- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.441
çok iyi yapmışsın.. sevenin ahı diye buna denir heralde.. sen mutlu musun şu an :)
olsun zorda olsa atlatmışsınn..nekadar oldu bu olaylar olalı peki canım ?Su an toparladim tabi cok sukur. Ama o donem cok kotuydum.. durduk yere herseye agliyordum psikolojim cokmustu... Neyse ki atlattim nasil atlattigimi sormayin ama =)
​slm cnm hoşgeldinn evet yoktun bayadırr :) az kalmış yaa askerliğin bitmesinee :))
oh az kalmışş kavusacaksın sevdiğinee onun heyecanıda bambaskadır yaa kısa dönemde olsa yaşadımm :)) peki senı arayabiliyo mu her istediğinde canım veya sen arayabiliyo musun :)hoşbulduuuk
eveet plakalara son 4 bugece son 3 hatta
napıyosun bakalımmmm yoğun kızz
ne yaptın mtfaktaa bakalımmm yemek miiiyoruldum ya bugün mutfaktan çıkamadım
oh az kalmışş kavusacaksın sevdiğinee onun heyecanıda bambaskadır yaa kısa dönemde olsa yaşadımm :)) peki senı arayabiliyo mu her istediğinde canım veya sen arayabiliyo musun :)
ne yaptın mtfaktaa bakalımmm yemek miii
vaayyy hangi yemekleri yaptın merak ettımmm :)) ben sevgilime yemek yapmaya kalksam kalp = mide ise cocuk benımle evlenmez valla sevmez beniiihıhı
sevgilimin karnını doyurdum eee ne demişler erkeğin kalbi = mide
vaayyy hangi yemekleri yaptın merak ettımmm :)) ben sevgilime yemek yapmaya kalksam kalp = mide ise cocuk benımle evlenmez valla sevmez beniii
maşallah iyiymişşş :)) hayranım elinden her iş gelen kızlara yaa yemekkleri çeşit çeşit yaparlarr bide tadıda cok güzel olur yaa ben ne zaman öyle bi kız olucam bılmıyorummm :26:hımm yemek yapımından anlamam ama damak tadım iyidirr fırına tavuk sür yanına patates havuç falann annem cok sık yaparr yanındada pilavla ayran yapar bayıla bayıla yerimmmher gün yemek yapıyorum ben ona bugünkü menüyü veriyorum
mücver yaptım normalde kabak sevmez benimki ama mücver olunca yiyor hatta pazara gittiğimizde mücver alalım diyor
mücverin yanına patates kızarttım bunu da bayıla bayıla yer her gün yapsam sıkılmaz o derece
cacık hazırladım bir de öyle işte
yarınki menüyü düşünüyorum şimdi
maşallah iyiymişşş :)) hayranım elinden her iş gelen kızlara yaa yemekkleri çeşit çeşit yaparlarr bide tadıda cok güzel olur yaa ben ne zaman öyle bi kız olucam bılmıyorummm :26:hımm yemek yapımından anlamam ama damak tadım iyidirr fırına tavuk sür yanına patates havuç falann annem cok sık yaparr yanındada pilavla ayran yapar bayıla bayıla yerimmm
selam cnm hosgeldın nasılsınnn moralın mı bozukkk bu ifadyi koyunca öyle anladımm :26:Selamm kızlaaaR
benımde ilk yaptıgım yemek patates yemeğiydiii arkadasımın annesi tarifini vermişti eve geldım kimse yok yapayım dedimm..bana 2 çay kaşığı tuz diceğine 2 yemek kaşığı yazdırmışş :))) bende tabi bilmiyorum ilk defa yapıcamm ama 2 yemek kaşığı gözüme cok geldi 1 bcuk yemek kaşığı koydummben üniversiteye gidene kadar zar zor yapardım yemek
okula gidince sürekli hazır yemek canımı sıktı başladım denemelere
derken böyle böyle gelişti
ama ondan önce bi tatlı yapma huyum vardı ilk önce tatlı yapmayı öğrendim
benımde ilk yaptıgım yemek patates yemeğiydiii arkadasımın annesi tarifini vermişti eve geldım kimse yok yapayım dedimm..bana 2 çay kaşığı tuz diceğine 2 yemek kaşığı yazdırmışş :))) bende tabi bilmiyorum ilk defa yapıcamm ama 2 yemek kaşığı gözüme cok geldi 1 bcuk yemek kaşığı koydummanneannem gelince anladı tabi tuzlu oldugunu hemen tekrar su yaptık yemeğee ama dedem yerken diyomuş sanki bu yemeğin tuzu fazla kaçmışşş anneannemde torun yemeği o sus sesini cıkarma ye demiş kıyamam ya ben pilavı güzel yaparımm hep tam tutarr..aksam aksam canım çekti bakk
iyiyim canım napıyımmm sen napıyosun en son iyiydin bi sorun mu olduuu :26:kızlar napıyosunuznasıl gidiyor.. ben kaç gündür böyle hulhul gibi geziyorum evin içinde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?