- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.961
aynen akhlys ve gwen ıkı dakka foto cekıp koyuwerın snra kaldırrırsınız bnde merak ettım böğürlen nası oluo
canım sorun olmazsa buraya ekle ama olur diyosan albümüne ekleebenim böürtlenli fotom varda nereye eklim
aman ben de mavı sıyahı sevemedım gıttı yahu .gun ısıgın da lacıvert gıbı cok yapay gelıyor bana nedense yaa .
bı ara ben de heves edıp mavı sıyah yaptım ama ,cok sukur aktı mavılıkler .ınan yapay yapay dolanıyordum ortalar da
böğürtlen siyahı mavi siyaha benzıyo o zamann bu fotodanda anladıgım kadarıylaa ama ben buğday tenli gibiyimm mavi siyah bende acayip kötü duruyoo
AkhyLs sanada siyah yakısıyor
ay bende buğdayım canım ya sarı cildim ama kaldırıyor yinede denemek lazım
sorma canım erkek arkadaşımda siyah diye bitior ama okadar zorki bakımı bilirsin 2 haftada kahve oluyorbirde yaşı 3 4 yaş ileri alıyor ya
ben nasibimi aldım mavi siyahtannn yıllar önceee bi daha mı kimse o rengi bana boyatamazz vampir filmlerinde rahatlıkla oynayabilirdimmay bende buğdayım canım ya sarı cildim ama kaldırıyor yinede denemek lazım
sorma canım erkek arkadaşımda siyah diye bitior ama okadar zorki bakımı bilirsin 2 haftada kahve oluyorbirde yaşı 3 4 yaş ileri alıyor ya
ya bnmde varmıs resim ama cok mavi degil hafif akmıs hali
valla yas icin beni genc gosteriyormus oyle diyorlar ama kahve oluyor hemen haklısın ya:26:
aynen gözenekleri kocaman yapıor fondoten ben bi göz altlarıma kapatıcı kullanıorm. 3 ameliyat geçirdim göz altlarım mosmor geçmedi[/QUOTE
benım annemdede var gözaltı morluğu kuzumm damarların yüzeye yakın olmasından kaynaklanıyomuşş
canım pekı altında hangı renk vardı altındakı renk gıttı mı yanı aktımı tamamen bnmde kahve boyadım sozde ama sıyah gıbı oldu ama sımdı akıyo yawas yawas alttan kullu sarı tonum cıkıyor sacım yeşil gıbı oldu bı tuhaf
3 haftada bir boyadığımı bilirim ben. Saçlarımı yıkayasım gelmezdi valla akmasın diye. bak şey avonun renk koruyucuları uzun süre maviliğini saklıyor tavsiye ederim:13:
ben nasibimi aldım mavi siyahtannn yıllar önceee bi daha mı kimse o rengi bana boyatamazz vampir filmlerinde rahatlıkla oynayabilirdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?