- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.861
farklı şeyler gelişiyor derken canım özel değilse merak ettım :26:buarada ayrılmadınız dmii
hahah ne kadar cahilim yaabende babalar gününde bi sürpriz planlıyorummm bakalımmmm
anladım canımm ama benım fikrim bu ilişkiinin gerçekten yürümeyeceğine,mutlu olamayacağınıza ve sevgilinin senı gerçekten sevmediğine tamamen inanıyosan bitir..ama hemen diğeriyle bi ilişkiye başlama bi süre ver kendine veya sadece arkadas ol o çocukla en azından kendinden ve sevgilinle yapamayacağınızdan emın olana kadar..çünkü arada bağlılık varsa kolayca bitmiyo daha önce kac kez 'kesin bitti' demişsindir..Allahın gücüne gitmesin ama ben bebeğiminde sevdiğim adamdan olmasını isterim yanlış anlama o çocukla olmuyosa tabiki başkasıyla görüşeceksin belkide o çocuğuda seveceksın hatta şimdikinden daha fazla orasını bilemeyiz.gerçekten sevmediğin bi insanla evlilik çekilmez olurr mantığında olsun sevginde olsunnayrıldık canım ama o bıtmedı sanıyor
farklı seyler soyle ozetleyım canım ; bır haftadır uzerım de zaten bır baskı var .
babamın arkadası daha dogrusu aıle dostumuzun oglu ,en son karsılamazmızdan sonra
benden hoslandıgını annesıne soylemıs ,annesı de kocasına kocası da babama soyledı .
kı babam cok sever onları ,ogluna sana bayılır .adam bır haftadır beynımı yıyor .
sevgıye tamam saygı duyuyorum kızım ama ,sevgı ıkı kısılık olur .
o senın ıcın hıc bırsey yapmıyor sen sadece kendını hırpalıyorsun dedı .
sen daha kac yasına kadar onu beklemeyı dusunuyorsun ,hadı evlılık ıstemesen bıle
anne de olmak ıstemıyor musun dedı .ben babama dedım ; bız zaten evlenıceghz baba
kapat konuyu dedıkce babam da haklı olarak ,"o senın ıcın hıc bırsey yapmıyor kızım
senı sureklı oyalıyor sureklı bı bahanelerı var ,ortaya aılesıyle tanısmaya gelecekler dıye soz
attılar onu bıle uygulamayı beceremedıler .senın degerın bumu dedı dıurdu .
adam da haksz degıl kı semıramıs,sonuc da ben demedım ona ;"aılenle aılem tanıssın dıye
bır baskı koymadım .kendısı durduk yere bana "annemler senın aılenle tanısmak ıstıyor dedı hem de
bunu defalarca dedı .ben de aıleme bunu soyledım mıllet ayaklandı ama karsı tarafdan ses yok .
adam haksız degıl .ben de artık bır degerımın oldugunu dusunmuyorum evet ask evlılıgı yapmak ısterdım ama
bızımkısı ask evlılıgı olmazdı ,cunku tek taraflı ılerlıyor duygular .ben sevıyorum onun sevdıgı mechul
ben cabalıyorum o tırnagını oynatmıyor .ee bunun neresın de ask var kı !
ben de mantık evlıgı yaparım ,sonuc da anne olmak ısterım tabıkı de .
sanırım o cocugun teklıfıne okey cekıcem
babana mı hediye almaktan vazgeçtin kuzum anlayamadım neden burukluk var :26:Bende bilmiyodum canımBizimki sayesinde öğrendim..Bende hediye alcam diyodum ama vazgeçtim babamdan dolayı, almak istiyorum ama içimden gelmiyo bi yandan :26: Bi burukluk var sanki :26:
babana mı hediye almaktan vazgeçtin kuzum anlayamadım neden burukluk var :26:
aa bilmiyodum hatırlattığım için özür dilerim..benımde hediye alacak kimsem yok o yüzden sevgilime almayı planlıyorumm çevremde babama hediye aldm vs vs birsürü şey duyucam bende olacak bebeğimin babasına aldım dicem içim burkulmucakkkHayır canım..Vefat etmişti ya o yüzden sevgilime almakta kararsız kaldımm :26:
Canım benim çıkmam gerekiyo sonra görüşürüz..
