- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.501
canım haklısın sende ama cocugu soğutursun allah korusun yanı sende azıcık bişeyler yazz erkekler cocuk gibidir bunu unutmaa hep ilgi beklerler bizler gibi değiller..biz cok sabırlıyız ama onlar değillerr..dediğim gibi yarında atmazsa bi napıyosun diye yazz belki o da azıcıkta o msj atsın diye düşünüyodurr
Ayneeenn sen ilgi bekleyince göstermezler ama biraz ilgisiz davran çıldırırlar
canım haklısın sende ama cocugu soğutursun allah korusun yanı sende azıcık bişeyler yazz erkekler cocuk gibidir bunu unutmaa hep ilgi beklerler bizler gibi değiller..biz cok sabırlıyız ama onlar değillerr..dediğim gibi yarında atmazsa bi napıyosun diye yazz belki o da azıcıkta o msj atsın diye düşünüyodurr
hangi ilçeye gideceğinizi söylemende sakınca var mı canım merak ettimm :26:bursa merkeze gider miyiz bilmiyorum
sevgilimin akrabasını ziyarete gidicez fırsat olursa merkeze de gideriz
hangi ilçeye gideceğinizi söylemende sakınca var mı canım merak ettimm :26:bursa merkeze gider miyiz bilmiyorum
sevgilimin akrabasını ziyarete gidicez fırsat olursa merkeze de gideriz
napıyosun canım yaz sadece zaten konusmaya başlarsınız gerisi gelir yaniiiçok sağolun kızlar o zaman bu akşam mesat atmıyorum ama şöyle bişey de var bu akşam nöbette yarın uyuyo olacaktır şimdi mi atsam yarın mıhadi birşeyler söyleyin bende yazayımm madem
çok sağolun kızlar o zaman bu akşam mesat atmıyorum ama şöyle bişey de var bu akşam nöbette yarın uyuyo olacaktır şimdi mi atsam yarın mıhadi birşeyler söyleyin bende yazayımm madem
çok sağolun kızlar o zaman bu akşam mesat atmıyorum ama şöyle bişey de var bu akşam nöbette yarın uyuyo olacaktır şimdi mi atsam yarın mıhadi birşeyler söyleyin bende yazayımm madem
hangi ilçeye gideceğinizi söylemende sakınca var mı canım merak ettimm :26:
kısmetse benımde annemden evim olacakk fatihte gurur yapar mı bilmemm..gerçi daha zamanı varr miras olarak düşeceği içinn önce mütahite verilmesi lazımm gerçi vereceklermişş akrabalar
bizim ilçe değilmişş bi çok kez gittim k.paşayaa pek gezilecek yeri yok ama güzel :)))yok canım daha öncede çok kez yazdım kemalpaşaya gidicez
annemler 1 daire olarak hesaplıyolar ama baakalımm :)) hayat nekadar pahalı yaa kiralarda baya yüksekk of ofİnşallah canım :) Evet mütahite verilirse 1 daireden fazla gelir tabi arsanın m2'sine bağlı... Valla erkekleri anlamak zor bilemem artık tepkisini :)
bizim ilçe değilmişş bi çok kez gittim k.paşayaa pek gezilecek yeri yok ama güzel :)))
hiç merak ettım seni olamaz mı deekızlar nöbettemisin napıyosun dedim. nöbetten çıktım eve gidiyorum hayırdır dedi , bende anlamadım ? yazdım, o da hayırdır ne oldu ? yazdı ne dicem şidmi kaldım şey gibi ortada yaa
kızlar nöbettemisin napıyosun dedim. nöbetten çıktım eve gidiyorum hayırdır dedi , bende anlamadım ? yazdım, o da hayırdır ne oldu ? yazdı ne dicem şidmi kaldım şey gibi ortada yaa
anladım canımm ee sizde nişan muhabbetleri vardı dmiii yanlış hatırlamıyosammm :))evet canım küçük bi yer ama işte maksat aile ziyareti onlarla eğleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?