Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım pekı altında hangı renk vardı altındakı renk gıttı mı yanı aktımı tamamen bnmde kahve boyadım sozde ama sıyah gıbı oldu ama sımdı akıyo yawas yawas alttan kullu sarı tonum cıkıyor sacım yeşil gıbı oldu bı tuhaf

bende fondeten vazgeçemiyorum... hiç bi farkı yok diyorlar ama alıştım onu sürmeyince rahat edemiyorum çok çirkin hissediyorum bende

böğürtlen siyahı mavi siyaha benzıyo o zamann bu fotodanda anladıgım kadarıylaa ama ben buğday tenli gibiyimm mavi siyah bende acayip kötü duruyoo

Son düzenleme:
böğürtlen siyahı mavi siyaha benzıyo o zamann bu fotodanda anladıgım kadarıylaa ama ben buğday tenli gibiyimm mavi siyah bende acayip kötü duruyoo

ay bende buğdayım canım ya sarı cildim ama kaldırıyor yinede denemek lazım

AkhyLs sanada siyah yakısıyor

sorma canım erkek arkadaşımda siyah diye bitior ama okadar zorki bakımı bilirsin 2 haftada kahve oluyor birde yaşı 3 4 yaş ileri alıyor ya

fondoten surmeyın kızlar yaaa ben özel geceler harıc asla kullanmam cilde cok zararlı pudra ve allıkta yeterlı cıldın hoş gorunmesı ıcın zaten

aynen gözenekleri kocaman yapıor fondoten ben bi göz altlarıma kapatıcı kullanıorm. 3 ameliyat geçirdim göz altlarım mosmor geçmedi

valla yas icin beni genc gosteriyormus oyle diyorlar ama kahve oluyor hemen haklısın ya:26:

ben nasibimi aldım mavi siyahtannn yıllar önceee bi daha mı kimse o rengi bana boyatamazz vampir filmlerinde rahatlıkla oynayabilirdimm

canım altın da acık karamel vardı .aktı mavılıkler evet .sıyah da aktı gun ısıgın da kızılımsı yansımarı var .

aslın da sıyah sac da o yansımaları sevmezler ama ben cok begenıyorum boyle.

sankı dogal sacım gıbı oldu desem yerıdır

ben nasibimi aldım mavi siyahtannn yıllar önceee bi daha mı kimse o rengi bana boyatamazz vampir filmlerinde rahatlıkla oynayabilirdimm

amaan en iyisini yapmışın valla. mavi siyah saç bide hareket kaldırmıyor. Maşa yapıyordum sanki altın gününe gidicem şuanki saç rengim hareketi kaldırıyor valla yılların acısını çıkarıorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…