- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.781
evet ağır laflar gerçekten..sana dönerse affedersen ipleri eline all baştan şartlarını söyle bana böyle ağır konusmayacaksn, benım düşüncelerime saygılı olacaksın de..inşallah gerçekten anlar hatasını eğer hala aynı şekilde devam ederse o zaman mantıklıca düşünürsün bu ilişki böyle devam eder mi veya evlendiğimizde de aynı sekılde davranır mı diye...Canim ama gercekten agir laflar ediyor di mi
Sevgin bitse de sırf namus için evlenir misin?
Hayir evlenmem.. Namus diye diye kendi hayatimi mahfetmem ben universite okuyan biriyim guclu bir kadin olacagim kendimi ezdirmeyecegim.. Ayrica opusmekle Namussuz da olunmaz yani ilk opustugum kisiydi seviyorum son olsun istiyorum ama..
evet ağır laflar gerçekten..sana dönerse affedersen ipleri eline all baştan şartlarını söyle bana böyle ağır konusmayacaksn, benım düşüncelerime saygılı olacaksın de..inşallah gerçekten anlar hatasını eğer hala aynı şekilde devam ederse o zaman mantıklıca düşünürsün bu ilişki böyle devam eder mi veya evlendiğimizde de aynı sekılde davranır mı diye...
evet deme canımm kendisini geliştirmesi gerekiyo erkek arkadasınınnFakir ama gururlu erkek modundan cikmadigi surece bizden bi cacik olmaz.. Gururlu olucam cunku o bitirdi bitmesin geri don demeyecegim
namus beyinde biter gerisi bos cnm zaten ister opus ister birlikte ol dusuncelerin onemli asıl
evet deme canımm kendisini geliştirmesi gerekiyo erkek arkadasınınn
kıyamam cnm hatırlayamadım bunu valla söylemişmiydin kiiiKizlar kalbim cok kotu agriyor semiramis sen hemen hatirlarsin rahatsizim kalpten ben
Sagol tatlim hepinize Beni dinlediginiz icin tesekkur ederim benccikmak zorundayim iyi gecelerkıyamam cnm hatırlayamadım bunu valla söylemişmiydin kiiisen değerlsin bunu unutma bu hayata 1 kez geleceksin biliyorum cok zorr böyle söylemek kolay ama kendini üzmemeye çalışş Allaha dua et hayırlısı neyse o olsunn...derin derin nefess all rahatla bu ilişkiyi o bitirdi onun vicdanı rahatsız olsun sen rahat ol elinden gelen herşeyi yaptın..
iyi geceler tatlımm bende çıkıyorummm geç olmuş bayaa öpüldünüz görüşürüz fıstıklarSagol tatlim hepinize Beni dinlediginiz icin tesekkur ederim benccikmak zorundayim iyi geceler
Hayir evlenmem.. Namus diye diye kendi hayatimi mahfetmem ben universite okuyan biriyim guclu bir kadin olacagim kendimi ezdirmeyecegim.. Ayrica opusmekle Namussuz da olunmaz yani ilk opustugum kisiydi seviyorum son olsun istiyorum ama..
canım benım herkesın yaşam tarzı standartları cok farklıdır .Mesajlara şööle bi göz attım da.. ilişkisinde 2 yılı bulan evlilik diyor, iş-para vs beklentilerden bahsediyor...
Başlığı görünce daha farklı şeyler ummuştum.. Neyse, bizim ilişkimiz 7.yılında. Başladığında da halihazırda da ikimizin de mesleği-kariyeri işi gücü gayet yerinde çok şükür. Ben yalnız yaşıyorum. Sevgilimle neredeyse 7-24 birlikte olmamıza rağmen evlilik başka bir olay.. Ben yalnız yaşamayı seviyorum. Sevgilimle birlikte geziyoruz, tatile çıkıyoruz, tembellik yapıyoruz, sinemaya-konserlere gidiyoruz.. Gayet mutluyuz. Neden illa evlilik? Bir Sözleşmeye atacağınız imza neden bu kadar önemli? Biz "evlilik" olarak bahsedilen ilişki içinde yaşanabilecek hemen herşeyi yaşamışızdır.. ihanet, ayrılık, kıskançlık.. Üstelik bizim ilişkimizi etrafımızdaki neredeyse kimse bilmiyor.. Bunca yıldır nasıl yani diyebilirsiniz ama gayet öyle.. Hatta işyerimdekiler benim frijit olduğumu, evde kalmış bir kız kurusu olduğumu bile düşünüyor olabilirler :) Halbuki bi bilseler.. Kadının dibiyim :) :) Yanlış anlamayın bu arada, sevgilim evli değil. Ama çevremiz bu ilişkiyi öğrenmezse daha mutlu olacağımızı bildiğimiz için gizliyiz.. Belki de işin sırrı orda..
Belki de evlilik özellikle aile ile birlikte yaşayanların veya yalnızlıktan korkanların özlemi.. ama hayaliniz başkaysa çok isabetli bir istek değil bu bence.. Önemli olan doğru zaman-doğru adam! VE bunu öyle 1-2 yılda anlayamıyorsunuz kesinlikle.. (mantık evliliği hariç, bu konuda düşüncelerimi bilahare anlatırım) Sonra birgün bir bakarsınız, beklediğiniz ekonomik zorluklar aşılmış; aşkınız-kocanızın yanında 20'lik (kuvvetle muhtemel üniversiteli) bir çıtır, sizin kucağınızda iki bebe, 36 beden olmuş 42 beden; .. buyrun burdan yakın.. Yaşanmamış şeylerden bahsetmiyorum, bunlar gerçeğin ta kendisi.
