Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

annemle çarşıya cıktık bi ara onun dısında evdeydım canımmm ee nasıl gidiyo askınla iyisiniz dmiii

evet canım canımlı cicimli konusuyoruz :) biz bugun evlilik hakkında konusmama kararı aldık malum kavga bohcadan cıktı ya o da bir daha bana zengin koca bul filan demeyecek söz aldım

evet canım canımlı cicimli konusuyoruz :) biz bugun evlilik hakkında konusmama kararı aldık malum kavga bohcadan cıktı ya o da bir daha bana zengin koca bul filan demeyecek söz aldım
sevındım iiyi olmanıza sizde bizim gibi konusmayacaksınız demekk..gerçi bizde sizin gibi sorun yok ama benımki konusmuyo konusunuda acamıyorum zatenn ve bu benı cok üzüyo

ben dayanamıyorum valla icimde kalmıyor soyluyorum bekleyemem karsı tarafı
ben onlarca kez konuyu actıgımda hep tartışmayla sonlandıgı için artık açmıyorum zaten kendime söz verdimm gururum kırılıyo her seferınde çünküü o acana kadar acmıcam dedimm bakalımm

sevındım iiyi olmanıza sizde bizim gibi konusmayacaksınız demekk..gerçi bizde sizin gibi sorun yok ama benımki konusmuyo konusunuda acamıyorum zatenn ve bu benı cok üzüyo

Simdi kendi aramızda konusalım nısanladıgınızda filan sevgilinle konusursun kavga olmasın da :) Kızlar sizce denize sıfır kumsalda düğün fikri nasıl?

berceste sevindim cnm hadi hayırlısı insallah tatsızlık olmaz bir daha..

beyaz esya butcesi cıkardım bende

ne fiyst cıktı canım? ben de bugun koçtaşı zara home u mudo city home u filan gezdim

nişandan önce evlenme teklifi, söz varr evlenme teklfi edecekmiş gibi hiç gelmio bana yaa güzel fikir canım değişik olurr

Son düzenleme:
erkekler niye boyle evlilik konusunda anlamadım ya asıl biz korkmalıyız

berceste mobilya beyaz esya kucuk ev aletleri halısı perdesi zırtı pırtı 20 bin
tabak canak yrgan ortu vs ise 7-8 milyarı buldu toplamında 30 bin diyelim iste

1 yıllık okul param höeh

nişandan önce evlenme teklifi, söz varr evlenme teklfi edecekmiş gibi hiç gelmio bana yaa güzel fikir canım değişik olurr

yaa ama ben dayanamadım ve aşkıma msj attım plaj düğünü olsa nasıl olur diye sonuna lütfen hevesimi kırma yazdım askım mersinli hem de kıyamam her seyin en iyisini yapacaz elimizden geldiği kadarıyla güzelim demiş

canım evlenme teklifi de edecek bu konular da konusulacak merak etme :)

yanı borcsuz harçsız gönül rahatlıgıyla düğün yapmak ıstıyosan cebinde 50-60 bin tl olacakk

umudum bitmeye başladı benım nedense yaa hiççç o günler gelecekmiş gibi gelmiyoo banaa (( dogru söylemiş sevgilinn elinizden geldiği kadar yaparsınız :)

aynen oyle semiramisciim dugun yaparsan tabi uzerine bi 10-15 bin daha binecek artık dugunde takılanlarla odenir ya bunca evlenen nasıl evleniyor durumunun cok iyi olması lazımki tirink diye cıkartıp veresin ama tr sartlarında zor artık oyle cok pahalı seylerde olmayacak gozun ve evlendikten sonra biraz kemer sıkmaya razı olucan ancak oyle bu isler

bende bilmiyorum nasıl evleniyolar canım yaa kredi falan çekiyolarr aileler yardımcı oluyodur dayı amca vs bazı eşyaları alıyodurr falan derken borcları kalsada evleniyolardırr sonra bi kaç yıl borç ödüyosun zatennn

herkes borçla evleniyor yeterki istensin bir çaresi bulunur elbet.. 60 bin tl hmmm kenan ısıgın yarısmasına mı katılsak kızlar 60bin kazanmak için daha fazlası belki de

herkes borçla evleniyor yeterki istensin bir çaresi bulunur elbet.. 60 bin tl hmmm kenan ısıgın yarısmasına mı katılsak kızlar 60bin kazanmak için daha fazlası belki de
aslnda benım askım katılsa kesin baya para alırr cok zeki çünküüü aa bak yarın bi söyleyeyim bu fikri onaa

aslnda benım askım katılsa kesin baya para alırr cok zeki çünküüü aa bak yarın bi söyleyeyim bu fikri onaa

bu devirde herhangi bir yarısmaya katılmak lazım zaten yaw bence cok mantıklı bi fikir seninkii simididen basvursa siz evlenene kadar anca sıra gelir zaten

Son düzenleme:

30 binlik bir kredi cekilse aylık odemesi 750 tl civarı hani aileden de destek gelir zaten takılan altını parasıda hadi deki 10-15 bin civarı olsun ister bankaya faize koyar birikmesini beklersin istersende bankayla anlasıp yarısını kapatıp taksitleri daha dusutturmek icin anlasırsın cozum cok cnm

evet evlenmek istediğinde çözüm bulunur yaa ama bi tek isteyen ben oldugum ıcınn tek basıma bişey gelmez elimdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…