- 11 Aralık 2010
- 1.264
- 288
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.421
Hoşgeldin canımm :) İlişkinden bahset bakalım? (Buraya gelenlere sorulan ilk soru:) )[/QUOTE
Hoşbukduk canımın içisii.:) Elbette kısaca anlatayım;
2009'da bu yana ilişkim var.Çok seviyorum ve seviliyorum buna inancım sonsuz..Aramızda bir saatlik yol mesafesi var,yani ayrı şehirlerdeyiz.En başlarda sıkıntı oldu,özlem bir yana çok kıskanıyordum onu çalıştığı insanlardan,arkadaşlarından.Kaç defa ayrılma noktasına geldik,hatta ayrıldık ama bu en fazla 1 gün sürdü.Olmuyor,ayrılamıyoruz.Daha da kenetlendik birbirimize geçen zaman içinde.Ekmek,su gibi..
Ama ailem istemiyor,sevgi tamam da ya sonrası diyorlar.Hem maddi hemde menevi konulanar öne çıkıyor.Triyon varisi değil benim garibimde.Ama çalışır,bakar güveniyorum.Ve ne olacak hiç mi hiç bilmiyorum..Bu konuda çok tepkilerini aldım.Bakmayın kısa yazdığıma öylesine şeyler yaşadım ki,anlatsam dile gelmez..Önce kendi işimi elime alacakmışm,sonra bu şeyleri yaşamam gerektiğine inanıyorlar. 26-27 yaşında daha farklı düşünecekmişim.Tozpembeymiş herşey,unuturmusum!Ah bilmiyor kimse içimi
Şimdi ona söylemedin mi bütün bunları diyeceksiniz..Elbette söyledim,olayın farkında.Görüştüğümüz de konuştuğumuzda da,ya ailen vermezse ne olcak diyor.Cevapsız kalıyorum..Öyle kötü ki..
Üzgünüm biraz dert yanmış gibi oldum ama,ilşkim uzun olsa da evlilik ..Offf off
senı cok iyi anlıyorum canım..maddi sorunlar bizdede varr ama önemli olan bi insanın paylaşmayı sevmesi çalışıp evine bakmasıdır bence..cok zengin olupta hayatı her gün insana zehir eden erkeklerde var..bence ısrarlı oldugunda ailende dayanamayıp tamam diyecektir diye düşünüyorumm..en azından insana bi şans verip tanısınlar bence :) aşk her yaşta aşktır 26-27 de de olsan gerçekten seviyosan ondan başkasını düşünemezsinn ailen bu konuda yanlış düşünüyolar :)) merak ettım suanda kaç yasındasın sevgilin ve sen ?
Hoşgeldin canımm :) İlişkinden bahset bakalım? (Buraya gelenlere sorulan ilk soru:) )[/QUOTE
Hoşbukduk canımın içisii.:) Elbette kısaca anlatayım;
2009'da bu yana ilişkim var.Çok seviyorum ve seviliyorum buna inancım sonsuz..Aramızda bir saatlik yol mesafesi var,yani ayrı şehirlerdeyiz.En başlarda sıkıntı oldu,özlem bir yana çok kıskanıyordum onu çalıştığı insanlardan,arkadaşlarından.Kaç defa ayrılma noktasına geldik,hatta ayrıldık ama bu en fazla 1 gün sürdü.Olmuyor,ayrılamıyoruz.Daha da kenetlendik birbirimize geçen zaman içinde.Ekmek,su gibi..
Ama ailem istemiyor,sevgi tamam da ya sonrası diyorlar.Hem maddi hemde menevi konulanar öne çıkıyor.Triyon varisi değil benim garibimde.Ama çalışır,bakar güveniyorum.Ve ne olacak hiç mi hiç bilmiyorum..Bu konuda çok tepkilerini aldım.Bakmayın kısa yazdığıma öylesine şeyler yaşadım ki,anlatsam dile gelmez..Önce kendi işimi elime alacakmışm,sonra bu şeyleri yaşamam gerektiğine inanıyorlar. 26-27 yaşında daha farklı düşünecekmişim.Tozpembeymiş herşey,unuturmusum!Ah bilmiyor kimse içimi
Şimdi ona söylemedin mi bütün bunları diyeceksiniz..Elbette söyledim,olayın farkında.Görüştüğümüz de konuştuğumuzda da,ya ailen vermezse ne olcak diyor.Cevapsız kalıyorum..Öyle kötü ki..
