- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.281
evet tabiii daha güzel herşeyy bol bol gözlerine baktımm sarıldıkk cok güzeldi yaa inşallah en yakın zamanda yine buluşuruzz
sağol tatlım, hava değişimlerinden herhalde bu hastalıklarsedefcim sana da geçmiş olsun canım..
bu arada buluşmadan sonra herşey daha güzeldir di mi kuzum
sağol tatlım, hava değişimlerinden herhalde bu hastalıklarsedefcim sana da geçmiş olsun canım..
bu arada buluşmadan sonra herşey daha güzeldir di mi kuzum
ben hiç kullanmadıgım için zor geliyodur belkidee ama ben klavyeli telefonları begenıyorumm son zamanlardaa onların kullanımı falan nasıl bilmem tabiii ben görünüşe bakıyorumm
canım ben de öyleydim, asla dokunmatik telefon kullanamam diyordum, çünkü çok sık mesaj atarım. hatta 6300 kullanıyordum bir ara, herkesin elinde olan telefondan, resmen aşığıydım, mesaj yazması, kullanımı çok kolaydı, sonra o bozulunca bir üst modelini 6303i'yi aldım. Ve bir gün babamla telefonları değiş edelim dedik,onun telefonu samsung 7233. o gün bugündür telefonu bırakamadım , dokunmatiğe alışıyor insan, hatta bana daha rahat geliyor şu an
evet canım öyleymiş gerçektenbizim görüşme günlerimiz çok spontane geliştiği için görüştüğümüzde yazmak bizim açımızdan daha mantıklı oluyor . Ama sizin için de ayrıyken yazmak daha mantıklı, çünkü 3 gün dışında hemen her gün görüşüyorsunuz kuzum
sedefcim nasıl oldun daha iyisin sanırımmmsakın vazgeçme kuzum, nokia dan şaşılmaz. bu telefon işe yaramamaya başladığı zaman ilk işim nokia almak olucak
canım biz de 2 sene önce benimki yazlığa gidince yazmaya başlamıştık. gerçi 1 hafta durup gelmiştiama devam ettirdik. pzt,salı,çarş keşanda olduğu için görüşemiyoruz. mesela 1 hafta onda duruyo, 1 hafta bende duruyo. yine sizinki gibi hem yaşadığımız şeyleri hem de duygularımızı yazıyoruz, tek fark sanırım sizin birbirinizleyken bizim ayrıyken yazıyo olmamız
kuzum sen de mi hastasın? çok geçmiş olsun. evet ben de faranjit olmuşum, her yerim ağrıyo yaa :2: 31 mayısı iple çekiyorum okul biticek ve keşana sevdiceğimin yanına gidebilirimonun 1 haziranda biticek sınavı ama finaller dolayısıyla haftasonu gelemeyebilir, cumayı bekliyemicem sanırım perşembe benim okul bittiği gibi vınnn keşana
evet tabiii daha güzel herşeyy bol bol gözlerine baktımm sarıldıkk cok güzeldi yaa inşallah en yakın zamanda yine buluşuruzz
ee kızlarr sevgililerinizle nişan tarihi hakkında konusuyo musunuz bakalımmm
katılıyorumm aslında bende o yazıya gördüğüm anda cvp verecektim ama kırıcı olmak ve tartışmaya girmek istemedim..cok yanlış bi düşünce zaten bizi sevmeseler bunca yıldır bizimle olmazlardı..tam tersi mantıklı akıllı bi erkek okulunu askerliğini,işini yoluna koymadan zaten bişeylere kalkışmazz..adam ciddi değilse zaten kendisni belli ederr her türlüü ama o kişi anlamaz ya da anlamak istemezz..bişeyler illa yüzük demekte değildir ayrıca herşey zamanla olur yeterki arada gerçek sevgi olsunbende cok istiyorum sözlenelim nişanlanalım ama sevgilim 'ben senı bu durumda alıpta günahına giremem üzemem seni' diyo..biz kızlar mantıklı düşünemiyoruzz acele ediyoruz aslında oturup düşünüldüğünde erkeklerde haklılar yanii
