Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

amin inşallah canım hepımız kavusuruz sevdıceklerımıze

canım ezıkler dıye kım yazmıs bu topıge mı yazmıs

amin inşallah canım hepımız kavusuruz sevdıceklerımıze

canım ezıkler dıye kım yazmıs bu topıge mı yazmıs
evet canım 878 sayfaya bak 'lalewin' ismindeki bayan yazmışş hafif tartışma gibi bişey yaşadık ya..şöyle yazmışş

​
Profillerden gördüğüm kadarıyla yazanların çoğu stajyerlerimle aynı dönemlerde... Onlarla (İzmir) Kordon boyu bolca konuşuyoruz. Zira onlar için de yeterince "tuhaf"ım zaten. Beni şaşırtmıyor :) Bekarlığın ve yalnız yaşama özgürlüğünün tadını çıkarıyorum. Evlenmek istemediğim için de eleştiriliyorum burada. (ailem gibi ne güsel) Olsun. Dediğim gibi "meslek gereği olsa gerek" her olay kendine münhasırdır, ben iyi bir örnek değilim bu durumda.. Ama inadına mutluyum bu halimle.. :) mutsuz evlilere-evlenmek isteyip de hazin sona gidenlere inat :)

Bu ayrı bir saldırı cümlesidir biliyorum :) Tüm ezikler alıntı yapabilir.. :)

Şaka yapıyorum. İlk defa yazıp bu kadar anlamsız tepkilerle karşılaştığım içindir son taarruzum :)​

amann kuzum dert etme .bellı kı kendını avutmaya calısmıs .bosver sekerım .

yanı neden bu kadar ıcerleyıp bır acıklama geregı duyabılır kı dımı ama

kendı duygularıyla zıtlasıyor bence yanı ,duygularına ısteklerıne karsı ınatlasıyor

ben oyle algıladım bu yazdıklarından .

o da evlenmek ıstıyor bellı kı ,ama sevgılısı yaklasmıyor ise

bu sekılde avunmak ıstemıstır .bırsey dıyemeyız tabısı de.

arkadas ezıkler alıntı yapabılır derken evlenmek ıstedıgımız ıcın bıze mı demiş anlayamadım.cok sacma geldı.eğer oyleyse ezik olan bız değil nıkahsız yaşayanlar esas ezık durumunda.bir kadını nikahına almak erkegın kadına verdıgı degerdır,eger nıkahına almıyorsa erkek kadınla sadece vakıt gecırıyordur sevgısınden de suphe ederım,onunla çoğalmak,yaşlanmak ıstemıyordur,ha nikahlanmak bunun garantısı mı tabii ki değil ama sonucta bu konuda bır adım atma arzusu var demek kı.kadın agaç kavugundan cıkmadı bır aılesı var,aılesıyle aile olmak annesının babasınında yuzunu guldurmek vs vs bir çok güzel şeye o sıcak yuvayı sağlar o imza deyıp küçümsenen şey (geri kafalı kesınlıkle değilim hatta ılerı goruslu bı ınsanım) ama avrupada bile kadınlar evlenmek ıcın can atıyor orda cok mu normal sanıyorsunuz bırlıkte yasamak,her dinden insanın töresi görgüsü var.
son olarak imam nıkahı yapan ınsanlardan hıcbır fark yok bırlıkte yasamanın, resmi nikah kadınlara hak tanımak,haklarını alması ıcın kadınlara tanınan bır ayrıcalıktır,geri kafalılık değil aksıne medeni bir durumdur.

evet bende aynı şekilde düşünüyorum canımm umarım bi daha bu topiğe gelip böyle aşağılayıcı tarzda konuşmaz cvp vermeyeyım diyorum ama moralimi bozuyo durduk yeree amann neyse dediğin gibii avunmaya çalışıyo böyle konusup eee sen aradın mı sevgilinin annesini kutladın mı canımm ?

arkadasım kesınlıkle katılıyorum.dun farkettım zaten.lalewin arkadasımız bu durumdan bellı kı cok rahatsız evlenmek ıstedıgı cok barız ama erkek yanaşmadıgından oda kendıne boyle bır yol tutturmus kendını bu sekılde avutuyor.Allah gönlüne gore versın umarım oda evlenır.

bir de ilk yazdıgı mesajlarda 36 bedenım fıstık gıbıyım vs seyler yazmıs,30 yas bunalımına gırmıs gıbı geldı bana sewgılısıde kendınden kucuk oldugu ıcın.ama bunuda onemsemesın bence erkekler buna cok takılmaz dıe dusunuyorum

bu kadar yorumlar yapmak ıstemezdım ama ezık kelımesı benı cok sinirlendirdi gercekten.Bu yorumlarımı da alıntılasın bakalım polyannalar

ben bize dedi olarak algıladımm 'tüm ezikler alıntı yapabilir' bu o kapıya çıkıyo..evet gerçekten değer vermeyen erkek asla ciddi düşünmez evlenmeyi düşünmezz sadece vakit geçirir..bence seven erkek bi karısı olsun bebekleri olsun ister..kendisi 'avukatmış' resmi nikahın biz kadınlar için önemini bizlerden cok daha iyi biliyor olması lazımm aslında biliyodurda işine gelmez