"Bir kadın Bir Erkek" tadında bir ilişkim var ve gayet mutluyum. (36 beden-fıstık gibiyim :)) "Neden evlenmiyorsun o zaman" ; "hadi çocuk yapalım" esprilerimiz bile "cuk" oturuyor. Tipler de aşağı yukarı aynı :) Daha ne olsun finali bekliyoz biz de aşkımla
Şoktayım. Bugün nele yaptığımı anlatırken komşu kızının bohçasını görmeye gittiğimi söyledim anlattım erkek tarafı el Emeği göz nuru çok güzel şeyler hazırlamış dedim.. Sanki baştan gözdağı vermeye çalışır gibi bana benim annem yapamaz çalışıyo akşama kadar Kendine sadece 1.5 saat zaman ayırıyor dedi.. Ben de kendi kendine ne konuşuyorsun belki kadın neler Neler yapacak dedim.. Yok yapamaz çalışan kadın yoruluyo hasta oluyo dedi.. Sağol yani şimdiden heves bırakmadın dedim.. Bizim ailemizde de bohça önemliymiş dedim ben sana el Emeği işlerimi yapacaktım dedim.. Abartma dedi.. Sevdiğim adama yapacağım bohçaya bile laf ettin sağol dedim.. Ve annen el işi yapmasa da olur genelde satın alırlar dedim.. Ve çok ağrıma giden cümlesi geldi sonra ""seni de satın alır biri"", bohçanı da verir ne senin sülalene damat ne sana koca olunmaz benden sana senden bana yar olmaz bohçası olan koca bul ben bu hayata bir kere geldim bundan sonra yeter artık beni rahatsız etme.. "seni de satın alır biri" ne demek?? Dedim bunu söyleyim sana ağır bir lafım olsun istedim bunca seneden sonra dedi.. İnanamıyorum
berceste seninkinin ailesi seninkine bişeyler mi söylediler acaba, siz ayrı dünyaların insanısınız moduna sokar gibi hani.. saçma bişey ama aklıma bu geldi birden. erkekler de ailelerinin düşüncelerine böyle ilişki konularında çok önem verirler. :44:
ipekk31 barışmanız yakındır, sedef demişti dersin
kızlar ben çok fena hasta oldum :2: gece acile gittik, bi sürü ilaç, faranjit mi ne olmuşum :120:
sevindim canımm..evet o durumda bile seni düşünmüş sana bi zarar gelmesinden korkmuş..barışacaksınız benceekızlaaaar.. çok mutluyuuumakşam nöbetçiydim , (bu arada haydarpaşa numune hastanesindeyim) ve kadıköyde çıkan olayları ekrandan az çok görmüşsünüzdür, fenerlilerin ve polislerin istilasına uğradık ve çok yoğunduk bir sürü olaylar çıktı hastanede.. ve o bana mesaj attı.. "çok dikkatli ol, kadıköyde birsürü olay oldu birşey olursa beni ara mutlaka" mesajı görünce çok mutlu oldum bende " merak etme herşey yolunda, düşündüğün için teşekkür ederim" yazdım. 5 gün aradan sonra ilk mesajlaşmamız bu oldu.. ondan mesaj almak beni düşündüğünü bilmek herşeye değer
kıyamam sana kuzum yaa çok geçmiş olsunn dikkat et kendineeberceste seninkinin ailesi seninkine bişeyler mi söylediler acaba, siz ayrı dünyaların insanısınız moduna sokar gibi hani.. saçma bişey ama aklıma bu geldi birden. erkekler de ailelerinin düşüncelerine böyle ilişki konularında çok önem verirler. :44:
ipekk31 barışmanız yakındır, sedef demişti dersin
kızlar ben çok fena hasta oldum :2: gece acile gittik, bi sürü ilaç, faranjit mi ne olmuşum :120:
yazdıklarına harfi harfine katılıyorummmcanım benım herkesın yaşam tarzı standartları cok farklıdır .
sız bır ımzayı onemsemıyor olabılırsınız ama ,sahsı fıkrım benım ıcın onemlıdır .
yanı aıle faktoru de tabıkı de onemlı .benım aılem asla sevgılımle
nıkahsız yasamamı kabul etmez .
bir ımza neyı degıstırır dıye de genelleme yapmak dogru olmaz o zaman .
sahsı fıkrım ,hıc bır neden engel yok ıse nıkahsız yasamayı da ben dogru bulmuyorum .
tabıkı de herkesın kendı hayatı saygı duyarım ama ,engel yok ıken neden evlenılmez ben anlamıyorum .
demıssınız kı ; "bir imza bu kadar onemlı mı "ama atacagınız bır ımza da o guzel ılıskınıze golge dusurmez bence .
sahsı fıkrım ben anne olmak ısterım ama ,nıkahsız cocuk da dogurmak ıstemem .
tabıkı de herkesın kendı dusuncesı kendı tercıhı degıl mı !
ılıskınızı herkesden saklamanız hatta duyulursa ılıskıye golge dusecegını dusunmenız bıle bence cok saglıklı bır dusunce degıl .
ben sanmıyorum kı sevgılın sana evlılık teklıfı etse cocuklarımın annesı ol dese mutluluktan ucmayasın .
bence her kadını mutlu eder bu .benı yanlıs anlamanızı kesınlıkle ıstemem lutfen kızmayın bana ama ,
genel de benım de cevrem de cok sık gordugum bırsey var ,kadın erkekden yas olarak daha olgun ıse
evlılık onemsenmıyor .kadın acısından degıl de erkek acısından pek onemsenmıyor .evlılıgı degıl de bırlıkte yasamayı tercıh edıyor erkek .
neyse canım sen mutlu ısen sorun degıl ,rabbım herseyı gonlune gore verır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?