- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.881
erkekler bu kadar ince dusunmez maalesef sende diretme hic uzerine dusme sen daha derin dusunen bir insansın ama erkeklerin cogunda yok boyle bir olay zaten sen album konusu acma ona cok ilgi gosterme bırak o arasın sorsun seni kaybetme korkusunu yasat ona ozaman kendi der albumu veriyim diye
bak bakalım napıcak onumuzdeki gunlerde erkekler biraz gec farkeder bazı durumları sonra ozur dileyebilir
fal dedinde anlatayım dedimmbıraz paralansam da fala gıtsem yaa off sıkıldım vallahı
bıraz paralansam da fala gıtsem yaa off sıkıldım vallahı
evet işi ticarete dökmek kötü tabii ama arkadasımın annesi hiç para falan talep etmiyoo öylesine muhabbetine bakıyo ama gerçekten acayip anlıyoo...ama dedıgın gibi insan korkuyoo ayrılcaksın falan diyecekler diye ama kendimide alamıyorummmkızlar fal islerine girmeyin hepsi palavra bir iki seyi tutuyor digeri yalan dolan zaten gercekten 6. hissi kuvvetli olan insanlar bile bu isi ticarete dokmez ticarete doken kisilerde insanların duygularını somuruyor gidersin kotu birsey der moraliniz bozulur bosverin ben korkuyorum bide boyle seylerden artık Allahı gucendirmek istemiyorum olcagı varsada olmaz boyle seylere inandıgımız icin belkide
off Allah'ım offf ,ısyan etmek bılıyorum cok gunah ama ısyan etmeden de kendımı alamıyorum
Allah'ım lutfen affet benı lutfen .
yanı neden mutlu olamıyorum kı ben.anlamıyorum ne ıstıyor benden o ınsan
"Allah'ım bana mutlulugu cok mu goruyorsun ,2 gun kocaman kahkahalar atıyorsam
5 gun cıglıklarla aglıyorum .bu mudur Allah'ım benım hakettıgım .
Allah der ki ; " Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım"
evet cok dedım onsuz yasayamam dıye ,o yuzden mı onu benden alısın !
sorun bende mı karsımdakınde mı anlamıyorum artık .
yanı hem bu kadar guzel olup da hem de bu kadar ıyı nıyetlı olmama ragmen (bılıyorum cok mutevazıyım :) ) neden karsımdakı
degerımı kıymetımı bılmıyor kı ? hanı bırının ahını aldım desem ,ben kımseye kotuluk yapmam kı yapmadım da
ıyı ınsanların sonu bumu olmalı !
yaa benı cok kotu kendınden baska kımseyı dusunmeyen bırı yap ,yada hakkımı ver Allah'ım lutfen!
bılıyorum suan da ısyan yaptım ama ,cok acı cekıyorumaffet benı
(kızlar daraldım afakanlar bastı bana bıraz dusuncelerımı yazıp rahatlayayım dedım)
tamamen bitirmismiydi o yoksa kavgaylamı kapattı teli
evet işi ticarete dökmek kötü tabii ama arkadasımın annesi hiç para falan talep etmiyoo öylesine muhabbetine bakıyo ama gerçekten acayip anlıyoo...ama dedıgın gibi insan korkuyoo ayrılcaksın falan diyecekler diye ama kendimide alamıyorummm
ay yok gelmedi kuzumm gelmesinde zatennn kusura bakmasın ama hiç onu dinleyemicemmcanım çalısmıyomusun sende şuan?
buarada kımle evlenıyon kız
ha bıde avukat hanımımızdan ses yok demı geldımı bıdaha
canım tam da bıtmedı ama ,telefonda hala kem kum edınce benım cınlerım tepeme geldı .
adamdan ben ozur beklerken adam hala pıskımce bana dıyor kı ;" sen hanımhanımcık bır kız olsaydın acar telefonu
anneler gunumu kutlardın "dıyor saka gıbı ınsan .ve eklıyor " sen nasıl ev kadını olucaksın bılmıyorum valla
yuvayı dısı kus yapar,erkek konusursa sen alttan almayı bıleceksın ,bayram da olsun kadır gecelrın de olsun
esının elını opeceksın "dedı .ama sen de boyle bır potansıyel yok dedı .ben de cınnet gecırdım hattımı kırdım
fal dedinde anlatayım dedimmarkadasımın annesi acayip iyi fal bakar 7 senedir gidiyorum onlara..daha fatih hayatımda yokken bana onu tarif etmişti hatta siz aynı okulun farklı bölümlerinde okuyo olacaksınız yolda bu çocuk falan demiştii tabi ozaman pek inanmıyodum..sonra fatihe aşık oldum anlattım onlara ve kadının dediği gibi biz aynı okulda sayılıyoruz o işletme ben ekonomi okuyodumm acayip şaşırmıştımm o kadın bana şimdi sizin evliliğiniz tahmin ettiğinden önce gerçekleşecek diyo bakalım daha önce baktırdın mı parayla hiç kuzum anladı mı baktırdıysan bi de ne kadar istedi :26:
ay okadarıda kötüymüşş evde ne yaptığımı bilmesinnya ben bir kere oyle kendisine musallat olmus birini gormustumdeulen cumleye bak ben bile cozemedim neyse anladınız siz iste adam benim evde ne yaptıgımı falan bildi kendimi cok rahatsız hissettim kac gece uyuyamadım birdahada boyle falcıydı suydu buydu bulasmam arkadas
ayy cok güzeller özellikle lacivertli olannn kotla falanda güzel olurr ne kadarmış fiyatları nerden buldun bidee
kızlar konuyu farklı yere cektim ama arada sorıyım dedim bu ayakkabılar nasıl sizce alcamda cok begendim
kızlar fal islerine girmeyin hepsi palavra bir iki seyi tutuyor digeri yalan dolan zaten gercekten 6. hissi kuvvetli olan insanlar bile bu isi ticarete dokmez ticarete doken kisilerde insanların duygularını somuruyor gidersin kotu birsey der moraliniz bozulur bosverin ben korkuyorum bide boyle seylerden artık Allahı gucendirmek istemiyorum olcagı varsada olmaz boyle seylere inandıgımız icin belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?