- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.741
seviyeli tartısıldıgı surece her turlu karsıt dusunce kabulumuzdur ama dimi arkadas gayet guzel anlatıyor fikirlerinide
bu arada aranızda gsli varsa bassın gitsin len
sorma kardeş yaaa su gs yıda oldum olası sevmem cok soğuk bı takım
Aile baskisi yoksa cocuk istemiyene kadar beraber yasamak daha iyi.ama toplim ve aile baskisi varsa evlenin ama su var evlenince daha mutlu olmuyor insanlar hevesinizi kirmak gibi olmasin tabiki aile olmak guzel birsey ama birseyler otursun yerine bende duzenimi kurayim onun kokusu ile yanayim bunlar cokk pembe tarafi.aldatilma riski,ailesi,maddi tarafi,anlasabilmek evin duzeni ,cocuk,temizlik,yemek tum hersey kadinda herseyi biz dusunuyoruz.bunun karsiliginda sadece ilgi istiyorsun ama erkekler elde edip o imzayi atinca saliyorlar sonra kadinlar dirdirci oluyor.evlilik sabir isi o yuzden sizinle olmak icin can atip o cesareti gosteren adamla evlenin olmuyor diye uzulmeyin birakin onlar sizi istesin.hepinizin hersey gonlunce olsun
aynennn bende nedense hiç sevmem o takımııı kendimi bildim bileli fenerbahçeliydimmmsorma kardeş yaaa su gs yıda oldum olası sevmem cok soğuk bı takım
Ben evlilik hayalleri içinde anlatılan en güzel kısımları alıntı: "Aile baskisi yoksa cocuk istemiyene kadar beraber yasamak daha iyi." yaşamaktan mutlu olduğumu söylerken diğer yandan da alıntı: "bunlar cokk pembe tarafi.aldatilma riski,ailesi,maddi tarafi,anlasabilmek evin duzeni ,cocuk,temizlik,yemek tum hersey kadinda herseyi biz dusunuyoruz.bunun karsiliginda sadece ilgi istiyorsun ama erkekler elde edip o imzayi atinca saliyorlar sonra kadinlar dirdirci oluyor.evlilik sabir isi.." kısmına değinmek istedim.. Forumda "evlilik karşıtı" ilan edildim.
30 yaşındayım. Son 10 yılda meslek icabı gereği de görmediğim karı-koca vb durum kalmadı. 3.sayfa haberleri hiç şaşırtıcı gelmiyor bana.. Yaşımdan dolayı çok da ahkam kesemem ama kısa sürede uzun mesafe koşan birine bu kadar saldırmak hakkaniyetli değil.. Bu benim görüşüm ve kimsenin saygı göstermesini beklemiyorum. Kimse yaşamasın umarım ama, gördüğüm ve yaşadığım örneklerden yola çıkarak naçizane yorumlarımı paylaşmak istedim.. Artık susuyorum.
canım öncelikle seviyeli konusmaların için teşekkür ediyorum..kendi fikirlerini güzel dile getirdin fikir ayrılıkları olabilir başta yazdıgın biraz daha ağırdı yanı kucağınızda bebek kalırsınız falan deyince ister istemez gerildim..Allahım kimseye yazmasınn evlilikle ilgili kötü şeyler oldugu kadar mutlu mesut giden evliliklerde varr çevremde her ikisininde örnekleri mevcut...inşallah hepimiz cok mutlu oluruzz..iyi geceler..Ben evlilik hayalleri içinde anlatılan en güzel kısımları alıntı: "Aile baskisi yoksa cocuk istemiyene kadar beraber yasamak daha iyi." yaşamaktan mutlu olduğumu söylerken diğer yandan da alıntı: "bunlar cokk pembe tarafi.aldatilma riski,ailesi,maddi tarafi,anlasabilmek evin duzeni ,cocuk,temizlik,yemek tum hersey kadinda herseyi biz dusunuyoruz.bunun karsiliginda sadece ilgi istiyorsun ama erkekler elde edip o imzayi atinca saliyorlar sonra kadinlar dirdirci oluyor.evlilik sabir isi.." kısmına değinmek istedim.. Forumda "evlilik karşıtı" ilan edildim.
30 yaşındayım. Son 10 yılda meslek icabı gereği de görmediğim karı-koca vb durum kalmadı. 3.sayfa haberleri hiç şaşırtıcı gelmiyor bana.. Yaşımdan dolayı çok da ahkam kesemem ama kısa sürede uzun mesafe koşan birine bu kadar saldırmak hakkaniyetli değil.. Bu benim görüşüm ve kimsenin saygı göstermesini beklemiyorum. Kimse yaşamasın umarım ama, gördüğüm ve yaşadığım örneklerden yola çıkarak naçizane yorumlarımı paylaşmak istedim.. Artık susuyorum.
