- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.681
evet güzel eglenceler bunlar kınasız düğün mü olurmuşşBen de yaparım ya gelenek ve göreneklerin sürdürülmesinden yanayım:)kınam yakılınca benı havaya kaldırsınlarr bende 'fatih fatih gel kurtar beni' diye bağırayımm gelsin kucağına alıp alnımdan öpsünnn ayyyyy ne güzel yaaa
evet güzel eglenceler bunlar kınasız düğün mü olurmuşşkınam yakılınca benı havaya kaldırsınlarr bende 'fatih fatih gel kurtar beni' diye bağırayımm gelsin kucağına alıp alnımdan öpsünnn ayyyyy ne güzel yaaa
Bu ne çılgınlık kız:) ben de bindallı giymeyi düşünüyorum:)
Aaa gerçekten öyle mi ama yine de her şeyi bir düzene koyup öyle evlenmek istiyorum belki benden önce evlenen olur canım. Önemli olan kendimizi hazır hissetmemiz ve mutlu olmamız.Ben çok mutluyum ama daha evliliğe zamanımın olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun diyorum:)
bizim burda adet böyle kuzummm gelini sandalyeye oturtup kınasını yakarlar sonra havaya kaldırırlar damat gelip kucaklayana kadar havada zıplatırlar damat gelir alırrBu ne çılgınlık kız:) ben de bindallı giymeyi düşünüyorum:)bindallı bizdede var ben muhteşem yüzyıldaki hürremın giydiği kıyafetlere benzer diktirmek istiyorumm kırmızı falann
Bizler çok sabırsızız ya:) Ben mezun olunca beklemeyi düşünmüyorum 3yıllık ilişkim var:)
Hehe nasip kısmet canımO zaman sen kesin benden önce evlenirsin tatlım inşalllah istediğiniz gibi olur her şey:97:
bizim burda adet böyle kuzummm gelini sandalyeye oturtup kınasını yakarlar sonra havaya kaldırırlar damat gelip kucaklayana kadar havada zıplatırlar damat gelir alırrbindallı bizdede var ben muhteşem yüzyıldaki hürremın giydiği kıyafetlere benzer diktirmek istiyorumm kırmızı falann
Ay çok hoşmuş ya ne güzel
Hehe nasip kısmet canım
evet kuzumm ay sabırsızlanıyorumm o günleri görmek içinnnAy çok hoşmuş ya ne güzel
ya arkadaslar yazı tarzı kayıtlanmıyo mu her seferinde ben bu rengi ve stili bulmakla mı uğraşıcammm :26:
aynen canım yaa ben pc den giriyorum ama her seferınde bulmaya uğraşmak zorrOf ben bir de telefondan giriyorum çok zor oluyor her seferinde yazı karakterini rengini seçmek
aynen canım yaa ben pc den giriyorum ama her seferınde bulmaya uğraşmak zorr
okuyorum canım ama kısmetse çalışıcamda çalışma ekonomisi okuyorum 4 yıllık aöfdenCanım sen okuyo muydun yoksa çalışıyor muydun napıyordun unuttum ben:)
okuyorum canım ama kısmetse çalışıcamda çalışma ekonomisi okuyorum 4 yıllık aöfden
ben henüz 1. sınıftayım dahaaŞimdi kaçıncı sınıftasın? Bir de Fatih ne mezunu :)
ben henüz 1. sınıftayım dahaaaşkım 2 yıl labaratuar 4 yıl işletme mezunu 6 yıllık üniv mezunu o :)
anladım canım işletme iyi yaa iş olanakları baya açık bi bölümmmAaaa benim sevgilim de işletme okuyor:)
kıyamam canm ya ne oldu acaba gömleğine..cotona falan bak bence güzel şeyler gelmişti ben en son gittiğimde sizin ordakinede gelmiştirryaa kızlar cok canım sıkkın yazlıkları cıkarırken bütün hurçlara bakmama ragmen en sevdiğim göleğimi bulamadım.
offf gıycek hiç bişeyım yok naapıcam yaaa yarın dısarı cıkıcam denıyorum denıyorum olmuyo begenmıyorum
carrefoura felan gıttım magazaları gezdım ama magazalarda da zevkıme uygun hiç bişi bulamadım cok salakca seyler var hemde çok pahalı
naapıcam ben yaaaa
kıyamam canm ya ne oldu acaba gömleğine..cotona falan bak bence güzel şeyler gelmişti ben en son gittiğimde sizin ordakinede gelmiştirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?