- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.921
sac rengini degistir iyi gelir valla
wooooovvv muhtesem canım .fıyatı ne ve kıme aıt tasarım
cok begendım ben ,ferıhada da gormustum gercekten o ferıha sumsugunu bıle
cok yakısmıstı
neden kuzummm bişey falan mı olduu :26:
ne oldu canım sevgılın mı yoksa
canım sac rengımı degsıteremem sıyaha boyatmıstım ,suan degıstırmem rısklı
acık renk olsa zaten hemen degıstırırdım kendıme gelırdım valla
ay ne bılıyım yaa bı problem yok aslında facesine hep kadınlar eklıyor uyuz oluyorum
kuzum arkadasları tanıdıkları falandır değil mii muhabbetine eklemiyodur heraldee sorsaydın kim bunlar diye :26:ay ne bılıyım yaa bı problem yok aslında facesine hep kadınlar eklıyor uyuz oluyorum
ay ne bılıyım yaa bı problem yok aslında facesine hep kadınlar eklıyor uyuz oluyorum
kendın nasıl actın canım yaaabende siyahdım ayrılık zamanı gene degistirmistim kendim actım rengi maksat degisiklik olsun
sende fake hesap ac ekle onu madem konusmasına bak tanımadıklarını ekliyormu ogrenirsin
kız sen siyah değilmisinn artkkk hiçte söylemiyosunn ne renk suan saçlarınnbende siyahdım ayrılık zamanı gene degistirmistim kendim actım rengi maksat degisiklik olsun
siyahdı onceden saclarım acıcı yaptım actım yıprandı tabi ama cok umrunda degil yasuan siyah saclıyım ben
siyahdı onceden saclarım acıcı yaptım actım yıprandı tabi ama cok umrunda degil yasuan siyah saclıyım ben
sana siyah cok yakışıyo zatenn beyaz tenlisin yasiyahdı onceden saclarım acıcı yaptım actım yıprandı tabi ama cok umrunda degil yasuan siyah saclıyım ben
tekrar sıyaha boyayacaktın ne dıye actın sekerım
pof boyadınmı
sana siyah cok yakışıyo zatenn beyaz tenlisin yakızlar buarada bişey keşfettimm kaşlarını kaş kalemiyle boyayıncaa belli oluyo kötü duruyo yaa bitik rimelle tarayınca acayip güzel oluyo yaa cok doğal duruyooo benım kaşlarım saçlarımın yanında daha açık renk kaldıgı ıcınn son günlerde hafiften rimelle tarıyorumm hem ön plana cıkıyo hemde saçlarımla uyumlu oluyoo
kızlar yaaa kafamı dagıtmak ıcın bana soyle guzel bı kıtap onersenıze
kızlar yaaa kafamı dagıtmak ıcın bana soyle guzel bı kıtap onersenıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?