- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.341
benımde sıkılıyo valla canımmmm burasıda olmasa patlamıştımmm
2 yıllık ilişkim var.. Henüz söz de yok nişan da.. Bekliyoruz.. İlk gün kigibi heyecanlı ve aşığız.. oyyyyyy canıııııııım benımm
hoşgeldin canımmaşallah ilişkinize sizin evlilik veya söz için belirlediğiniz bir tarih var mı peki?
maşallah canımmm..neden baban karşı pekiii :26:2 yıllık ilişkim var.. Henüz söz de yok nişan da.. Bekliyoruz.. İlk gün kigibi heyecanlı ve aşığız.. oyyyyyy canıııııııım benımm
aynen benımde vallllaabagırasım varrrrrrrrrrrr
maşallah canımmm..neden baban karşı pekiii :26:
sevdikten sonra 10 yas pek sorun olmaz diye düşünüyorummm fiziksel görünüş hele asla sorun olmamalı..babanın istememe nedenlerı sadece bunlarsa gerçekten işin zor canımmm yanı önemsiz şeyler bunlar çünküüAramızda 10 yaş var.. Göbekliymiş öküz gibi diyor tanışmam ne yaparsan yap defol git hakkım helal değil onla evlenirsen diyor ...
sevdikten sonra 10 yas pek sorun olmaz diye düşünüyorummm fiziksel görünüş hele asla sorun olmamalı..babanın istememe nedenlerı sadece bunlarsa gerçekten işin zor canımmm yanı önemsiz şeyler bunlar çünküü
inşallah canımm cok mutlu olursunuzz babanda ck sever sevgiliniiiOnu tanıyınca inşallah vazgeçicek bu önyargısından.. DUA EDİN BENİM İÇİN
vayyyy nasıl bi sürpriz hazırladın bakalımmmm inşallah barışırsınız yaaaKızlaaaaaaaaaar yarın sevgilimin bekar evine gidiciiim süpriz hazırladım ona barışalım diyee
inşallah canımm cok mutlu olursunuzz babanda ck sever sevgiliniii
ayy inanmıyorum 3 kere gitmiş, 2 sini siliyorum hemen[/QUOT
hahah aynenn canımmmben sana pek yardımcı olamadım yaa sen bana okadar yardımcı oldunnn tek bildiğim aileler biraraya gelince biraz daha zor oldugu ama tabi bu iki tarafın anlayışına bağlı anlattıgın kadarıyla ikinizinde aileleri kendilerini geliştirmiş mantıklı insanlarr
canım olur mu hiç, çok yardımcı oldun, yorumlara o kadar ihtiyacım vardı ki buraya yazdım rahatladım.benim annem ve babamla onur çok iyi anlaşıyo benim ailem onu artık oğulları gibi, onur da onları anne baba gibi.. o atıldı bizim aileye ve gayet memnun ben onun gibi değilim, 1 kez bayramda görüşmüştük, ama ailesi çok şeker. biz apartmana girdiğimizde kapı açık bekliyolardı ve annesi ''aman da aman benim kızım mı gelmiş, hoşgelmiş, gel gel buyur burası senin de evin sayılır hiç çekinme'' diye beni evine buyurmuştu. düşün daha girişte bu sıcaklık samimiyet vardı. babası da bana ''kızım nerden buldun bizim hayırsız oğlanı baksana işi yok gücü yok daha ne olacağı belli değil'' diye takılmıştı gülerek. annesi de ''ama öyle demeeee, bizim oğlumuz da çok iyidir deme öyle üzülürüm'' demişti. babası da'' her seferinde kanıyosun şakalarıma, seni kızdırmak çok hoşuma gidiyo'' demişti gül allah gül.. çok tatlı insanlar.. benimle hayal kurdular, yazlığa gelirsin orda şöyle yaparız böyle yaparız, o yazlığı sizin için aldık, siz rahat tatil yapasanız diye, bizim arabayı sen kullan arada alıştırma olsun falan demişlerdi. ehliyet kursuna gidiyoduk o sıralar..ama tabii bu daha ilk görüşmeydi. asıl içine girince anlaşılır. kötü düşünmek istemem kimse hakkında da.. zaman göstericek
