Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben palette buğulu siyah boyadım en sonn ilk boyandıgında acayip güzeldi ama şimdi gene akmaya başladdıı herkes bu rengi değiştirme gene boya dıyolar 1 ay sonra gene aynı rengı boyucam sanırımm..bide çıt çıt almayı planlıyorumm onlarıda simsiyah alıcamm belime kadarr

ayykesınlıkle katılıyorum bu yoruma mavı sıyah yakısana yakısır ama cok zor bır renk gercekten .

SEMIRAMIS cnım sen mavı sıyahı kendı halıne bırakarak mı akıttın yoksa

acıcıyla mı ? acıcıyla cok yıpranıyor genel de sen de yıpranma olmadı mı ?

siyahın akması durmuyor ya valla çıt çıt aynen süper oluor benimkiler siyah artık çıt çıt renginide tutturamam saçım ne renk belli diil kına çünkü

kendi haline bıraktım canım o zaman liseye gidiyodumm yaz tatilinde boyatmıştımm zaten hemen akıyoo ama hiç begenmemiştimm çoook beyaz insana yakışıyo o renkk bide yazlıkta yanmıştım ben bronzdum bayaa

bende hiç boyamadım saçlarımı daha o yüzden anlamam bu konulardan pek denemek istedim ama saç rengin güzel dediler kaldım bende öle

siyahın akması durmuyor ya valla çıt çıt aynen süper oluor benimkiler siyah artık çıt çıt renginide tutturamam saçım ne renk belli diil kına çünkü
kına yapmıştım bende bi araa kızıl parlama oluyo sadecee yanı bende öle olmuştuu kıpkızıl olmamıştıı..ay inşallah alabilirim çıt çıt yaa saçlarım uzamıyo nedensee uçlarında kırıkta yok fazlaa fönde yapmıyorum özel bi durum olmadıkcaa milletin sacları bikaç ayda beline yaklaşırr benım anca 5 cm uzamıştır 5 aydan beriii

5 ayda 5 cm ii aslnda. sinam eki bakımı varya baya uzatıyor ya. ben 6 hafta yaptm 4 cm falan uzadı şimdi kombimiz bozuk yapamıorm bakım

yakısır ya sanada diye dusunuyorum:26: evet ben cok kullanıyorum dudaklarıda dolgun gosteriyor hem

5 ayda 5 cm ii aslnda. sinam eki bakımı varya baya uzatıyor ya. ben 6 hafta yaptm 4 cm falan uzadı şimdi kombimiz bozuk yapamıorm bakım
sinamekiyi yaptım bnde 2 ayy şimdi ara verdimm yarın gene başlıcamm ama bende etkili bi uzama yaratmadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…