- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.941
farla nasıl oluyo doğal duruyo mu kuzumm :26:saol tatlım.. ben farla boyuyorum kaslarımı
annemde kızım sen adam olmazsın dedinapıyım ya dayanamadım
farla nasıl oluyo doğal duruyo mu kuzumm :26:
hey allahım ne güzel kınalanıoduk kız:13: düz siyahmı yaptın? bende mavi siyah yapmamak için tutuyorum kendimi
gwen sıyah tam senın rengın bencede
anladm kuzum..bende göz farıyla gözüme gölgelendrmeler yapmayı cok seviyorumm ama şöyle dogru duzgun simsiz far bulamadımm hepsi simliii nefret edıyorumm gündüz makyajı yapılmıyo simli farlaaevet cnm cok guzel duruyor hemde kuaforlerde oyle yapıyor
kınalanıyodukda kafam agrıyodu ya bide yastık falan hep batıyodu sıkıntı geldi banada ugrasamambende bogurtlen siyahı yaptım varya muthis oldu ya simdi aktı tabi alta kızılda var diye ama yapıcam bu aralar yine
kınalanıyodukda kafam agrıyodu ya bide yastık falan hep batıyodu sıkıntı geldi banada ugrasamambende bogurtlen siyahı yaptım varya muthis oldu ya simdi aktı tabi alta kızılda var diye ama yapıcam bu aralar yine
böğürtlen siyahını görmüştüm kolestonundu dmi canımm ? bende 1 ay sonra tekrar siyah boyamayı düşünüyorum bu renk akmaya başladı bile sevgilimde simsiyah seviyoo bu dedıgın renk nasıl duruyookınalanıyodukda kafam agrıyodu ya bide yastık falan hep batıyodu sıkıntı geldi banada ugrasamambende bogurtlen siyahı yaptım varya muthis oldu ya simdi aktı tabi alta kızılda var diye ama yapıcam bu aralar yine
anladm kuzum..bende göz farıyla gözüme gölgelendrmeler yapmayı cok seviyorumm ama şöyle dogru duzgun simsiz far bulamadımm hepsi simliii nefret edıyorumm gündüz makyajı yapılmıyo simli farlaa
anladm kuzum..bende göz farıyla gözüme gölgelendrmeler yapmayı cok seviyorumm ama şöyle dogru duzgun simsiz far bulamadımm hepsi simliii nefret edıyorumm gündüz makyajı yapılmıyo simli farlaa
böğürtlen siyahını görmüştüm kolestonundu dmi canımm ? bende 1 ay sonra tekrar siyah boyamayı düşünüyorum bu renk akmaya başladı bile sevgilimde simsiyah seviyoo bu dedıgın renk nasıl duruyoo
canım bogurtlen sıyahı nasıl oluyor ,kuzgunı sıyah gıbı mı acaba ?
foto var mı canım senın merak ettım balla
benim böürtlenli fotom varda nereye eklim
kolestonun aldım ben mavi siyah gibi oluyor resim yok cnm ya normal siyah halim varda
hımmm pek istemiyodu makyaj yapmanı sanırımm benımkide kırmızı ruja izin vermiyoo en son bulusmada sürecektimm sonra sürmee yazmışş bakarlarmış dudaklarıma diyeeben bi tek rimel kullanıorm. benim öküz sevgilim makyajdan soğuttu beni. Makyaj yapıodum bu ne kıro gibi olmuşsun yok okuldan kaçan liseli kızlarn makyajı gibi diye diye bezdirdi beni. artık makyaj yaptığımda kendimi çok çirkin hissediorm valla
benımde göz kapaklarım küçük ama kahverengi farla kenarlarından çerçeveliyorumm gözlerim oldugundan daha iri duruyoo tavsiye ederimmmevet bende severim golgelendirmeyi ama bnm goz kapaklarım yok sanki ya varda azyapsam bile belli olmuyor..flormarın farları guzel oluyor ya 4 lu farı var bende siyah gri beyaz bide koyu gri harika simlide degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?