- 24 Temmuz 2010
- 870
- 86
- 73
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.221
HeheheheAynenn öyleee :)) Senin yaş kaç? bide meslek?
ben 23 yaşındayım araştırma görevlisiyim bir üniversitede. aslen eczacıyım ama eczane açmadım akademik kariyer daha tatlı geldi
Hımmm, iimiş :)) Mezun olduğun üniv? bide şu an hngi ünivdesn? :)
marmara mezunuyum kadrom erzurum atatürk'te eğitim için gazideyim burdan hacettepeye geçeceğim filan. şu an gezici ekibim yani
Hımm iyimiş ya dolaşıyosun ne güzel, değişiklik oluyo :) HACETTEPE <3 Adı bile yeter
yaaa ağzına tükürüyorlar adamın
ben de diş ağrısı çektiğimde çok kötü oluyorum, doğum sancısından daha betermiş diyolarÇook sağol canımm..Evet canım ben yaşamadım ama çook kötüymüş..Cuma günü akşam yemek yiyiyoduk beraber yanımda oldu öyleBişey yiyemiyo bide canı acıyo ya aklımdan çıkmıyo işte
hehe =) hepsi aynı işte.. bu arada benimki de araba manyağıAyyy benimkide öyleOna bişey söylüyorum mesela müsait olmadığımda 'canım sonra anlatırım' diyorum illa söyletiyo bana :) sürpriz felan yapıcam dediğimde de zorla alıyo.. geçenlerde bi sürprizim var ama sakın sakın sorma söylemem dedim 'tamam' dedi bi daha da sormadı Bende oyuncak Hummer alcam ama burda yok yazın alırım artık tatildeyken
Kızlar bizim forumda biri evinin fotolarını paylaşmış bloğunu buldum ya ben bu yatak odasına bayıldım siz de bakar mısınız country tarzı
An English Bedroom - Mine'nin Yeni Hayatı
Gurursuzluk gibi geliyor ama yine de onun karşısına çıkıp konuşmalı mıyım.. o yuz yuze ayrılamayacağımızı yumuşayacağımızı bildiği için telefonda bitiriyor
ben de diş ağrısı çektiğimde çok kötü oluyorum, doğum sancısından daha betermiş diyolar
hehe =) hepsi aynı işte.. bu arada benimki de araba manyağı
bayıldım yaa, özellikle perdelere bittim.. ay bunları gördükçe çok pis evlenesim geliyo. ordaki kirli çamaşır sepetine bile özendim. ona pis çoraplarını atmasını bile isterdim şu an
Evet canımm Aşkımı öyle görünce içim sızladıı :26: Ayy Allah yaşatmasın yaa..
Bizimki de felaket seviyo Hummer manyağıyızD
Bende perdeleri çok beğendimAllah en güzellerini nasip eder hayırlısıyla :)
kızlar sevgilim yenı cep telefonu almayı planlıyo htc v ve htc x aranızda kullanan veya bi yakınında olan var mıı nasıl telefonlar acabaa veya hangisi daha iyiii x mi v mi :26:
anladım kuzumm internetten bi araştırma yaptm ama ikisininde iyi ve kötü yönleri varr birazda pahalı telefonlar verdiği paraya değsinn belki burda bilen birileri vardırr :26:Hiç bi bilgim yok canım :26:
kızlar sevgilim yenı cep telefonu almayı planlıyo htc v ve htc x aranızda kullanan veya bi yakınında olan var mıı nasıl telefonlar acabaa veya hangisi daha iyiii x mi v mi :26:
ben aslında dokunmatık telefonları sevmıyorummm tuşları hissetmem lazımm özellikle dışarıda dokunmatıkle msjlasmak cok zormuşş ekran görünmüyo yaa o yuzden benımde nokıa x 2 cok memnunummhiç bilmiyorum kuzum.. ben bugüne kadar hep nokia kullandım, çok memnundum. sonra gittim görünüşe aldanıp samsung aldım. pişmanım. ay nerden nereye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?