Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ezik gibi olmazsın kuzum kendin güzelsin zatenn ne giysen yakışırr dert etme kendine buarada yarın sevgilinle mi buluşacaksınız

Kızlar biz bugün derbiyi kardeşim, ben ve sevgilimle birlikte üye olduğumuz bir dernekte izledik. biz fanatik fener sevgilim fanatik gs'li olunca nasıl geçtiğini tahmin edersiniz.
kardeşim ağladı hatta maç sonunda sonra gslilerin kutlamalarını görmemek için eve gitmek istedim hemen. Sevgilim bizi eve bıraktıktan sonra mesaj atmış "sizin üzüntünüz benim sevincim olamaz artık fenerliyim" yazmış
Şampiyon olamadık ama zafer benimdirr

hahah en güzel zafer senınki olmuş gerçekten kuzumm ne anlayışlı sevgilin var yaa başkalarınınki kendi takımını tutsun ister seninki senın takıma geçiş yapmışşş benımki fanatik fb lii ve suan morali cok bozukkk msj attım 'hayatım yarın birbirimizin annelerininde anneler gününü kutlasak iyi olmaz mı' diye 'meleğim bosver şimdi anneler gününü moralim cok bozuk' yazmışş off off :2:

vay bee bi erkeğn takm değiştirmesi kolay değldr. hatta imkanszdır, dğerini bil valla canm

evet bahsetmiştim:)) htta ilgszlikle ilgli yakınmştm siz de moral vermiştnz :) 2yıllık ilişkm vardı işe girip maddi durumlarn uygn hale gelmesni beklyorz
anladım canımm..peki ilgisi ne durumda sevgilinin değişiklikler oldu mu hiçç sana da sorayım sevgilin hangi takımlı

ben ona kıyamam ama kuzum ya varsın kendi takımında kalsın, o da fanatik gsli çünkü, istese de değiştiremezki gönlündeki takımı, sadece benim için rol yapmış olacak, ben kabul etmedim o yüzden
sevgilin haklı canım ya,valla öyle pozisyonlar kaçırdık ki ben bi ara maçı izleyemedim heyecandan. sonra da sinirlendim 5 dk kala çıktım maçtan.
sevgilini çok iyi anlıyorum şu an. destek ol ona, önemli olan şike davalarının olduğu,başkanınızın hapiste olduğu zor bir dönemde buralara kadar gelmek de bir başarı falan de

vay bee bi erkeğn takm değiştirmesi kolay değldr. hatta imkanszdır, dğerini bil valla canm

bence de imkansız canım ya,zaten semiramise verdiğim cevapta da görmüşsündür. bir erkek için takımı çok önemlidir. ben "sen seviniyorsun diye seviniyorum merak etme" dedim ama o halimi gördüğü için pek inanmıyor tabi yine de benim yüzümden takımını değiştirmesine razı olamam

ne tatlsnz siz öyle, ikinz de birbirnze kıyamyorsunz :) bnmki beni tehdt ediyo bjkli olmazsan seni almam dye

semiramıscım ewet onla buluscam canm
yaaa kızlar balyaj fıyatı gölge fiyatı ve röfle fıyatı genel olarak kac lıra suan ne zamandır yaptırmadım gölge felan pıyasadan haberım yok

canım ya cok sağol bende kızmaya başlamıştım sevgilime acıkcası bişey demedim ama içten içe alınmaya başlamıştımm maçı izlemedıgım için bilmiyorum tabiii ama demişti bana eeğer bu yıl şampiyon olamazsak 100 yıl şike yaptınız diye dalga geçecekler bizimle demiştii cok önemli bu yıl demiştii

Mesajlara şööle bi göz attım da.. ilişkisinde 2 yılı bulan evlilik diyor, iş-para vs beklentilerden bahsediyor...

Başlığı görünce daha farklı şeyler ummuştum.. Neyse, bizim ilişkimiz 7.yılında. Başladığında da halihazırda da ikimizin de mesleği-kariyeri işi gücü gayet yerinde çok şükür. Ben yalnız yaşıyorum. Sevgilimle neredeyse 7-24 birlikte olmamıza rağmen evlilik başka bir olay.. Ben yalnız yaşamayı seviyorum. Sevgilimle birlikte geziyoruz, tatile çıkıyoruz, tembellik yapıyoruz, sinemaya-konserlere gidiyoruz.. Gayet mutluyuz. Neden illa evlilik? Bir Sözleşmeye atacağınız imza neden bu kadar önemli? Biz "evlilik" olarak bahsedilen ilişki içinde yaşanabilecek hemen herşeyi yaşamışızdır.. ihanet, ayrılık, kıskançlık.. Üstelik bizim ilişkimizi etrafımızdaki neredeyse kimse bilmiyor.. Bunca yıldır nasıl yani diyebilirsiniz ama gayet öyle.. Hatta işyerimdekiler benim frijit olduğumu, evde kalmış bir kız kurusu olduğumu bile düşünüyor olabilirler :) Halbuki bi bilseler.. Kadının dibiyim :) :) Yanlış anlamayın bu arada, sevgilim evli değil. Ama çevremiz bu ilişkiyi öğrenmezse daha mutlu olacağımızı bildiğimiz için gizliyiz.. Belki de işin sırrı orda..

Belki de evlilik özellikle aile ile birlikte yaşayanların veya yalnızlıktan korkanların özlemi.. ama hayaliniz başkaysa çok isabetli bir istek değil bu bence.. Önemli olan doğru zaman-doğru adam! VE bunu öyle 1-2 yılda anlayamıyorsunuz kesinlikle.. (mantık evliliği hariç, bu konuda düşüncelerimi bilahare anlatırım) Sonra birgün bir bakarsınız, beklediğiniz ekonomik zorluklar aşılmış; aşkınız-kocanızın yanında 20'lik (kuvvetle muhtemel üniversiteli) bir çıtır, sizin kucağınızda iki bebe, 36 beden olmuş 42 beden; .. buyrun burdan yakın.. Yaşanmamış şeylerden bahsetmiyorum, bunlar gerçeğin ta kendisi.

"Bir kadın Bir Erkek" tadında bir ilişkim var ve gayet mutluyum. (36 beden-fıstık gibiyim :)) "Neden evlenmiyorsun o zaman" ; "hadi çocuk yapalım" esprilerimiz bile "cuk" oturuyor. Tipler de aşağı yukarı aynı :) Daha ne olsun finali bekliyoz biz de aşkımla

semiramıscım ewet onla buluscam canm
yaaa kızlar balyaj fıyatı gölge fiyatı ve röfle fıyatı genel olarak kac lıra suan ne zamandır yaptırmadım gölge felan pıyasadan haberım yok
valla canım diğerlerini bilmiyorumda röfleyi ben 50 tl ye yaptırmıştımm geçen yıll ama cok uygun yapıyodu başka yerler bana saçların uzun ve gür 75 tl den aşağı olmaz demişlerdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…