Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hayır ne giyerse giysin beni enterese etmez ama bana gelipde yok carsafa gir bilmemne derse valla kim olursa olsun karsımdaki bak isine kendi carsafınla ilgilenen derim

Son düzenleme:
hayır ne giyerse giysin beni enterese etmez ama bana gelipde yok carsafa gir bilmemne derse valla kim olursa olsun karsımdaki bak isine kendi carsafınla ilgilenen derim
iyi sabrettım bugun valla bn nasıl ona karışmıyosam banada karışamaz insanlar cok tuhaf yaa hiç unutmam lise 1 e giderken bi arkadasım benım eşofman altım darmış diye benımle kavga etmeye kalkışmıştııı tam o anda annem gelmiştii annem bi bağırdı sana alırsam giyme ben kızıma aldım istediğini giyer diye ağlamıştıı kızz

Ammavelakincim kuzum mesaj kutun dolmuşş cvp veremiyorummm boşalt inşallah görürsün bu yazımıı

bu neden biliyomusun o giyemiyorya onun verdigi sinirden oda giymesin modundalar bıraksalar kosa kosa giycek cok cins insanlar var

ay ınanmıyorum yaaa o kadar cahıl ınsanlar var kı...
onlarla muhatap olmamak lazım can sıkıntısı yapıyorlar gereksız yere...

ay ınanmıyorum yaaa o kadar cahıl ınsanlar var kı...
onlarla muhatap olmamak lazım can sıkıntısı yapıyorlar gereksız yere...
evet canımm diyorum ya önceden cok üzülürdüm artık takmıyorum alıştım çünküü bi de ben değer verdiğim insanlara takıyorum artık

kızlar bu da yarınki doğumgünü pastamızzz inş sevdiceğim beğenir bi termosa da çay demlicem, kısır falan yapıcam, piknik gibi bişeyler yaparız diye düşündüm

Çok guzel pastanız canımm çok iyi düşünmüşsün hatta puaca kanepe falanda yapabılırsın pıknık tarzı ıse :))

beğenmene sevindim canım, inş sevdiceğim de beğenir tavsiyelerin için teşekkür ederim. evet atıştırmalık kanepeler de süper olur, yapıcam

kızlar bu da yarınki doğumgünü pastamızzz inş sevdiceğim beğenir bi termosa da çay demlicem, kısır falan yapıcam, piknik gibi bişeyler yaparız diye düşündüm

Eki Görüntüle 414008
mmmm pastada cok lezzetli görünüyoo iyi düşünmüşsünn kuzumm bol bol eğleninn

çoook güzel canımmm cok zevklisiniz gerçekten
yarını beklemeye dayanamadık verdik hediyelerimizi, çok beğendiler kıskançlık da yok ikisine de aynı
mmmm pastada cok lezzetli görünüyoo iyi düşünmüşsünn kuzumm bol bol eğleninn

beğenmene sevindim kuzu benimki de meyveli pasta sever. dışı frambuazlı inş afiyetle yediricem

yarını beklemeye dayanamadık verdik hediyelerimizi, çok beğendiler kıskançlık da yok ikisine de aynı

beğenmene sevindim kuzu benimki de meyveli pasta sever. dışı frambuazlı inş afiyetle yediricem
iyi yapmışsınız çünkü ne kadar hediye önemli değil deselerde yinede bi karşılaştırma olurdu içten içe bende muzlu pastaya bayılırım dışı çikolatalı içi muzluuu

iyi yapmışsınız çünkü ne kadar hediye önemli değil deselerde yinede bi karşılaştırma olurdu içten içe bende muzlu pastaya bayılırım dışı çikolatalı içi muzluuu

ben de kestaneli pastaya bayılırım, herkesin zevki farklı çıktı bence de kuzum, birine hangi hediyeyi alıyosak diğerine de aynısını almaya çalışıyoruz. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…