Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben de kestaneli pastaya bayılırım, herkesin zevki farklı çıktı bence de kuzum, birine hangi hediyeyi alıyosak diğerine de aynısını almaya çalışıyoruz. :13:
annemde cok sever kestaneli pastayı bende bugun pasta tabakları aldımm annemle birlikte coook güzeller ama birazdan resmini koyucam

kızlar bi türlü resmini bulamadım tabağın yaa bi bunu buldumm bugun aldıgım servis tabaklarıı

Selamın aleyküm ben geldim kızlar bugun komşumuzun kızına gelen bohçayı görmeye gittim acaba bize Gönderilen bohçalar nasıl olacak:)

Aleyküm selam canım hoşgeldinn...bilmiyorum bakalım nasıl olacak neler oluyo ki bohçada :26:

Oğlan evi gelin icin gelinin annesi, babası, kardeşi, dedesi, nenesi için ayrı ayrı bohçalar hazırlamış el emeği işlemeli yemeniler, havlular, örgüler, yatak örtüleri filan vardı. Gömlekler, pantolonlar, bornoz takımları filan böyle şeyler canım

anladım canım güzelmişş ayy fenerbahçe şampiyon olamadı üzüldümm ama aşkımın suan morali berbat durumda hissediyorumm msj attım 'paşam maçın böyle olmasına cok üzüldüm' diye cvpta vermedii henüz

cvp verdi az öncee son dakikalardan umutluydum ama olmadı napalım meleğim yazmış zaten sevgilisiyle farklı takım tutmayı cesaret edebilecek olan var mı acaba

doğru söylüyorsun:) bohça seriminde herkes darısı başına dediiiii amiiin dediim:) komşumuz beni sevgilimle görmüstü bir kere ogünden beri hep seninki de çok yakışıklı ayyy inşallah evlenirsiniz der hep çok tatlı bir kadın

az kalmış sanırım canımm nişan için mi bunları bekliyosunuz pekiii

Mezun oluyorum bu ay işte iş bulmam lazım onun da doğu görevine gitmesi lazım. Nişan için, babama söylemek için bekliyoruz:)5 yıl oldu ya ve ben onunla evlenmeye kesin kararlıyım.Ona kalsa hemen evlenelim ama ben aceleye getirmek istemiyorum işte:)

maşallah canım baya uzun olmuş sizinde..seninki evliliği istiyosa hemen şanslısın valla

Bu topikte evliliğe en yakın olan sensin canım ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…