Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam ben sana yaa ne güzelde düşünmüşsünn biz kızlar nekadar düşünceliyizz yaa bide değerimizi anlasalarrr inşallah yarınn cok mutlu bi şekilde gelir haber verırsın bize barıştıgınızıı :))) sevgilinin gözlerinin içine bakarakta söyle bunları canımm dahada etkili olurr :)

Cilve yapıcam artık canım yaw sacıma fön cektirdim kıyafetimi ayarladım takılarımı ayarladım yarını bekliyorum

Cilve yapıcam artık canım yaw sacıma fön cektirdim kıyafetimi ayarladım takılarımı ayarladım yarını bekliyorum
gözlerim doldu ya tuhaf oldumm aşk cok farklı bişey tartışsakta bitti diye düşünsekte hep çabalıyoruzz dilerim bu çaabalarımızın karşılığını alırızz

gözlerim doldu ya tuhaf oldumm aşk cok farklı bişey tartışsakta bitti diye düşünsekte hep çabalıyoruzz dilerim bu çaabalarımızın karşılığını alırızz

Ben ona ilişkinin başında dedim ki ne yaparsan yap ayrılamam senden dedim öyle ama harbiden vazgeçemiyorum ondan ne demişler yuvayı dişi kuş yapar

Ben ona ilişkinin başında dedim ki ne yaparsan yap ayrılamam senden dedim öyle ama harbiden vazgeçemiyorum ondan ne demişler yuvayı dişi kuş yapar

ahh canım ya kıyamam. sevgilin çok şanslı
bu kadar zamanlık ilişkinin bir çırpıda bitmesi imkansız gibi zaten. umarım barışırsınız...

Zarfın içine koyduklarımm

]Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur aşkım

Bribirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme! Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz

El ele tutuştuğumuz hasretle kavuştuğumuz günlerin hatrına, sımsıkı sarıldığımız birbirimize doyamadığımız her anın hatrına aşkını bana helal et birtanem

dağlar kardan geçti,
bağlar nardan geçti,
gönül sendenn geçmiyor...

bülbül gülden geçti,
güneş günden geçti,
gönül senden geçmiyor...

gövdem serden geçti,
canım tenden geçti,
gönlüm senden geçmiyor,
gönül senden geçmiyor...

Her sabah uyandığımda içimde, gözlerini görme aşkı olmasa hiçbir şeye değmezdi yaşamak güzel gözlüm

Acıya sabredersin adı METANET olur,
Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur,
İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur,
Dileğe sabredersin adı DUA olur,
Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur,
Özleme sabredersin adı HASRET olur,
Sevgiye sabredersin adı AŞK olur!!
Bana hep sabret sevgilim hep aşkın olayım

cok güzel şeyler yazmıssın canım yaa emınım cok begenecektirrr

süpperrr olmuş, bunun karşısında eriyip biter herhalde

İnşallah canım :18: ben yavaştan kaçıyorum uyuayım kiii uykusuz olmayım 2 gündür zaten toplamda 10 saat filan uyudum fena haldeyim aslında iyi geceler herkese

gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma canım, iyi geceler

Ben de çıkayım kızlar, bugün 7de kalktım, gözlerim kapanıyor:18: iyi geceler hepinize, çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…