Üzgünüm biraz dert yanmış gibi oldum ama,ilşkim uzun olsa da evlilik ..Offf off
senı cok iyi anlıyorum canım..maddi sorunlar bizdede varr ama önemli olan bi insanın paylaşmayı sevmesi çalışıp evine bakmasıdır bence..cok zengin olupta hayatı her gün insana zehir eden erkeklerde var..bence ısrarlı oldugunda ailende dayanamayıp tamam diyecektir diye düşünüyorumm..en azından insana bi şans verip tanısınlar bence :) aşk her yaşta aşktır 26-27 de de olsan gerçekten seviyosan ondan başkasını düşünemezsinn ailen bu konuda yanlış düşünüyolar :)) merak ettım suanda kaç yasındasın sevgilin ve sen ?
20' bitecek 21 olcağım o da 24 canım benim.Ah ah! gel birde bunu onlara anlat.Babam çok takıktır abimle(ağabey)böyle, annem öyle değil.Yok memleketi,yok durumu.Allah'ım sevmek bu kadar mı ucuz.Hiç tanışma fırsatı vermediler ki.Tansiyonum şekerim var diyor babam,korkutuyorlar.En güzel çağımda neler yaşadım.Off off
memleketi falan derken nereli sevgilin canım gerçi heryer bizim bölgemiz ama uzak oldugu ıcın falan mı istemiyolarr :26:yaşlarınızda iyiymş bizimde sizin gibii..peki sevgilinde ısrarcımı söz nişan vs konularında :)20' bitecek 21 olcağım o da 24 canım benim.Ah ah! gel birde bunu onlara anlat.Babam çok takıktır abimle(ağabey)böyle, annem öyle değil.Yok memleketi,yok durumu.Allah'ım sevmek bu kadar mı ucuz.Hiç tanışma fırsatı vermediler ki.Tansiyonum şekerim var diyor babam,korkutuyorlar.En güzel çağımda neler yaşadım.Off off
iyiyim cnm sen napıyosun bakalımm burda yoktumm annemle çarşıda dolaştık birazznet molası verdim azıcık naparsınız kızçeler
ayyy işte buna cok sevındımmm Allahım bidaha ayrılık yaşatmasınn sende daha dikkatli ol canım olur mu sevgilinin hassas noktaları belli o konuları asla açma böylece tartışmalarınız olmaz fazlaaKizlaaaar biz baristik bn bugun cok guzel giyinmistim suslendim puslendim kirmizi bir ruj filan surdum suprizimi de begendi iltifat da etti beni opucuklere bogdu askim bol bol sarildiksize haber vermek icin girdim annemle sinemaya gidicem optum hepinizi
ayyy işte buna cok sevındımmm Allahım bidaha ayrılık yaşatmasınn sende daha dikkatli ol canım olur mu sevgilinin hassas noktaları belli o konuları asla açma böylece tartışmalarınız olmaz fazlaa
memleketi falan derken nereli sevgilin canım gerçi heryer bizim bölgemiz ama uzak oldugu ıcın falan mı istemiyolarr :26:yaşlarınızda iyiymş bizimde sizin gibii..peki sevgilinde ısrarcımı söz nişan vs konularında :)
Yok bitanem ya,aramızda bir saatlik mesafe var.Babaannesi iki evlilik yapmış,babasıda kendi babasına kızıp üvey babasının memleketi olarak düzenletmiş kimliğimi.Aslen istanbul doğum yeri büyümenin de bir kısmı Malatya'da olmuş.Bende bu şekil anlattım ama nafile.. Yine söyüyorum benim için hiç sorun yok ama babam sıkıntı yapıyor,sanki orada ki insanların hepsi kötü.Görmüş geçirmiş bilgi sahibi bir insanda olsa gerikafalılk yapıyor ama yerleşmiş bu düşünce yada millet ağzı laf yapar diye.Akrabalarda üzülerek söylüyorum kürtleremi gidekcesin diye laf ederler düşüncesine sahiptirler.,ama öyle bir durum yok ortada.Olsa da farketmez hekes insan,yeter ki Allah korkusu olsun içinde . Birde maddi problemler tabi.Ha deyince herşey olur mu ki?Hiç bir şekilde istemiyor kendisi,istese bile bu soguk bir şekilde oluyor.
