- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.241
hoşgeldin ipekcimmm mutlusunn gelişmeler varrr sanırımmmmkızlar ben geldim
hoşgeldin sende canımm ee bahset kendındenn tanıyalımm seniiiiibende bu gruba dahil oluyorum
ben aslında dokunmatık telefonları sevmıyorummm tuşları hissetmem lazımm özellikle dışarıda dokunmatıkle msjlasmak cok zormuşş ekran görünmüyo yaa o yuzden benımde nokıa x 2 cok memnunumm
fıstıklar neredesınız yahu .anlatacak cok seyım var cok morelım bozuk cok
ama once soz verdıgım gıbı ,akmıs mavı sıyah saclı fotomu gosterecegım
telefonla cekım oldugu ıcın ıdare edın azcık
fıstıklar neredesınız yahu .anlatacak cok seyım var cok morelım bozuk cok
hoşgeldin sende canımm ee bahset kendındenn tanıyalımm seniiiii
hoşgeldin ipekcimmm mutlusunn gelişmeler varrr sanırımmmm
ohhh işte bu süper bi haberevet .. dün akşam daha doğrusu gece 2 de mesaj attı aynen iletiyorum canlarım : "ya aslında içimde kalmasın söyleyeyim, sana bağırmam hataydı, yani o moralde bunu bilsen de söyleyemiyosun ama kusura bakma, düşündüklerimle uyguladklarım arasında bazen çok fark oluyor bundan bende nefret ediyorum, yanlış anlama içimde kalmasın diye söylmek istedim" yazmış
ne güzel canım, biz de haftalık tutuyoruz.kızlarr ben de geldim nasilsiniz ?
biz su an sevgilimle birlikteyiz, o karsimda günlügümüzü dolduruyor, ben de bi yandan onu izliyorum, bi yandan da buraya girip sizlere bir bakayim dedim :)
kızlar bu arada ,sızın sayfanızda da ıkı yan da reklam tanıtımı var mı .
bu ne boyle sayfayı daraltmıs .kaatamıyorum da
evet benımde suan binlerce msj varr sevgilimle hala kayıtlıı nokia en güzeli yaa bende baska marka hiç düşünmüyorummm ne kadar telefonları görünce ağzımın suyu aksadaayok canım ya dokunmatik telefonları kullanmak daha kolay, hele alışınca tuşluları kullanmak zor geliyor. ekranın gözükmemesi gibi bi sorun yaşamadım ben, ama şu mesaj hafızamın daha 100 mesajda dolmasını anlıyamıyorumüstelik hafıza kartı da var.. nokia da 2000-3000 küsür mesajlarım vardı, 1 kere bile mesaj hafızan doldu mesajları sil uyarısı gelmedi valla nokia dan şaşmıcan
geldim canımmm hemen okuyup yorum yapıyrummm saçlarını merak ettımm gösterrr bakalımmmfıstıklar neredesınız yahu .anlatacak cok seyım var cok morelım bozuk cok
maşallah canmmm inşallah nişanlandıgımız evlendiğimiz günleride görürüzzıı ne desem bilemedimankarada yasıyorum lisede okuyorum bu ayın 28inde sevgilimle 3.yılımıza giriceeeez
ayyy cok sevindimmm görüyo musunn herşey düzeliyooo sende seviyosun o da seviyoo uzatmayın hiç barışın bi an önceeeevet .. dün akşam daha doğrusu gece 2 de mesaj attı aynen iletiyorum canlarım : "ya aslında içimde kalmasın söyleyeyim, sana bağırmam hataydı, yani o moralde bunu bilsen de söyleyemiyosun ama kusura bakma, düşündüklerimle uyguladklarım arasında bazen çok fark oluyor bundan bende nefret ediyorum, yanlış anlama içimde kalmasın diye söylmek istedim" yazmış
canım, ben de telefon araştırıyorum bu ara baya, hatta sana iphone demiştim ama sevgilin memnun değildi di mi.. Ben de htc almayı düşünüyorum, o yüzden tüm forum sitelerini alt üst ettim. Kesinlikle Htc one X, hem kamerası daha iyi(8MP), hem işlemcisi, hem ekran çözünürlüğü... Ama Htc X boyut olarak biraz büyüktü sanırım.kızlar sevgilim yenı cep telefonu almayı planlıyo htc v ve htc x aranızda kullanan veya bi yakınında olan var mıı nasıl telefonlar acabaa veya hangisi daha iyiii x mi v mi :26:
kızlar bugun arkadaslarımla bırlıkte fala gıttık .fal sasırtıcak derecede bir faldı .
kadın benım sevgılımın ısmını tıpını boyunu kılosunu goz yapısını rengını
sac seklıne ve dudak yapısına kadar herseyı soyledı mı ben sok
yasadıgım ılıskıyı sankı o yasamıs gıbı bana bır bır anlattı mı ben yıne sok tabısı .
ılıskıme baslama tarıhımız ayrılık tarıhımıze kadar herseyı bıldı
sevgılımın aılesıne kadar herseyı tanımladı .kadın eklemez mı
sızın ılıskınız cok guzel gıderken bırden kopuyorsunuz sız
ıkınız de bırbırınızden nefret eder boyuta gelıyorsunuz
hersey ıyı guzel sebepsız yere bırınız bırden parlıyor kopuyorsunuz dedı .
neyse cok ayrıntıya gırmeyeyım ben ,asıl canımı sıkan meseleye geleyım ;
kadın demez mı u cocukda buyu muska ıslerı var kızım dıye
hatta tesırı senı de etklıyor ,ona yapılan buyunun tesırı sana vuruyor dedı
suan da sana bu falı bakarken uykum gelıyor esnıyorum dedı ,sureklı esnedı durdu
o esnedıkce de ben esnedım .hatta bana hararet bastı ,mekan ustume ustume gelmeye
basladı bır garıp oldum ,mıgdem bulandı usume geldı cok garıp oldum .
bu cocugun cevresınde senı ıstemeyen ıkı kadın var .kadınlardan bırısı anne .
anne faktoru cok kurnaz yuzune gulup arkandan kuyunu kazan tıp senı sevmedıgı bır gercek
bunu kabul et once dedı ,ama buyuyu yapan annesı mı emın olamıyorum cunku bur kadın daha
gorunuyor ,aynı apartman da sevgılıne yapısmıs yakasını bırakmayan yakın akrabası
olan sarı saclı bır kadın demez mısarı saclı kadın benım belalı nefret ettıgım kuzenıdır .
ıkımız de bırbırımızden hoslanmayız .ya o ya annesı bu cocuga muska buyu yapıyor dedı .
bırden herseyı tersıne donuyor sızın ılıskı de dedı .sevgılının boyunun da muskaya benzer bır dua var mı
dedı .ben de evet koruma duası var dedım .yaa o muskaya kadar nasıl ılıyorsun dımı .bana afakanlar bastı .
tamam sus artık anlatmayın lutfen yalvarıyorum ben ıyı degılım demeye basladım orada .
ben gercekten fenalastım kızlar .ama kadın anlatmaya devam ettı .
ama ne olursa olsun kım ne yaparsa yapsın sız bırlıkte yaslanacaksınız onu goruyorum .
hatta bunu yapan senın ayagına dusecek dedı.
pekı ben ne yapayım sımdı muska buyu dıyorsunuz bu halde bız nasıl kavusalım nasıl basedecegım ben dedım
bana ; bol bol nazar duası okumamı hergun sırkelı su ıle yıkanmamı onerdı .
off kızlar cıldıracagım ben .pıskolojım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?