Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yaaa ağzına tükürüyorlar adamın

Her babayiğidin harcı değil işte başarıyla bitirmek :) Bi arkadaş var tıp'ta okuyo..Sınavlarından da baya baya iyi alıyo Organik'ten 93 almıştı herkes takmıştı ona :) Bi ablam var o da 2008 tıp ing 'i birincilikte bitirmiştii Zorluyolar ama çok iyi bi yer ya

ben de diş ağrısı çektiğimde çok kötü oluyorum, doğum sancısından daha betermiş diyolar
hehe =) hepsi aynı işte.. bu arada benimki de araba manyağı
Kızlar bizim forumda biri evinin fotolarını paylaşmış bloğunu buldum ya ben bu yatak odasına bayıldım siz de bakar mısınız country tarzı
An English Bedroom - Mine'nin Yeni Hayatı

bayıldım yaa, özellikle perdelere bittim.. ay bunları gördükçe çok pis evlenesim geliyo. ordaki kirli çamaşır sepetine bile özendim. ona pis çoraplarını atmasını bile isterdim şu an

Gurursuzluk gibi geliyor ama yine de onun karşısına çıkıp konuşmalı mıyım.. o yuz yuze ayrılamayacağımızı yumuşayacağımızı bildiği için telefonda bitiriyor

yaa bak seviyo işte, sıkıysa gözlerinin içine bakarak bitsin desin bakalım. ama diyemez.. yüzyüze konuş canım. aşkta gurur olmaz

Evet canımm Aşkımı öyle görünce içim sızladıı :26: Ayy Allah yaşatmasın yaa..
Bizimki de felaket seviyo Hummer manyağıyız D
Bende perdeleri çok beğendim Allah en güzellerini nasip eder hayırlısıyla :)

kızlar sevgilim yenı cep telefonu almayı planlıyo htc v ve htc x aranızda kullanan veya bi yakınında olan var mıı nasıl telefonlar acabaa veya hangisi daha iyiii x mi v mi :26:

kızlar sevgilim yenı cep telefonu almayı planlıyo htc v ve htc x aranızda kullanan veya bi yakınında olan var mıı nasıl telefonlar acabaa veya hangisi daha iyiii x mi v mi :26:

hiç bilmiyorum kuzum.. ben bugüne kadar hep nokia kullandım, çok memnundum. sonra gittim görünüşe aldanıp samsung aldım. pişmanım. ay nerden nereye geldim

hiç bilmiyorum kuzum.. ben bugüne kadar hep nokia kullandım, çok memnundum. sonra gittim görünüşe aldanıp samsung aldım. pişmanım. ay nerden nereye geldim
ben aslında dokunmatık telefonları sevmıyorummm tuşları hissetmem lazımm özellikle dışarıda dokunmatıkle msjlasmak cok zormuşş ekran görünmüyo yaa o yuzden benımde nokıa x 2 cok memnunumm

harmoni hoşgeldinn..yazdıklarını okudummm inşallah Allahım nazarlardan korusunn seni ve diğer kızlarımızın ilişkilerinii buarada senın gibi araştırmayı çalışmayı seven bayanlara hayranımdır hepp ben hiç öyle olamadım çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…