Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kuzum güzel diyosundaa sürpriz olacak yaa bu o yüzden nasıl dicem ailene söyle hediyeye bakmasınlar diyee ozaman işin sürprizi kaçarr aslında iş yerine göndersem süper olurdu ama hem adresi bilmiyorum hemde oraya yollamak dahada ayıp olurr patronu falan varr onların yanında açıp bakarsaa bi çift pembe patikkk

hımm, o zaman tatlım sana bi sürprizim var diceksin, ne olduğunu sölemiceksin. özel bişey ailene ulaşırsa bakmasınlar diceksin. napalım, ilerde ne sürprizler yaparsın şimdilik en azından sürpriz olduğunu söylemek mecburiyetindesin, ama ne olduğunu söylemediğin sürece bence o hala sürprizdir :101:

Ben bittik mi diye 100 kere sordum o da 100 kere evet dedi canım artık kabullenme aşamasındayım
bence onca yıllık ilişki bi bitti deyince bitmez.. mutlaka pişman olucaktır. ama ne yapmalı bu süreçte? sanırım zamana bırakmak..
Aşkım dişini çektirtmişte,kötüydü aklım onda o yüzdenn
Sen napıosun, nasıl gidiyo?
üff bu diş konusu çok felaket gerçekten, benim de çok canım yandı dişlerden, bi sürü dolgum var çok geçmiş olsun canım

bence onca yıllık ilişki bi bitti deyince bitmez.. mutlaka pişman olucaktır. ama ne yapmalı bu süreçte? sanırım zamana bırakmak..

Zamana bırakmalı çok sabırlı olmalıyım zaman geçmiyor sanki yahu geceleri uyuyamadığım için gündüzleri okula gidemiyorum

Son düzenleme:
Ben bittik mi diye 100 kere sordum o da 100 kere evet dedi canım artık kabullenme aşamasındayım
hımmm sen üstüne düşeni yapmışsın gerisi ona kalmış canımm hiç ne ara ne msj at gizliden falanda arama anlar çünküü önemsemiyomuş gibi davran onca yıllık ilişki bi kalemde silinmezz pişman olacaktırr ama sen üstüne düştükçe kaçmaya devam ederr

ona sürpriz demeye gelmiyooo aşırı ısrar ediyo ne ne ne ne diyeee söylemek zorunda bırakır beniiii of of artık mecburen söylicemmm sürprzim var ailen bakmasın diyee sorarsa kesinlikle söylemicem küssede

çok zor canım, Allah sabır versin.. yüzyüze konuşmadan bittiyse, ben derim ki görüşmeye git, konuşmaya çalış..

ona sürpriz demeye gelmiyooo aşırı ısrar ediyo ne ne ne ne diyeee söylemek zorunda bırakır beniiii of of artık mecburen söylicemmm sürprzim var ailen bakmasın diyee sorarsa kesinlikle söylemicem küssede

hepsi öyle canım benimki bizim evdeyken hediyesini buldu, zor aldım elinden.. 1-2 gün daha dayanamıyo yani çok sabırsızlar ama napalım sürprizzzz

Çook sağol canımm..Evet canım ben yaşamadım ama çook kötüymüş..Cuma günü akşam yemek yiyiyoduk beraber yanımda oldu öyle Bişey yiyemiyo bide canı acıyo ya aklımdan çıkmıyo işte

hepsi öyle canım benimki bizim evdeyken hediyesini buldu, zor aldım elinden.. 1-2 gün daha dayanamıyo yani çok sabırsızlar ama napalım sürprizzzz

Ayyy benimkide öyle Ona bişey söylüyorum mesela müsait olmadığımda 'canım sonra anlatırım' diyorum illa söyletiyo bana :) sürpriz felan yapıcam dediğimde de zorla alıyo.. geçenlerde bi sürprizim var ama sakın sakın sorma söylemem dedim 'tamam' dedi bi daha da sormadı Bende oyuncak Hummer alcam ama burda yok yazın alırım artık tatildeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…