anladım canımm ama benım fikrim bu ilişkiinin gerçekten yürümeyeceğine,mutlu olamayacağınıza ve sevgilinin senı gerçekten sevmediğine tamamen inanıyosan bitir..ama hemen diğeriyle bi ilişkiye başlama bi süre ver kendine veya sadece arkadas ol o çocukla en azından kendinden ve sevgilinle yapamayacağınızdan emın olana kadar..çünkü arada bağlılık varsa kolayca bitmiyo daha önce kac kez 'kesin bitti' demişsindir..Allahın gücüne gitmesin ama ben bebeğiminde sevdiğim adamdan olmasını isterim yanlış anlama o çocukla olmuyosa tabiki başkasıyla görüşeceksin belkide o çocuğuda seveceksın hatta şimdikinden daha fazla orasını bilemeyiz.gerçekten sevmediğin bi insanla evlilik çekilmez olurr mantığında olsun sevginde olsunn
kıyamam anlıyorum canım..ama ben sevgilinin seni sevmediğini düşünmüyorumm sende düşünmüyosundurda şimdi sinirlisin hala o yüzden böyle kötü şeyler düşünüyosunn..bekle bakalm hiç sesini çıkarma bi süre neler yapacakk bu durumda diğer kişiyle çıkmaya başlarsan cok büyük bi hata yapmış olursunndogru soyluyorsun canım ama bana baska bır care bırakmadı kı .
ben bu ılıskı ıcın yapabıleceklerımı fazlasıyla yaptım,suan gercekten cok
canım yanıyor semıramıs ,ben bu ılıskıyı ayakta tutabılmek ıcın cok sey yaptım
ya bır ozur hıc bırsey degıl bır ozur dılese bıle herseyı yapmaya yıne hazırdım .
ama yok .ben bunu haketmıyorum semıramıs benım bunca cabama bunu haketmıyorum ben .
sevmek bazen yeterlı olmuyormus onu anladım .en azından tek kısılık sevgı yeterlı degılmıs .
eger o benı bıraz onemsesıydı suan yatagın da mısıl mısıl uyumak yerıne
bır kere de olsa arar ozrunu dılerdı .benım acı cektıgımı bıle bıle oldukca rahat .
cunku her zaman elının altın da bekleyen bırı var sanıyor.
ama bu sefer boyle olmayacak semıramıs .bu sefer elının altın da olmayacagım .
sashamianın konusunu mu anlatalım kuzummm :26:okuyamadım kızlar kısaca noldu anlatırmısınız zahmet olmazsa:26:
canım ben zaten bır ılıskı bıttıkden sonra hemen yenı bırını asla dogru bulmam ,ama bazen sartlar ınsanı mecbur bırabılıyormus ben onu anladım .kıyamam anlıyorum canım..ama ben sevgilinin seni sevmediğini düşünmüyorumm sende düşünmüyosundurda şimdi sinirlisin hala o yüzden böyle kötü şeyler düşünüyosunn..bekle bakalm hiç sesini çıkarma bi süre neler yapacakk bu durumda diğer kişiyle çıkmaya başlarsan cok büyük bi hata yapmış olursunn
sashamianın konusunu mu anlatalım kuzummm :26:
haklısın kuzum evet hakkında hayırlısı olsunn umarım gerçekten cok mutlu olacağın kimse onunla olursunn sonsuza dekk :)canım ben zaten bır ılıskı bıttıkden sonra hemen yenı bırını asla dogru bulmam ,ama bazen sartlar ınsanı mecbur bırabılıyormus ben onu anladım .
tatlım sorun da zaten yapması gerektıgını zamanın da yapmıyor olması .yaa neden boyle yapıyor kı oysa cok ıyı bılıyor ,bır ozurle hemen erıyecegımı
neden uzatıp da uzatıyor ,sonra aradan 3-4 gun gectıkten sonra ne dıye arıyor ,madem o zaman da aramasın.
ınan semıramıs bır sorun album degıl ,yada ben album ıcın suan da bıtırmedım .album ısın bahanesı oldu .
ben ıstıyorum kı verdıgım degerın karsılıgını goreyım ama yok hıc bır karsılık lamıyorum .
bosu bosuna sabır gostermem de benı cıleden cıkarıyor artık .
ya bır kerede benım ıcın bırseyler yapsın bır kere sasırtsın benı .
birkere degerlı oldugumu hıssettrısın .ben album ıcın bunlrı derken bır kere de desın kı "tamam hayatım haklısın ozur dılerım
getırıcem en kısa zaman da "desın .bunu demek cok mu zor yaa .benım degerım bumu anlamıyorum artık .
bak ben acı cekerken o mışıl mışıl uyuyor .o benı kesınlıkle haketmıyor semıramıs kesınlıkle .