kuzum bi hap var, o iyi geldi sanırım, adını yazmıyım, ilaç ismi yazmak yasak galiba, her yerim ağrıyo ama baş ağrım geçti en azından, sağol düşündüğün için canım benimsedefcim nasıl oldun daha iyisin sanırımmm
inşallah canım, yatarak geçiyo bu hastalık başka türlü iyileşemiyosun ama hep bişey çıkıyo. dinlenmeye çalış.sağol canım, ben de faranjitim. hatta benim faranjitim artık kronik olmuş, sürekli tekrarlıyortez zamanda iyileşiriz inşallah
ne güzel kuzum yaa, kalacak mısın orada? bu arada okulunuz ne kadar erken bitiyor çok özendim, bizimki bütünlemelerle birlikte 24 haziranda bitiyor
ee kızlarr sevgililerinizle nişan tarihi hakkında konusuyo musunuz bakalımmm
kuzum dediğin gibi eeğer okulu uzar sende atamazsan ailerlerle cok sıkı fıkı olacaksınız ve bu gerçekten cok zor sorun cıkma ihtimali daha fazla...bide şöyle bişey varr askerden geldiği zaman 6 ay içinde iş bulabilecek mi ya da gerçekten istediği gibi bi iş bulabilecek mii eğer maddiyatı düşünmüyosanız işlerin bi gidişatına bakarsınız mesela onurun sınıfı geçip geçmeyeceği az cok önceden belli olurr diye düşünüyorumm ay benımde kafam karıştı canım ya :26:kızlar ya ben size bi şey danışıcam
bildiğiniz gibi biz ihtimal olarak seneye yaza söz istiyoruz. söz olucağı zaman benim okulum bitmiş olucak ve sevgilim de 4. sınıfa geçicek. 1 yıl sözlü kalıp, 1 yıl sonra yani sevgilim mezun olunca da nişan istiyoruz. 6 ay askerlik + 6 ay iş bulma dersek yine yaklaşık 1 yıl kadar da nişanlı kalıcaz. yani toplamda 1 yıl sözlü 1 yıl nişanlı kalıcaz.
tabii bunlar sadece ihtimaller..
uzun süre sözlü ve nişanlı kalıcağımızın farkındayız. bu uzun sürenin bizi yıpratma gibi ailelerle çok içli dışlı olma gibi olumsuz dezavantajlarının olabileceğinin de farkındayız. ama ben eğer atanırsam zaten buralardan çok uzakta olucam ve görüşmemiz telefonla sınırlı kalıcak. o yönden sorun olucağını sanmıyoruz. bi de seneye sözümüzün olucağı zaman 7,5 yıllık sevgili olucaz, zaten sevgilim ailemle kanka gibi çok da iyi anlaşıyorhani sevgiliyken bile onun sözlüden pek farkı yok. adımız konulcak, bizim mahallenin ağzı kapancak, (babam sevgilimin beni eve kapıya kadar bırakmasını istiyor, çocuk da beni senelerdir bıraktığı için, her gün de görüştüğümüz için, millet söz yaptık sanmış, ve geçen gün beni tebriklemeye geldiler ), ben doğuya gidersem kendimi korumak adına evliyim dicem, yüzüğümüz olunca sevgilimin aklı bende kalmıcak, bunca yıldan sonra da hak ettiğimizi düşünüyoruz vs.. gibi şeylerden dolayı biz bu sözü seneye istiyoruz.
amaa gelelim başka ihtimallere.. diyelim sözü seneye yaptık. ben kesin atanıcam diye bi şey yok. atanamama ihtimalim var. bu da demek oluyo ki, ben kayınvalidemlere 20 dk uzaklıktayım ve düşünün evliliğe daha 2 yıl var. sevgilim bu arada keşanda okuyo olcak, haliyle tek başıma kayınvalidemlere gitmem daha sık olucak ve sınır mınır kalmıcak.. 2. si, ben bu arada sözlüyken tekrar kpss ye hazırlanıcam ve sevgilim de 4. sınıfı okuyo olucak, o zaman da sevgilim alttan ders bırakırsa okulu uzayacak ve bu da bizim sözlü durma sürecimiz de uzayacak demek.
yani bizim seneye söz yapmamız beni korkutuyo. bu ara kafama takıldı, bi akıl verirseniz çok sevinirim kızlar.
