- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.601
Kızlarr yardım edinn banaaaFilm seçmem gerek...Savaş ve korku filmleri istiyorum sadecee:111:
Kızlarr yardım edinn banaaaFilm seçmem gerek...Savaş ve korku filmleri istiyorum sadecee:111:
canım savas filmi olarak kartal ,kayıp müfreze..daha izlemiştim ama suan hatrlayamıyorum
Savaş filmi olarak braveheart filmini öneririm
onlar anlamak istemiyo ki canım..onlara göre bi sorun yok..o zaman oldu..sonra kapandı...bi daha ne gerek var açmaya onlara göre...
hiç bi zamanda anlatamıcaz galiba ama yoruldum artık 4 yıldır kavgalardan...sevince katlanıyoruz artık bizde
keske hepsı ılk tanıdıgımız gıbı kalsa :103:ılk tanıdıgım da mukemmel bırıydı desem yerıdır .
tam bır yıl pesımden kosmustu ben hıc ıstemıyordum ,asırı ısrarcı ve asla pes etmeyen bırıydı .
sonra ısınmaya basladım cunku ; o kadar deger verıyodu kı ve o kadar sadıkdı kı ılgımı cekmıstı .
kendı kendıme dedım "sashamıa bence denemelısın ,1 yıl boyunca pesıne bırakmadı bu cocuk
senı uzmez degerı bılır "dedım .sonun da allem etti kullem etti kabul ettım .
adam 6 ay sonra evrim geçirmiş bir Ö*üz yavrusuna döndü
evet canım elde edene kadar hersey .bır yerler de hata yapıyoruz ama nerede !keşke canım ya..aslında benimki yine aynı ilk zamanlar ki gibi..ama kavga konusunda bastada böleydi küçücük bişeyden trip atar kavga çıkardı..
ama ben yeni alışıyoz birbirimize ilerde olmaz dedim ama nerden bileyim zamanla kartopu gibi büyüyecek kavgalar
erkekler elde edince tamam diyorlar bu kız seviyorda bırakmaz die salıyorlar kendilerini
Merhaba kızlar, nasılsınız?
evet canım elde edene kadar hersey .bır yerler de hata yapıyoruz ama nerede !
acaba merak duygusu ortada kalktıgı ıcın olabılır mı ? bence bıraz buna da baglı .
ben mesela hayat tarzımı tamamen degıstırdım buna gore uyarladım
ılıskının ilk 6 ayı hıc tavız vermedım ,o kadar ukala bırısıydım kı pesımde dort donerdı
ama bırden hayat tarzım degısıverdı .mesela ; cok fazla arkadasım varken bırden heps tek tek dokuldu .
neden ? o ıstemıyor hosnut olmuyor dıye .cok fazla sosyal ortamım kalmadı ,onun dısın da kımseyle
dısarıya cıkıp da eglenmeye gıdemıyorum .suan 3 arkadasım var sadece onlarla gorusuyorum .
o da kısıtlı yanı .izinsiz birsey yapamaz hale geldım .alısverıse kuafore bıle onunla gıdıyorum .
hatta kuaofor de sacımı bıle o yıkar ,kuaoforum artık dırek ona devredıyor benı
sanırım artık merak duygusu yok bana karsı .cunku ne yaptıgımı bıldıgı ıcın benı avucuna gecırdı
galıba kendım ettım kendım buldumama bız kızların genel sorunudur bu .
kızlar bugün sevgilimle çeyizimize ilk eşyamızı aldıkçok mutluyum
bakalım beğenicek misiniz? cam, rengarenk çay kaşıkları :116:
Eki Görüntüle 413616 Eki Görüntüle 413618
bi de annelerimize kahve fincanı seti aldık, onun resmini nette bulamadım, yarın foto çekip koyarım
hosgeldın kuzumm nasılsınnnkızlar bugün sevgilimle çeyizimize ilk eşyamızı aldıkçok mutluyum
bi de annelerimize kahve fincanı seti aldık, onun resmini nette bulamadım, yarın foto çekip koyarım
teşekkür ederim canımayyy bayıldım bayıldımm :) :) güle güle kullan,,güzel günlerde kullan canım çok güzeller
hoşbulduk fıstığım, iyiyim sen nasılsınhosgeldın kuzumm nasılsınnncooooooook begendım yaa cok tatlılarrrr
pearl harbor canım
iyiyim bendee tatlımmteşekkür ederim canımbenimki de çok beğenmiş, bayılır böyle renkli şeylere, ama daha hiç bişey almamıştık çeyize, bana gösterince ben de bayıldım, aldık
hoşbulduk fıstığım, iyiyim sen nasılsınbiz de bayıldık yaa aslında şimdi aklıma geldi de, bi 6 tane daha almak lazım dimi, 12 li daha kullanışlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?