Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hahah =) ben de korku filminden korkarım. ama bazıları bilimkurgu ağırlıklı oluyo onları çok seviyorum ve izleyebiliyorum mesela 28 hafta sonra yı öneririm canım
Ayy çok tatlılar canım benimm Hayırlı günlerde kullanınn inşallah Bende arıyodum bu kaşıklardan(hatta baya bi aramıştım ) ama bulamadımm..Yazın tatile gittiğimde alırım artıkk
teşekkür ederim beğendiğin için kuzum, biz de buradaki pazarda gördük. ama istanbuldan geliyomuş buraya da..
iyiyim bendee tatlımm evett bencede daha kullanışlı olurr keşke bunlardan burdada olsa yaa yoktur sanırım görmedim daha önce hiçç :26:
aynen kuzum, haftaya bi 6 tane daha alıp setimi 12 ye tamamlıcam burası da küçük yer canım ama buraya adam istanbuldan getirmiş, gene ne varsa büyük şehirde var yaa
hayırlı olsun canım..çok güzeller güle güle kullanın
sağol kuzum, allah inş hayırlısıyla kullanmayı nasip eder. hepiniz bana çaya gelirsiniz, size bu çay kaşıklarımla servis yaparım
Canım çok güzel çok tatlılar ya siz de çok hoşsunuz valla çok tatlısınız nazar değmesin
sağol canım beğenmene sevindim benimki mutfak eşyalarını rengarenk istiyo, ikimizin gönlüne göre oldu bu, ben de bayıldım :13:

Pazar günü kuzenimin nikahı var bendeki evlilik isteği kabaracak yine

Ben çok çok fena tırsıyorumm D Hatta kucağında oturup öyle izlicem diyorum ona
Hımm konusu hoşuma gitti de beyimize beğendirirsek izleriz=) o 'aşırı derecede' korku seviyo da

Ablam istanbul'da aldırtırım ona artık

Pazar günü kuzenimin nikahı var bendeki evlilik isteği kabaracak yine
ben de birilerini öyle evlenirken görünce çok imreniyorum yaa, çok pis evlenesim geliyo

o da korkma bana sarıl der fırsattan istifade eder
istanbulda çok çeşit vardır eminim yaa, nette de çok güzel şeyler var, ama biz kredi kartı kullanmıyoruz, sanırım kullanmak bi süre sonra şart olucak

güzellerim napıyosunuzz bugun hastaneye gittik arkadasımla cok sinirim bozuldu yaa çarşaflı kadının biri bize çarşaf giyin diye tutturdu Allahım onaneyse

güzellerim napıyosunuzz bugun hastaneye gittik arkadasımla cok sinirim bozuldu yaa çarşaflı kadının biri bize çarşaf giyin diye tutturdu Allahım onaneyse

kendi oyleya herkes onun gibi olsun istiyordur oldu ya bu sıcakta simsiyah ne o oyle sende deseydin cıkar carsfı diye

Son düzenleme:
zuahaha hiç gulcegım yoktu sen işine bak kara böcük deseydın
sorma yaa saygsızılık etmeyeyım diye pek bişe demek istemedim yanacaksınız falan dedi bende önemli olan yürektir yürek kapalılığıdır dışı kapalı olupta ne işler çevirenler var dedimmm iki saat nutuk çektii

ayyy kac yaslarındaydı yaaa nası uyuz olurum boyle nutuk cekenlere yaaa ıyyyyy

kendi oyleya herkes onun gibi olsun istiyordur oldu ya bu sıcakta simsiyah ne o oyle sende deseydin cıkar carsfı diye
sordu bana sözlü veya nişanlımısın diye yok ama kısmetse 1-2 yıla olabilir dedim kadın uzaktan tanıdıgımız oluyo daha dogrusu anneannemın tanıdıgı oluyo bana inşallah senı çarşaflayacak birisidir dediii bende yok öyle bi insan değil bende değilim dedim aaa öyle demee inşallah kapatırr inşallah dedi yaaaaaaaaaaaaaaaa

beddua etme kadınn deseydınn

ben o kara çarşafın içinde yanardım sıcaktan

ben o kara çarşafın içinde yanardım sıcaktan
aynen kuzum ayrıca güzel dinimizi 1 parça bezle bir tutuyolar ya acayip sinirleniyorumm bizim dinimiz cok geniş cok merhametli ve cok ince çizgileri olan bi din..yanı dışımız açık olabilir ama belkide kalbimizin temizliğiyle veya yaptığımız iyiliklerle Allaha olan gerçek inancımızla biz sınavı kazanıcaz orası hiç belli olmazz

benim sevgilim tutturdu bana benle evlenince mini etek giyiceksin dekolteler heryer ortada gezicen yoksa almam seni dedi deseydin
ayy bak bu hiç aklıma gelmediii gelse derdimmm bu kadını az cok tanıyorum benn benım anneannem kapalıdır ama neden manto giymiyomuşş diye kızıyodu anneanneme s.lak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…