- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.301
yok kuzum yaa konusmuyoruzz cok büyük bi yara içimde bu benımm ben açmıyorum üstüne gidiyomuş gibi olmayayım sıkmayayım diye o da hiç açmıyooo ne zaman acacak bakalımmmcanım keşke bunlar kesin tarihler olsa ama dediğim gibi tamamen kpss sonucuna bağlı, inşallah istediği yerlere atanırlar hayırlısıyla
siz konuşuyor musunuz nişan tarihinizi?
benim de bu aralar nedendir bilinmez çok pis evlenesim var
kuzum bi hap var, o iyi geldi sanırım, adını yazmıyım, ilaç ismi yazmak yasak galiba, her yerim ağrıyo ama baş ağrım geçti en azından, sağol düşündüğün için canım benimaman sen de dikkat et tam hastalık havası
inşallah canım, yatarak geçiyo bu hastalık başka türlü iyileşemiyosun ama hep bişey çıkıyo. dinlenmeye çalış.
ayy ben de bizim okul geç bitiyo sanıyodum, çok geç kapanıyomuş sizin okul ya nerdeyse bizimkinden 1 ay sonra, hele bi finaller başlasın da o zaman çabuk geçiyo zaten.
perşembe gidersem 1 gece kalırım cuma da birlikte döneriz edirneye diye düşünüyorum kuzum ama bilmiyorum, annem izin verir mi, onur da ben cuma gelicem zaten ben burdan geleyim diye bakıyorum sen buraya gelmeye bakıyosun diyofinallerden sonra karar vericez artık
yok kuzum yaa konusmuyoruzz cok büyük bi yara içimde bu benımm ben açmıyorum üstüne gidiyomuş gibi olmayayım sıkmayayım diye o da hiç açmıyooo ne zaman acacak bakalımmm
evet bi de iş bulma durumu var, biz 6 ay diyoruz, ama belki de 6 ay içinde iş bulamıcak.. yani biz çok büyük bi risk alıcaz bu sözü seneye yaparsak. onurla karşılıklı konuştuk dün gece.. seneye sözlenmeyi gerçekten istiyo muyuz diye, ve cevabımız her şeye rağmen evet oldu. ben de o zaman dedim ki ''madem seneye söz istiyoruz, o zaman söz için ve sözden sonrasının olumlu olması için emek harcamamız gerek, benim kpssye çok çalışıp ilk girişte kesin atanmam gerek, senin alttan ders bırakmayıp son sınıfında mezun olman gerek, askerden geldiğinde iş beğenmemezlik yapmayıp küçük de olsa bi yerden başlaman gerek, bunlar için çok çaba harcamamız gerek'' dedim. tamam dedi ama bilmiyorum hayat şartları beni korkutuyo. bi de mezun olunca pomem e gircek, tabii girememe ihtimali de var. ama girerse 5 ayda polis oluyo ve askerlik yapmıyo. işte bu sözü seneye yapıcaksak tüm bu şansları da değerlendirmesi lazım.kuzum dediğin gibi eeğer okulu uzar sende atamazsan ailerlerle cok sıkı fıkı olacaksınız ve bu gerçekten cok zor sorun cıkma ihtimali daha fazla...bide şöyle bişey varr askerden geldiği zaman 6 ay içinde iş bulabilecek mi ya da gerçekten istediği gibi bi iş bulabilecek mii eğer maddiyatı düşünmüyosanız işlerin bi gidişatına bakarsınız mesela onurun sınıfı geçip geçmeyeceği az cok önceden belli olurr diye düşünüyorumm ay benımde kafam karıştı canım ya :26:
canım çok iyi anlıyorum, seninki de mesela dershaneye gidiyo şu an ve sınava gircek, sonuçlar gelcek, sonuçlar gelmeden de önünü göremiyosunuz, malesef hayat şartları beklemeyi gerektiriyo işte..canım endişelerini çok iyi anlıyorum çünkü bende de bir sürü tereddütler var bu konuda, kayhan atanır mı atanamaz mı, dgs'yi kazanırsa okurken mi evleneceğiz yoksa okulunun bitmesi için bi 3 sene daha mı bekleyeceğiz, bakalım ben iş bulabilecek miyim vs vs vs
Ama sizinki için şu yorumu yapabilirim, sözlenmek için senin atanmanı bekleseniz kuzum? Sen atandıktan sonra onur'un okulu uzasa da içli dışlı olamayacağınız için sorun olmaz gibi gerçi yine de nişan tarihi uzayacak tabi. Ama siz zaten birbirlerinizin aileleriyle tanışıyorsunuz, o yüzden sen atandıktan sonra söz uzasa da farketmez sizin için, yeter ki sen ondan uzaktayken parmağında o yüzük olsun. Atanamaman demek 1 yıl daha beklemek demek, bu da bunca yıldan sonra çok zor evet ama 20 dk'lık mesafedeyken sözlü olursanız ve onur'un da okulu uzarsa 2 sene beklemeniz gerekecek bu da ister istemez yüz göz olmanız demek. Aslında siz iyi anlaşıyorsunuz canım birbirlerinizin aileleriyle, belki de korktuklarının hiç biri olmaz, aynen şimdi olduğu gibi devam edersiniz herşeye.. Sadece ismi konduğu için biraz daha fazla gözde olacaksınız işte. Ona dikkat etmeniz gerekecek ama siz üstesinden gelirsiniz bence
olsun hayalde olsa avuntu oluyo insanaa o günlerin hayaliyle yaşıyosunnBozma moralini canım, sevgilin evlenebilmek için maddi ve manevi uygun duruma geldiği vakit açacaktır elbet. Bizimki de geleceği kestiremeden kurduğumuz hayaller işte kuzum, bakalım hayatın gerçekleriyle yüzleşince nasıl olacak...
