- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.381
yürü be aşk böcüğüüüü kim tutar seni, hadi iyi haberlerini bekliyoruz canımmmeriyip bitsiiin erimezse de ben başka türlü eriticim onu
gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma canım, iyi geceler
Ben de çıkayım kızlar, bugün 7de kalktım, gözlerim kapanıyor:18: iyi geceler hepinize, çok öpüyorum
senin 6. hislerin de beni çok etkiliyo yavayy şu onurla sizin yorumlarınız ışığında konuşup fikirlerimi söyleyesim geldi bakalım o ne düşünücek.. o takmış bi babasıyla konuşmaya, önce biz bi karar verelim de gelişmeleri haberdar ederim canlarım [/QUOTE
benım 6. hislerim herkesi etkiliyo nedense kuzum yaaa fatih bile soruyo bana bu maç sence kac kac biter diyooevet insan burdan yorumlar aldıkca rahatlıyo sankii daha iyi düşünmeye başlıyoo :) kıyamam babası olmaz demiş ya üzülüyodur cocukcağız napsınnn :) haberdar et tabii cnmmm merak ederım benn
senin 6. hislerin de beni çok etkiliyo yavayy şu onurla sizin yorumlarınız ışığında konuşup fikirlerimi söyleyesim geldi bakalım o ne düşünücek.. o takmış bi babasıyla konuşmaya, önce biz bi karar verelim de gelişmeleri haberdar ederim canlarım [/QUOTE
benım 6. hislerim herkesi etkiliyo nedense kuzum yaaa fatih bile soruyo bana bu maç sence kac kac biter diyooevet insan burdan yorumlar aldıkca rahatlıyo sankii daha iyi düşünmeye başlıyoo :) kıyamam babası olmaz demiş ya üzülüyodur cocukcağız napsınnn :) haberdar et tabii cnmmm merak ederım benn
çok üzülüyo canım, zaten dün akşam da ''ben sadece sözümüzün değil, bu sözü bekleme sürecinin de tadını çıkarmak istiyorum, ama babam beni huzursuz yapıyo, beni tek düşündüren kısım bu'' dedi. hayırlısı dicez artık napalım
bi gelişme olunca ilk buraya yazarım zaten, burası 2. evim gibi oldu
aynen ya ben sizleri coook sevdimmm yaaaa kardeşlerim gibi oldunuz sankiii bu siteyi keşfettiğime her gun bi kez daha seviniyorummmçok üzülüyo canım, zaten dün akşam da ''ben sadece sözümüzün değil, bu sözü bekleme sürecinin de tadını çıkarmak istiyorum, ama babam beni huzursuz yapıyo, beni tek düşündüren kısım bu'' dedi. hayırlısı dicez artık napalım
bi gelişme olunca ilk buraya yazarım zaten, burası 2. evim gibi oldu
hoşgeldin kuzummmBeeen geldiiiiiiiiimmm :26:
hoşgeldin kuzummmbuarada sınav yaklaştı dmii çalışıyo musunn
hayırlısı olsun ya inşallah bu sefer sorular kolay olur bari geçenki gibi cok zor olmazzHoşbulduk tatlımm..Evet yaklaştı bizim taşınmada bu aralareskisi gibi çalışmıyorum eskiden çok çok daha iyi çalışıyodum...Uff toparlamaya bakıyoruz işte :26:
iyi ki açmışsın bu topiği, bi de ben kendimi yalnız sanıp bunalıma girerdimaynen ya ben sizleri coook sevdimmm yaaaa kardeşlerim gibi oldunuz sankiii bu siteyi keşfettiğime her gun bi kez daha seviniyorummm
Hoşbulduk tatlımm..Evet yaklaştı bizim taşınmada bu aralareskisi gibi çalışmıyorum eskiden çok çok daha iyi çalışıyodum...Uff toparlamaya bakıyoruz işte :26:
canım ne zaman sınavın tarihi? az daha sabret ama, sık dişini, bi daha kurtulacaksın
hayırlısı olsun ya inşallah bu sefer sorular kolay olur bari geçenki gibi cok zor olmazz
aynen kuzumm sizlerle gerçek hayattada görüşmeyi cok isterdim yaa keske bukdar uzak olmasaydıkkiyi ki açmışsın bu topiği, bi de ben kendimi yalnız sanıp bunalıma girerdim
canım ne zaman sınavın tarihi? az daha sabret ama, sık dişini, bi daha kurtulacaksın
iyi ki açmışsın bu topiği, bi de ben kendimi yalnız sanıp bunalıma girerdim
16.06/24.06 Sedefcimm Çok sağol ya inşallah..
aynen kuzumm sizlerle gerçek hayattada görüşmeyi cok isterdim yaa keske bukdar uzak olmasaydıkk
Görüşebiliriz aslındaa
nasıl olacak kı canımmm sedef edirnede ben bursadayımmm sen mardindesin yanlış hatırlamıyosam türkiyenin bi ucundayız her birimizzGörüşebiliriz aslındaa
musallat 2 sen korkarmısın bilmem ama ben bi süre wc ye falan gidememiştimmKızlar bana çoookk çoooook fena bi korku filmi söyleyin ya..Sevgilim uyush ediyo beni ona inat bi film bulcamm..yardımcı olursunuz umarım.. :)
nasıl olacak kı canımmm sedef edirnede ben bursadayımmm sen mardindesin yanlış hatırlamıyosam türkiyenin bi ucundayız her birimizz
Ortak bi yerde görüşücez işte :)) Evet canım Mardin'deyim ama Allah'ın izniyle son aylarımm..Bu sene yerleşsem de yerleşmesem de Ankara'da kalıcamm..
musallat 2 sen korkarmısın bilmem ama ben bi süre wc ye falan gidememiştimm
aaa ankaraya geliyosun demekk hayırlısı olsunnOrtak bi yerde görüşücez işte :)) Evet canım Mardin'deyim ama Allah'ın izniyle son aylarımm..Bu sene yerleşsem de yerleşmesem de Ankara'da kalıcamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?