- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.401
aaa ankaraya geliyosun demekk hayırlısı olsunn
Evet canımm :) Sağol.. :)
Korksam da izlicem canım, ona inat :2: Sinir ediyo benii,,uff reglim yaklaşıyo zaten şakalarını kaldıramıyorum artıkÇooook korkunç bi film olsunn..Onun gerildiğini, kalp atışlarını hissedeyim yanii.. [/QUOTE
valla benım tek korktugum film musallattır canımm sevgilinle mi izleyeceksınız eğer onunla izleyeceksenız erkekler korkmaz kolay kolayy
Korksam da izlicem canım, ona inat :2: Sinir ediyo benii,,uff reglim yaklaşıyo zaten şakalarını kaldıramıyorum artıkÇooook korkunç bi film olsunn..Onun gerildiğini, kalp atışlarını hissedeyim yanii.. [/QUOTE
valla benım tek korktugum film musallattır canımm sevgilinle mi izleyeceksınız eğer onunla izleyeceksenız erkekler korkmaz kolay kolayy
Evet canım beyefendiyle izlicemmKorkmadığını ve korkmayacağını biliyorum ama arada gerildiğini hissedeyim yeter
kuzum gerilesede belli etmez diye düşünüyorum ama inş dediğin gibi olurrEvet canım beyefendiyle izlicemmKorkmadığını ve korkmayacağını biliyorum ama arada gerildiğini hissedeyim yeter ne guzel yaa sevdiğinle yanyana film izleyeceksınn
kuzum gerilesede belli etmez diye düşünüyorum ama inş dediğin gibi olurrne guzel yaa sevdiğinle yanyana film izleyeceksınn
Hissetirir ya yine de :)) Bu aralar yoğunuz ikimizde bakalım artık ne zaman izleriz :)
bakalım canım sölersın korkup korkmadıgınıııHissetirir ya yine de :)) Bu aralar yoğunuz ikimizde bakalım artık ne zaman izleriz :)
bence düğünlerimize gidelimmmmaynen kuzumm sizlerle gerçek hayattada görüşmeyi cok isterdim yaa keske bukdar uzak olmasaydıkk
az kalmış canım ya ondan bunalman çok doğal, ee bi de havalar da tam gezme havası, ben de öss zamanı böyle olmuştum. bi de sınavdan çıkınca kendini acayip boşlukta hissediyosun, hatta ders çalışasın geliyo16.06/24.06 Sedefcimm Çok sağol ya inşallah..
bakalım canım sölersın korkup korkmadıgınııı
Hıhı :) ödünü koparıcam arada 'bööööööhhh'de yaparım
bence düğünlerimize gidelimmmm
evet yaa kısmet olursaa düğünlerımıze gitmemiz cok mantıklııı :13:az kalmış canım ya ondan bunalman çok doğal, ee bi de havalar da tam gezme havası, ben de öss zamanı böyle olmuştum. bi de sınavdan çıkınca kendini acayip boşlukta hissediyosun, hatta ders çalışasın geliyo
bence düğünlerimize gidelimmmm
az kalmış canım ya ondan bunalman çok doğal, ee bi de havalar da tam gezme havası, ben de öss zamanı böyle olmuştum. bi de sınavdan çıkınca kendini acayip boşlukta hissediyosun, hatta ders çalışasın geliyo
Evet canım %85 havalar etkiliyoBi 'bunalım' havası var Sınavdan sonra şapşal bi yüz ifadesine sahip oluyorum 'naptım lan ben, neydi bu, şimdi sınavdan mı çıktım' oluyoo Evet ygs'den sonra oturup çalışmıştım hemn :)
korkup birbirinize sarılırsınızdaaaaHıhı :) ödünü koparıcam arada 'bööööööhhh'de yaparım
korkup birbirinize sarılırsınızdaaaa
HehehhKucağında oturup öyle izlerim korku filmini demiştim zaten.. bilemiyorum artık
oh negüzell tadını cıkar bol bolll bak ben yapamıyorummm olsun evlenince yaparım artık napalımmHehehhKucağında oturup öyle izlerim korku filmini demiştim zaten.. bilemiyorum artık
oh negüzell tadını cıkar bol bolll bak ben yapamıyorummm olsun evlenince yaparım artık napalımm
İnşallah canımm :) Bizde rahat değiliz pek..Dediğin gibi evlenince bol boll yaparız :)
Kızlar bana çoookk çoooook fena bi korku filmi söyleyin ya..Sevgilim uyush ediyo beni ona inat bi film bulcamm..yardımcı olursunuz umarım.. :)
bu saatte korku filmi dediğin gibi beni korkular sardı :18:
bi tane önereyim ben izleyemedim ama arkadaşım şiddetle öneriyodu
''şeytan çarpması''
kızlar ben yatayım artık, yarın dersim var, iyi geceler kocaman öpüyorum
tmm fıstıgımm görüşürüzz iyi gecelerrrkızlar ben yatayım artık, yarın dersim var, iyi geceler kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?