Sevdiğime gelince de canım elbet ister,sonuçta utanıp sıkılmadan rahatca beraber vakit geçirebiliriz.Yoksa o görür böyle der,bu görür şöyle der.Fesat insanalr çogunlukta.Sanki yan yana yürüyünce ırzıma geçmiş sapık muamelesi yapanlar yok mu? O bana sözlensek,ben yemem içmem çalışırım diyor,ama bir bileyim emin olayım istiyor.Haklı da,korkuttu babam gözünü.En kötüsü de vermezse benimle gelir misin diyor.İstemeye geliriz seni ama vermezse gel ,yoksa yıkılırım diyor. Bir yanda ailem bir yanda o..
​sevindim özür dilemesinee :) inşallah bndan sonra tekrarlanmaz hep mutlu olursunuzz :)tamam tatlım hassas olduğu konulara dikkat edeceğim o da bana zengin koca bul demeyecek bi daha ha bi de bana soyledigi agir bir laf vardi ya onun icin 10kere filan ozur dilettim ozur diledi kabul etmedim diledi kabul etmedim sonunda kabul ettim
ne alakası var yaa herkes insannn nefret ediyorum insanın dogduğu yere göre dışlamalarındann..ya sen sevgilini bunca yıl tanışmıssındır az cokk sana gerçekten değer veriyo mu seviyo mu sadık mı bunları biliyosundur..eğer tum bunlarda emınsen zamanı geldiğinde sevgilini babanın karşısına cıkar bi tanıma fırsatı versınn vermezsede ısrar ett ama tatlı dille tartışırsan daha cok inada biner işşYok bitanem ya,aramızda bir saatlik mesafe var.Babaannesi iki evlilik yapmış,babasıda kendi babasına kızıp üvey babasının memleketi olarak düzenletmiş kimliğimi.Aslen istanbul doğum yeri büyümenin de bir kısmı Malatya'da olmuş.Bende bu şekil anlattım ama nafile.. Yine söyüyorum benim için hiç sorun yok ama babam sıkıntı yapıyor,sanki orada ki insanların hepsi kötü.Görmüş geçirmiş bilgi sahibi bir insanda olsa gerikafalılk yapıyor ama yerleşmiş bu düşünce yada millet ağzı laf yapar diye.Akrabalarda üzülerek söylüyorum kürtleremi gidekcesin diye laf ederler düşüncesine sahiptirler.,ama öyle bir durum yok ortada.Olsa da farketmez hekes insan,yeter ki Allah korkusu olsun içinde . Birde maddi problemler tabi.Ha deyince herşey olur mu ki?Hiç bir şekilde istemiyor kendisi,istese bile bu soguk bir şekilde oluyor.
Sevdiğime gelince de canım elbet ister,sonuçta utanıp sıkılmadan rahatca beraber vakit geçirebiliriz.Yoksa o görür böyle der,bu görür şöyle der.Fesat insanalr çogunlukta.Sanki yan yana yürüyünce ırzıma geçmiş sapık muamelesi yapanlar yok mu? O bana sözlensek,ben yemem içmem çalışırım diyor,ama bir bileyim emin olayım istiyor.Haklı da,korkuttu babam gözünü.En kötüsü de vermezse benimle gelir misin diyor.İstemeye geliriz seni ama vermezse gel ,yoksa yıkılırım diyor. Bir yanda ailem bir yanda o..
Uzun sureli iliski diyince aklima ilk askim geliyor.. 4 sene birlikteydik evleniyorduk gelip ailemden bile beni istemisti sonra sudan sebeple benden ayrilip 2 hafta sonra kiz arkadasimla evlendi... =))
kıyamam canım yaa içim cız etti bi ann böyle bi son beklemıyodum ilk kelimelerindeeUzun sureli iliski diyince aklima ilk askim geliyor.. 4 sene birlikteydik evleniyorduk gelip ailemden bile beni istemisti sonra sudan sebeple benden ayrilip 2 hafta sonra kiz arkadasimla evlendi... =))
Ciddiyim.. Ama cok ah ettim. 1 sene bile surmesin benim hissettigimin ne eksik ne fazlasini versin Allah sana dedim.. Soyledigim gibi de oldu.. 9 ay evli kaldilar ve bosandilar.. bosanma arifesinde 'Cok buyuk hata yaptim tekrar deneyelim'bile dedi... Iste bu kapi bu da sapi demekten baska bisi diyemedim..
​slm cnm hoşgeldinn evet yoktun bayadırr :) az kalmış yaa askerliğin bitmesinee :))slmmmmmmm kızlaaaaarbayağıdır uğramamıştım buraya
atarsaaa 85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?