- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.981
aynen gözenekleri kocaman yapıor fondoten ben bi göz altlarıma kapatıcı kullanıorm. 3 ameliyat geçirdim göz altlarım mosmor geçmedi[/QUOTE
benım annemdede var gözaltı morluğu kuzumm damarların yüzeye yakın olmasından kaynaklanıyomuşş
kivinin kabuğunu koysun canım annen göz altlarına varya ilaç gibi gelior. Ben örenci evimde kiviyi nerde bulacamda gözüme koyacam memlekete gidince anca işte
ben palette buğulu siyah boyadım en sonn ilk boyandıgında acayip güzeldi ama şimdi gene akmaya başladdıı herkes bu rengi değiştirme gene boya dıyolar 1 ay sonra gene aynı rengı boyucam sanırımm..bide çıt çıt almayı planlıyorumm onlarıda simsiyah alıcamm belime kadarramaan en iyisini yapmışın valla. mavi siyah saç bide hareket kaldırmıyor. Maşa yapıyordum sanki altın gününe gidicemşuanki saç rengim hareketi kaldırıyor valla yılların acısını çıkarıorım
tmm cnm söylerimm sağol önerin içinnkivinin kabuğunu koysun canım annen göz altlarına varya ilaç gibi gelior. Ben örenci evimde kiviyi nerde bulacamda gözüme koyacam memlekete gidince anca işteannecim cok üzülüyo ya bide çevreddki insanlarda saçma sapan laflar söylüyolar ara sıra hiç kıyamıyorumm
amaan en iyisini yapmışın valla. mavi siyah saç bide hareket kaldırmıyor. Maşa yapıyordum sanki altın gününe gidicemşuanki saç rengim hareketi kaldırıyor valla yılların acısını çıkarıorım
ben palette buğulu siyah boyadım en sonn ilk boyandıgında acayip güzeldi ama şimdi gene akmaya başladdıı herkes bu rengi değiştirme gene boya dıyolar 1 ay sonra gene aynı rengı boyucam sanırımm..bide çıt çıt almayı planlıyorumm onlarıda simsiyah alıcamm belime kadarr
evet cnm akhyls koydu önceki sayfalarda kaldırmadıysa duruyodurrkızlar yaa resım mı ekledınız ben hıc bırsey gormedım
kendi haline bıraktım canım o zaman liseye gidiyodumm yaz tatilinde boyatmıştımm zaten hemen akıyoo ama hiç begenmemiştimm çoook beyaz insana yakışıyo o renkk bide yazlıkta yanmıştım ben bronzdum bayaaayykesınlıkle katılıyorum bu yoruma mavı sıyah yakısana yakısır ama cok zor bır renk gercekten .
SEMIRAMIS cnım sen mavı sıyahı kendı halıne bırakarak mı akıttın yoksa
acıcıyla mı ? acıcıyla cok yıpranıyor genel de sen de yıpranma olmadı mı ?
kına yapmıştım bende bi araa kızıl parlama oluyo sadecee yanı bende öle olmuştuu kıpkızıl olmamıştıı..ay inşallah alabilirim çıt çıt yaa saçlarım uzamıyo nedensee uçlarında kırıkta yok fazlaa fönde yapmıyorum özel bi durum olmadıkcaa milletin sacları bikaç ayda beline yaklaşırr benım anca 5 cm uzamıştır 5 aydan beriiisiyahın akması durmuyor yavalla çıt çıt aynen süper oluor benimkiler siyah artık çıt çıt renginide tutturamam saçım ne renk belli diil kına çünkü
siyah saca kırmızı ruj cok guzel oluyor ama ya hep suruyorum
kına yapmıştım bende bi araa kızıl parlama oluyo sadecee yanı bende öle olmuştuu kıpkızıl olmamıştıı..ay inşallah alabilirim çıt çıt yaa saçlarım uzamıyo nedensee uçlarında kırıkta yok fazlaa fönde yapmıyorum özel bi durum olmadıkcaa milletin sacları bikaç ayda beline yaklaşırr benım anca 5 cm uzamıştır 5 aydan beriii
siyah saca kırmızı ruj cok guzel oluyor ama ya hep suruyorum
özendirme beeD
yok ya sildim fotoyu durmuo:26:
kızım varya su kırmızı ruja hep özenırım aama hıc yakısmıyo ondan surmuyom.bana gönderdıgın bı resımde kırmızı rujluydun hatırladım anam ewet sıyah sac beyaz ten kırmızı ruj ıyı gıdıo gercekten
sinamekiyi yaptım bnde 2 ayy şimdi ara verdimm yarın gene başlıcamm ama bende etkili bi uzama yaratmadı yaa5 ayda 5 cm ii aslnda. sinam eki bakımı varya baya uzatıyor ya. ben 6 hafta yaptm 4 cm falan uzadışimdi kombimiz bozuk yapamıorm bakım
özeeeeeennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?