- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.361
kıyamam ben sana yaa ne güzelde düşünmüşsünn biz kızlar nekadar düşünceliyizz yaa bide değerimizi anlasalarrrİnşallah güzelim 8 tane renkli kart kestim kırmızı yeşil sarı ve turuncu renkler ve hepsine renkli kalemlerle bir şeyler yazdım güzel şeyler yazdım kalpler çizdim filan hepsine bu 8 kartı zarf gibi bir şeye koydum elimde zarf yok yani zarfımsı bir şey yaptım :) bir de origamiden küçük bir kutu yaptım o kutunun içine 4 tane not bıraktım 1.Seni çok seviyorum aşktanem birtanem 2.Sakın benden vazgeçme biriciğim 3. Beni sensiz düşünme sol yanım 4.Sonsuza kadar başının belası olmama izin ver sevdiceğim yazdım kutu çok şeker oldu modeli bu ama ben bildiğiniz beyaz A4 kağıdından yaptım ya napıyım elimde çok fazla seçenek yok gece gece :)
kıyamam ben sana yaa ne güzelde düşünmüşsünn biz kızlar nekadar düşünceliyizz yaa bide değerimizi anlasalarrrinşallah yarınn cok mutlu bi şekilde gelir haber verırsın bize barıştıgınızıı :))) sevgilinin gözlerinin içine bakarakta söyle bunları canımm dahada etkili olurr :)
gözlerim doldu ya tuhaf oldumm aşk cok farklı bişey tartışsakta bitti diye düşünsekte hep çabalıyoruzz dilerim bu çaabalarımızın karşılığını alırızzCilve yapıcam artık canım yaw sacıma fön cektirdim kıyafetimi ayarladım takılarımı ayarladım yarını bekliyorum
heheh işte en doğru kararKızlaaaaaaaaaar yarın sevgilimin bekar evine gidiciiim süpriz hazırladım ona barışalım diyee
gözlerim doldu ya tuhaf oldumm aşk cok farklı bişey tartışsakta bitti diye düşünsekte hep çabalıyoruzz dilerim bu çaabalarımızın karşılığını alırızz
haklısın cnm inşallah mükemmel olur herşey yarınnn ama sevgılın baya şaşırırrrBen ona ilişkinin başında dedim ki ne yaparsan yap ayrılamam senden dedim öyle ama harbiden vazgeçemiyorum ondanne demişler yuvayı dişi kuş yapar
heheh işte en doğru karar
yarın bize iyi haberleri getirmeyi unutma
Ben ona ilişkinin başında dedim ki ne yaparsan yap ayrılamam senden dedim öyle ama harbiden vazgeçemiyorum ondanne demişler yuvayı dişi kuş yapar
ahh canım ya kıyamam. sevgilin çok şanslı
bu kadar zamanlık ilişkinin bir çırpıda bitmesi imkansız gibi zaten. umarım barışırsınız...
öncelikle maşallah diyeyimde nazarım değmesinn..evet anlattıgın kadarıyla gayet sıcak insanlar canımm inşallah sen sorun yaşamazsın ya ama Allah korusun yaşarsanızda onu her daim senın arkanda olurr diye düşünüyorumm yanı bazı erkekler ailem ne derse o gibi düşünüyolar ya ama anlattıgın kadarıyla onur öyle birisi değil :) evet içine girince daha iyi anlarsın ama ilk izlenımde bi insanın ne oldugunu az cok anlarsın bence :)
o da doğruşimdilik çok şeker insanlara benziyolar. onur 2 hafta sonra ailesiyle ciddi bi konuşma yapıcak, hatta konferans yazısı düşünüyodu :111: hani anlatmıştım ya babası karşı çıkmıştı iş bulmadan istemeye gitmem diye.. sonra onur da onlara ''söze 1,5 yıl kaldı kendinizi hazırlayın, bu yaz değil, öbür yaz olucak, çünkü ben sedefe güveniyorum, atanıcağına inanıyorum, kusura bakmayın ama 6,5 yıllık sevgilimi doğuya sahipsiz gönderemem, ayrıca ben abim gibi iş bulmadan evlencek kadar cahil değilim, ne sedef benimle ben iş bulmadan evlenmek ister, ne de ben iş bulmadan ona böyle bişeyi yaparım, bunu kafanıza koyun. biz sadece küçük masum bi söz, bi yüzük istiyoruz, gerisi size kalmış, gönlünüzden ne koparsa, bizim istediğimiz bu, oğlunuzu üzmek istemezsiniz umarım'' demiş. ''tamam'' demişler. ama tekrar daha ciddi bi konuşma yapmam lazım diyo.
bence önce biz onurla bi karşılıklı konuşalım, yapıp yapmamaya karar verelim. ondan sonra o gene konuşur ailesiyle diye düşünüyorum.
cok güzel şeyler yazmıssın canım yaa emınım cok begenecektirrrZarfın içine koyduklarımm
]Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur aşkım
Bribirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme! Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz
El ele tutuştuğumuz hasretle kavuştuğumuz günlerin hatrına, sımsıkı sarıldığımız birbirimize doyamadığımız her anın hatrına aşkını bana helal et birtanem
dağlar kardan geçti,
bağlar nardan geçti,
gönül sendenn geçmiyor...
bülbül gülden geçti,
güneş günden geçti,
gönül senden geçmiyor...
gövdem serden geçti,
canım tenden geçti,
gönlüm senden geçmiyor,
gönül senden geçmiyor...
