- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.661
annemde cok sever kestaneli pastayıben de kestaneli pastaya bayılırım, herkesin zevki farklı çıktıbence de kuzum, birine hangi hediyeyi alıyosak diğerine de aynısını almaya çalışıyoruz. :13:
kızlar bi türlü resmini bulamadım tabağın yaa bi bunu buldummbugun aldıgım servis tabaklarıı
Eki Görüntüle 414178
evet kuzum çeyizime aldımm begendıgıne sevindimmaa çok güzel fıstığım, çeyize mi aldın bunları, ohh çiçekli çiçeklibenim pastayı bu tabaklara koyup mideye indirmek vardı şimdi
Aleyküm selam canım hoşgeldinn...bilmiyorum bakalım nasıl olacak neler oluyo ki bohçada :26:Selamın aleyküm ben geldim kızlar bugun komşumuzun kızına gelen bohçayı görmeye gittim acaba bize Gönderilen bohçalar nasıl olacak:)
Aleyküm selam canım hoşgeldinn...bilmiyorum bakalım nasıl olacak neler oluyo ki bohçada :26:
anladım canım güzelmişşOğlan evi gelin icin gelinin annesi, babası, kardeşi, dedesi, nenesi için ayrı ayrı bohçalar hazırlamış el emeği işlemeli yemeniler, havlular, örgüler, yatak örtüleri filan vardı. Gömlekler, pantolonlar, bornoz takımları filan böyle şeyler canım
anladım canım güzelmişşayy fenerbahçe şampiyon olamadı üzüldümm ama aşkımın suan morali berbat durumda hissediyorumm msj attım 'paşam maçın böyle olmasına cok üzüldüm' diye cvpta vermedii henüz
cvp verdi az öncee son dakikalardan umutluydum ama olmadı napalım meleğim yazmışBiz aşkımla beşiktaşlıyız:) Ama derbiyi izledim
cvp verdi az öncee son dakikalardan umutluydum ama olmadı napalım meleğim yazmışzaten sevgilisiyle farklı takım tutmayı cesaret edebilecek olan var mı acaba
doğru söylüyorsun:) bohça seriminde herkes darısı başına dediiiii amiiin dediim:) komşumuz beni sevgilimle görmüstü bir kere ogünden beri hep seninki de çok yakışıklı ayyy inşallah evlenirsiniz der hep çok tatlı bir kadın[/QUOTE
inşallah canımmm darısı başımızaaa
doğru söylüyorsun:) bohça seriminde herkes darısı başına dediiiii amiiin dediim:) komşumuz beni sevgilimle görmüstü bir kere ogünden beri hep seninki de çok yakışıklı ayyy inşallah evlenirsiniz der hep çok tatlı bir kadın[/QUOTE
inşallah canımmm darısı başımızaaa
Sen evleneceğin zaman kına gecesi yapar mısın? Komşumun kızı yapmıyor da sevmiyormuş
yaparım tabii bizde kına gecesiini kız tarafı yaparr sadece elime kına istemem ya da coook azıcık küçücük yaktırırımmSen evleneceğin zaman kına gecesi yapar mısın? Komşumun kızı yapmıyor da sevmiyormuş
az kalmış sanırım canımm nişan için mi bunları bekliyosunuz pekiiiDoğu görevini ve mezuniyeti bekliyoruzz..
az kalmış sanırım canımm nişan için mi bunları bekliyosunuz pekiii
yaparım tabii bizde kına gecesiini kız tarafı yaparr sadece elime kına istemem ya da coook azıcık küçücük yaktırırımm
Ben de yaparım ya gelenek ve göreneklerin sürdürülmesinden yanayım:)
maşallah canım baya uzun olmuş sizinde..seninki evliliği istiyosa hemen şanslısın vallaMezun oluyorum bu ay işte iş bulmam lazım onun da doğu görevine gitmesi lazım. Nişan için, babama söylemek için bekliyoruz:)5 yıl oldu ya ve ben onunla evlenmeye kesin kararlıyım.Ona kalsa hemen evlenelim ama ben aceleye getirmek istemiyorum işte:)
Mezun oluyorum bu ay işte iş bulmam lazım onun da doğu görevine gitmesi lazım. Nişan için, babama söylemek için bekliyoruz:)5 yıl oldu ya ve ben onunla evlenmeye kesin kararlıyım.Ona kalsa hemen evlenelim ama ben aceleye getirmek istemiyorum işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?