- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.901
ayy cok güzeller özellikle lacivertli olannn kotla falanda güzel olurr ne kadarmış fiyatları nerden buldun bidee
ay canım sankı ben yazmısım bunları aynen katılıyorum bnde oyle
yok kuzum yaa özel olark bakmıoo sadece tanıdıklarınaayaa canım bu kadın ozel bır yer de bakmıyor mu benım de cok ıhtıyacım var su sıralar soyle ıyı bı falcıya
evet canım aslın da dogru soyluyorsun ama ,guvenılır bırını bulmak cok onemlı .sımdı herkes sahtekart dolandırıcı olmus .
bundan ıkı ay once ben de bu falcılar topıgın de olan elmıra tarafından fena dolandırıldım .
kadın gıtmıs benım tum konularımı okumus ,fala gıttıgımde de benım konularımda kurdugum cumlelerı bıle tekrarladı bana .
resmen dalga gectı .zaten ajanları da varmıs o topıkte elmıranın .
ben elmıra ıcın dolandırıcı dedım dıye ,ajanlarından bırı gelmıs bana elmıradan mesaj gonderıp topıkte paylasmıs .
elmıra senın ıcın bunu dıyor senın ıcın sunu dıyor sana ıletmemı ıstedı ben de ıletıyorum al oku elmıranın bu topıkle yakından
uzaktan ılgısı yok karalamayın dıyordu bıde .evet gorduk yakından uzakdan ılgısı yoktu .elmıra hakkın da soyledıklerımı kuslar ılettı cunku ona .
hatta onun mesajını da bana kuslar ılettı .hayy allahım yaa ne ınsanlar var .
fiyatı nekadar peki canımm? rahat yürünür mü kii ben platformla zorlanıyorumm :26:cnm flodan baktım bugun kahverengine cok begendim ya yarın alıcam babişi kandırdım
yok kuzum yaa özel olark bakmıoo sadece tanıdıklarınaa
yok cnm hic bulasma boyle islere sen Allaha dua et inanki kalbine gore verecektir bende gitmistim bu yıldıznameye bakmıstı kadın onlar dogru olurmus heralde benim b12 eksikligim cıkmıstı hatta bide hayatındaki insan seninle evlenicek iyi biri o demisti
neden kuzummm bişey falan mı olduu :26:offf cok sınırım bozuk yaaaaa
offf cok sınırım bozuk yaaaaa
fiyatı nekadar peki canımm? rahat yürünür mü kii ben platformla zorlanıyorumm :26:
79 dan inmis 50 ye sanırım oyleydi yani cok rahat ya bide cok tatlı duruyor
canım yıldıznameye kıme gıttın .hıc bulamıyorum ben yıldıznameye bakan bırını .cok merak edıyorum ben de hıc baktırmadım daha once
fiyatıda uygunmuşş yaa evet sandaletlere bayılırımm topuklu ayakkabıyıda cok seviyorum yaa ara sıra zorlansamda genelde hep topuklu giyerim benn79 dan inmis 50 ye sanırım oyleydi yani cok rahat ya bide cok tatlı duruyor
canım ıyımıs fıyatı bence al .cok da rahat oluyor kalın topuklar ,en az dolgu topuk kadar rahatlarlar al derım ben
valla cok cok begendim ya asık oldum ayakkabıya resmen erkeklerden hayır yok bari ayakkabıya olıyım dimi
aynen valla canım .ben de oyleyım alısverısle mutlu etmeye calsırım kendıımı
kızlar bir elbise begendim cok guzel ya hatta feriha son bolumde giymisti
evet güzel gerçektenn bende alışverişe bayılırım amaaa para olmayıncaaa sadece bakmakla yetiniyosunnkızlar bir elbise begendim cok guzel ya hatta feriha son bolumde giymisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?