Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

2 yıllık ilişkim var.. Henüz söz de yok nişan da.. Bekliyoruz.. İlk gün kigibi heyecanlı ve aşığız.. oyyyyyy canıııııııım benımm

hoşgeldin canım maşallah ilişkinize sizin evlilik veya söz için belirlediğiniz bir tarih var mı peki?

Aramızda 10 yaş var.. Göbekliymiş öküz gibi diyor tanışmam ne yaparsan yap defol git hakkım helal değil onla evlenirsen diyor ...
sevdikten sonra 10 yas pek sorun olmaz diye düşünüyorummm fiziksel görünüş hele asla sorun olmamalı..babanın istememe nedenlerı sadece bunlarsa gerçekten işin zor canımmm yanı önemsiz şeyler bunlar çünküü

sınır konuluyor elbet
ama şu da var mesafe koymak kişiyle alakalı ne kişiler biliyorum sözlenmeden vıcık vıcık olup sonra ayrılanlar
mesafeyi hissettirmeden koycaksın
bence de.. biz mesela 6,5 yıldır sevgiliyiz, daha 1 kere görüştüm ailesiyle ve böyle olmaktan da hiç zarar görmedim. annesi de sevgilime demiş mesela, ''şimdi sedefle çok samimi olursak, yarın öbürgün Allah korusun ayrılık vs olduğunda ben bunun vebalini çekemem'' demiş. ben de öyle düşünüyorum. sözlenince de aynen böyle devam o zaman, dikkatli olmak lazım
bence de öyle, sevgililik dönemi de tadı çıkarılması gereken güzel bir dönem ama tadını uzun süre alınca insan evlilik tadını arıyor

kesinlikle canım, tadını çıkardık yeter artık diyesim geliyor, hani uzadıkça b.ku çıkar hesabı öyle olmasından korkuyorum yani

vayyyy nasıl bi sürpriz hazırladın bakalımmmm inşallah barışırsınız yaaa

İnşallah güzelim 8 tane renkli kart kestim kırmızı yeşil sarı ve turuncu renkler ve hepsine renkli kalemlerle bir şeyler yazdım güzel şeyler yazdım kalpler çizdim filan hepsine bu 8 kartı zarf gibi bir şeye koydum elimde zarf yok yani zarfımsı bir şey yaptım :) bir de origamiden küçük bir kutu yaptım o kutunun içine 4 tane not bıraktım 1.Seni çok seviyorum aşktanem birtanem 2.Sakın benden vazgeçme biriciğim 3. Beni sensiz düşünme sol yanım 4.Sonsuza kadar başının belası olmama izin ver sevdiceğim yazdım kutu çok şeker oldu modeli bu ama ben bildiğiniz beyaz A4 kağıdından yaptım ya napıyım elimde çok fazla seçenek yok gece gece :)

Eklentiler

• $StarBox_l.gif
    65,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…