canım olur mu hiç, çok yardımcı oldun, yorumlara o kadar ihtiyacım vardı ki buraya yazdım rahatladım.benim annem ve babamla onur çok iyi anlaşıyo benim ailem onu artık oğulları gibi, onur da onları anne baba gibi.. o atıldı bizim aileye ve gayet memnun ben onun gibi değilim, 1 kez bayramda görüşmüştük, ama ailesi çok şeker. biz apartmana girdiğimizde kapı açık bekliyolardı ve annesi ''aman da aman benim kızım mı gelmiş, hoşgelmiş, gel gel buyur burası senin de evin sayılır hiç çekinme'' diye beni evine buyurmuştu. düşün daha girişte bu sıcaklık samimiyet vardı. babası da bana ''kızım nerden buldun bizim hayırsız oğlanı baksana işi yok gücü yok daha ne olacağı belli değil'' diye takılmıştı gülerek. annesi de ''ama öyle demeeee, bizim oğlumuz da çok iyidir deme öyle üzülürüm'' demişti. babası da'' her seferinde kanıyosun şakalarıma, seni kızdırmak çok hoşuma gidiyo'' demişti gül allah gül.. çok tatlı insanlar.. benimle hayal kurdular, yazlığa gelirsin orda şöyle yaparız böyle yaparız, o yazlığı sizin için aldık, siz rahat tatil yapasanız diye, bizim arabayı sen kullan arada alıştırma olsun falan demişlerdi. ehliyet kursuna gidiyoduk o sıralar..ama tabii bu daha ilk görüşmeydi. asıl içine girince anlaşılır. kötü düşünmek istemem kimse hakkında da.. zaman göstericek
canım maşallahbunları okuyunca "hiç beklemeden sözlenin" diyesim geldi valla
bence de.. biz mesela 6,5 yıldır sevgiliyiz, daha 1 kere görüştüm ailesiyle ve böyle olmaktan da hiç zarar görmedim. annesi de sevgilime demiş mesela, ''şimdi sedefle çok samimi olursak, yarın öbürgün Allah korusun ayrılık vs olduğunda ben bunun vebalini çekemem'' demiş. ben de öyle düşünüyorum. sözlenince de aynen böyle devam o zaman, dikkatli olmak lazımsınır konuluyor elbet
ama şu da var mesafe koymak kişiyle alakalı ne kişiler biliyorum sözlenmeden vıcık vıcık olup sonra ayrılanlar
mesafeyi hissettirmeden koycaksın
bence de öyle, sevgililik dönemi de tadı çıkarılması gereken güzel bir dönem ama tadını uzun süre alınca insan evlilik tadını arıyor
öncelikle maşallah diyeyimde nazarım değmesinn..evet anlattıgın kadarıyla gayet sıcak insanlar canımm inşallah sen sorun yaşamazsın ya ama Allah korusun yaşarsanızda onu her daim senın arkanda olurr diye düşünüyorumm yanı bazı erkekler ailem ne derse o gibi düşünüyolar ya ama anlattıgın kadarıyla onur öyle birisi değil :) evet içine girince daha iyi anlarsın ama ilk izlenımde bi insanın ne oldugunu az cok anlarsın bence :)canım olur mu hiç, çok yardımcı oldun, yorumlara o kadar ihtiyacım vardı ki buraya yazdım rahatladım.benim annem ve babamla onur çok iyi anlaşıyo benim ailem onu artık oğulları gibi, onur da onları anne baba gibi.. o atıldı bizim aileye ve gayet memnun ben onun gibi değilim, 1 kez bayramda görüşmüştük, ama ailesi çok şeker. biz apartmana girdiğimizde kapı açık bekliyolardı ve annesi ''aman da aman benim kızım mı gelmiş, hoşgelmiş, gel gel buyur burası senin de evin sayılır hiç çekinme'' diye beni evine buyurmuştu. düşün daha girişte bu sıcaklık samimiyet vardı. babası da bana ''kızım nerden buldun bizim hayırsız oğlanı baksana işi yok gücü yok daha ne olacağı belli değil'' diye takılmıştı gülerek. annesi de ''ama öyle demeeee, bizim oğlumuz da çok iyidir deme öyle üzülürüm'' demişti. babası da'' her seferinde kanıyosun şakalarıma, seni kızdırmak çok hoşuma gidiyo'' demişti gül allah gül.. çok tatlı insanlar.. benimle hayal kurdular, yazlığa gelirsin orda şöyle yaparız böyle yaparız, o yazlığı sizin için aldık, siz rahat tatil yapasanız diye, bizim arabayı sen kullan arada alıştırma olsun falan demişlerdi. ehliyet kursuna gidiyoduk o sıralar..ama tabii bu daha ilk görüşmeydi. asıl içine girince anlaşılır. kötü düşünmek istemem kimse hakkında da.. zaman göstericek
vayyyy nasıl bi sürpriz hazırladın bakalımmmm inşallah barışırsınız yaaa
canım maşallahbunları okuyunca "hiç beklemeden sözlenin" diyesim geldi valla
benim korkulu rüyamdı ailesiyle tanışmakonuru görsen o gece aptnın önüne geldik tir tir titriyo o da çok çekinmiş, ilk defa böyle bişey yaşadığı için. ama hiç de korktuğumuz gibi geçmemişti canım. evden çıktığımızda yaşadığımız rahatlığı anlatmama gerek yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?