bu arada bi sürü hayalimiz var. mesela kır nişanı istiyoruz, yani yazın istiyoruz nişanı. sevgilimin okulu bitince yani 2 yıl sonraki yaz söz yapsak, bu sefer nişan kışa kaymış oluyo, yani onun askerden gelmesine.. sevgilimin okulu bittiğinde söz yapıcağınıza direk nişan yapın derseniz, onu da yapamıyoruz, çünkü annem bu konularda çok hevesli, tek çocuğuyum diye, bi de kendisi kaçarak evlenmiş ve her şeyi sindirerek yaşamak istiyor. söz nişan ayrı ayrı olsun istiyor, hatta benim şimdiden söz bohçalarımı ayrı nişan bohçalarımı ayrı yaptı. söze ayrı hazırlıklar yaptı, nişana ayrı.. sevgilimin babası ise sevgilim iş bulana kadar hiçbir adım istemiyor. sevgilim iş bulduğu gibi hemen evlendirmek istiyor. daha şimdiden aileleri kırmadan nasıl bu dönemleri ayarlayabiliriz moduna geldik. açıkçası bunca yıllık emek verdiğimiz aşkımızı düşünerek, size ilk anlattığım kısımdaki gibi istiyoruz. ama bi de diğer anlattığım (benim atanamamam onurun okulunun uzaması vs) şeyler beni korkutmaya başladı.
uzun ve karışık anlattım kusuruma bakmayın, okuyan gözlerinize sağlık canlarım
ne güzell belli herşeyinizz inşallah sevgilin iyi bi puan alırr
canım bizim herşey sevgilimin kpss sonucuna bağlı, eğer o atanırsa benim okulum bittikten sonra yani 2013'te söz, 2014'te de nişan yapmayı düşünüyoruz. Önceden 25'ime girmeden asla evlenmem diyen ben, şimdi evlenmek için can atıyorum
kızlar ya ben size bi şey danışıcam
bildiğiniz gibi biz ihtimal olarak seneye yaza söz istiyoruz. söz olucağı zaman benim okulum bitmiş olucak ve sevgilim de 4. sınıfa geçicek. 1 yıl sözlü kalıp, 1 yıl sonra yani sevgilim mezun olunca da nişan istiyoruz. 6 ay askerlik + 6 ay iş bulma dersek yine yaklaşık 1 yıl kadar da nişanlı kalıcaz. yani toplamda 1 yıl sözlü 1 yıl nişanlı kalıcaz.
tabii bunlar sadece ihtimaller..
uzun süre sözlü ve nişanlı kalıcağımızın farkındayız. bu uzun sürenin bizi yıpratma gibi ailelerle çok içli dışlı olma gibi olumsuz dezavantajlarının olabileceğinin de farkındayız. ama ben eğer atanırsam zaten buralardan çok uzakta olucam ve görüşmemiz telefonla sınırlı kalıcak. o yönden sorun olucağını sanmıyoruz. bi de seneye sözümüzün olucağı zaman 7,5 yıllık sevgili olucaz, zaten sevgilim ailemle kanka gibi çok da iyi anlaşıyorhani sevgiliyken bile onun sözlüden pek farkı yok. adımız konulcak, bizim mahallenin ağzı kapancak, (babam sevgilimin beni eve kapıya kadar bırakmasını istiyor, çocuk da beni senelerdir bıraktığı için, her gün de görüştüğümüz için, millet söz yaptık sanmış, ve geçen gün beni tebriklemeye geldiler ), ben doğuya gidersem kendimi korumak adına evliyim dicem, yüzüğümüz olunca sevgilimin aklı bende kalmıcak, bunca yıldan sonra da hak ettiğimizi düşünüyoruz vs.. gibi şeylerden dolayı biz bu sözü seneye istiyoruz.
amaa gelelim başka ihtimallere.. diyelim sözü seneye yaptık. ben kesin atanıcam diye bi şey yok. atanamama ihtimalim var. bu da demek oluyo ki, ben kayınvalidemlere 20 dk uzaklıktayım ve düşünün evliliğe daha 2 yıl var. sevgilim bu arada keşanda okuyo olcak, haliyle tek başıma kayınvalidemlere gitmem daha sık olucak ve sınır mınır kalmıcak.. 2. si, ben bu arada sözlüyken tekrar kpss ye hazırlanıcam ve sevgilim de 4. sınıfı okuyo olucak, o zaman da sevgilim alttan ders bırakırsa okulu uzayacak ve bu da bizim sözlü durma sürecimiz de uzayacak demek.