hahahhh güzel yazmışsın kuzumm bencede fiziksel görünüşüyle ilgilide sorunları var sanırımm ne evli kadınlar var manken gibii ben aksam acayip siinirlendim ama ezikler alıntı yapsın yazınca alıntı yapıp cvp versem ezik durumuna düşücem sustum bende..gerçi kötü söz sahibine aittir ama neyse

yok canım henuz arayıp kutlamadım ,cunku o da benım annemın anneler gununu kutlamadı .
dun bıraz kapıstık da

aynen katılıyorum canım .36 beden olmanın evlılıkle veya bekar kalmakla ne alakası olabılır

yok canım henuz arayıp kutlamadım ,cunku o da benım annemın anneler gununu kutlamadı .
dun bıraz kapıstık da
anladım canım bende kutlamadım..dün aksam maç vardı ya benımki fanatik fenerlii morali bozuktu..msj attım askım yarın birbirimizin annelerininde anneler gününü kutlasak iyi olmaz mı diye 'şimdi anneler gününü boşver canım sıkkın zaten ' yazmış bugunde hiç konusunu açmadıkk kutlamıcaz sanırım

aleyküm selam canım hosgeldin nasılsın var mı bi gelişmee :26:

Bir gelisme yok konusmuyoruz ama Kizlar ben gece gece bir ayrintiyi kacirmisim sabah sevgilimin attigi msjlari tekrar okurken tekrar yikildim.. Once aciklama yaparak baslayim.. Ben ingiltereye gitmistim orada ferrari gormustum ferrarinin yaninda durup foto cektirmistim boyle sanki kapisini aciyormus gibi hehh :) bu fotoyu erkek arkadasim gordugunde obaa benim hatun ferrariyle foto cektirmis diye herkese anlatmisti baya hosuna gitmisti.. Ben de o zaman aman askim benim yaptigim gorgusuzluk dedim arabanin sahibi de cafede oturmus izliyormus beni rezil oldum dedim:) neyse sonra ben erkek arkadasima ferrari kiraladim ona geldim supriz yapmaya bunu duzenleyen firma musterisi VİRÜSicin boyle fiyakali bir zarfla davet mektubu hazirlamis erkek arkadasima gonderdiler 26 mayistaydi randevumuz.. Bende erkek arkadasima dedim ki ben ferrariyle foto cekinmissem ne olmus sanki sen ona binip onu sureceksin:) dedim.. Ben cok mutlu olacak sandim havalara ucacak sandim.. Ne oldu dersiniz.. Buna kac para verdin demek oldu ilk tepkisi.. Hayatim onemi mi var niye boyle yapip beni uzuyorsun dedim tadini cikar dedim.. O da asil sen Niye boyle bir sey yapiyorsun kac para verdin soyle diye tutturdu.. Bende merak etme cok vermedim sadece 1kilometrelik surus kiralayabildim daha fazlasini yapamadim arabaya bindin ettin surdun derken 10 dk bile surmez dedim.. Hem onun yaninda egitimli uzman filan olcakti yani yardimci olacakti ona.. Neyse ben uzuldum boyle yapinca filan 26 mayisi bekliyordum yine de VİRÜSruyalarima giriyordu kizlar ben o kadar hevesliydim ki kendim surmeyecektim onun surmesini istemistim.. Hatta video kayidi alinacakti hatira olur diye.. Dun gece bana msjda ne yazmis gozumden kacmis "Sana ferrari alacak zengin koca bul kendine" ne alaka anlayamadim.. Cok uzgunum ferrari suprizim de yandi bitti kul oldu kizlar bosa gitti o supriz bugun sana ferrari alacak zengin koca bul yazdigini gordugumde icim yandi kendimi baya suclamistim o zamanlar yanlis anladi beni sanirim hava yaptim yanlis yaptim sanirim dedim kendimi suclamistim bir de ben sevinecek sanmistim

canım benım erkekler para konularında cok hassastırlar bunu dün aksamda söylemiştimm kendilerini küçük hissederler gurur meselesi yaparlar..bikere muhabbet ederken ben senden para alacağıma kendimi atarım daha iyi demişti düşün onlar için ne kadar önemli bu olay..sen iyi niyetli düşünmüşsünn ama hala daha diyorum ben sevgilininde hissettiklerini anlayabiliyorumm çevreden baskı var bi kere,üstüne bide sen maddi olanaklar sununca üst üste gelmiş bunların hepsii..düşündümde bende senın yaptığını benımkine yapsam o bana daha cok kızarr senın sevgilinden daha fazla tepki verir

Bu ferrari olayi da inan pahali degildi canim cidden 70lira filandi ya o kadar abarttigi ben sevgilime hic birsey yapamiyorum hediye alamiyorum supriz yapamiyorum anca manevi seyler yapabiliyorum madem parayla aldigimi istemiyor elimle ördüm bir sey verdim begenmedi onu da

berceste; erkek arkadasın gurur yapmıs komplekse gırmıs ama komplekse gırmesının sebebı sence ne olabılır durduk yere mı yapıyor yoksa sen zamanında arada hep bişiler soyledın mı hanı parayla ilgili atıp tuttugun zamanlar olmus olabılır mı ona yonelık olmasa bile? bu yuzden alınganlık yapıyor olabılır mı?
belkı farkında değildin ama bi şekilde bu senın ıcın övünç kaynagı oldu we oda ustune alınmıs olablır gıbı geldı.
bilemıyorum
ama bana ipler gerilmiş gerilmiş kopmuş gibi geldı,davul dengı dengıne boşuna dememişler galıba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…