Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

oh az kalmışş kavusacaksın sevdiğinee onun heyecanıda bambaskadır yaa kısa dönemde olsa yaşadımm :)) peki senı arayabiliyo mu her istediğinde canım veya sen arayabiliyo musun :)

fırsatı olduğunda gün içinde 3 kere arayabiliyo tabi hergece aramaları hariç :) bende belli saatlerde ararsam ulaşabiliyorum çok şükür ilk 1 ay bi sıkıntı olmştu ustabirlkde şmdi bazen 1 saati buluyo konuşmalarımız

vaayyy hangi yemekleri yaptın merak ettımmm :)) ben sevgilime yemek yapmaya kalksam kalp = mide ise cocuk benımle evlenmez valla sevmez beniii

her gün yemek yapıyorum ben ona bugünkü menüyü veriyorum
mücver yaptım normalde kabak sevmez benimki ama mücver olunca yiyor hatta pazara gittiğimizde mücver alalım diyor
mücverin yanına patates kızarttım bunu da bayıla bayıla yer her gün yapsam sıkılmaz o derece
cacık hazırladım bir de öyle işte
yarınki menüyü düşünüyorum şimdi

maşallah iyiymişşş :)) hayranım elinden her iş gelen kızlara yaa yemekkleri çeşit çeşit yaparlarr bide tadıda cok güzel olur yaa ben ne zaman öyle bi kız olucam bılmıyorummm :26:hımm yemek yapımından anlamam ama damak tadım iyidirr fırına tavuk sür yanına patates havuç falann annem cok sık yaparr yanındada pilavla ayran yapar bayıla bayıla yerimmm

ben üniversiteye gidene kadar zar zor yapardım yemek
okula gidince sürekli hazır yemek canımı sıktı başladım denemelere
derken böyle böyle gelişti
ama ondan önce bi tatlı yapma huyum vardı ilk önce tatlı yapmayı öğrendim

benımde ilk yaptıgım yemek patates yemeğiydiii arkadasımın annesi tarifini vermişti eve geldım kimse yok yapayım dedimm..bana 2 çay kaşığı tuz diceğine 2 yemek kaşığı yazdırmışş :))) bende tabi bilmiyorum ilk defa yapıcamm ama 2 yemek kaşığı gözüme cok geldi 1 bcuk yemek kaşığı koydumm anneannem gelince anladı tabi tuzlu oldugunu hemen tekrar su yaptık yemeğee ama dedem yerken diyomuş sanki bu yemeğin tuzu fazla kaçmışşş anneannemde torun yemeği o sus sesini cıkarma ye demiş kıyamam ya ben pilavı güzel yaparımm hep tam tutarr..aksam aksam canım çekti bakk

Son düzenleme:

can çekmez mi ya
benimde aklıma bi tatlı düşmesin hiç üşenmeden yaparım saat kaç olursa olsun
bi gün sevgilimle kalıyoruz canım tatlı çekti deli gibi gittim hemen mutfağa malzemelere baktım tamam tatlı yapılabilir hemen koyuldum işe
kokular çıkmaya başladı sevgilim tabi kokuyu duyup geldi şaştı kaldı sonra kıvırıyorum hayatım senin için yaptım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…