- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.641
iyi sabrettım bugun valla bn nasıl ona karışmıyosam banada karışamazhayır ne giyerse giysin beni enterese etmez ama bana gelipde yok carsafa gir bilmemne derse valla kim olursa olsun karsımdaki bak isine kendi carsafınla ilgilenen derim
iyi sabrettım bugun valla bn nasıl ona karışmıyosam banada karışamazinsanlar cok tuhaf yaa hiç unutmam lise 1 e giderken bi arkadasım benım eşofman altım darmış diye benımle kavga etmeye kalkışmıştııı tam o anda annem gelmiştii annem bi bağırdı sana alırsam giyme ben kızıma aldım istediğini giyer diye ağlamıştıı kızz
aynen ben kimseye karışmam ama bana herkes karışırr gerçi takmıyorum artıkk eskıden cok takardımbu neden biliyomusun o giyemiyorya onun verdigi sinirden oda giymesin modundalar bıraksalar kosa kosa giycek cok cins insanlar var
evet canımm diyorum ya önceden cok üzülürdüm artık takmıyorum alıştım çünküü bi de ben değer verdiğim insanlara takıyorum artıkay ınanmıyorum yaaa o kadar cahıl ınsanlar var kı...
onlarla muhatap olmamak lazım can sıkıntısı yapıyorlar gereksız yere...
evet canım buaksam kimse yook nedenseeherkes dağılmış
bende yatıcam birazdan kuzumm iyi geceler görüşürüzaynen yaaaaa geçte olmus yahu saat bende yatarım yawas yawas
kızlar bu da yarınki doğumgünü pastamızzzinş sevdiceğim beğenir bi termosa da çay demlicem, kısır falan yapıcam, piknik gibi bişeyler yaparız diye düşündüm
Eki Görüntüle 414008
Çok guzel pastanız canımm çok iyi düşünmüşsün hatta puaca kanepe falanda yapabılırsın pıknık tarzı ıse :))
çoook güzel canımmm cok zevklisiniz gerçektenkızlar annelerimize anneler günü hediyesi olarak kahve fincan seti aldık, nasıl sizce?
Eki Görüntüle 413915
mmmm pastada cok lezzetli görünüyookızlar bu da yarınki doğumgünü pastamızzzinş sevdiceğim beğenir bi termosa da çay demlicem, kısır falan yapıcam, piknik gibi bişeyler yaparız diye düşündüm
Eki Görüntüle 414008
yarını beklemeye dayanamadık verdik hediyelerimizi, çok beğendilerçoook güzel canımmm cok zevklisiniz gerçekten
mmmm pastada cok lezzetli görünüyooiyi düşünmüşsünn kuzumm bol bol eğleninn
iyi yapmışsınız çünkü ne kadar hediye önemli değil deselerde yinede bi karşılaştırma olurdu içten içeyarını beklemeye dayanamadık verdik hediyelerimizi, çok beğendilerkıskançlık da yok ikisine de aynı
beğenmene sevindim kuzubenimki de meyveli pasta sever. dışı frambuazlı inş afiyetle yediricem
iyi yapmışsınız çünkü ne kadar hediye önemli değil deselerde yinede bi karşılaştırma olurdu içten içebende muzlu pastaya bayılırım dışı çikolatalı içi muzluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?