Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o falcı burda olsaydı keske yaa parayla baktı dmiii ne kadar ödedinn ? kadının dediklerini yap sen gene ben büyüye pek inanmam ama nazara inanırım meselaa ama ne insanlar varr tabiii büyüye bile başvurmuş olabilirlerr..yok kuzumm üzülme Allaha dua ett nazar duasını okuuu hayırlısını istee..ben bile fena oldum okurkenn

cok etkılendım canım yaa ,ne bılıyım bır garıp urpertıcı geldı anlattıkları .

aklımın ucundan gecmıyordu muska buyu ıslerı ama ,ne bılıyım oyle bır anlatıyor kı

sankı sevgılımı tanıyor .

kızlarr ben de geldim nasilsiniz ?
biz su an sevgilimle birlikteyiz, o karsimda günlügümüzü dolduruyor, ben de bi yandan onu izliyorum, bi yandan da buraya girip sizlere bir bakayim dedim :)
hoşgeldinn fıstıgmmm günlükte tutarlarmışş iyi yapmıssınn ee neler yapıyosunn

20 tl odedım canım rahat 35 dakıka baktı .ınan bayılıyordum artık .yaa bana resmen afakanlar bastı .

butun arkadaslarıma guzel seyler soyledı bı bana yaa bı bana offf

cıldıracagım suan da .yaa soyleıklerıne ınanmak ıstemıyorum ama ,yasadıgım ılıskıyı oyle anlattıkı

sankı bızımle bırlıkte o da varmıs gıbı .aılesını sevgılımı butun ozellıklerını tıpını hatta sevgılım adını bıle .

yaa of gıtmeseydım keske

ohhh işte bu süper bi haber

ne güzel canım, biz de haftalık tutuyoruz.

var canım reklamlar, bu arada fala inanma falsız kalma demişler, o yüzden çok da inanıp üzülme

hadi ya, siz nasıl yazıyorsunuz kuzum?bizimki günlük değil aslında, buluştuğumuz günlerde ikimiz de geçirdiğimiz gün hakkındaki duygu ve düşüncelerimizi yazıyoruz. ikimiz de ayrı ayrı yazıp en son birbirimizin yazdıklarını okuyoruz. Çok duygulu ve de eğlenceli oluyor.Buna yeni başladık aslında, değişiklik oldu. Onları okurken keyif alıyorum, ileride de okuyup bugünleri tebessümle anarız inşallah

evet canım ya, ben çok araştırmıştım falcıları bir ara. Onlar 3 harflilerle bağlantıdalar, 3 harfliler de bizleri gördüğü ve biz onları görmediğimiz için yaşadıklarımızı biliyorlar. Falcı da 3 harfliler sayesinde biliyor yani. Bir de geleceği bilmeleri de şöyle oluyormuş. Cinler farklı bir alemde yaşadıkları için zaman kavramı da daha farklıymış onlarda. Yani bizden daha hızlı yaşıyorlar diyebiliriz. Öyle biliyorlarmış. Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim ama bana mantıklı geldi. İşin içinde 3 harfliler olduğu için tırsmıştım zaten

anladım cnm sevgilime söyleyeyım bunuu..evet iphoneden pek memnun değil tşkler kuzummm

iyiymiş yaa ucuzmuş bayaa ama bende korkardım bidaha gidemezdim sanırımmm..ben normal falcıya baktırırken bile korkuyorumm ayrılacaksınız başkasıyla evleneceksin dicekler diyeee çünkü cok çabuk inanırım ben böyle şeylere

hoşgeldinn fıstıgmmm günlükte tutarlarmışş iyi yapmıssınn ee neler yapıyosunn

hoşbulduk kuzumm sevgilim günlüğü yazar yazmaz ayrıldık, şimdi evimdeyim. Okul falan uğraşıyorum işte, gribim baya bu ara ya, geçmedi gitti. Sevgilim "sümüklü" diye dalga geçiyor
Sen neler yapıyorsun tatlım?

geçmiş olsun canım yaa sedefte hastaa sümüklü güzelmişşş napııyım kuuzmm buralarda takılıyorum iştee benımkiyle msjlaşıyoruzz

rica ederim tatlım sevgilin alırsa haber et kuzum, aldığı telefondan memnun mu değil mi falan söylersin, benim telefon işi yaz sonuna kalacak gibi de..
tmm cnm söylerim ona göre alırsın sendee benım bu telefon bozulursa ne yaparım ne alırım bilmiyorumm ama sanırım şarjı uzun süre giden telefonlar vardı 15 gün gidiyomuşş renkli ekran ama öyle son model bişey değildii ondan alırım heraldee ben eski model telefonları daha cok seviyorum nedense ya

geçmiş olsun canım yaa sedefte hastaa sümüklü güzelmişşş napııyım kuuzmm buralarda takılıyorum iştee benımkiyle msjlaşıyoruzz

sağol tatlım, hava değişimlerinden herhalde bu hastalıklar sedefcim sana da geçmiş olsun canım..
bu arada buluşmadan sonra herşey daha güzeldir di mi kuzum

canım ben de öyleydim, asla dokunmatik telefon kullanamam diyordum, çünkü çok sık mesaj atarım. hatta 6300 kullanıyordum bir ara, herkesin elinde olan telefondan, resmen aşığıydım, mesaj yazması, kullanımı çok kolaydı, sonra o bozulunca bir üst modelini 6303i'yi aldım. Ve bir gün babamla telefonları değiş edelim dedik,onun telefonu samsung 7233. o gün bugündür telefonu bırakamadım, dokunmatiğe alışıyor insan, hatta bana daha rahat geliyor şu an

evet benımde suan binlerce msj varr sevgilimle hala kayıtlıı nokia en güzeli yaa bende baska marka hiç düşünmüyorummm ne kadar telefonları görünce ağzımın suyu aksadaa
sakın vazgeçme kuzum, nokia dan şaşılmaz. bu telefon işe yaramamaya başladığı zaman ilk işim nokia almak olucak
canım biz de 2 sene önce benimki yazlığa gidince yazmaya başlamıştık. gerçi 1 hafta durup gelmişti ama devam ettirdik. pzt,salı,çarş keşanda olduğu için görüşemiyoruz. mesela 1 hafta onda duruyo, 1 hafta bende duruyo. yine sizinki gibi hem yaşadığımız şeyleri hem de duygularımızı yazıyoruz, tek fark sanırım sizin birbirinizleyken bizim ayrıyken yazıyo olmamız

evet canım öyleymiş gerçekten bizim görüşme günlerimiz çok spontane geliştiği için görüştüğümüzde yazmak bizim açımızdan daha mantıklı oluyor. Ama sizin için de ayrıyken yazmak daha mantıklı, çünkü 3 gün dışında hemen her gün görüşüyorsunuz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…