yani bizim seneye söz yapmamız beni korkutuyo. bu ara kafama takıldı, bi akıl verirseniz çok sevinirim kızlar.
bu arada bi sürü hayalimiz var. mesela kır nişanı istiyoruz, yani yazın istiyoruz nişanı. sevgilimin okulu bitince yani 2 yıl sonraki yaz söz yapsak, bu sefer nişan kışa kaymış oluyo, yani onun askerden gelmesine.. sevgilimin okulu bittiğinde söz yapıcağınıza direk nişan yapın derseniz, onu da yapamıyoruz, çünkü annem bu konularda çok hevesli, tek çocuğuyum diye, bi de kendisi kaçarak evlenmiş ve her şeyi sindirerek yaşamak istiyor. söz nişan ayrı ayrı olsun istiyor, hatta benim şimdiden söz bohçalarımı ayrı nişan bohçalarımı ayrı yaptı. söze ayrı hazırlıklar yaptı, nişana ayrı.. sevgilimin babası ise sevgilim iş bulana kadar hiçbir adım istemiyor. sevgilim iş bulduğu gibi hemen evlendirmek istiyor. daha şimdiden aileleri kırmadan nasıl bu dönemleri ayarlayabiliriz moduna geldik. açıkçası bunca yıllık emek verdiğimiz aşkımızı düşünerek, size ilk anlattığım kısımdaki gibi istiyoruz. ama bi de diğer anlattığım (benim atanamamam onurun okulunun uzaması vs) şeyler beni korkutmaya başladı.
uzun ve karışık anlattım kusuruma bakmayın, okuyan gözlerinize sağlık canlarım
gördüm canımmm evet gerçekten doğal olmuşş begendimmm
ne güzell belli herşeyinizz inşallah sevgilin iyi bi puan alırrben tombik kusumla aynı evde yaşadıgımı düşünüyormda mükemmel olurrr offf off evlenelim artkkkk
evett ammavelakine katılıorumm güzel fikir vermişş senın atanmanı bekleyebilirsinizz hem yüz göz olmamış olursun fazlaa dediğin gibii onurun okulu uzasada sen uzakta olacaksınncanım endişelerini çok iyi anlıyorum çünkü bende de bir sürü tereddütler var bu konuda, kayhan atanır mı atanamaz mı, dgs'yi kazanırsa okurken mi evleneceğiz yoksa okulunun bitmesi için bi 3 sene daha mı bekleyeceğiz, bakalım ben iş bulabilecek miyim vs vs vs
Ama sizinki için şu yorumu yapabilirim, sözlenmek için senin atanmanı bekleseniz kuzum? Sen atandıktan sonra onur'un okulu uzasa da içli dışlı olamayacağınız için sorun olmaz gibi gerçi yine de nişan tarihi uzayacak tabi. Ama siz zaten birbirlerinizin aileleriyle tanışıyorsunuz, o yüzden sen atandıktan sonra söz uzasa da farketmez sizin için, yeter ki sen ondan uzaktayken parmağında o yüzük olsun. Atanamaman demek 1 yıl daha beklemek demek, bu da bunca yıldan sonra çok zor evet ama 20 dk'lık mesafedeyken sözlü olursanız ve onur'un da okulu uzarsa 2 sene beklemeniz gerekecek bu da ister istemez yüz göz olmanız demek. Aslında siz iyi anlaşıyorsunuz canım birbirlerinizin aileleriyle, belki de korktuklarının hiç biri olmaz, aynen şimdi olduğu gibi devam edersiniz herşeye.. Sadece ismi konduğu için biraz daha fazla gözde olacaksınız işte. Ona dikkat etmeniz gerekecek ama siz üstesinden gelirsiniz bence
cok beyaz insana mavi siyah yakışıyoo sende benım gibi hafif buğday tenlisinn o yüzden bizde yapay duruyoevet canım ben de akmıs halını begendım .mavı sıyah gıtmemısdı bana ,cok yapay duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?