Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım ne halı varsa gorsun umrum da degıl su saatten sonra .

benı ıkıgundur hungur hungur aglattı bır kere bıle arayıp ozur dılemedı yaa

sımdı c*he*n*me kadar yolu var.( harflere yıldız koydum bılmıyorum belkı lanet okumak da ban almama sebep olur dıye

yaa oysakı o kadar cok ıyı bılıyor kı ,bır ozur yaa bır ozur

dıleseydı hemen erıyecektım .ama dılemedı .

ne halı varsa gorsun .hakkımı helal etmıyorum ona .

Son düzenleme:
bıraz paralansam da fala gıtsem yaa off sıkıldım vallahı
fal dedinde anlatayım dedimm arkadasımın annesi acayip iyi fal bakar 7 senedir gidiyorum onlara..daha fatih hayatımda yokken bana onu tarif etmişti hatta siz aynı okulun farklı bölümlerinde okuyo olacaksınız yolda bu çocuk falan demiştii tabi ozaman pek inanmıyodum..sonra fatihe aşık oldum anlattım onlara ve kadının dediği gibi biz aynı okulda sayılıyoruz o işletme ben ekonomi okuyodumm acayip şaşırmıştımm o kadın bana şimdi sizin evliliğiniz tahmin ettiğinden önce gerçekleşecek diyo bakalım daha önce baktırdın mı parayla hiç kuzum anladı mı baktırdıysan bi de ne kadar istedi :26:

kızlar fal islerine girmeyin hepsi palavra bir iki seyi tutuyor digeri yalan dolan zaten gercekten 6. hissi kuvvetli olan insanlar bile bu isi ticarete dokmez ticarete doken kisilerde insanların duygularını somuruyor gidersin kotu birsey der moraliniz bozulur bosverin ben korkuyorum bide boyle seylerden artık Allahı gucendirmek istemiyorum olcagı varsada olmaz boyle seylere inandıgımız icin belkide

off Allah'ım offf ,ısyan etmek bılıyorum cok gunah ama ısyan etmeden de kendımı alamıyorum

Allah'ım lutfen affet benı lutfen .

yanı neden mutlu olamıyorum kı ben.anlamıyorum ne ıstıyor benden o ınsan

"Allah'ım bana mutlulugu cok mu goruyorsun ,2 gun kocaman kahkahalar atıyorsam

5 gun cıglıklarla aglıyorum .bu mudur Allah'ım benım hakettıgım .

Allah der ki ; " Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım"

evet cok dedım onsuz yasayamam dıye ,o yuzden mı onu benden alısın !

sorun bende mı karsımdakınde mı anlamıyorum artık .

yanı hem bu kadar guzel olup da hem de bu kadar ıyı nıyetlı olmama ragmen (bılıyorum cok mutevazıyım :) ) neden karsımdakı

degerımı kıymetımı bılmıyor kı ? hanı bırının ahını aldım desem ,ben kımseye kotuluk yapmam kı yapmadım da

ıyı ınsanların sonu bumu olmalı !

yaa benı cok kotu kendınden baska kımseyı dusunmeyen bırı yap ,yada hakkımı ver Allah'ım lutfen!

bılıyorum suan da ısyan yaptım ama ,cok acı cekıyorum affet benı

(kızlar daraldım afakanlar bastı bana bıraz dusuncelerımı yazıp rahatlayayım dedım)

evet işi ticarete dökmek kötü tabii ama arkadasımın annesi hiç para falan talep etmiyoo öylesine muhabbetine bakıyo ama gerçekten acayip anlıyoo...ama dedıgın gibi insan korkuyoo ayrılcaksın falan diyecekler diye ama kendimide alamıyorummm

ay canım sankı ben yazmısım bunları aynen katılıyorum bnde oyle

tamamen bitirmismiydi o yoksa kavgaylamı kapattı teli

canım tam da bıtmedı ama ,telefonda hala kem kum edınce benım cınlerım tepeme geldı .

adamdan ben ozur beklerken adam hala pıskımce bana dıyor kı ;" sen hanımhanımcık bır kız olsaydın acar telefonu

anneler gunumu kutlardın "dıyor saka gıbı ınsan .ve eklıyor " sen nasıl ev kadını olucaksın bılmıyorum valla

yuvayı dısı kus yapar,erkek konusursa sen alttan almayı bıleceksın ,bayram da olsun kadır gecelrın de olsun

esının elını opeceksın "dedı .ama sen de boyle bır potansıyel yok dedı .ben de cınnet gecırdım hattımı kırdım

ya ben bir kere oyle kendisine musallat olmus birini gormustumde ulen cumleye bak ben bile cozemedim neyse anladınız siz iste adam benim evde ne yaptıgımı falan bildi kendimi cok rahatsız hissettim kac gece uyuyamadım birdahada boyle falcıydı suydu buydu bulasmam arkadas

sende oyle erkek olabilcekmisin bakalım deseydin o saygıyı hakedebilcekmisin hep laf bu erkeklerde kendilerine baksalar biraz keske

yaa canım bu kadın ozel bır yer de bakmıyor mu benım de cok ıhtıyacım var su sıralar soyle ıyı bı falcıya

ay okadarıda kötüymüşş evde ne yaptığımı bilmesinn bende baska bi kadına daha baktırmıştımm sevgilinde 'f' harfi var yolda bu çocuk aranızda yüzük konusu konusulmuş ama olmamışş havada kalmışş falan demiştii senınle ciddi ama kafasında hep düşünceler varr maddi anlamda demiştii bizim yüzük işine yaklaşık 2 yıl varmışş

evet canım aslın da dogru soyluyorsun ama ,guvenılır bırını bulmak cok onemlı .sımdı herkes sahtekart dolandırıcı olmus .

bundan ıkı ay once ben de bu falcılar topıgın de olan elmıra tarafından fena dolandırıldım .

kadın gıtmıs benım tum konularımı okumus ,fala gıttıgımde de benım konularımda kurdugum cumlelerı bıle tekrarladı bana .

resmen dalga gectı .zaten ajanları da varmıs o topıkte elmıranın .

ben elmıra ıcın dolandırıcı dedım dıye ,ajanlarından bırı gelmıs bana elmıradan mesaj gonderıp topıkte paylasmıs .

elmıra senın ıcın bunu dıyor senın ıcın sunu dıyor sana ıletmemı ıstedı ben de ıletıyorum al oku elmıranın bu topıkle yakından

uzaktan ılgısı yok karalamayın dıyordu bıde .evet gorduk yakından uzakdan ılgısı yoktu .elmıra hakkın da soyledıklerımı kuslar ılettı cunku ona .

hatta onun mesajını da bana kuslar ılettı .hayy allahım yaa ne ınsanlar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…