Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben sevgilini anlamaya başladım..evet cok yanlış söyledikleri ama sizin maddi durumunuz onlardan cok daha iyiyse o senı mutlu edemeyeceğini düşünüp kompleks yapmış sanırımm..kendine zengın koca bul senı satın alsın parayla falan hepsi aynı kapıya çıkıyoo

aman bulmus yolunu yapan nasıl yapıyor bohcasıydı bilezigiydi bunları yapacaklar tabi onu yapacak kadarda durumları yokmu sanki bence o abartıyor girmistir bunalıma cıktıgı zamanda ilk arayacagı kisi olursun

3 yıldır bu kompleksi yapiyor canim dogru anlamissin.. Ama ben elimden geleni yapiyorum aramizda Sorun olmasin diye ama O her seyi yanlis anliyor bohca konusunu bile boyle Algiladi asil burjuva ailelerde boyle gelenekler yok ki bohcanin zenginlikle ne alakasi var ona defalarca dedim okuldan zengin burini bul deme bana dedim ben senden baskasina yar olmam dedim kaba olcak ama baskasinin altina gircegime ölürüm anla artik bile Dedim

erkek arkadasının yası kac canım
cocuk dusunmuyorsunuz herhalde henuz

Sevgilimle aramızda yaş farkımız var tabii ama çok detay vermek istemiyorum şimdilik. Çünkü sevgilim benden daha çıtır :) (nüfüs cüzdanında değil) Zaten burada yazdığımı bilse kriz çıkar ilişkimizde :) Çocuk istediğimi (şimdi değil) biliyor. O yüzden sorunumuz yok. Yaş farkı polimiği de istemiyorum halihazırda evlilik karşıtı ilan edilmişken burada. Çocuk düşüncemiz önümüzdeki birkaç yıl içinde. O zaman belki evlenir ve belki buraki "anti" pozisyonumun da makbulleşir :)

yok canım neden polemık olsun senın bılecegın iş çıtır olsun boswer hep erkekler mı çıtır bulacak...

aman bulmus yolunu yapan nasıl yapıyor bohcasıydı bilezigiydi bunları yapacaklar tabi onu yapacak kadarda durumları yokmu sanki bence o abartıyor girmistir bunalıma cıktıgı zamanda ilk arayacagı kisi olursun

Bence Durumlari gayet iyi annesi de babasi da calisiyor arabalari bile var son model.. Bohcanin zenginlikle Alakasi yok ben bohcasiz gelin gidilir mi gelin almak kolay mi:) dedim tatlilik olsun diye.. Annem yapamaz diye tutturdukca kizdim bi de abartma dedi ya sebebi biz zenginmisiz abartirmisiz onlari kucuk dusururmusuz abartmayin diyo ben el isi diyooom el Emegi goz nuru diyoom parayla ne alakasi var dantel islemenin orgu ormenin yahu.. hayatim bi bana sen yeterki iste askim bohca yaparim ben sana diyemedin sagol dedim.. Cok sey istiyormusum bana yetinilmezmis bana yaranilmazmis..

sen bu forumdaki en anlayıslı kisilerin toplandıgı topiclerden birindesin aslında ya cidden yas farkı veya evlilik dusunmuyor olusunuz sizin hayata bakıs acınızla ilgilibirsey mutluysanız kimseye laf dusmez zaten anti pozisyonda degilsiniz burda da avukatımız oldu hem ne guzel

haklısın tabi kii maddi farklılığın arada sevgi olduktan sonra cok büyük önem teşkil edeceğine inanmıyorum ben..ama erkekler bu konuda cok daha hassas oluyolar. 3 yılda artık bi çok şeyi aşmış olmanız konusmuş olmanız gerekiyo erkek arkadasının bu durumu kabullenmesi gerekiyo.ayrıca üniv okuyodu işletme yazmıştın..güzel bi iş bulur sende zaten okuyosun sende çalışırsın gül gibi geçinirsiniz..yalnız aklıma bişey geldi benım daha önceden bi konusma geçmişti hatırlıyosan sen ben bakıcı hizmetçi istiyorum sevgilime söyledim kabul etmiyo falan demiştin yanı acaba bu tarz isteklerinde korkuttu mu bu son olay ufakta olsa patlama noktası mı oldu..benı yanlış anlama canım senı suçlamak falan değil sende haklısınn ama sevgilin bu maddi olanakları büyütmüş gözünde..herşeyin bi orta yolu bulunur yeterki anlayış olsun 2 tarafta da..

