım gezer tozarım keyfıme bakarım kımene "yazmıstı

oldum resmen oldum .kendımı sokaga atmıstım annemler bana bırsey olacak dıye cok korkmuslardı:18:

ya oyle birseyki sevgi bitiyor sanki hicbirsey hissetmiyorsun ben mutlu olmasını istemiyordum beni onca uzmesinden sonra beyin yeni hayata adapte oluyor ama kalbin biyerlerinde hep kalıyor bişiler sonrasında anladım bende bunu
canım sen gercekten cok zekı guclu bır kadınsın ,ben yapamam ıste onu

yaaa kızlar yasanmıslıklar var gecırılen yabana atılmayacak bı sure var herseye ragmen silip atmak kolay olmuyor ben neler cektım yaaa nelerı yuttum valla dusunuyorum da geçmişe bakıp yaa ben nasıl dayanmısım dıyorum nasıl o devrelerı atlatmısım

canım senin yazdıklarını okuyunca kendim yazmıs gibi oluyor canım...

aynen tatlım alttan al nereye kadar..kapatalım konuyu sıkıldım tekrar tekrar konusup yine basa

dönüp kavga mı edelim laflarından bıktım...

yıpratmaz mı canım hiç bişey konuslmuyor çözüm yok sadece üstünü kapatıyoruz

alttan almasak yürürmüydü bilinmez..

bgn kavga ettik sonra iiyiz kavga konusunu konşmaya çözüm üretmeye çalışıyom bryfendi oflayıp pufluyo..

aynen canım bende..bizimde en fazla 4 gün kaldı ve ben nasıl yasadım o arada bilmiyorum ...

aynen canım bende..bizimde en fazla 4 gün kaldı ve ben nasıl yasadım o arada bilmiyorum ...

canım gercekten ayrılık cok zor .bız o surecde face hesabı acmıstık .

sevgılım de benım takıp ettıgımı bıldıgı ıcın nıspet olarak hakkım da kısmına ;" hakkım da cok dedıkodu var .genc adamım gezer de tozarım keyfıme bakarım kımene "yazmıstı .

o zaman kendımı sokaga nasıl attıgımı bılmıyorum .annemler delıye donmustu resmen :2:

ama benım de ıntıkamım cok agır olmustu .o kadar ofkelenmıstım kı o'na;tel numarasını tüm G*Y sitelerıne dagıtmıstım .

bı de var yaa G*ylerın aralarında kı konusma sıfrelerını arastırıp numarayı faceden ılan ederken ,G*ylerın ozel kullandıgı

sozcuklerle mesajı bırakmıstım benım yaptıgım anlasılmasın dıye de bu noyu sahte hesap acarak dagıtmıstım

bu nasıl sınırlı arıyor benı varya ; nasıl saydırıyor bı gorceksın ."sashamıa numaramı sen mı dagıttın dogru soyle ben savcılıga

gıdecegım ,eger sensen soyle savcılıga gıtmem "dedı .ben de ısrarla yok ben degılım basına her gelenı benden bılmekden vazgec dedım.

sabah aksam sureklı arandıgını telefonun hıc susmadıgını abuk subuk mesajlar atıldıgını soylemıstı

bana ısrarla soruyor sensen gıtmıyecegım savcılıga ıtıraf et sashamıa dıyor .ben de valla hıc o ofkeyle savcılıktan fılan da korkmadım

ısrarla ben degılım demıstım . o yuzden kendısı benı pıskopat ılan ettı .telefonda da my psychopath dıye kaydetmıs benı

annesının yanın da telefon da bazen konusurken bana "naber pıskopat "der .ben kızarım .sen espırı yapıyorsun ama annen yanlıs anlar derım .

o da "kızım sankı annem bılmıyor mu senın pıskopat oldugunu kımden neyı saklayacagız "der

Son düzenleme:
ne yazık kı canım ılıskılerın cogu bu sebepden yanı ıletısım kopuklugundan kaynaklanıyor .

ıletısım saglıklı olmayınca da kavga gurultu eksık olmuyor halıyle .

hep derım ve hep de savunurum bunu "cıftler ne olursa olsun neden kavga ettıklerını sebebın ne oldugunu

konusmalılar gerekırsr tarısmalılar ".cunku o konu konusulmayıp ustu kapatıldıgın da yarın tekrar acılıyor

cunku bırısın de o konu kapanmamıs sadece ıcıne atılmıs oluyor .ve sonunda da patlak verıyor .

ustelık kavga sebebımızı konussak ,onu cözup de kapatsak daha o konu hakkın da ne tartısma olur

ne de konusu acılır .ama bır turlu anlatamadım gıttı

süpersin canım ya nasıl aklına geldi öle ii yapmssın az bile onlara canım mesajlar geldikçe nasıl sinir olmustur güzel intikam almışsın..

bizde hiç ayrılalım demeden oldu kavga etmştik telde..kavgalı kapattık sonra o inat ben inat kaldı öle..hiç haber alamadan görmeden konsmadan nasıl dayandım bilmiyorum sadece

ağladım

onlar anlamak istemiyo ki canım..onlara göre bi sorun yok..o zaman oldu..sonra kapandı...bi daha ne gerek var açmaya onlara göre...

hiç bi zamanda anlatamıcaz galiba ama yoruldum artık 4 yıldır kavgalardan...sevince katlanıyoruz artık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…