Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben bittik mi diye 100 kere sordum o da 100 kere evet dedi canım artık kabullenme aşamasındayım

Canım çok zor bi durum sana her ne kadar sabret, takmamaya çalış desek de çook zor..Sevgilin seni seviyo hala ve bence kafasında o sorunları atlattıktan sonra barışırsınız..bence gidip yüz yüze konuşmalısın...Maddiyat umurumda değil ve sen bana 'sana ferrari alıcak koca bul' diyosun(yanlış hatırlamıosam böyleydii) açıkla herşeyi, için rahatlasın en azından..Sonra keşke böyle keşke şöyle deseydim deme..Ben olsam öyle yapardımm..

Gurursuzluk gibi geliyor ama yine de onun karşısına çıkıp konuşmalı mıyım.. o yuz yuze ayrılamayacağımızı yumuşayacağımızı bildiği için telefonda bitiriyor

Gurursuzluk gibi geliyor ama yine de onun karşısına çıkıp konuşmalı mıyım.. o yuz yuze ayrılamayacağımızı yumuşayacağımızı bildiği için telefonda bitiriyor

Yok canım ne gurursuzluğu...Kesinlikle öyle düşünüp kendine haksızlık etme..Sen bu ilişkiye 3 yılını vermişsin, seviyosun tabiki de mücadele ediceksinn..Hem yüz yüzeyken duygular daha ifade edilir..Ona sadece beni dinle de ve rahatlayana kadar konuş sonra da bugün sadece bu konuştuklarımı düşün ve kararını ver de..Emin ol bi işe yarayacaktır

orta yolu bulursunuz artık :)

yaaa onun karşısına çıksam dayanamaz barışırız yaa gaza geliyorum sanırım

Hoşgeldin canımm Eeee bahset bakalım ilişkindenn

Öhm!

yaklaşık 2 senedir tanıyorum onu. yaklaşık 6-7 ay birbirimizin haberi olmadan birer köşede birbirimizi kıskanıp durmuşuz sonrasında bunu farkedince peşimden fena koştu. kelimenin tam anlamıyla hayatından bezdirmeme rağmen hiç vazgeçmedi. tek dediği "sen benim kaderimsin" demek oldu. en sonunda kandırdı 8 aydır birlikteyiz. onun bütün ailesi durumumuzdan haberdar. benim de annem biliyor bir kaç ay içerisinde babamla tanıştırmayı planlıyorum Allah izin verirse :)

Maalesef ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ben görevim icabı şehir şehir geziyorum. O ise Adana'da iş adamı olmaya çalışan genç bir girişimci. Babası da bir iş adamı ayrıca. Evlilik nasıl olacak bilmiyoruz. Ayrı iki şehirde... Bir araya gelebilmeyi umuyoruz..

Annesine bayılıyorum acayip süper bir kadın bazen beni arıyor arkadaşım gibi saatlerce muhabbet ediyoruz. Kız kardeşi ve erkek kardeşi geçenlerde çıkıp yanıma geldiler bana süpriz yaptılar filan. öyle yani :))

Maaşallah canım Bi sorununuz yokmuş maddi veya manevi olarak..Aile ile aranda iimiişş :)) .mesleğin ne? Düğünü ne zman düşünüyosunuz?

Maaşallah canım Bi sorununuz yokmuş maddi veya manevi olarak..Aile ile aranda iimiişş :)) .mesleğin ne? Düğünü ne zman düşünüyosunuz?

ya sorunlarımız var ama ufak tefek şeyler kulağımızı kapatıyoruz

maddi olarak aslında problemleri var babası biraz tuhaf bir adam varyemez cinsten. biraz da onun kendi ayakları üzerinde durmasını istediği için el takmıyor pek. erkek arkadaşım da kendi çırpınıyor birşeyler yapmak için. ara ara bu yüzden geriliyoruz ama dediğim gibi çok şükür basit şeyler. açıkçası şu tarih diyemiyoruz maalesef en azından benim akıbetimin belli olmasına bir 4-8 ay arası bir süre var. o da o zamana kadar anak işini rayına koyacak nişandı bilmem neydi derken 2 seneyi bulacak gibi :18:

Canımm önemli olan ayakları üzerinde durması zaten, boşverin pederi :) Hangimiz ailemize bağlı yaşıyoruz ki? Hepimizin amacı kendi ayaklarımız üzerinde durmak... :)
Ufak tefek sorunlar herkeste oluyo, ilişkinin tuzu biberi derler ya o misal :)
2 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım :) Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)

İnşallaaaahhh senin durumu nne peki;??

İnşallaaaahhh senin durumu nne peki;??

Benimm Durumumm :)))
3 senedir tanışıyoruz, 2 senedir çıkıyoruz..Ben 18 'O' 19 yaşında..Üniversiteye hazırlanıyoruz..Daha önümüzde çoook uzun yıllar var(Allah kısmet ederse birlikteysek hala)
Öyle iştee :)

Son düzenleme:

Eneemm bıcırlarrr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…