- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.541
iyiye dogru gidiyo bakk :) suanda değil ama ilerde ona sor bende sevmediğin bi huyum bi davransım var mı düzeltmeye çalışayım de sonra o da sana soracaktır büyük ihtimal sende sorunlarını dile getirirsin bu sayedee :)))senin yerine polikliniğe geçiyorum senin işlerin oluyor dedim. benim için fedakarlık yapmana gerek yok dedi. bende "olsun benim işim yok, senin yerine de çalışırım " dedim. teşekkür ederim, çok düşüncelisn dedi.
aynen canımm iki kişi çalışmadan cok zor olur gerçektennn
Hıhıı :26:
Canım ben çıkıyorum,Çok uykum var:) çok yorgunumm..Bide d.hane varHadi ii geceler
benım sevgilimde cok planları var yaa bankaada çalışmayı düşünüyo kpssye girecekk bu yıl kazanamazsa seneye tekrar girecekk vs vs daha hiçbirisi belli olmadıgı içinde hiç gelecek hakkında konusamıyoruzzen büyük sorun maddiyat canım
bende memur olarak atanamazsam bizimde evlilik işi uzar
çünkü tek maaşla ev geçimi çok zor daha öncede kaldık aynı evde bi yıl inan o zaman anladık geçim sıkıntısını 1000 tl ye zar zor geçindik
hahahee sen napıyosun dedi, bende kitap okuyorum ddimburda takıldığımı duysa ne boş işlerle uğraşma netin başında der.o yüzden kitap okuyorum dedim, ama okuyorum gerçekten
tmm kuzumm iyi gecelerr görüşmek üzereeeHıhıı :26:
Canım ben çıkıyorum,Çok uykum var:) çok yorgunumm..Bide d.hane varHadi ii geceler
benım sevgilimde cok planları var yaa bankaada çalışmayı düşünüyo kpssye girecekk bu yıl kazanamazsa seneye tekrar girecekk vs vs daha hiçbirisi belli olmadıgı içinde hiç gelecek hakkında konusamıyoruzz
aynen o da senın gibi konusuyoo ama işte biz kadınlarda hayaller kurulsun istiyoruzzişte belirsizlik olunca konuşmakta bi anlam ifade etmez hayal olarak kalır
erkekler gerçekçi şeylerden bahsederler yani bi şeyin oluru varsa o zaman konuşurlar
zamanı geldiğinde sevgilin sen hiç bişi demeden sana konuyu açar zaten
erkek işte önce ayakları yere sağlam bassın diye bekler
tmm kuzumm iyi gecelerr görüşmek üzereee
aynen o da senın gibi konusuyoo ama işte biz kadınlarda hayaller kurulsun istiyoruzzay inşallahh bana konuyu açarr hiç umudum yok amaaa
bende cok duygusal bakarım olaylaraa nefrt edıyorum bu huyumdannn..aslında mantıkla düşüneceksın tabii benım sevgilim eskıden cok duygusaldı benım gibi duygularıyla hareket ederdi ama askerden sonra cok değiştii mantığa yöneldi tamamennbende mantıkla hareket ederim ondandır
hayalde kurarım ama bi bakarım bu hayal gerçek olur mu diye
sanırım mantık bende duygusallıktan daha ağır basıyor
tmm kuzumm iyi gecelerr öpüldünnkızlar ben çıktım yarın devam ederiz öptüm hepinizi iyi gecelerr
bende cok duygusal bakarım olaylaraa nefrt edıyorum bu huyumdannn..aslında mantıkla düşüneceksın tabii benım sevgilim eskıden cok duygusaldı benım gibi duygularıyla hareket ederdi ama askerden sonra cok değiştii mantığa yöneldi tamamenn
burcunuz ne benım balıkkk aşrı duygusall sevgilim kovaa mantık ama yükseleni balıkk duygusallıgını ordan almışş azıcıkevet askerden gelince değişiyorlar
sevgilimde benim gibidir o da mantık
burçlarımızın özelliklerinde var kahretsin
aleyküm selam canım nasılsınn neler yaptın bugunnSelamın aleyküm
aleyküm selam canım nasılsınn neler yaptın bugunn
annemle çarşıya cıktık bi ara onun dısında evdeydım canımmm ee nasıl gidiyo askınla iyisiniz dmiiiSinemaya gittim adı ''canım dostum'' tavsiye ederim güzeldi sen neler yaptın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?