- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.261
geldim canımmm hemen okuyup yorum yapıyrummm saçlarını merak ettımm gösterrr bakalımmm
o falcı burda olsaydı keske yaa parayla baktı dmiii ne kadar ödedinn ? kadının dediklerini yap sen gene ben büyüye pek inanmam ama nazara inanırım meselaa ama ne insanlar varr tabiii büyüye bile başvurmuş olabilirlerr..yok kuzumm üzülme Allaha dua ett nazar duasını okuuu hayırlısını istee..ben bile fena oldum okurkennkızlar bugun arkadaslarımla bırlıkte fala gıttık .fal sasırtıcak derecede bir faldı .
kadın benım sevgılımın ısmını tıpını boyunu kılosunu goz yapısını rengını
sac seklıne ve dudak yapısına kadar herseyı soyledı mı ben sok
yasadıgım ılıskıyı sankı o yasamıs gıbı bana bır bır anlattı mı ben yıne sok tabısı .
ılıskıme baslama tarıhımız ayrılık tarıhımıze kadar herseyı bıldı
sevgılımın aılesıne kadar herseyı tanımladı .kadın eklemez mı
sızın ılıskınız cok guzel gıderken bırden kopuyorsunuz sız
ıkınız de bırbırınızden nefret eder boyuta gelıyorsunuz
hersey ıyı guzel sebepsız yere bırınız bırden parlıyor kopuyorsunuz dedı .
neyse cok ayrıntıya gırmeyeyım ben ,asıl canımı sıkan meseleye geleyım ;
kadın demez mı u cocukda buyu muska ıslerı var kızım dıye
hatta tesırı senı de etklıyor ,ona yapılan buyunun tesırı sana vuruyor dedı
suan da sana bu falı bakarken uykum gelıyor esnıyorum dedı ,sureklı esnedı durdu
o esnedıkce de ben esnedım .hatta bana hararet bastı ,mekan ustume ustume gelmeye
basladı bır garıp oldum ,mıgdem bulandı usume geldı cok garıp oldum .
bu cocugun cevresınde senı ıstemeyen ıkı kadın var .kadınlardan bırısı anne .
anne faktoru cok kurnaz yuzune gulup arkandan kuyunu kazan tıp senı sevmedıgı bır gercek
bunu kabul et once dedı ,ama buyuyu yapan annesı mı emın olamıyorum cunku bur kadın daha
gorunuyor ,aynı apartman da sevgılıne yapısmıs yakasını bırakmayan yakın akrabası
olan sarı saclı bır kadın demez mısarı saclı kadın benım belalı nefret ettıgım kuzenıdır .
ıkımız de bırbırımızden hoslanmayız .ya o ya annesı bu cocuga muska buyu yapıyor dedı .
bırden herseyı tersıne donuyor sızın ılıskı de dedı .sevgılının boyunun da muskaya benzer bır dua var mı
dedı .ben de evet koruma duası var dedım .yaa o muskaya kadar nasıl ılıyorsun dımı .bana afakanlar bastı .
tamam sus artık anlatmayın lutfen yalvarıyorum ben ıyı degılım demeye basladım orada .
ben gercekten fenalastım kızlar .ama kadın anlatmaya devam ettı .
ama ne olursa olsun kım ne yaparsa yapsın sız bırlıkte yaslanacaksınız onu goruyorum .
hatta bunu yapan senın ayagına dusecek dedı.
pekı ben ne yapayım sımdı muska buyu dıyorsunuz bu halde bız nasıl kavusalım nasıl basedecegım ben dedım
bana ; bol bol nazar duası okumamı hergun sırkelı su ıle yıkanmamı onerdı .
off kızlar cıldıracagım ben .pıskolojım bozuldu
canım, ben de telefon araştırıyorum bu ara baya, hatta sana iphone demiştim ama sevgilin memnun değildi di mi.. Ben de htc almayı düşünüyorum, o yüzden tüm forum sitelerini alt üst ettim. Kesinlikle Htc one X, hem kamerası daha iyi(8MP), hem işlemcisi, hem ekran çözünürlüğü... Ama Htc X boyut olarak biraz büyüktü sanırım.
ayy inanmıyorumm. Ben bile okurken tırstım canım ya, ben falcılardan çok korkuyorum.
Bi keresinde taksim'deki melekler kahvehanesindeki falcılara gitmiştik. İlk ve son oldu
Ben herşeyi bilmesinden korkuyorum yaa, insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten.
Sevgiline o muskayı çıkarttır o zaman kuzum, o zaman tesir etmez belki:26:
hoşgeldinn fıstıgmmm günlükte tutarlarmışşkızlarr ben de geldim nasilsiniz ?
biz su an sevgilimle birlikteyiz, o karsimda günlügümüzü dolduruyor, ben de bi yandan onu izliyorum, bi yandan da buraya girip sizlere bir bakayim dedim :)
o falcı burda olsaydı keske yaa parayla baktı dmiii ne kadar ödedinn ? kadının dediklerini yap sen gene ben büyüye pek inanmam ama nazara inanırım meselaa ama ne insanlar varr tabiii büyüye bile başvurmuş olabilirlerr..yok kuzumm üzülme Allaha dua ett nazar duasını okuuu hayırlısını istee..ben bile fena oldum okurkenn
ohhh işte bu süper bi haber
ne güzel canım, biz de haftalık tutuyoruz.
var canım reklamlar, bu arada fala inanma falsız kalma demişler, o yüzden çok da inanıp üzülme
evet cnm yaa bendede var reklamm sinr oldum sabahtan beriiiikızlar bu arada ,sızın sayfanızda da ıkı yan da reklam tanıtımı var mı .
