Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aynen canim gerildi ve koptu.. Ben ovunc kaynagi olarak gormedim oyle seyler yapmam huyum degildir canim ama sahte de davranmiyorum bazen cok para hesabi yaptiginda ben sklyorum hesap yapma fln dedigim olmustu ama her zaman ona da soyledim bizim aramizda hicbir fark yok ikimiz de baba parasi yiyoruz bununla ovuncek darilcak ya da gurur yapilcak bir sey yok diyorum sen cok zeki cok akillisin sen kesin benden daha iyi paralar kazanirsin ilerde ben beceriksizim pek meslegimi basarabilecegimi dusunmuyorum filan diyorum ama taaa iliskimizin en basinda onu arkadaslari korkuttu bu hep boyle devam etti

pahalı değildir ama dediğim gibi erkeklerin çoğu gurur meselesi yapar bunu :) elinde ördüğünü begenmemesi olmamış ama uğraşmışsın emek vermişsinn..peki onun sana maddi olarak yaptığı bişeyler var mıydıı yoksa kendisi yapamıyoduda sen yapınca kendisini kötü mü hissediyodu acaba ?

O da bana hediye alir tum harcligini verir hatta ama ben hic bir zaman kac paraya aldin diye sormadim ona kizmadim ona o da bana cok hediye alir ama ben alinca sorun oluyor dogum gununde hediye aldigimda yine tutturdu kac para diye ben de kizacagini bildigim icin pahali almadim dedim gonlume Gore hediye alamiyorum o kulaklik istiyordu hep kulaklik aldim ama benim begendigimi almadim gittim daha dusuk fiyatli aldim cok da kaliteli cikmadi uzuldum

nediyimki canım yaa maddi farklılığınız sizin ilişkinizin bitme nedeni..ben dönecektir diye düşünüyorumm 3 yıl bi çırpıda silinip atılmaz..eğer barışırsanızda ilişkinizde maddi kavramları konuşmayınn hediye almanı istemiyosa alma sende sorun olacaksa alma :)

Bence ben ayriligi kabullenmeliyim canim adam apacik agir sozlerle bitirdi iliskiyi

Kizlar bu arada bize kotu seyler soyleyen uyeye bende sinir oldum ya ama onunla tartisacak halde degildim bize demedigini birakmadi ya

netleşti yanı ayrılık kesın konustu oyle mı?
ozaman yapacak bir şey yok bir bohça meselesı yuzunden ayrılıyorsa zaten olay bıtmıstr tamamen bohça meselesı bahanesı
sende unutmaya calıs ozaman canım.unutunca zaman gecınce de kendı cewrenden bırını sec

O kesin olarak bitirdi canim baya kesin bitirdi yani belki pisman olur diye icimde var bir umut ama umut beslemek iyi bir sey degil ben cevremdeki erkekleri istemiyorum gururlu erkekimi istiyorum ben

ah canım yaa senin suanda kafan cok karışık ki ne yapacağını neyin doğru oldugunu bilmiyosun :) hakkında hayırlısı olsunn sevmenin ne demek oldugunu burdaki ben ve herkes bilir o yüzden sana mana bulamam :)

Hayirlisi olsun canim o uyeye de cok takmayin ya onun dusuceleri dogru olmak zoruNda degil

odungıllerden hepsı

canım bız de dun gece cok kotu tartıstık.benı o kadar ıncılttı o kadar uzdu kı suan da aglıyorum bılıyor musun:2:

fon muzıgı olarak da "göksel aşk bıttı "parcasıyla hungur hungur aglıyorum

dun benı cok uzdu soyle anlatayım canım ; bu ılıskımızın 4.ayından sonra bana albümünu vermıstı .

dogumdan bu yasına kadar tum fotolarının oldugu albumunu vermıstı .ve onu verırken bana demıstı kı ;

"sashamıa bu albumun sen de olmasını ıstıyorum ,cunku sen benım omur boyu hayatım da olacak kısısın ,

hayatım da olmayacagına ınanmasaydın bu album sen de olmazdı ,ve bu album bana ne zaman donerse ve gerı

sana dönmez ıse bılkı ask bıtmıstır bılkı hayatım da olmayacaksındır"demıstı .

neyse bu albumden sonra bız cok kavga ettık kustuk ayrıldık ama bu album hıc ona gıtmemıstı ,ben vermeyı talep etsem de

o kabul etmemıstı sen de kalsın demstı .boyle cok ayrılıklarımız olmustu o album hıc ona gıtmedı ama,bundan 3 ay once

sıddetlı tartısıp ayrıldıgımız da o albumun artık ben de olmasının bır anlamı olmadıgını dusunup ortagına vermıstım ona bıle vermedım .

neyse tabı bız 1 hafta sonra barıstık ama o album bana gerı gelmedı bazen sakayla karısık soyledım albumu ıstedıgımı ama

o yıne de akıl edıp getırmedı .dun yıne bu album meselesı acıldı .bu bana dedıkı "nıye taktın bu albume ne yapacaksın bu albumu

tek sorunumuz album dımı bızım sashamıa ,yaa getırırım bırgun uzatma "dedı .ben de "sen hep getırıyorsun zaten neyse yaa

getırme benım zorumla gelen albumu ne yapayım ben "dedım .o da bırden bagırarak "getırmıyorum sashamıa getırmıyorm

zorlamı vermıyorum ıste ısıne gelırse "dedı .ben de dedım kı "o albumu bana verırken soyledıgın sozu dusun o zaman ,

o sozu ben suan da dusunuyorum da bızım artık bırlıkte olmamız ıcın bır gerek yok sımdı defol gıt "dedım .

oyle kapatttık telefonu .lanet olsun ona nefret edıyorum ondan .

canım ya evet haklısın tabikii sana geri dönmezse bu aşk bitmiş demektir demiş..ama aşkınız bitse birlikte olmazdınız unuttu mu söylediklerini acaba..tamda yeni barışmıştınız ne güzell ah bu erkekler peki bu tartışmadan sonra haberleşme oldu mu hiç aranızda msj falan attı mı yanii :26:

canım soyledıgını unutsa bıle ben hergun albumu hatırlatıyorum dımı ,akıl edıp getırmesı gerekmez mı ?

demek kı onemsemıyor getırmıyor .

hayır hıc haberlesmedık haberlesmeyı de dusunmuyorum .

sadece msn den sovdum sovdum cıktım

evet haklısın getirmesi gerekirdi tabii..geri adım at bakalım sende hiç bişey yapma yazma şimdi ikinizde sinirlisinizdir bi sakinleşin..ben sinirliyken cok mantıksız ve saçma düşünürüm mesela ama sakinleşince haklı haksız yönlerimi görürümm haksızsam özür dilerim sevgilinde hatasnı anlar diye umuyorum

canım ınan o kadar sıkıldım kı ; yapıp yapıp pısman olmasından hatasını anlamasından sıkıldım yaa .

zamanın da gonlumu almak ıcın bır caba sarfetmeyıp de 3-4 gun sonra cabalasa ne fayda ederk kı .

anlıyorum senii askere gitmeden önce bizimde öyleydii tartışırdık 2 gün ayrı kalırdık sonra birimiz ilk adımı atar barışmaya çalışırdıkk..dediğim gibi merak ettir kendini bi de ne kadar tartışırsanız tartışın ' ayrılık' kelimesi geçmesinn dilinize bu dolanmasınn gerçekten gerekmedikçe yıpranırsınız iyice çünkü canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…