Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hey allahım ne güzel kınalanıoduk kız:13: düz siyahmı yaptın? bende mavi siyah yapmamak için tutuyorum kendimi

kınalanıyodukda kafam agrıyodu ya bide yastık falan hep batıyodu sıkıntı geldi banada ugrasamam bende bogurtlen siyahı yaptım varya muthis oldu ya simdi aktı tabi alta kızılda var diye ama yapıcam bu aralar yine

evet cnm cok guzel duruyor hemde kuaforlerde oyle yapıyor
anladm kuzum..bende göz farıyla gözüme gölgelendrmeler yapmayı cok seviyorumm ama şöyle dogru duzgun simsiz far bulamadımm hepsi simliii nefret edıyorumm gündüz makyajı yapılmıyo simli farlaa

ayyyyyyy nasıl imrendim şimdi sana ya.... Böğürtlen siyahını tam 3 sene kullandım mükemmel bir renk. yeri gelio petrol yeşili yansımalara sahip oluosun onda

canım bogurtlen sıyahı nasıl oluyor ,kuzgunı sıyah gıbı mı acaba ?

foto var mı canım senın merak ettım balla

böğürtlen siyahını görmüştüm kolestonundu dmi canımm ? bende 1 ay sonra tekrar siyah boyamayı düşünüyorum bu renk akmaya başladı bile sevgilimde simsiyah seviyoo bu dedıgın renk nasıl duruyoo

anladm kuzum..bende göz farıyla gözüme gölgelendrmeler yapmayı cok seviyorumm ama şöyle dogru duzgun simsiz far bulamadımm hepsi simliii nefret edıyorumm gündüz makyajı yapılmıyo simli farlaa

ben bi tek rimel kullanıorm. benim öküz sevgilim makyajdan soğuttu beni. Makyaj yapıodum bu ne kıro gibi olmuşsun yok okuldan kaçan liseli kızlarn makyajı gibi diye diye bezdirdi beni. artık makyaj yaptığımda kendimi çok çirkin hissediorm valla

evet bende severim golgelendirmeyi ama bnm goz kapaklarım yok sanki ya varda az yapsam bile belli olmuyor..flormarın farları guzel oluyor ya 4 lu farı var bende siyah gri beyaz bide koyu gri harika simlide degil

Son düzenleme:
kolestonun aldım ben mavi siyah gibi oluyor resim yok cnm ya normal siyah halim varda

aman ben de mavı sıyahı sevemedım gıttı yahu .gun ısıgın da lacıvert gıbı cok yapay gelıyor bana nedense yaa .

bı ara ben de heves edıp mavı sıyah yaptım ama ,cok sukur aktı mavılıkler .ınan yapay yapay dolanıyordum ortalar da

hımmm pek istemiyodu makyaj yapmanı sanırımm benımkide kırmızı ruja izin vermiyoo en son bulusmada sürecektimm sonra sürmee yazmışş bakarlarmış dudaklarıma diyee ben fondeten falanda kullanıyorumm aslında kullanmak istemiyorumm onun yerıne nemlendirici falan kullansam diyorum ama alıştm bi keree aslında fondeten sürmeyincede kımse anlamıyo ama ben kendımı çirkin hissediyorumm

evet bende severim golgelendirmeyi ama bnm goz kapaklarım yok sanki ya varda az yapsam bile belli olmuyor..flormarın farları guzel oluyor ya 4 lu farı var bende siyah gri beyaz bide koyu gri harika simlide degil
benımde göz kapaklarım küçük ama kahverengi farla kenarlarından çerçeveliyorumm gözlerim oldugundan daha iri duruyoo tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…