Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canim ama gercekten agir laflar ediyor di mi
evet ağır laflar gerçekten..sana dönerse affedersen ipleri eline all baştan şartlarını söyle bana böyle ağır konusmayacaksn, benım düşüncelerime saygılı olacaksın de..inşallah gerçekten anlar hatasını eğer hala aynı şekilde devam ederse o zaman mantıklıca düşünürsün bu ilişki böyle devam eder mi veya evlendiğimizde de aynı sekılde davranır mı diye...

Hayir evlenmem.. Namus diye diye kendi hayatimi mahfetmem ben universite okuyan biriyim guclu bir kadin olacagim kendimi ezdirmeyecegim.. Ayrica opusmekle Namussuz da olunmaz yani ilk opustugum kisiydi seviyorum son olsun istiyorum ama..

namus beyinde biter gerisi bos cnm zaten ister opus ister birlikte ol dusuncelerin onemli asıl

Fakir ama gururlu erkek modundan cikmadigi surece bizden bi cacik olmaz.. Gururlu olucam cunku o bitirdi bitmesin geri don demeyecegim

Kizlar kalbim cok kotu agriyor semiramis sen hemen hatirlarsin rahatsizim kalpten ben
kıyamam cnm hatırlayamadım bunu valla söylemişmiydin kiii sen değerlsin bunu unutma bu hayata 1 kez geleceksin biliyorum cok zorr böyle söylemek kolay ama kendini üzmemeye çalışş Allaha dua et hayırlısı neyse o olsunn...derin derin nefess all rahatla bu ilişkiyi o bitirdi onun vicdanı rahatsız olsun sen rahat ol elinden gelen herşeyi yaptın..

Sagol tatlim hepinize Beni dinlediginiz icin tesekkur ederim benccikmak zorundayim iyi geceler

Hayir evlenmem.. Namus diye diye kendi hayatimi mahfetmem ben universite okuyan biriyim guclu bir kadin olacagim kendimi ezdirmeyecegim.. Ayrica opusmekle Namussuz da olunmaz yani ilk opustugum kisiydi seviyorum son olsun istiyorum ama..

kuvvetli cevap vermişsin. Üzül-acı çek- ağla-zırla ama teşekkür et bu tecrübe için. Namus kavgalarını hiç anlamadım, anlamıyorum. (ailem açısında da anlayamadım) ço..k küçük kadın tanıdım ben.. ilki'i "son" olsun diye evlendirilmiş... ama o küçük kadınlar senin belki de önemsemediğin o okul hayatını yaşamak için herşeyden vazgeçerler bugün bile.. bir de mezun ol, iş hayatına dal.. (ama okulu uzat mümkün olduğunca :))

Eğer sevdiğin seninleyse burada yazdıklarının hiç önemi yok. Zaten olacağına varır. Ama yolun çoooo...k uzun..

Aksi ise gerçek; cevabın gibi net ol. (gerçek duygunu bul) kimse sana bunu söylemez, o adama saydırır "seninle aynı duygudayım" mesajı vermek için.. aldanma; "tecrübe" hanene bir sayı say ve ders çıkar kendine..

naçizane yorumum böyle, affola..

kızlaaaar.. çok mutluyuuum akşam nöbetçiydim , (bu arada haydarpaşa numune hastanesindeyim) ve kadıköyde çıkan olayları ekrandan az çok görmüşsünüzdür, fenerlilerin ve polislerin istilasına uğradık ve çok yoğunduk bir sürü olaylar çıktı hastanede.. ve o bana mesaj attı.. "çok dikkatli ol, kadıköyde birsürü olay oldu birşey olursa beni ara mutlaka" mesajı görünce çok mutlu oldum bende " merak etme herşey yolunda, düşündüğün için teşekkür ederim" yazdım. 5 gün aradan sonra ilk mesajlaşmamız bu oldu.. ondan mesaj almak beni düşündüğünü bilmek herşeye değer

canım benım herkesın yaşam tarzı standartları cok farklıdır .