bu ne boyle sayfayı daraltmıs .kaatamıyorum da
gördüm canımmm evet gerçekten doğal olmuşş begendimmmcanım albume bak
evet cnm yaa bendede var reklamm sinr oldum sabahtan beriiii
cok etkılendım canım yaa ,ne bılıyım bır garıp urpertıcı geldı anlattıkları .
aklımın ucundan gecmıyordu muska buyu ıslerı ama ,ne bılıyım oyle bır anlatıyor kı
sankı sevgılımı tanıyor .
anladım cnm sevgilime söyleyeyım bunuu..evet iphoneden pek memnun değil tşkler kuzummmcanım, ben de telefon araştırıyorum bu ara baya, hatta sana iphone demiştim ama sevgilin memnun değildi di mi.. Ben de htc almayı düşünüyorum, o yüzden tüm forum sitelerini alt üst ettim. Kesinlikle Htc one X, hem kamerası daha iyi(8MP), hem işlemcisi, hem ekran çözünürlüğü... Ama Htc X boyut olarak biraz büyüktü sanırım.
ayy inanmıyorumm. Ben bile okurken tırstım canım ya, ben falcılardan çok korkuyorum.
Bi keresinde taksim'deki melekler kahvehanesindeki falcılara gitmiştik. İlk ve son oldu
Ben herşeyi bilmesinden korkuyorum yaa, insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten.
Sevgiline o muskayı çıkarttır o zaman kuzum, o zaman tesir etmez belki:26:
iyiymiş yaa ucuzmuş bayaa ama bende korkardım bidaha gidemezdim sanırımmm..ben normal falcıya baktırırken bile korkuyorumm ayrılacaksınız başkasıyla evleneceksin dicekler diyeee çünkü cok çabuk inanırım ben böyle şeylere20 tl odedım canım rahat 35 dakıka baktı .ınan bayılıyordum artık .yaa bana resmen afakanlar bastı .
butun arkadaslarıma guzel seyler soyledı bı bana yaa bı bana offf
cıldıracagım suan da .yaa soyleıklerıne ınanmak ıstemıyorum ama ,yasadıgım ılıskıyı oyle anlattıkı
sankı bızımle bırlıkte o da varmıs gıbı .aılesını sevgılımı butun ozellıklerını tıpını hatta sevgılım adını bıle .
yaa of gıtmeseydım keske
hoşgeldinn fıstıgmmm günlükte tutarlarmışşiyi yapmıssınn ee neler yapıyosunn
geçmiş olsun canım yaa sedefte hastaahoşbulduk kuzummsevgilim günlüğü yazar yazmaz ayrıldık, şimdi evimdeyim. Okul falan uğraşıyorum işte, gribim baya bu ara ya, geçmedi gitti. Sevgilim "sümüklü" diye dalga geçiyor
Sen neler yapıyorsun tatlım?
anladım cnm sevgilime söyleyeyım bunuu..evet iphoneden pek memnun değil tşkler kuzummm
tmm cnm söylerim ona göre alırsın sendee
rica ederim tatlımsevgilin alırsa haber et kuzum, aldığı telefondan memnun mu değil mi falan söylersin , benim telefon işi yaz sonuna kalacak gibi de..
geçmiş olsun canım yaa sedefte hastaasümüklü güzelmişşş napııyım kuuzmm buralarda takılıyorum iştee benımkiyle msjlaşıyoruzz
tmm cnm söylerim ona göre alırsın sendeebenım bu telefon bozulursa ne yaparım ne alırım bilmiyorumm ama sanırım şarjı uzun süre giden telefonlar vardı 15 gün gidiyomuşş renkli ekran ama öyle son model bişey değildii ondan alırım heraldee ben eski model telefonları daha cok seviyorum nedense ya
sakın vazgeçme kuzum, nokia dan şaşılmaz. bu telefon işe yaramamaya başladığı zaman ilk işim nokia almak olucakevet benımde suan binlerce msj varr sevgilimle hala kayıtlıı nokia en güzeli yaa bende baska marka hiç düşünmüyorummm ne kadar telefonları görünce ağzımın suyu aksadaa
canım biz de 2 sene önce benimki yazlığa gidince yazmaya başlamıştık. gerçi 1 hafta durup gelmişti
hadi ya, siz nasıl yazıyorsunuz kuzum?bizimki günlük değil aslında, buluştuğumuz günlerde ikimiz de geçirdiğimiz gün hakkındaki duygu ve düşüncelerimizi yazıyoruz. ikimiz de ayrı ayrı yazıp en son birbirimizin yazdıklarını okuyoruz. Çok duygulu ve de eğlenceli oluyor.Buna yeni başladık aslında, değişiklik oldu. Onları okurken keyif alıyorum, ileride de okuyup bugünleri tebessümle anarız inşallah
sakın vazgeçme kuzum, nokia dan şaşılmaz. bu telefon işe yaramamaya başladığı zaman ilk işim nokia almak olucak
canım biz de 2 sene önce benimki yazlığa gidince yazmaya başlamıştık. gerçi 1 hafta durup gelmiştiama devam ettirdik. pzt,salı,çarş keşanda olduğu için görüşemiyoruz. mesela 1 hafta onda duruyo, 1 hafta bende duruyo. yine sizinki gibi hem yaşadığımız şeyleri hem de duygularımızı yazıyoruz, tek fark sanırım sizin birbirinizleyken bizim ayrıyken yazıyo olmamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?