Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis canım hayatımın erkeği albümüne baktım biraz önce..çok yakışıyosunuz maşallahbi ömür mutluluklar canım en yakın zmanda evlenirsiniz inş

Benimki pisman da olmuyor gonlumu almaya da calismiyor oyyyy oiooooiy

benımki pısman olmadı hıc bır caba bıle sarfetmedı .

merak ettım özelden caldırıp hemen kapattım .ardından hemen aradı .

"senmıydın ozelden arayan dedı ,ben de yok dedım .yalan soyleme sashamıa

senden baska kımse arayamaz benı dedı .ben de ılgısı yok dedım .

sonra; sırf ozelden arayan kım dıye onun ıcın mı aradın dedım .

o da evet dedı .hımm ıyı o zaman dedım ,hıc bır zaman degısmeyeceksın

yazık sana harcadıgım emeklerıme dedım . o da ; ben senın gonlunu almak

ıcın bırsey yapmadım tutturmusun bır fotograf da fotgraf ne komık seylere takılıyorsun ,

yanı o albumu sımdı gerı getırmedım sana dıye ben sana asık olmuyormuyum oluyor dedı gulerek pıskınce .

ben de ; sen bana o albumu verırken bır cumle kullandın hatırla dedım ,o cumlenın uzerınden gıdersek eger

sen evet asık degılsın dedım .o da ; yaa evet belkı soylemısımdır oyle cumle ama hatırlamıyorum bıle

sen benım her dedıgıme ne zamandır ınanır oldun dedı ? ben de ; o zaman senın hayatın yalanmıs dedım .

yaa sashamıa bos bos konusup durma madem bu album bu kadar degerlıydı gelırsın evden yum albumlerı goturusun dedı .

artık gectı canım dedım .sana yazıklar olsun kı hıc bır caba bıle sarfetmedın dedım .o da dedı kı ;

benım caba sarfetmem gerekecek bırsey yok ,ben buyuklerımden atalarımdan yuvayı dısı kus yapar olarak gordum .

eger sen hanımhanımcık bır olgun bırı olsaydın ,acardın telefonu anneler gunumu kutlardın dedı .

yazık yaa gercekten yazık . yıne sövüp kapattım

canım erkekler ilk zamanlarda daha bir romantik oluyorlar

güzel sözler söylüyorlar...ama bi bakıyosun sonra unutmuşlar..

tabi bu ne kadar doğruysa...

benim ki de böyle laflar ederdi bazen konsuruz eskilerden böyle demiştin falan

bir baktım unutmuş..hatırlamıyor bile..

belki seninkide öle olmustur unutmustur..tabi ki unutmaması gerekiyor bu onu haklı çıkarmaz..

ama bence artık beni sevmiyor diye de düşünme canını sıkma..

gerçekten söyledği sözü unutmuş olabilir..

ama sen bu konuda ona çıkıştığında anlaması ve alttan almalıydı...

inş hatasını anlar canım

Sonunda farkına vardım buranın,aynı durumdan muzdaribiiim.:)))

Hoşgeldin canımm :) İlişkinden bahset bakalım? (Buraya gelenlere sorulan ilk soru:) )

Canım aranızdaki sorunları baştan sona okumadım ama albüm konusunda üstüne fazla gitmişsin sanki, bana öyle geldi..Hergün konuyu açmasaydın keşke..İkinizde sinirlisiniz, sakinleşince barışırsınız umarımm

canım tamam unutmus oldugunu ben de kabul edıyorum ama ,

unuttuysan da ben hatırlatıyorum degıl mı ama

ılk defa dun hatırlatmadım kı bu albumu ,

daha once de laf arasın da bır kac kere soylemıslıgım var .

deger vermıs olsa getırmezmıydı .

hadı yıne unuttu dıyelım ee dun bana oyle gıder yapacagına

guzelce anlatıp tamam hayatım getırırım dese dogru olmazmıydı .

hadı dun cok sınırlıydı soylemedı ,ee sımdı hala ınatla ben bırsey yapmadım

sen kendı kendıne yazıp cızıyorsun dedı .

canım bır album yaa bır album ıcın nedır bu ınat

yanı ustune album ıcın gıtsem de ınadı neydı de getırmedı

ver kurtul sen de kurtul ben de kurtulıyım dımı bu ınat ne

ıster ıstemez olumsuz seyler dusunduruyor .

kı hergun hergun de album demedım ,daha oncelerı de bır kac

kere soylemısımdır ama hıc ustun de durmadım konunun .

bı dun ısde cıddı cıddı konustuk bu meseleyı ,sonra da boyle oldu ısde.

yanı hadı dun sınırlıydı ınsan bugun arayıp ozur dılemez mı dıler dımı .

ama o hala pıskınce gelmıs bana dıyorkı ,yuvayı dısı kus yapar

hanımhanımcık bır kız olup da anneler gunumu bıle kutlamadın dıyor

saka gıbı yaa ç.yahu ben sana kırgınım ben zaten senden ozur beklerken

soyledıgı cumleye bak yaa

Aslında haklısın canımm..Albümü getiricekti konu kapanıcaktı..Sevgilinin yapısı böyle demek..Bazı erkekler inatçıdırlar sen bişey dersin onlar sana 'inat' tersini yaparlar,seni sinir etmeye çalışırlar, bazıları laftan anlar uzatmadan sorunları halleder..Dediğim gibi kişilik meselesi işte..Özür dilememesinin nedeni de senin ondan özür beklediğini bildiğindendir diye düşünüyorum..

Umarım hakkınızda hayırlısı olur canım, o da hatasını anlayıp telafi eder.. Yuvayı dişi kuş yapar'a karşılık evet ben yapıyorum ama sen ufak nedenlerden bozuyosun deseydin..
Bide şu 'anneler günü' olayını anlamadım..pardon ama böyle bişeyi senin istemem gerekiyo..Babalar günü olsaydı tamam derdim de... naz yapıyo sana canım, sen takma, dönücektir 1 hafta içinde

Kızlarrr sevgilim Hummer hastası :) gerçeğini alamıyacağıma göre oyuncağını almak istiyorum :) ben burda bulamadım.. Toys 'R' Us'ta filan var mıdır acaba? hiç rastladınız mı diye sorucaktım? :26:

canım ben albümü verirken söylediği sözleri unutmuştur diye öyle dedim..

zaten albümü hatırlatmıssın..ama dedgi sözleride hatırlattıysan o zaman bişey diyemiyorum..

ki ne olursa olsun söyledği sözleri bile hatırlamıyor olsa da yinede o kadar demene rağmen getirmeliydi albümü...

çünkü istemissin ne olacak getirse hadi getirmeyi unuttun bari alttan al..

elbet anlar hatasını..sen bence artık hiç bişey deme arama bakalım ne yapıyor o zaman...

onun bana naz yapmaya bır hakkı yok kı .bencıl ukala ıste.

bu saatten sonra da donse faydası yok .

cunku hayatım da farklı seyler gelsıyor .

hummer ne demek canım ya hiç duymamıştımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…