Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

çok sağolun kızlar o zaman bu akşam mesat atmıyorum ama şöyle bişey de var bu akşam nöbette yarın uyuyo olacaktır şimdi mi atsam yarın mı hadi birşeyler söyleyin bende yazayımm madem

çok sağolun kızlar o zaman bu akşam mesat atmıyorum ama şöyle bişey de var bu akşam nöbette yarın uyuyo olacaktır şimdi mi atsam yarın mı hadi birşeyler söyleyin bende yazayımm madem

napıyosun canım yaz sadece zaten konusmaya başlarsınız gerisi gelir yaniii

Yarın nöbetten sonra uyuyosa sen mesaj atıcaksın cevap gelmicek..merak ediceksin, acaba bilerek mi cevap yazmıyo diceksin, pişman olucaksın..bilemiorum o an insanın aklına n saçma şeyler geliyo..atıcaksın şimdi at derimm

ya cnm icinden ne geliyorsa yaz ayrılma sebebini bilemem ama duygularını soylemeyi beklersen gec kalırsın inan icinden gecenleri bir bir yazınca kus gibi hafifliyceksin

Son düzenleme:
kısmetse benımde annemden evim olacakk fatihte gurur yapar mı bilmemm..gerçi daha zamanı varr miras olarak düşeceği içinn önce mütahite verilmesi lazımm gerçi vereceklermişş akrabalar

İnşallah canım :) Evet mütahite verilirse 1 daireden fazla gelir tabi arsanın m2'sine bağlı... Valla erkekleri anlamak zor bilemem artık tepkisini :)

kızlar nöbettemisin napıyosun dedim. nöbetten çıktım eve gidiyorum hayırdır dedi , bende anlamadım ? yazdım, o da hayırdır ne oldu ? yazdı ne dicem şidmi kaldım şey gibi ortada yaa

İnşallah canım :) Evet mütahite verilirse 1 daireden fazla gelir tabi arsanın m2'sine bağlı... Valla erkekleri anlamak zor bilemem artık tepkisini :)
annemler 1 daire olarak hesaplıyolar ama baakalımm :)) hayat nekadar pahalı yaa kiralarda baya yüksekk of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…