Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok kuzum yaa konusmuyoruzz cok büyük bi yara içimde bu benımm ben açmıyorum üstüne gidiyomuş gibi olmayayım sıkmayayım diye o da hiç açmıyooo ne zaman acacak bakalımmm

git 1 gün kal canım ya değişiklik olur ne güzel... keşke biz de sizin gibi olabilsek...
Biz çok sık buluşuyoruz ve vicdanım sızlıyor onu derslerinden alıkoyuyorum diye, malum, kpss hayatımızda bir dönüm noktası olacak, ona söylesem böyle birşeyi kabul etmez kesinlikle biliyorum. Zaten sabahın köründe kalkıyor ders çalışmak için, buluşacağımız günler daha erken kalkıp daha geç yatıyor ders açığını kapatabilmek için, bazen oturup ağlıyorum benim yüzümden ders çalışmak zorunda, istediği gibi yaşayamıyor hayatını diye

yok kuzum yaa konusmuyoruzz cok büyük bi yara içimde bu benımm ben açmıyorum üstüne gidiyomuş gibi olmayayım sıkmayayım diye o da hiç açmıyooo ne zaman acacak bakalımmm

Bozma moralini canım, sevgilin evlenebilmek için maddi ve manevi uygun duruma geldiği vakit açacaktır elbet. Bizimki de geleceği kestiremeden kurduğumuz hayaller işte kuzum, bakalım hayatın gerçekleriyle yüzleşince nasıl olacak...

evet bi de iş bulma durumu var, biz 6 ay diyoruz, ama belki de 6 ay içinde iş bulamıcak.. yani biz çok büyük bi risk alıcaz bu sözü seneye yaparsak. onurla karşılıklı konuştuk dün gece.. seneye sözlenmeyi gerçekten istiyo muyuz diye, ve cevabımız her şeye rağmen evet oldu. ben de o zaman dedim ki ''madem seneye söz istiyoruz, o zaman söz için ve sözden sonrasının olumlu olması için emek harcamamız gerek, benim kpssye çok çalışıp ilk girişte kesin atanmam gerek, senin alttan ders bırakmayıp son sınıfında mezun olman gerek, askerden geldiğinde iş beğenmemezlik yapmayıp küçük de olsa bi yerden başlaman gerek, bunlar için çok çaba harcamamız gerek'' dedim. tamam dedi ama bilmiyorum hayat şartları beni korkutuyo. bi de mezun olunca pomem e gircek, tabii girememe ihtimali de var. ama girerse 5 ayda polis oluyo ve askerlik yapmıyo. işte bu sözü seneye yapıcaksak tüm bu şansları da değerlendirmesi lazım.
canım çok iyi anlıyorum, seninki de mesela dershaneye gidiyo şu an ve sınava gircek, sonuçlar gelcek, sonuçlar gelmeden de önünü göremiyosunuz, malesef hayat şartları beklemeyi gerektiriyo işte..
evet dediğin gibi üstesinden gelebiliriz, şimdiye kadar bir pürüz çıkmadı çok şükür ama yine de risk almak gerekiyo o kesin.. dediğin gibi atanmamı bekleyebiliriz aslında. mesela yaza söz yapmayıp atama sonuçlarını bekleriz, ben atanırsam atandığım gibi görev yerimde olmam lazım, o yüzden hemen gidicem, söze vakit olmaz, şubat tatilinde geldiğimde söz yapsak, yaza geldiğimde de onur mezun olmuş olcak o zaman da nişan yapıp, en azından risk almamış oluruz, hem de 6 ay sözlü kalmış oluruz. nişandan sonra da artık ne zaman iş bulursa düğün.. böyle olabilir gerçekten sağol fikrin için kuzum.

iyi akşamlar kızlarr

canım okudum valla ürkütücü ya. Kadın 1 2 şeyde bilmemiş çok şey bilmiş kesin 3 harflileri var bu falcının. sen muskayı çıkarttır canım zaten içinde ne yazdığını bilmediğimiz şeyleri takmamalıyız ne olur ne olmaz Fala inanma falsızda kalma demişler sen yinede kadının dediklerini iyice benimseyip ona göre sakın davranma canım

olsun hayalde olsa avuntu oluyo insanaa o günlerin hayaliyle yaşıyosunn

biz şu an nişan konusunda hayatın gerçekleriyle yüzleşiyoruz

evett ammavelakine katılıorumm güzel fikir vermişş senın atanmanı bekleyebilirsinizz hem yüz göz olmamış olursun fazlaa dediğin gibii onurun okulu uzasada sen uzakta olacaksınn

