Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

keske hepsı ılk tanıdıgımız gıbı kalsa :103:ılk tanıdıgım da mukemmel bırıydı desem yerıdır .

tam bır yıl pesımden kosmustu ben hıc ıstemıyordum ,asırı ısrarcı ve asla pes etmeyen bırıydı .

sonra ısınmaya basladım cunku ; o kadar deger verıyodu kı ve o kadar sadıkdı kı ılgımı cekmıstı .

kendı kendıme dedım "sashamıa bence denemelısın ,1 yıl boyunca pesıne bırakmadı bu cocuk

senı uzmez degerı bılır "dedım .sonun da allem etti kullem etti kabul ettım .

adam 6 ay sonra evrim geçirmiş bir Ö*üz yavrusuna döndü

keşke canım ya..aslında benimki yine aynı ilk zamanlar ki gibi..ama kavga konusunda bastada böleydi küçücük bişeyden trip atar kavga çıkardı..

ama ben yeni alışıyoz birbirimize ilerde olmaz dedim ama nerden bileyim zamanla kartopu gibi büyüyecek kavgalar

erkekler elde edince tamam diyorlar bu kız seviyorda bırakmaz die salıyorlar kendilerini

evet canım elde edene kadar hersey .bır yerler de hata yapıyoruz ama nerede !

acaba merak duygusu ortada kalktıgı ıcın olabılır mı ? bence bıraz buna da baglı .

ben mesela hayat tarzımı tamamen degıstırdım buna gore uyarladım

ılıskının ilk 6 ayı hıc tavız vermedım ,o kadar ukala bırısıydım kı pesımde dort donerdı

ama bırden hayat tarzım degısıverdı .mesela ; cok fazla arkadasım varken bırden heps tek tek dokuldu .

neden ? o ıstemıyor hosnut olmuyor dıye .cok fazla sosyal ortamım kalmadı ,onun dısın da kımseyle

dısarıya cıkıp da eglenmeye gıdemıyorum .suan 3 arkadasım var sadece onlarla gorusuyorum .

o da kısıtlı yanı .izinsiz birsey yapamaz hale geldım .alısverıse kuafore bıle onunla gıdıyorum .

hatta kuaofor de sacımı bıle o yıkar ,kuaoforum artık dırek ona devredıyor benı

sanırım artık merak duygusu yok bana karsı .cunku ne yaptıgımı bıldıgı ıcın benı avucuna gecırdı

galıba kendım ettım kendım buldum ama bız kızların genel sorunudur bu .

Son düzenleme:

kesinlikle tatlım..ona göre ayarlıyoruz herşeyi dünya onun etrafında dönüyo...bende senin gibi arkadaslarımdan,sosyal çevremden soyutladım kendimi

ama onlar öle yaptıkça şımardı bnce ben bi sene pek takmadım kendi bildigimi okudum ama ölede olmuyo bölede olmuyo napcaz anlamdım ki

kızlar bugün sevgilimle çeyizimize ilk eşyamızı aldık çok mutluyum
bakalım beğenicek misiniz? cam, rengarenk çay kaşıkları :116:

bi de annelerimize kahve fincanı seti aldık, onun resmini nette bulamadım, yarın foto çekip koyarım

ayyy bayıldım bayıldımm :) :) güle güle kullan,,güzel günlerde kullan canım çok güzeller
teşekkür ederim canım benimki de çok beğenmiş, bayılır böyle renkli şeylere, ama daha hiç bişey almamıştık çeyize, bana gösterince ben de bayıldım, aldık
hosgeldın kuzumm nasılsınnn cooooooook begendım yaa cok tatlılarrrr
hoşbulduk fıstığım, iyiyim sen nasılsın biz de bayıldık yaa aslında şimdi aklıma geldi de, bi 6 tane daha almak lazım dimi, 12 li daha kullanışlı olur.

Ayy çok tatlılar canım benimm Hayırlı günlerde kullanınn inşallah Bende arıyodum bu kaşıklardan(hatta baya bi aramıştım ) ama bulamadımm..Yazın tatile gittiğimde alırım artıkk

iyiyim bendee tatlımm evett bencede daha kullanışlı olurr keşke bunlardan burdada olsa yaa yoktur sanırım görmedim daha önce hiçç :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…