- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.701
ezik gibi olmazsın kuzum kendin güzelsin zatenn ne giysen yakışırr dert etme kendine buarada yarın sevgilinle mi buluşacaksınızhmmm kotona gırmemiştim sahii bi bakayım canm ama yarın naapıcam bılmıyorum o gömleğimi bulmak cok ıstemıstm yarın resmen ezık gıbı gıyınıcem mecbur salak sacma seyler bı alısverısle dolabımı yenılemem sart
ya arkadaslar yazı tarzı kayıtlanmıyo mu her seferinde ben bu rengi ve stili bulmakla mı uğraşıcammm :26:
anladım tatlım çok sağol keşke kaydedebilseydık bizdee napalımm..seninki hangi takımlı fb liyse morali bozuk mu benımki gibi kuzummyazı tipi sadece pro üyelerde kaydedilebiliyor diye biliyorum kuzum...
iyi geceler hoşgeldin canımm iyiyim sen nasılsınn neler yapıyosun daha önce kendinden bahsetmiş miydin topikte hiçii geceler kızlar nasılsınız
anladım tatlım çok sağol keşke kaydedebilseydık bizdee napalımm..seninki hangi takımlı fb liyse morali bozuk mu benımki gibi kuzumm
iyi geceler hoşgeldin canımm iyiyim sen nasılsınn neler yapıyosun daha önce kendinden bahsetmiş miydin topikte hiç
hahahKızlar biz bugün derbiyi kardeşim, ben ve sevgilimle birlikte üye olduğumuz bir dernekte izledik. biz fanatik fener sevgilim fanatik gs'li olunca nasıl geçtiğini tahmin edersiniz.
kardeşim ağladı hatta maç sonundasonra gslilerin kutlamalarını görmemek için eve gitmek istedim hemen. Sevgilim bizi eve bıraktıktan sonra mesaj atmış "sizin üzüntünüz benim sevincim olamaz artık fenerliyim" yazmış
Şampiyon olamadık ama zafer benimdirr
Kızlar biz bugün derbiyi kardeşim, ben ve sevgilimle birlikte üye olduğumuz bir dernekte izledik. biz fanatik fener sevgilim fanatik gs'li olunca nasıl geçtiğini tahmin edersiniz.
kardeşim ağladı hatta maç sonundasonra gslilerin kutlamalarını görmemek için eve gitmek istedim hemen. Sevgilim bizi eve bıraktıktan sonra mesaj atmış "sizin üzüntünüz benim sevincim olamaz artık fenerliyim" yazmış
Şampiyon olamadık ama zafer benimdirr
anladım canımm..peki ilgisi ne durumda sevgilinin değişiklikler oldu mu hiççevet bahsetmiştim:)) htta ilgszlikle ilgli yakınmştm siz de moral vermiştnz :) 2yıllık ilişkm vardı işe girip maddi durumlarn uygn hale gelmesni beklyorz
hahahen güzel zafer senınki olmuş gerçekten kuzumm ne anlayışlı sevgilin var yaa başkalarınınki kendi takımını tutsun ister seninki senın takıma geçiş yapmışşş benımki fanatik fb lii ve suan morali cok bozukkk msj attım 'hayatım yarın birbirimizin annelerininde anneler gününü kutlasak iyi olmaz mı' diye 'meleğim bosver şimdi anneler gününü moralim cok bozuk' yazmışş off off :2:
anladım canımm..peki ilgisi ne durumda sevgilinin değişiklikler oldu mu hiççsana da sorayım sevgilin hangi takımlı
vay bee bi erkeğn takm değiştirmesi kolay değldr. hatta imkanszdır, dğerini bil valla canm
bence de imkansız canım ya,zaten semiramise verdiğim cevapta da görmüşsündür. bir erkek için takımı çok önemlidir. ben "sen seviniyorsun diye seviniyorum merak etme" dedim ama o halimi gördüğü için pek inanmıyor tabiyine de benim yüzümden takımını değiştirmesine razı olamam
canım ya cok sağol bende kızmaya başlamıştım sevgilime acıkcası bişey demedim ama içten içe alınmaya başlamıştımmben ona kıyamam ama kuzum ya varsın kendi takımında kalsın, o da fanatik gsli çünkü, istese de değiştiremezki gönlündeki takımı, sadece benim için rol yapmış olacak, ben kabul etmedim o yüzden
sevgilin haklı canım ya,valla öyle pozisyonlar kaçırdık ki ben bi ara maçı izleyemedim heyecandan. sonra da sinirlendim 5 dk kala çıktım maçtan.
sevgilini çok iyi anlıyorum şu an. destek ol ona, önemli olan şike davalarının olduğu,başkanınızın hapiste olduğu zor bir dönemde buralara kadar gelmek de bir başarı falan de
valla canım diğerlerini bilmiyorumda röfleyi ben 50 tl ye yaptırmıştımm geçen yıll ama cok uygun yapıyodu başka yerler bana saçların uzun ve gür 75 tl den aşağı olmaz demişlerdiiisemiramıscım ewet onla buluscam canm
yaaa kızlar balyaj fıyatı gölge fiyatı ve röfle fıyatı genel olarak kac lıra suan ne zamandır yaptırmadım gölge felan pıyasadan haberım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?