aman sen birsey dememissinki zaten dogru tabi bohcasız olurmu bizde de oyle annem kesinlikle bohca olmadan olmaz der mesela anlamadıgı seylerde fikir beyan ediyor erkek kısmı cok karısmaz annem bilir bu isleri deyip susar ya bulsun bakalım birsey istemeyen bir kız

Son düzenleme:

Yok tatlim seni yanlis anlamiorum hafizan super canim eve tum bunlar sanirim bizi buraya getiren ama onun da beni anlamasi lazim ben boyle buyumusum ne yapayim benim elimden hic bir is gelmez tamam bunlar herkese dogru gelmeyebilir ama televizyonlarda gordugunuz gibiyiz iste ama ben zzuppe degilim inaninki degilim siz biraz olsun beni tanidiniz burnu havada bir insan degilim ben bi arkadasi buna fabrikator kiziyla fakir oglan beraber olamaz demis daha o zamanlar benden ayrilmak icin neler yaptida ayrilmadim o gunler ben fabrikator kizi degilim bu 1 diyorum senin anenle benim annem ayni meslekten bu 2 diyorum ama bu adamin bu kompleksi bitmiyor annesi de oyle biz size yetemeyiz dedi bana ben bu konunun bizimle alakasi yok dedim ailesi de hep boyle ya bu isi turk filmine cevirmek zorundalar mi ben ona dedim ki ben sarayda yasasam icinde sen olmasan neye yarar dedim bana inanmiyor seninle peynr ekmek yemeye varim diyorum inanmiyor sen beni kullanip atacaksin sizler boyle olursunuz diyor

Ee dogal olarak bizimkiler de bocasiz olmaz diyor oyle kiz mi verilir diyor ama benim erkek arkadasimin bu kompleksi bizi mahfediyor

Profillerden gördüğüm kadarıyla yazanların çoğu stajyerlerimle aynı dönemlerde... Onlarla (İzmir) Kordon boyu bolca konuşuyoruz. Zira onlar için de yeterince "tuhaf"ım zaten. Beni şaşırtmıyor :) Bekarlığın ve yalnız yaşama özgürlüğünün tadını çıkarıyorum. Evlenmek istemediğim için de eleştiriliyorum burada. (ailem gibi ne güsel) Olsun. Dediğim gibi "meslek gereği olsa gerek" her olay kendine münhasırdır, ben iyi bir örnek değilim bu durumda.. Ama inadına mutluyum bu halimle.. :) mutsuz evlilere-evlenmek isteyip de hazin sona gidenlere inat :)

Bu ayrı bir saldırı cümlesidir biliyorum :) Tüm ezikler alıntı yapabilir.. :)

Şaka yapıyorum. İlk defa yazıp bu kadar anlamsız tepkilerle karşılaştığım içindir son taarruzum :)

ben seni az cok tanıdım burdan evet burnu havada birisine benzemiyosun gerçekten canım..biz kadınlar olaya duygusal yönüyle bakarız ama erkekler böyle değiller onlar mantıkla bakarlar olaylara..açıkçası başta erkek arkadasına cok kızdım gerçi hala kızıyorum tamamen haklı demiyorum kesinlikle ama ilişkinizi objektif olarak senın anlatmalarınla gözden geçirdiğimde sevgilinide anlamaya başladım..annesi sana biz yetemeyiz diyosa sevgiline neler neler diyodur düşünsene..dediğim gibi 2 taraftada anlayış olduktan sonra herşeyin bi orta yolu bulunur sen fedakarlık yaparsın karşı taraf fedakarlık yapar ki herşey maddiyat değildirr..dediğin gibi insanın sevdiği yanında olmadıktan sonra saray bile dar gelirr..azıcık bi tartışalım yemeden içmeden kesiliyoruz mesela

Ya ben bu adama 3 yilimi vermisim onunla opusmusum elele kolkola gozgoze olmusum sen beni kullanip atacaksin demesi agrima gidiyor manyak misin bu kadar Yildan sonra annem Babam ne der diyorum sizler boyle seylere takmassiniz diyor yemin ederim zoruma gidiyor benim babam benim namusumu dusunmeyecek adam mi senin baban sana zengin birini bulur gecmisini sorun etmez ona para verir diyor her seyi satin alirsiniz diyor yemin ederim zoruma gidiyor ama bunlarin epsini yuttum ben ya benim babam bu ya sen ne diyosun ya benim namusum bu ya biz naptik da bizi namusu ayaklar Altina alan insanlar olarak goruyor bamus derdim olmasa evlenmeye can atar miyim ben

kıyamam ben sanaa yaaa canım pişman olacaktır mutlaka azıcıkta olsa sevdiyse seni dönecektir sana af dileyecektirr..

Sevgin bitse de sırf namus için evlenir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…