Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aaa gerçekten öyle mi ama yine de her şeyi bir düzene koyup öyle evlenmek istiyorum belki benden önce evlenen olur canım. Önemli olan kendimizi hazır hissetmemiz ve mutlu olmamız.Ben çok mutluyum ama daha evliliğe zamanımın olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun diyorum:)

Bizler çok sabırsızız ya:) Ben mezun olunca beklemeyi düşünmüyorum 3yıllık ilişkim var:)

O zaman sen kesin benden önce evlenirsin tatlım inşalllah istediğiniz gibi olur her şey:97:
Hehe nasip kısmet canım

ya arkadaslar yazı tarzı kayıtlanmıyo mu her seferinde ben bu rengi ve stili bulmakla mı uğraşıcammm :26:

yaa kızlar cok canım sıkkın yazlıkları cıkarırken bütün hurçlara bakmama ragmen en sevdiğim göleğimi bulamadım.
offf gıycek hiç bişeyım yok naapıcam yaaa yarın dısarı cıkıcam denıyorum denıyorum olmuyo begenmıyorum
carrefoura felan gıttım magazaları gezdım ama magazalarda da zevkıme uygun hiç bişi bulamadım cok salakca seyler var hemde çok pahalı
naapıcam ben yaaaa

kıyamam canm ya ne oldu acaba gömleğine..cotona falan bak bence güzel şeyler gelmişti ben en son gittiğimde sizin ordakinede gelmiştirr

kıyamam canm ya ne oldu acaba gömleğine..cotona falan bak bence güzel şeyler gelmişti ben en son gittiğimde sizin ordakinede gelmiştirr

hmmm kotona gırmemiştim sahii bi bakayım canm ama yarın naapıcam bılmıyorum o gömleğimi bulmak cok ıstemıstm yarın resmen ezık gıbı gıyınıcem mecbur salak sacma seyler bı alısverısle dolabımı yenılemem sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…