- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.621
hahah =) ben de korku filminden korkarım. ama bazıları bilimkurgu ağırlıklı oluyo onları çok seviyorum ve izleyebiliyorum mesela 28 hafta sonra yı öneririm canımSağol SedefcimHer seferinde böyle yapıyorum film tavsiyeleri istiyorum ve izleyemiyoruz :) Bu akşam da öyle oldu korku filminde karar kıldık ama ben korkuyorum diye izlemedik
Bi dahakine artık :) Tekrar teşekkürler tatlım
teşekkür ederim beğendiğin için kuzum, biz de buradaki pazarda gördük. ama istanbuldan geliyomuş buraya da..Ayy çok tatlılar canım benimmHayırlı günlerde kullanınn inşallah Bende arıyodum bu kaşıklardan(hatta baya bi aramıştım ) ama bulamadımm..Yazın tatile gittiğimde alırım artıkk
aynen kuzum, haftaya bi 6 tane daha alıp setimi 12 ye tamamlıcamiyiyim bendee tatlımmevett bencede daha kullanışlı olurr keşke bunlardan burdada olsa yaa yoktur sanırım görmedim daha önce hiçç :26:
sağol kuzum, allah inş hayırlısıyla kullanmayı nasip eder. hepiniz bana çaya gelirsiniz, size bu çay kaşıklarımla servis yaparımhayırlı olsun canım..çok güzeller güle güle kullanın
sağol canım beğenmene sevindimCanım çok güzel çok tatlılar ya siz de çok hoşsunuz valla çok tatlısınız nazar değmesin
hahah =) ben de korku filminden korkarım. ama bazıları bilimkurgu ağırlıklı oluyo onları çok seviyorum ve izleyebiliyorum mesela 28 hafta sonra yı öneririm canım
teşekkür ederim beğendiğin için kuzum, biz de buradaki pazarda gördük. ama istanbuldan geliyomuş buraya da..
aynen kuzum, haftaya bi 6 tane daha alıp setimi 12 ye tamamlıcamburası da küçük yer canım ama buraya adam istanbuldan getirmiş, gene ne varsa büyük şehirde var yaa
sağol kuzum, allah inş hayırlısıyla kullanmayı nasip eder. hepiniz bana çaya gelirsiniz, size bu çay kaşıklarımla servis yaparım
sağol canım beğenmene sevindimbenimki mutfak eşyalarını rengarenk istiyo, ikimizin gönlüne göre oldu bu, ben de bayıldım :13:
hahah =) ben de korku filminden korkarım. ama bazıları bilimkurgu ağırlıklı oluyo onları çok seviyorum ve izleyebiliyorum mesela 28 hafta sonra yı öneririm canım
teşekkür ederim beğendiğin için kuzum, biz de buradaki pazarda gördük. ama istanbuldan geliyomuş buraya da..
ben de birilerini öyle evlenirken görünce çok imreniyorum yaa, çok pis evlenesim geliyoPazar günü kuzenimin nikahı var bendeki evlilik isteği kabaracak yine
Ben çok çok fena tırsıyorummD Hatta kucağında oturup öyle izlicem diyorum ona
Hımm konusu hoşuma gitti de beyimize beğendirirsek izleriz=) o 'aşırı derecede' korku seviyo da
Ablam istanbul'da aldırtırım ona artık
güzellerim napıyosunuzzbugun hastaneye gittik arkadasımla cok sinirim bozuldu yaa çarşaflı kadının biri bize çarşaf giyin diye tutturdu Allahım onaneyse
güzellerim napıyosunuzzbugun hastaneye gittik arkadasımla cok sinirim bozuldu yaa çarşaflı kadının biri bize çarşaf giyin diye tutturdu Allahım onaneyse
sorma yaa saygsızılık etmeyeyım diye pek bişe demek istemedim yanacaksınız falan dedi bende önemli olan yürektir yürek kapalılığıdır dışı kapalı olupta ne işler çevirenler var dedimmm iki saat nutuk çektiizuahaha hiç gulcegım yoktu sen işine bak kara böcük deseydın
sorma yaa saygsızılık etmeyeyım diye pek bişe demek istemedim yanacaksınız falan dedi bende önemli olan yürektir yürek kapalılığıdır dışı kapalı olupta ne işler çevirenler var dedimmm iki saat nutuk çektii
sorma yaa saygsızılık etmeyeyım diye pek bişe demek istemedim yanacaksınız falan dedi bende önemli olan yürektir yürek kapalılığıdır dışı kapalı olupta ne işler çevirenler var dedimmm iki saat nutuk çektii
sordu bana sözlü veya nişanlımısın diye yok ama kısmetse 1-2 yıla olabilir dedim kadın uzaktan tanıdıgımız oluyo daha dogrusu anneannemın tanıdıgı oluyo bana inşallah senı çarşaflayacak birisidir dediiikendi oyleya herkes onun gibi olsun istiyordur oldu ya bu sıcakta simsiyah ne o oyle sende deseydin cıkar carsfı diye
40 falandır sanırımm ay acayip sinir oldummm bendeayyy kac yaslarındaydı yaaa nası uyuz olurum boyle nutuk cekenlere yaaa ıyyyyy
sordu bana sözlü veya nişanlımısın diye yok ama kısmetse 1-2 yıla olabilir dedim kadın uzaktan tanıdıgımız oluyo daha dogrusu anneannemın tanıdıgı oluyo bana inşallah senı çarşaflayacak birisidir dediiibende yok öyle bi insan değil bende değilim dedim aaa öyle demee inşallah kapatırr inşallah dedi yaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahhh ayy Allahımmm bide oğlu bi kızı seviyomuşşş coooooook tatlıymışş çarşaflıymışşşş anlatıyo bana dogru baka baka sanki tmm madem o kız tatlı bende çarşaflanıyorum dicemmmbeddua etme kadınn deseydınn
aynen kuzumben o kara çarşafın içinde yanardım sıcaktan
ayy bak bu hiç aklıma gelmediii gelse derdimmmbenim sevgilim tutturdu bana benle evlenince mini etek giyiceksin dekolteler heryer ortada gezicen yoksa almam seni dedi deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?