Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Son düzenleme:

Kizlaaaar biz baristik bn bugun cok guzel giyinmistim suslendim puslendim kirmizi bir ruj filan surdum suprizimi de begendi iltifat da etti beni opucuklere bogdu askim bol bol sarildik size haber vermek icin girdim annemle sinemaya gidicem optum hepinizi

ayyy işte buna cok sevındımmm Allahım bidaha ayrılık yaşatmasınn sende daha dikkatli ol canım olur mu sevgilinin hassas noktaları belli o konuları asla açma böylece tartışmalarınız olmaz fazlaa

ayyy işte buna cok sevındımmm Allahım bidaha ayrılık yaşatmasınn sende daha dikkatli ol canım olur mu sevgilinin hassas noktaları belli o konuları asla açma böylece tartışmalarınız olmaz fazlaa

tamam tatlım hassas olduğu konulara dikkat edeceğim o da bana zengin koca bul demeyecek bi daha ha bi de bana soyledigi agir bir laf vardi ya onun icin 10kere filan ozur dilettim ozur diledi kabul etmedim diledi kabul etmedim sonunda kabul ettim

​sevindim özür dilemesinee :) inşallah bndan sonra tekrarlanmaz hep mutlu olursunuzz :)

Uzun sureli iliski diyince aklima ilk askim geliyor.. 4 sene birlikteydik evleniyorduk gelip ailemden bile beni istemisti sonra sudan sebeple benden ayrilip 2 hafta sonra kiz arkadasimla evlendi... =))

Ciddiyim.. Ama cok ah ettim. 1 sene bile surmesin benim hissettigimin ne eksik ne fazlasini versin Allah sana dedim.. Soyledigim gibi de oldu.. 9 ay evli kaldilar ve bosandilar.. bosanma arifesinde 'Cok buyuk hata yaptim tekrar deneyelim'bile dedi... Iste bu kapi bu da sapi demekten baska bisi diyemedim..

Uzun sureli iliski diyince aklima ilk askim geliyor.. 4 sene birlikteydik evleniyorduk gelip ailemden bile beni istemisti sonra sudan sebeple benden ayrilip 2 hafta sonra kiz arkadasimla evlendi... =))
kıyamam canım yaa içim cız etti bi ann böyle bi son beklemıyodum ilk kelimelerindee (( peki suan nasılsın toparladın mı kendinii

çok iyi yapmışsın.. sevenin ahı diye buna denir heralde.. sen mutlu musun şu an :)

Su an toparladim tabi cok sukur. Ama o donem cok kotuydum.. durduk yere herseye agliyordum psikolojim cokmustu... Neyse ki atlattim nasil atlattigimi sormayin ama =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…