evet kızlar haklısınız, ben atanırım, atandığımın şubat tatilinde söz yapabiliriz. bu da sadece istediğimiz söz tarihinden 6 ay sonrası demek. onca yıl beklemişiz 6 aycık daha bekleriz, en azından içim rahat olur

anlıyorum canım, benimki de pomem e girerim mezun olunca diyor. ama polis olmayı asla istemiyor, o yüzden bi yandan istemiyorum, bi yandan da gerekli ama mecburuz fedakarlıklar yapmaya..kıyamam yaa, sevgilin çok çaba gösteriyor, inş bunun karşılığını alıcaksınız canım. ya çok zor hayat şartları ve burda uzun süreli ilişkisi olan kızlar hepimizin ortak kaderi beklemek zorunda olmamız. öyle imreniyorum ki 1 yıl içinde hemen evlenenlere..

hoşsgeldın canım nasılsınn

evet kuzumm aileler konusunda benımde korkum cok o yüzden askerden önce bişeylerin olmaması iyi oldu bizim içinn gerçi artık bekliyorum bişeyler bu seferde sevgilim kaçıyo ama bakalım nereye kadarr kaçacak

evliliğe çok yakınız fakat ülkemiz şartların iş problem
mezun olmasına 3 hafta kaldı ama sonrası işte o sonrası meçhul
evet öyle yaa mezun olsanızda iş sorunu gerçekten büyük bi sorun...sevgilim askere giderken en büyük engelimizi aşıyoruzz demiştii öyle düşünüp avunmuştuk aama en büyük engel sonradan olacaklarmışş iş bulma maddi sorunlarr vs vs

maddiyat önemsiz dense de evlilik için çok önemli bişi
ben zaten kpss ye hazırlanıyorum o mezun olucak ve o da şansını denemek için giricek kpss ye
sözlüyüz zaten bi senedir fakat nişan için bekliyoruz
bende o da elimizde meslekler olmadan nişan zor olur dedik

planladığımız bi kaç şey var her şey yolunda giderse 3-4 ay içinde nişanlı olabiliriz

evet kuzumm aileler konusunda benımde korkum cok o yüzden askerden önce bişeylerin olmaması iyi oldu bizim içinn gerçi artık bekliyorum bişeyler bu seferde sevgilim kaçıyo ama bakalım nereye kadarr kaçacak

canım seninki kendini garantiye alıp ondan sonra bu işlere adım atmak istiyo, en mantıklısını yapıyo emin ol. keşke biz de hayaller kurmasaydık, sonra hayal kurduğun tarihe yaklaştıkça o zaman hayatın gerçeklerini görmeye başlıyosun, istemeye istemeye hayalini bozmak zorunda kalıyosun ve çok üzülüyosun. benimki perşembe gelince bi konuşucam bakalım, atandıktan sonraki şubat tatilinde yapalım diye, bakalım nolcak

canım bişey sorucam, sevgilin okulda son senesine geçmeden önce mi sözlendiniz? bizde seneye söz istiyoruz, ama sözün uzaması korkutuyo beni, çünkü seneye ben mezun olucam, ama sevgilim 4. sınıfa geçicek. bi de benim atanamama gibi bi ihtimalim de var. benim atanmamı bekledikten sonra mı söz yapsak acaba diyorum, kararsızım.. siz ne zaman sözlendiniz? nişanı ve düğünü ne zaman düşünüyosunuz?

kuzumm mesaj kutun doluuu silermisinn birazzz

sevgilim 3. sınıftayken sözlendik ve iyi oldu diyorum yüzüğe gözüm iyice alıştı
3 hafta sonra mezun olucak inşallah ve önümüze bu defa iş bulma engeli çıkıyor
en büyük problemimiz bu. kpss ye girip şansını denicek ayrıca pomem e de başvurcak. maalesef ki günümüz şartlarında iş kolay bulunmuyor ve lisans mezunlarının imdadına pomem yetişiyor tabi o da zor ama askerlik yok en azından deyip bi iş kapısı için uğraşıyorsun
eğer pomem olursa hemen nişan düşünüyoruz ve bi yıl içinde de evlilik
inşallah hepsi yolunda gider

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…