- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.181
kuzum güzel diyosundaa sürpriz olacak yaa bu o yüzden nasıl dicem ailene söyle hediyeye bakmasınlar diyee ozaman işin sürprizi kaçarrkuzum benimki eve gittiğinde annesi uyuyomuş, babasıyla çay içmişler sadece, babası da sormamış.seninki ailesini uyarsın da açmasınlar
çok rahat bi ayakkabıya benziyo canım, hem renginden ötürü de her şeyle uyacak bi ayakkabı, iyi günlerde giy
iyiyim canımda bi sorun mu varr idare ederim yazmışsınnn:26:İdareyim canım, sen
hoşgeldinnn kuzummm napıyosunnn nerelerdesın yoktun bi süredirrr
hoşgeldinnn kuzummm napıyosunnn nerelerdesın yoktun bi süredirrr
hoşsgeldin canımmm olmaz mı var tabikiiieee neler yapıyosunn gelişme yok mu hiçç :26:
iyiyim canımda bi sorun mu varr idare ederim yazmışsınnn:26:
kuzum güzel diyosundaa sürpriz olacak yaa bu o yüzden nasıl dicem ailene söyle hediyeye bakmasınlar diyee ozaman işin sürprizi kaçarraslında iş yerine göndersem süper olurdu ama hem adresi bilmiyorum hemde oraya yollamak dahada ayıp olurr patronu falan varr onların yanında açıp bakarsaa bi çift pembe patikkk
bence onca yıllık ilişki bi bitti deyince bitmez.. mutlaka pişman olucaktır. ama ne yapmalı bu süreçte? sanırım zamana bırakmak..Ben bittik mi diye 100 kere sordum o da 100 kere evet dedi canım artık kabullenme aşamasındayım
üff bu diş konusu çok felaket gerçekten, benim de çok canım yandı dişlerden, bi sürü dolgum varAşkım dişini çektirtmişte,kötüydü aklım onda o yüzdenn
Sen napıosun, nasıl gidiyo?
anladım canımmm burayıda unutmaaaa geceleri muhabbet bol oluyoo özellikleburalardayım bende genelde geyik bölümünde yada film topiklerinde oluyorum
gizli takılıyorum
hımmm sen üstüne düşeni yapmışsın gerisi ona kalmış canımm hiç ne ara ne msj at gizliden falanda arama anlar çünküü önemsemiyomuş gibi davran onca yıllık ilişki bi kalemde silinmezz pişman olacaktırr ama sen üstüne düştükçe kaçmaya devam ederrBen bittik mi diye 100 kere sordum o da 100 kere evet dedi canım artık kabullenme aşamasındayım
anladım cnm geçmiş olsun sevgiline..iyiyim iyi gidiyo nolsunnnAşkım dişini çektirtmişte,kötüydü aklım onda o yüzdenn
Sen napıosun, nasıl gidiyo?
ona sürpriz demeye gelmiyooo aşırı ısrar ediyo ne ne ne ne diyeee söylemek zorunda bırakır beniiiihımm, o zaman tatlım sana bi sürprizim var diceksin, ne olduğunu sölemiceksin. özel bişey ailene ulaşırsa bakmasınlar diceksin. napalım, ilerde ne sürprizler yaparsınşimdilik en azından sürpriz olduğunu söylemek mecburiyetindesin, ama ne olduğunu söylemediğin sürece bence o hala sürprizdir :101:
bence onca yıllık ilişki bi bitti deyince bitmez.. mutlaka pişman olucaktır. ama ne yapmalı bu süreçte? sanırım zamana bırakmak..
Zamana bırakmalı çok sabırlı olmalıyım zaman geçmiyor sanki yahu geceleri uyuyamadığım için gündüzleri okula gidemiyorum
ona sürpriz demeye gelmiyooo aşırı ısrar ediyo ne ne ne ne diyeee söylemek zorunda bırakır beniiiiof of artık mecburen söylicemmm sürprzim var ailen bakmasın diyee sorarsa kesinlikle söylemicem küssede
bence onca yıllık ilişki bi bitti deyince bitmez.. mutlaka pişman olucaktır. ama ne yapmalı bu süreçte? sanırım zamana bırakmak..
üff bu diş konusu çok felaket gerçekten, benim de çok canım yandı dişlerden, bi sürü dolgum varçok geçmiş olsun canım
hepsi öyle canımbenimki bizim evdeyken hediyesini buldu, zor aldım elinden.. 1-2 gün daha dayanamıyo yani çok sabırsızlar ama napalım sürprizzzz
anladım cnm geçmiş olsun sevgiline..iyiyim iyi gidiyo nolsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?