bundan sonra hakkımız da hayırlısı
sashamiaya sevgilisi çıktıkları ilk zamanlar bi albüm vermişş bebeklikten bu yana resımleri varmışş verirken demiş ki 'bu albümü bana verdiğinde geri gelmezse aşkımız bitmiştir' tabi bi çok kez tartışıp ayrılmışlar sashamia sevgilisinin arkadasına vermiş albümü.sonra barışmışlar sashamia hep istemiş defalarca söylemişş ama sevgilisi bi türlü vermemiş albümü bugunde yine istemiş çocuk vermiyorum falan diye bağırmışş tartışmışlar.ama asıl sorun albüm değilmiş sadece bi patlama noktası olmuşş..umarım yanlış bişey yoktur dogru anlatmışımdırr :)evet cnm en son barısmıslardı diye biliyorum yine sorun oldu sanırım
sashamiaya sevgilisi çıktıkları ilk zamanlar bi albüm vermişş bebeklikten bu yana resımleri varmışş verirken demiş ki 'bu albümü bana verdiğinde geri gelmezse aşkımız bitmiştir' tabi bi çok kez tartışıp ayrılmışlar sashamia sevgilisinin arkadasına vermiş albümü.sonra barışmışlar sashamia hep istemiş defalarca söylemişş ama sevgilisi bi türlü vermemiş albümü bugunde yine istemiş çocuk vermiyorum falan diye bağırmışş tartışmışlar.ama asıl sorun albüm değilmiş sadece bi patlama noktası olmuşş..umarım yanlış bişey yoktur dogru anlatmışımdırr :)
evet tartışmışlar baya ben hatırladıgım kadarını yazdımm cnmmyani bu album olayı abartılcak birsey degil ama baska seylerde soylenmisdir tartısmada tabi oyle oluncada sonuc kotu oluyor
Oouww geçmiş olsun canımm...Kötüdür faranjit, bahar aylarında daha da azıyo :26:
kıyamam sana kuzum yaa çok geçmiş olsunn dikkat et kendineebercesteye yazdığına katılıyorumm maddi fark aileler için nedense cok önemli oluyo bi de dün aksam konustugumuzda bi arkadasıda çocuğa fabrikatör kızı fakir oğlan yapamazsınız siz falan demiş psikolojik baskı oluşturur bunlar
yani bu album olayı abartılcak birsey degil ama baska seylerde soylenmisdir tartısmada tabi oyle oluncada sonuc kotu oluyor
canım bır album olayını bılmıyorum abartıyor muyum ama ,ben cok fazla herseyı en ınce cızgıde yasayan bırıyım .
ınce ayrıntılara cok takılırım ,gercek olan seylerın ınce ayrıntılar da saklı olduguna ınanırm.
ne bılıyım duygularımı da cok derin yasayan bırıyım ,bu yuzden kendımden nefret edıyorum
o albumu bana verırken demıstı kı ;" bu albumun sen de olmasını ıstıyorum cunku omur boyu hayatım da olacaksın
bu album ne zaman bana gelır ve sana gerı donmez ıse,aramız da hersey bıtmıstır boyle kabul et" demıstı .
zamanında da cok tartısmıstık ama o album hıc ona gıtmedı ,hıc de ıstemedı ben vermeye kalksam bıle almadı .
ama bundan 3 ay önce sıdddetlı tartısma sonucu gıttım bu albumu ortagına verdım .bır hafta sonra da bız barıstık ama
o album bana gerı donmedıbır kac kere bunu dıllendırmeme ragmen yıne donmedı yıne donmedı .
en son dun kıyamet koptu .bana "vermıcem kızım zorla mı vermıcem taktın album de album vermıyorum ıste ısıne gelırse "dedı .
olay boyle yanı canım .cok kırıldım cok uzuldum ve ınan aglamaktan tukendım resmen .ama o mısıl mısıl uyuyuor .
madem o albumu bana verırken soyledıgı sozun bır gercekcılıgı yokdu ne dıye soyluyorsun degıl mı ama
çok geçmiş olsun canımm bi an önce iyileşirsin umarım..aa dogum gününde bbek patiği mi aldınnn nasıl merak ettımmsağolun kızlar, her yerim ağrıyo sanki.. bugün sevdiceğimin doğumgününü de istediğim gibi kutlayamadım. gölete gidicektik. beni hasta görünce açık havada olmaz diye tutturdu. annem de teyzemle birlikte anneannemin anneler gününü kutlamaya köye gitti. ben, sevgilim ve babam bizde doğumgünü kutladık. birlikte pasta kestik. yine de böyle de güzel oldu napalım. bu arada hediyeye bayıldı kızlar. hem çok duygulandı, hem çok güldü. bu patiği söz bohçamıza da koycaz sergilerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?