Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet evlilik için önemli tabiii..ay sende nişanlanacaksın demek hayırlısı olsunn cok mutlu olursunuz inş canımm off off ben 10 yıla anca nişanlanırım giibi geliyooo umudum yooookk

evet evlilik için önemli tabiii..ay sende nişanlanacaksın demek hayırlısı olsunn cok mutlu olursunuz inş canımm off off ben 10 yıla anca nişanlanırım giibi geliyooo umudum yooookk

umudunun bittiği anda pat diye oluverir herşey anlamazsın vala

rica ederim canım. dediğin gibi olursa en uygunu öyle bence, yaz yerine kışın olmuş olur ama en azından içiniz rahat olur. Çok zor bu işler gerçekten.. Planlarken bile karşına bir sürü seçenek bir sürü ihtimal çıkıyor
inş. herşey istediğiniz gibi olur

inşallah canım, çok sağol.
benim de dediğin gibi 1 senede herşeyi hallediverip evlenenlere içim gidiyor. gelecekte kavuştuğumuzu hayal etmek tek tesellim...
aslında polislik maaşı baya iyi kuzum, bir süre yapıp sonra bırakma gibi bir durum oluyor mu bilemiyorum polislikte. sonra da kendi okuduğu mesleğe dönerdi...

merhaba kizlar..
benimde 2007 yilindan beri ciddi bir iliskim var.. Erkek arkadasim 2 üniversite bitirdi suanki isi iyi sayilir ama malesef daha askere gitmedi. Kisa dönem askerlik yapicagi icin sükür ediyorum. Bizde maddi sikintilar yüzünden birsey yapamiyoruz. Erkek arkadasim ev almak icin para topluyor. Ben almanyadan istanbula tasinacagim orda oturacagiz. Birde ben arnavutum bizim cok agir adetlerimiz var mesela kinada 10 tane kiyafet degistirme, altin vs vs. Cocugun bunlardan dolayi biraz gözü korktu :) Umarim hersey hepinizin gönlüne göre olur.

kuzumm mesaj kutun doluuu silermisinn birazzz
boşalttım kuzu
kaderlerimiz bu kadar benzeyemezdi herhalde Allah inş gönlünüze göre verir
biz de seneye ben mezun olucam, sevgilim 4. sınıfa geçicek. o yaz söz istiyoruz.
sözden 1 yıl sonra yani o mezun olunca nişan istiyoruz.
mezun olunca pomeme giricek, kazanırsa zaten askerlik sorunu olmıcak, o yüzden 1 yıl içinde düğün olur.
kazanamazsa kısa dönem askere gidicek, askerden sonra iş arıcak, ne zaman iş bulursa o zaman düğün olur.
bu arada ben mezun olunca kpssye gircem atanamama ihtimalim var, onun okulu falan var. söz olunca sevgilimin ailesiyle çok içli dışlı olursak sorunlar olur mu acaba diyorum, ne de olsa sözlenirsek en az 1 sene sözlü kalıcaz, ve atanamazsam ailesiyle aramızda 20 dklık mesafe var.
sen dezavantaj yaşadın mı canım?

mrb canım hoşgeldin sende..maddi sıkıntılarr hepimizde var yaa hayat şartları coook zorr gerçekten...vayyy 10 kıyafett tamm benlikmiş sizin adetlerrr

kuzumm mesaj kutun doluuu silermisinn birazzz
boşalttım kuzu
kaderlerimiz bu kadar benzeyemezdi herhalde Allah inş gönlünüze göre verir
biz de seneye ben mezun olucam, sevgilim 4. sınıfa geçicek. o yaz söz istiyoruz.
sözden 1 yıl sonra yani o mezun olunca nişan istiyoruz.
mezun olunca pomeme giricek, kazanırsa zaten askerlik sorunu olmıcak, o yüzden 1 yıl içinde düğün olur.
kazanamazsa kısa dönem askere gidicek, askerden sonra iş arıcak, ne zaman iş bulursa o zaman düğün olur.
bu arada ben mezun olunca kpssye gircem atanamama ihtimalim var, onun okulu falan var. söz olunca sevgilimin ailesiyle çok içli dışlı olursak sorunlar olur mu acaba diyorum, ne de olsa sözlenirsek en az 1 sene sözlü kalıcaz, ve atanamazsam ailesiyle aramızda 20 dklık mesafe var.
sen dezavantaj yaşadın mı canım?

evet öyle de olabilir, gelince yüzyüze konuşucam bunları, sevmediği bi mesleği yapmasını istemiyorum, öte yandan Allah korusun polislik tehlikeli bi meslek benim yüzümden girip de ona bişey olursa ben o vicdanla yaşıyamam
Allah inş hepimize hayırlısını verir. demek ki bizim kaderimizde beklemek varmış..
gerçi sevgililiğin de bi çok avantajı var, bunlar da yadsınamaz. ama bi yerden sonra ee yeter be diyesi geliyo insanın =)

trakyalıyız kan çekmiş

ben sözlü olmanın dezavantajını görmedim aksine çok iyi oldu dedim hep
annelerinde kafaları uydu birbirine karşılıklı evlere gelip gitme daha rahat oldu
anneme sürekli dışarıda buluşcaz demekten kurtuldum rahatlıkla evine gidebiliyorum aynı şekilde o da bize gelir sabah kahvesine falan
ya bana göre söz zamanı fazla içli dışlı olunmuyor yine de asıl nişandan sonra oluyor çünkü nişan olunca evlilik için hazırlıklar başlıyor.sözlüyken ufak ufak yapıyorsun. nişan daha fazla bi resmiyet evliliğe doğru daha büyük bi adım gibi düşünüyorum.o yüzden nişan olmadan önce meslek edinmek şart
bu arada benimde ailesiyle 15 dak mesafe var

Son düzenleme:

aynen senin gibi düşünüyorum canım :13:
bu arada içimi çok fena rahatlattın teşekkür ederim
sözlenince sınır korunuyosa sorun yok zaten
hımm avantajları da güzelmiş..daha ne olsun yavv

aynen senin gibi düşünüyorum canım :13:
bu arada içimi çok fena rahatlattın teşekkür ederim
sözlenince sınır korunuyosa sorun yok zaten
hımm avantajları da güzelmiş..daha ne olsun yavv

sınır konuluyor elbet
ama şu da var mesafe koymak kişiyle alakalı ne kişiler biliyorum sözlenmeden vıcık vıcık olup sonra ayrılanlar
mesafeyi hissettirmeden koycaksın

bence de öyle, sevgililik dönemi de tadı çıkarılması gereken güzel bir dönem ama tadını uzun süre alınca insan evlilik tadını arıyor

2 yıllık ilişkim var.. Henüz söz de yok nişan da.. Bekliyoruz.. İlk gün kigibi heyecanlı ve aşığız.. oyyyyyy canıııııııım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…