sız bır ımzayı onemsemıyor olabılırsınız ama ,sahsı fıkrım benım ıcın onemlıdır .

yanı aıle faktoru de tabıkı de onemlı .benım aılem asla sevgılımle

nıkahsız yasamamı kabul etmez .

bir ımza neyı degıstırır dıye de genelleme yapmak dogru olmaz o zaman .

sahsı fıkrım ,hıc bır neden engel yok ıse nıkahsız yasamayı da ben dogru bulmuyorum .

tabıkı de herkesın kendı hayatı saygı duyarım ama ,engel yok ıken neden evlenılmez ben anlamıyorum .

demıssınız kı ; "bir imza bu kadar onemlı mı "ama atacagınız bır ımza da o guzel ılıskınıze golge dusurmez bence .

sahsı fıkrım ben anne olmak ısterım ama ,nıkahsız cocuk da dogurmak ıstemem .

tabıkı de herkesın kendı dusuncesı kendı tercıhı degıl mı !

ılıskınızı herkesden saklamanız hatta duyulursa ılıskıye golge dusecegını dusunmenız bıle bence cok saglıklı bır dusunce degıl .

ben sanmıyorum kı sevgılın sana evlılık teklıfı etse cocuklarımın annesı ol dese mutluluktan ucmayasın .

bence her kadını mutlu eder bu .benı yanlıs anlamanızı kesınlıkle ıstemem lutfen kızmayın bana ama ,

genel de benım de cevrem de cok sık gordugum bırsey var ,kadın erkekden yas olarak daha olgun ıse

evlılık onemsenmıyor .kadın acısından degıl de erkek acısından pek onemsenmıyor .evlılıgı degıl de bırlıkte yasamayı tercıh edıyor erkek .

neyse canım sen mutlu ısen sorun degıl ,rabbım herseyı gonlune gore verır ınsallah

Son düzenleme:

canım benım cok uzuldum yaa gercekten .

evet sevgılın cok agır konusmus ama soyle mı anladı acaba ;

""hanı sen bohca bakmaya gıttıgınden bahsedıp kayınvalıdesının bohca ıcın

cok emek harcadıgını belırtmıssın yaa ,acaba ona nıspet yaptıgını mı dusundu de boyle dedı ?

simdi bitti mi

berceste seninkinin ailesi seninkine bişeyler mi söylediler acaba, siz ayrı dünyaların insanısınız moduna sokar gibi hani.. saçma bişey ama aklıma bu geldi birden. erkekler de ailelerinin düşüncelerine böyle ilişki konularında çok önem verirler. :44:
ipekk31 barışmanız yakındır, sedef demişti dersin
kızlar ben çok fena hasta oldum :2: gece acile gittik, bi sürü ilaç, faranjit mi ne olmuşum :120:

Oouww geçmiş olsun canımm...Kötüdür faranjit, bahar aylarında daha da azıyo :26:

sevindim canımm..evet o durumda bile seni düşünmüş sana bi zarar gelmesinden korkmuş..barışacaksınız bencee

kıyamam sana kuzum yaa çok geçmiş olsunn dikkat et kendinee bercesteye yazdığına katılıyorumm maddi fark aileler için nedense cok önemli oluyo bi de dün aksam konustugumuzda bi arkadasıda çocuğa fabrikatör kızı fakir oğlan yapamazsınız siz falan demiş psikolojik baskı oluşturur bunlar

yazdıklarına harfi harfine katılıyorummm Allahım o 'bi imza' olarak küçümsenen olayı hepimize tez zamanda yaşatsınn kocacıklarımızın eşleri olalımmaksam o kişinin bi yazdığına acayip sinirlendim ama ya sabır deyip sustumm bi yazı yazmış 'ezikler alıntı yapıp yorumlasın şimdi' demiş sonrada 'şaka yaptım' demiş böyle şaka mı olur bazı insanları anlamak zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…