Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benım tatlılardan en sevdiğim kadın göbeği mi ne diyolar yaa o bi de lokma tatlısıı bi kere lokma tatlısı yapmaya kalktım hamurunu sert tutmusumm cıvık tutulması gerekiyomuşş sert oldularrr ne becerıksızımmm

iyiyim canım napıyımmm sen napıyosun en son iyiydin bi sorun mu olduuu :26:

arada mesaj yazıyor bende cevap veriyorum ama sanırım onu görmeden olmayacak. 20 si yıldönümümüz ve onun nöbeti var, nöbetine gidicem kuş almıştım ona, onu götürücem bakalım ne olur, istiyor kuşu.. götürmeyecektim ama hakettiğini düşünüyorum.. kuşları çok seviyor

deneyim anacım bunlar
deneye deneye öğreniyoruz
sonra tecrübe olcak

Ayy bend bayılırım yemek&tatlı yapmaya özellikle tatlı :)) Sevgilimde takılır bana 'kilolarından belli oluyo' diye (kilom yok bu arada, balık etliyim sadece )
Gecenin 1'i olsun 3'ü olsun kalkar yaparım

ya ben yapıyorum işte sonra fazla da yiyemiyorum yaparken gözüm doyuyor

neden boş yenere canımmm

Ya tatlım bi kadın tutucaz dedik(ev kaba inşaat ya) ben ısrar ediyorum tutun zor olur diye..Benim annem temizlik manyağı yok kadın içimi rahat etmez, güzel temizlemez felan dedi..neyse gittik çok yorulduk ama bitmedi hepsi..Karşı eve temizlik şirketinden gelmişlerdi(yeni açıldığı için haberimiz yoktu) Eve bi girdikkkkkkkkkkkkkkkkk Allah'ımmm misssssss Çok güzel temizlemişler annem pes etti Onlar perşembe gidip temizlicekler..Her şeyde bi hayır vardır derler ya gitmeseydik haberimiz olmazdı

ya ben yapıyorum işte sonra fazla da yiyemiyorum yaparken gözüm doyuyor

Yok bennn yiyiyorum valla :) mesela profiterol yaptığımda çikolata sosunu dökerken atıyorum ağzımaa kaç tane gelirse sonra tabağı doldurup yiyiyorum Yemekte öyleyim ama yaparken yoruluyorum ya fazla yiyemiyorum :) Çiğ köfte yaptığım sofrada hiç yemem mesela :)

oh ne güzell temızlıkten kurtulmussunuzzz :))) kendi eviniz olacaktır sanırımm ne kadara aldınız evi canımm mrak ettim ev piyasasınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…