Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyiye dogru gidiyo bakk :) suanda değil ama ilerde ona sor bende sevmediğin bi huyum bi davransım var mı düzeltmeye çalışayım de sonra o da sana soracaktır büyük ihtimal sende sorunlarını dile getirirsin bu sayedee :)))

benım sevgilimde cok planları var yaa bankaada çalışmayı düşünüyo kpssye girecekk bu yıl kazanamazsa seneye tekrar girecekk vs vs daha hiçbirisi belli olmadıgı içinde hiç gelecek hakkında konusamıyoruzz

işte belirsizlik olunca konuşmakta bi anlam ifade etmez hayal olarak kalır
erkekler gerçekçi şeylerden bahsederler yani bi şeyin oluru varsa o zaman konuşurlar
zamanı geldiğinde sevgilin sen hiç bişi demeden sana konuyu açar zaten
erkek işte önce ayakları yere sağlam bassın diye bekler

aynen o da senın gibi konusuyoo ama işte biz kadınlarda hayaller kurulsun istiyoruzz ay inşallahh bana konuyu açarr hiç umudum yok amaaa

aynen o da senın gibi konusuyoo ama işte biz kadınlarda hayaller kurulsun istiyoruzz ay inşallahh bana konuyu açarr hiç umudum yok amaaa

bende mantıkla hareket ederim ondandır
hayalde kurarım ama bi bakarım bu hayal gerçek olur mu diye
sanırım mantık bende duygusallıktan daha ağır basıyor

bende mantıkla hareket ederim ondandır
hayalde kurarım ama bi bakarım bu hayal gerçek olur mu diye
sanırım mantık bende duygusallıktan daha ağır basıyor
bende cok duygusal bakarım olaylaraa nefrt edıyorum bu huyumdannn..aslında mantıkla düşüneceksın tabii benım sevgilim eskıden cok duygusaldı benım gibi duygularıyla hareket ederdi ama askerden sonra cok değiştii mantığa yöneldi tamamenn

evet askerden gelince değişiyorlar
sevgilimde benim gibidir o da mantık
burçlarımızın özelliklerinde var kahretsin

evet askerden gelince değişiyorlar
sevgilimde benim gibidir o da mantık
burçlarımızın özelliklerinde var kahretsin
burcunuz ne benım balıkkk aşrı duygusall sevgilim kovaa mantık ama yükseleni balıkk duygusallıgını ordan almışş azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…