Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar nöbettemisin napıyosun dedim. nöbetten çıktım eve gidiyorum hayırdır dedi , bende anlamadım ? yazdım, o da hayırdır ne oldu ? yazdı ne dicem şidmi kaldım şey gibi ortada yaa

insanlar konuşa konuşa demiş büyükler
konuşmadan içine atarak trip yaparak küserek vs. hiç bi sorun çözülmez
mesajla da zor olur bunlar çünkü bazı şeyleri kelimeler anlatamaz mimikler anlatır gözler anlatır vücut dili anlatır.
en güzeli görüşmek istediğini belirt ve yüz yüze konuşun ama trip yaparak değil tüm sorunlarınızı masaya yatırarak konuşun

ne güzell peki sevgilinde isteklimi bu konudaa

istekli
zaten onun için çok uğraşıyor çok sıkışık bi dönemde şu an tek isteği okul bitsin planlarımız olsun evlenelim
bütün hayalleri planları bunları bi an önce gerçekleştirmek üzerine

şanslısın valla canımm bu konuda ben cok muzdaribimmm benımki korkuyo sanırımm yanı hiç geleceğimiz üzerine konusmuyoruzz önceden hep konusuyodk iş hayatına atıldktan sonraa konusmamaya başladdııı

senin yerine polikliniğe geçiyorum senin işlerin oluyor dedim. benim için fedakarlık yapmana gerek yok dedi. bende "olsun benim işim yok, senin yerine de çalışırım " dedim. teşekkür ederim, çok düşüncelisn dedi.

en büyük sorun maddiyat canım
bende memur olarak atanamazsam bizimde evlilik işi uzar
çünkü tek maaşla ev geçimi çok zor daha öncede kaldık aynı evde bi yıl inan o zaman anladık geçim sıkıntısını 1000 tl ye zar zor geçindik

Son düzenleme:
ee sen napıyosun dedi, bende kitap okuyorum ddim burda takıldığımı duysa ne boş işlerle uğraşma netin başında der.o yüzden kitap okuyorum dedim, ama okuyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…