- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.521
kızlar nöbettemisin napıyosun dedim. nöbetten çıktım eve gidiyorum hayırdır dedi , bende anlamadım ? yazdım, o da hayırdır ne oldu ? yazdı ne dicem şidmi kaldım şey gibi ortada yaa
anladım canımm ee sizde nişan muhabbetleri vardı dmiii yanlış hatırlamıyosammm :))
annemler 1 daire olarak hesaplıyolar ama baakalımm :)) hayat nekadar pahalı yaa kiralarda baya yüksekk of of
iyi yapmıssın yorulmussundur de alttan alttan ilgini belli et tamamen bırakmaaateşekkürler bugün çok yoğundu dayanamadım geceyi arkadaşa sattım şimdi eve gidiyorum yazdı :)
iyi yapmıssın yorulmussundur de alttan alttan ilgini belli et tamamen bırakmaaa
bizim burda kiralar 300-350 arası değişiyoo ama büyük şehirlerde bin tl ye bile kiralık evler varmışş yuh yaniiiiHımm hayırlısı canım :) evet baya yüksek büyükşehirde olunca daha da zor oluyoo
ne güzell peki sevgilinde isteklimi bu konudaavar tatlım var ailelere kalsa hemen olur nişan
zaten tüm sülalesi beni tanıyor aynı şekilde benim sülalem de sevgilimi
bizim burda kiralar 300-350 arası değişiyoo ama büyük şehirlerde bin tl ye bile kiralık evler varmışş yuh yaniiii
rica ederim cnm inşallah tatlıya bağlanırr senın olayında bercestenınki gibiiiayy kızlar çok sağoluuuuuuun
ne güzell peki sevgilinde isteklimi bu konudaa
bizim burda kiralar 300-350 arası değişiyoo ama büyük şehirlerde bin tl ye bile kiralık evler varmışş yuh yaniiii
off off valla benımki evlilikten korkmakta haklıymış o zaamannn :96:ohoo hele istanbulu geç yani bin tl olsa yine iyi oluyor
şanslısın valla canımm bu konuda ben cok muzdaribimmm benımki korkuyo sanırımm yanı hiç geleceğimiz üzerine konusmuyoruzz önceden hep konusuyodk iş hayatına atıldktan sonraa konusmamaya başladdıııistekli
zaten onun için çok uğraşıyor çok sıkışık bi dönemde şu an tek isteği okul bitsin planlarımız olsun evlenelim
bütün hayalleri planları bunları bi an önce gerçekleştirmek üzerine
off off valla benımki evlilikten korkmakta haklıymış o zaamannn :96:
off off valla benımki evlilikten korkmakta haklıymış o zaamannn :96:
aynen canımm iki kişi çalışmadan cok zor olur gerçektennnBide elektiriği,suyu,kışın kombisi,aylık mutfak mastafı,vs,vs var... Bütün yük onların üstünde olunca kötü oluyo...Bizde destek olalım onlara
şanslısın valla canımm bu konuda ben cok muzdaribimmm benımki korkuyo sanırımm yanı hiç geleceğimiz üzerine konusmuyoruzz önceden hep konusuyodk iş hayatına atıldktan sonraa konusmamaya başladdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?