evett ammavelakine katılıorumm güzel fikir vermişş senın atanmanı bekleyebilirsinizz hem yüz göz olmamış olursun fazlaa dediğin gibii onurun okulu uzasada sen uzakta olacaksınn
git 1 gün kal canım ya değişiklik olur ne güzel... keşke biz de sizin gibi olabilsek...
Biz çok sık buluşuyoruz ve vicdanım sızlıyor onu derslerinden alıkoyuyorum diye, malum, kpss hayatımızda bir dönüm noktası olacak, ona söylesem böyle birşeyi kabul etmez kesinlikle biliyorum. Zaten sabahın köründe kalkıyor ders çalışmak için, buluşacağımız günler daha erken kalkıp daha geç yatıyor ders açığını kapatabilmek için, bazen oturup ağlıyorum benim yüzümden ders çalışmak zorunda, istediği gibi yaşayamıyor hayatını diye
hoşsgeldın canım nasılsınniyi akşamlar kızlarr
canım okudum valla ürkütücü ya. Kadın 1 2 şeyde bilmemiş çok şey bilmiş kesin 3 harflileri var bu falcının. sen muskayı çıkarttır canım zaten içinde ne yazdığını bilmediğimiz şeyleri takmamalıyız ne olur ne olmazFala inanma falsızda kalma demişler sen yinede kadının dediklerini iyice benimseyip ona göre sakın davranma canım
nden canımm sorun neee :26:biz şu an nişan konusunda hayatın gerçekleriyle yüzleşiyoruz
evet kuzumm aileler konusunda benımde korkum cok o yüzden askerden önce bişeylerin olmaması iyi oldu bizim içinn gerçi artık bekliyorum bişeyler bu seferde sevgilim kaçıyo ama bakalım nereye kadarr kaçacakevet kızlar haklısınız, ben atanırım, atandığımın şubat tatilinde söz yapabiliriz. bu da sadece istediğimiz söz tarihinden 6 ay sonrası demek. onca yıl beklemişiz 6 aycık daha bekleriz, en azından içim rahat olur
nden canımm sorun neee :26:
evet öyle yaa mezun olsanızda iş sorunu gerçekten büyük bi sorun...sevgilim askere giderken en büyük engelimizi aşıyoruzz demiştii öyle düşünüp avunmuştuk aama en büyük engel sonradan olacaklarmışş iş bulma maddi sorunlarr vs vsevliliğe çok yakınız fakat ülkemiz şartların iş problem
mezun olmasına 3 hafta kaldı ama sonrası işte o sonrası meçhul
evet öyle yaa mezun olsanızda iş sorunu gerçekten büyük bi sorun...sevgilim askere giderken en büyük engelimizi aşıyoruzz demiştii öyle düşünüp avunmuştuk aama en büyük engel sonradan olacaklarmışş iş bulma maddi sorunlarr vs vs
evet kuzumm aileler konusunda benımde korkum cok o yüzden askerden önce bişeylerin olmaması iyi oldu bizim içinn gerçi artık bekliyorum bişeyler bu seferde sevgilim kaçıyo ama bakalım nereye kadarr kaçacak
maddiyat önemsiz dense de evlilik için çok önemli bişi
ben zaten kpss ye hazırlanıyorum o mezun olucak ve o da şansını denemek için giricek kpss ye
sözlüyüz zaten bi senedir fakat nişan için bekliyoruz
bende o da elimizde meslekler olmadan nişan zor olur dedik
planladığımız bi kaç şey var her şey yolunda giderse 3-4 ay içinde nişanlı olabiliriz
kuzumm mesaj kutun doluuu silermisinn birazzzcanım seninki kendini garantiye alıp ondan sonra bu işlere adım atmak istiyo, en mantıklısını yapıyo emin ol. keşke biz de hayaller kurmasaydık, sonra hayal kurduğun tarihe yaklaştıkça o zaman hayatın gerçeklerini görmeye başlıyosun, istemeye istemeye hayalini bozmak zorunda kalıyosun ve çok üzülüyosun. benimki perşembe gelince bi konuşucam bakalım, atandıktan sonraki şubat tatilinde yapalım diye, bakalım nolcak
canım bişey sorucam, sevgilin okulda son senesine geçmeden önce mi sözlendiniz? bizde seneye söz istiyoruz, ama sözün uzaması korkutuyo beni, çünkü seneye ben mezun olucam, ama sevgilim 4. sınıfa geçicek. bi de benim atanamama gibi bi ihtimalim de var. benim atanmamı bekledikten sonra mı söz yapsak acaba diyorum, kararsızım.. siz ne zaman sözlendiniz? nişanı ve düğünü ne zaman düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?