- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.481
yarında yazmazsa yazarsın nasılsın falan diyee..ben anlamadım şimdi siz barıştınız mı yoksa sadece konusmaya mı başladınızz ?ama yazmadı bugün
topukluyla falan cok seksi olurr dmiiiimavisi falanda vardı ya cok guzel duruyor..ben duz ayakkabılarla giyiyorum ozmn dikkat cekmiyor fazla
yarında yazmazsa yazarsın nasılsın falan diyee..ben anlamadım şimdi siz barıştınız mı yoksa sadece konusmaya mı başladınızz ?
ayrıyız.. ama arada mesaj atıyor nasılsın ne yapıyorsun diye.. dün ben çiçeğimi çok özledim yazdıböyle kalbimden vuruyor ama ayrılığı ben istediğim için karşılık veremiyorum
gel bakalım güzel bursamızaa :))) beni görürsenn bi selam verırsın artıkkk gerçi ben ilçesindeyimmm görebilme ihtimalin nekadar bilmiyorummbu hafta sonu bursaya gidicz büyük ihtimal
ooohhh gezip tozcaz
oh ne güzell temızlıkten kurtulmussunuzzz :))) kendi eviniz olacaktır sanırımm ne kadara aldınız evi canımm mrak ettim ev piyasasınııı
kuzum sen barışmak istiyo musun bu cocukla önce ona karar ver eğer gerçekten istiyosan artık karşılık ver..çünkü ayrılığı sen istemişsinn bu durumda geri planda durmaya devam edersen kaybedebilirsin sevdiğini..fazla naz aşık usandırır derler :)ayrıyız.. ama arada mesaj atıyor nasılsın ne yapıyorsun diye.. dün ben çiçeğimi çok özledim yazdıböyle kalbimden vuruyor ama ayrılığı ben istediğim için karşılık veremiyorum
netten aldım nasıl bekliyorum gelmesini
gel bakalım güzel bursamızaa :))) beni görürsenn bi selam verırsın artıkkk gerçi ben ilçesindeyimmm görebilme ihtimalin nekadar bilmiyorumm
anladım canımmm baya pahalı yaa mesela evlendiğimizde kredi çekmeye kalksakk kredi faizleri okadar yüksek kiii annem 8 mılyar çekmişti mesela 12 milyar alıyo bankaa düşün yani bi de 70 milyar çeksennn kaaaççç para faiz işlerr ömrü billah zor ödersin valla işimiz zor napıcaz bilmemAynen canımYok canım oturduğumuz bizim evdi kiraya çıkıcaz bi iki sene içinde daha güzel bi ev düşünüyoruz inşallah...Canım değişiyo fiyatlar en azı 85 filan çok eski binalar 60 70 e var..mesela biz 12 senedir oturuyoruz köşe bide cadde üzeri+işlek yer olduğu için 120-130 a gidiyo.. 170'e de var mesela..Burada daha oturmadı site+ dubleks evler filan bi 5 sene içinde olur gün geçtikçe baya gelişiyo o zaman fiyatlar daha da artar
kuzum sen barışmak istiyo musun bu cocukla önce ona karar ver eğer gerçekten istiyosan artık karşılık ver..çünkü ayrılığı sen istemişsinn bu durumda geri planda durmaya devam edersen kaybedebilirsin sevdiğini..fazla naz aşık usandırır derler :)
istiyorum onu seviyorum ama bana biraz değer versin istiyorum, yönlendirme yapmak, herşeyi ben planlamak istemiyorumçok inatçı inadından taviz vermiyor biraz anlasın istiyorum bensizliği. seviyorsa zaten durmayacak ki duramıyor da ama şimdi ben yazarsam geri dönmek istiyor diye düşünecek. offf o istesin beni istiyorum. ben yazmayayım ama çok da merak ediyorum ne yapıyor ne ediyor
anladım canım bursa merkeze annemle yakında gidicez bizde bi pazar var acayip uygunnn ben bi tişört almıstım burdan mesela 7 bucuk tl bursadaki pazardan aldım aynısııı 2 tlbizde ilçesine gidiyoruz zaten daha önce de gittim
istiyorum onu seviyorum ama bana biraz değer versin istiyorum, yönlendirme yapmak, herşeyi ben planlamak istemiyorumçok inatçı inadından taviz vermiyor biraz anlasın istiyorum bensizliği. seviyorsa zaten durmayacak ki duramıyor da ama şimdi ben yazarsam geri dönmek istiyor diye düşünecek. offf o istesin beni istiyorum. ben yazmayayım ama çok da merak ediyorum ne yapıyor ne ediyor
anladım canımmm baya pahalı yaa mesela evlendiğimizde kredi çekmeye kalksakk kredi faizleri okadar yüksek kiii annem 8 mılyar çekmişti mesela 12 milyar alıyo bankaa düşün yani bi de 70 milyar çeksennn kaaaççç para faiz işlerr ömrü billah zor ödersin valla işimiz zor napıcaz bilmem
ama arayı soguk tutma uzaklasmasına sebep olur sen yine ona yesil ısık yak biraz anlasın seninde barısmaya meyilli oldugunu
anladım canım bursa merkeze annemle yakında gidicez bizde bi pazar var acayip uygunnn ben bi tişört almıstım burdan mesela 7 bucuk tl bursadaki pazardan aldım aynısııı 2 tl
canım haklısın sende ama cocugu soğutursun allah korusun yanı sende azıcık bişeyler yazz erkekler cocuk gibidir bunu unutmaa hep ilgi beklerler bizler gibi değiller..biz cok sabırlıyız ama onlar değillerr..dediğim gibi yarında atmazsa bi napıyosun diye yazz belki o da azıcıkta o msj atsın diye düşünüyodurristiyorum onu seviyorum ama bana biraz değer versin istiyorum, yönlendirme yapmak, herşeyi ben planlamak istemiyorumçok inatçı inadından taviz vermiyor biraz anlasın istiyorum bensizliği. seviyorsa zaten durmayacak ki duramıyor da ama şimdi ben yazarsam geri dönmek istiyor diye düşünecek. offf o istesin beni istiyorum. ben yazmayayım ama çok da merak ediyorum ne yapıyor ne ediyor
Canım karşına al konuşş..Şu huyunu bu huyunu sevmiyorum benim için biraz değiş, sana kalk bambaşka bi insan ol demiyorum ama benim hatrıma değiş biraz de..Geri dönmek istiyosan karşına al konuş derim bu sorunlar yinelenirse yıpranan yine sen olcaksın :26:
kısmetse benımde annemden evim olacakk fatihte gurur yapar mı bilmemm..gerçi daha zamanı varr miras olarak düşeceği içinn önce mütahite verilmesi lazımm gerçi vereceklermişş akrabalarEvet canım son bi kaç yıldır baya bi arttı fiyatlar...Evet evlenince zor olcak Allah yardımcımız olsun..% 80 benim evim olcak ama sevgilim gurur felan yaparsa bilemem artık orasını :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?