aaaa neden bitirdi canım ne dediii şaşırdım şuanda
senın yasam tarzını kesınlıkle kınamıyorum herkesın bılecegı iş.yalnız sende bir şeyi farkettım sureklı cok mutlu oldugunu artan aşkınızı vs dile getırıyorsun, genelde sürekli övünen anlatan ınsanlar aslında hiç mutlu olmayan ınsanlardır gıbı bır tezım vardır benım hayatla ılgılı:44:
ne desem ki yaa bende şaşırdım ve üzüldüm canım..ağır konuşmuş gerçekten..peki bi daha konusma falan geçti mi aranızda :26:Şoktayım. Bugün nele yaptığımı anlatırken komşu kızının bohçasını görmeye gittiğimi söyledim anlattım erkek tarafı el Emeği göz nuru çok güzel şeyler hazırlamış dedim.. Sanki baştan gözdağı vermeye çalışır gibi bana benim annem yapamaz çalışıyo akşama kadar Kendine sadece 1.5 saat zaman ayırıyor dedi.. Ben de kendi kendine ne konuşuyorsun belki kadın neler Neler yapacak dedim.. Yok yapamaz çalışan kadın yoruluyo hasta oluyo dedi.. Sağol yani şimdiden heves bırakmadın dedim.. Bizim ailemizde de bohça önemliymiş dedim ben sana el Emeği işlerimi yapacaktım dedim.. Abartma dedi.. Sevdiğim adama yapacağım bohçaya bile laf ettin sağol dedim.. Ve annen el işi yapmasa da olur genelde satın alırlar dedim.. Ve çok ağrıma giden cümlesi geldi sonra ""seni de satın alır biri"", bohçanı da verir ne senin sülalene damat ne sana koca olunmaz benden sana senden bana yar olmaz bohçası olan koca bul ben bu hayata bir kere geldim bundan sonra yeter artık beni rahatsız etme.. "seni de satın alır biri" ne demek?? Dedim bunu söyleyim sana ağır bir lafım olsun istedim bunca seneden sonra dedi.. İnanamıyorum
Şoktayım. Bugün nele yaptığımı anlatırken komşu kızının bohçasını görmeye gittiğimi söyledim anlattım erkek tarafı el Emeği göz nuru çok güzel şeyler hazırlamış dedim.. Sanki baştan gözdağı vermeye çalışır gibi bana benim annem yapamaz çalışıyo akşama kadar Kendine sadece 1.5 saat zaman ayırıyor dedi.. Ben de kendi kendine ne konuşuyorsun belki kadın neler Neler yapacak dedim.. Yok yapamaz çalışan kadın yoruluyo hasta oluyo dedi.. Sağol yani şimdiden heves bırakmadın dedim.. Bizim ailemizde de bohça önemliymiş dedim ben sana el Emeği işlerimi yapacaktım dedim.. Abartma dedi.. Sevdiğim adama yapacağım bohçaya bile laf ettin sağol dedim.. Ve annen el işi yapmasa da olur genelde satın alırlar dedim.. Ve çok ağrıma giden cümlesi geldi sonra ""seni de satın alır biri"", bohçanı da verir ne senin sülalene damat ne sana koca olunmaz benden sana senden bana yar olmaz bohçası olan koca bul ben bu hayata bir kere geldim bundan sonra yeter artık beni rahatsız etme.. "seni de satın alır biri" ne demek?? Dedim bunu söyleyim sana ağır bir lafım olsun istedim bunca seneden sonra dedi.. İnanamıyorum
ne desem ki yaa bende şaşırdım ve üzüldüm canım..ağır konuşmuş gerçekten..peki bi daha konusma falan geçti mi aranızda :26:
Çok isabetli bir noktadan yakaladığın için teşekkür ederim. Çünkü o nokta benim tereddütlerim olduğu zamanlarda kaygılarımı gideren bir gelişme oldu her zaman . Artık çok uzun bir zaman oldu "boşanma" :) zamanımız geldi galiba diye kaygılandığım anlarda hep aksini yaşadığım için ifade etmiştim.. Mutluyum. Gerçekten. Ve gerçekten, gerçek bir sevgiyle, ben olduğum için sevildiğimi hissederek yaşıyorum. Bir imza atıp çocuk fırlatınca neler yaşayacağımı az biraz biliyorum. 3-5 yıl daha erteleyip keyfini çıkartmak istiyorum hayatın. Bunun nesi kötü..
Karşıt değil, farklı bir örnek olarak nitelendirilmek daha hoş olurdu diye yazmadan da edemeyeceğim :)
nasıl kötü bişey ya ne diyebilirsin ki annesine :26:bence gönderme canım boşver değmez suanda nasıl bi durumdasınız tamamen btti mi yoksa hala irtibat var mı anlayamadım ama kendini geri çekkAnneler günü için onun annesine çicek gönderiyorum farklı şehirde olcaz çünkü "Bu arada aklima geldi annem cicekler icin mutlu olurda tesekkur etmek icin ararsa sakin kotu bisey soyleyeyim deme anneler gununde uzme kadini" dedi ondan sonra cevap vermedim...
nasıl kötü bişey ya ne diyebilirsin ki annesine :26:bence gönderme canım boşver değmez suanda nasıl bi durumdasınız tamamen btti mi yoksa hala irtibat var mı anlayamadım ama kendini geri çekk
erkek arkadaşın geri döneck bence ama msj falan atma derim ben bırak peşinden koşsunn barışma ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama varsada bi süre affetme hatasını tamamen anlayana kadarKonuşmuyoruz canım.. Çicek gidicek siparişi verdim çünkü.. Nasıl bitmesin bu ağır laftan sonra "seni satın alır biri,bohçanı da verir" ne demek...
senin fikirlerin senin hayata bakıs acın bu susmanı gerektircek bir durum yok herkes her konuda aynı fikirde de olamaz zaten bizde evlilik konusunu kapatalım baska seylerden konusalım mademmeslek neydi acaba merak ettim
yok ona gelmisler bellibohca yuzunden ayrılıkmı olur onun niyeti varmısda bahane aramıs laflara bak bide ya terbiyesiz
erkek arkadaşın geri döneck bence ama msj falan atma derim ben bırak peşinden koşsunn barışma ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama varsada bi süre affetme hatasını tamamen anlayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?