Her sabah uyandığımda içimde, gözlerini görme aşkı olmasa hiçbir şeye değmezdi yaşamak güzel gözlüm
Acıya sabredersin adı METANET olur,
Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur,
İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur,
Dileğe sabredersin adı DUA olur,
Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur,
Özleme sabredersin adı HASRET olur,
Sevgiye sabredersin adı AŞK olur!!
Bana hep sabret sevgilim hep aşkın olayım
evet canım önce bi konusup kararlarınızı verinn zaten onur söylemesi gereken şeyleri söylemişş gayet mantıklı bi konusma olmuşş :) ama ben sizin cok iyi mutlu olacağınızı düşünüyorumm aranızda gerçek bi sevgi ve güçlü bi bağ var çünküüüo da doğruşimdilik çok şeker insanlara benziyolar. onur 2 hafta sonra ailesiyle ciddi bi konuşma yapıcak, hatta konferans yazısı düşünüyodu :111: hani anlatmıştım ya babası karşı çıkmıştı iş bulmadan istemeye gitmem diye.. sonra onur da onlara ''söze 1,5 yıl kaldı kendinizi hazırlayın, bu yaz değil, öbür yaz olucak, çünkü ben sedefe güveniyorum, atanıcağına inanıyorum, kusura bakmayın ama 6,5 yıllık sevgilimi doğuya sahipsiz gönderemem, ayrıca ben abim gibi iş bulmadan evlencek kadar cahil değilim, ne sedef benimle ben iş bulmadan evlenmek ister, ne de ben iş bulmadan ona böyle bişeyi yaparım, bunu kafanıza koyun. biz sadece küçük masum bi söz, bi yüzük istiyoruz, gerisi size kalmış, gönlünüzden ne koparsa, bizim istediğimiz bu, oğlunuzu üzmek istemezsiniz umarım'' demiş. ''tamam'' demişler. ama tekrar daha ciddi bi konuşma yapmam lazım diyo.
bence önce biz onurla bi karşılıklı konuşalım, yapıp yapmamaya karar verelim. ondan sonra o gene konuşur ailesiyle diye düşünüyorum.
cok güzel şeyler yazmıssın canım yaa emınım cok begenecektirrr
İnşallah güzelim 8 tane renkli kart kestim kırmızı yeşil sarı ve turuncu renkler ve hepsine renkli kalemlerle bir şeyler yazdım güzel şeyler yazdım kalpler çizdim filan hepsine bu 8 kartı zarf gibi bir şeye koydum elimde zarf yok yani zarfımsı bir şey yaptım :) bir de origamiden küçük bir kutu yaptım o kutunun içine 4 tane not bıraktım 1.Seni çok seviyorum aşktanem birtanem 2.Sakın benden vazgeçme biriciğim 3. Beni sensiz düşünme sol yanım 4.Sonsuza kadar başının belası olmama izin ver sevdiceğim yazdım kutu çok şeker oldu modeli bu ama ben bildiğiniz beyaz A4 kağıdından yaptım ya napıyım elimde çok fazla seçenek yok gece gece :)
İnşallah canım :18: ben yavaştan kaçıyorum uyuayım kiii uykusuz olmayım2 gündür zaten toplamda 10 saat filan uyudum fena haldeyim aslında iyi geceler herkese [/QUOTE
tmm kuzummm iyi gecelerr yarın güzel haberlerini bekliyoruzz öpüldünn
süpperrr olmuş, bunun karşısında eriyip biter herhalde
İnşallah canım :18: ben yavaştan kaçıyorum uyuayım kiii uykusuz olmayım2 gündür zaten toplamda 10 saat filan uyudum fena haldeyim aslında iyi geceler herkese
evet canım önce bi konusup kararlarınızı verinn zaten onur söylemesi gereken şeyleri söylemişş gayet mantıklı bi konusma olmuşş :) ama ben sizin cok iyi mutlu olacağınızı düşünüyorumm aranızda gerçek bi sevgi ve güçlü bi bağ var çünküüü
senin 6. hislerin de beni çok etkiliyo yavayy şu onurla sizin yorumlarınız ışığında konuşup fikirlerimi söyleyesim geldi bakalım o ne düşünücek.. o takmış bi babasıyla konuşmaya, önce biz bi karar verelim de gelişmeleri haberdar ederim canlarım
tmm fıstıgımm iyi geceler görüşmek üzereeegelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma canım, iyi geceler
Ben de çıkayım kızlar, bugün 7de kalktım, gözlerim kapanıyor:18: iyi geceler hepinize, çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?