Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kredi, düğünde takılanlar ve aile desteği ile her şey olur bence aileler evlatlarının mürüvetini bir kere görecekler bir zahmet evlendirirken destek olsunlar da son görevlerini yapsınlar

Kredi, düğünde takılanlar ve aile desteği ile her şey olur bence aileler evlatlarının mürüvetini bir kere görecekler bir zahmet evlendirirken destek olsunlar da son görevlerini yapsınlar

tabi cnm heleki erkek ailesi valla goze almalı birikimide yapmalı ha durumu yoktur vs birsey diyemem ama yinede birseyler yapmaları lazım

Son düzenleme:
senin yasında cok degil daha bildigim kadarıyla zaten acele etme hic cnm dur daha 7 sene olsun falan anca oyle
21 yasındayım canım zaten ben hemen evlilik istemiyorum söz istiyorum hani bi adımız olsunn bişeyler paylaşabilelim istiyorumm ama yoookk..7 sene değil 10 senede evlenirsem dua edicem benn

hoşbuldum kızlar :)
bizde 3 senedir tanışıyoruz 2 sene 2 aydır da sevgiliyiz ilişkinin ilk ayından itibaren evlilik hayalimiz
2 sene yanyanaydık ama malesef 11 aydır farklı şehirlerdeyiz uzaktan ilişki yürütmek çok farklı ve zormuş hem diyalog açısından hem görüşebilmek zor oluyor.
şu an bir söz bile takamıyoruz çünkü kendisi işsiz iş arıyor. bende kpssye hazırlanıyorum ama benim atamam önemli değil bir adım atabilmemiz için. a bu arada ben 25 o 27 yaşında..
şimdilik bu kadar

oyyy evlilik çağındasınızzz :) ben 22 yasımda evleneceğim annem öyle istiyor yehuuu

evet canımm bizde askımla ayrı şehirlerdeyiz gerçekten cok zorr ama şöyle bi söz var 'uzaklık küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir' söz böyleydi sanırımm :) 11 ay dayanmışsınızz az daha dayanınn

kızlar bu gece bir sürü rapor sunum ödev hazırladım
kafam 1500 :111:
finallere daha hiç çalışmadım
fırsat kalmıyo ki
bu yapılır mı eğitim fakültesinde ya
mezun olmayalım diye ellerinden geleni yapıyolar, sanki mezun olunca hemen atanıcaz
daha kpss i var
off nerden seçtim bu bölümü yaa

Hnagi bölüm canım ben bilmiyorum

aaaa çok sevindim kızzz hep mutlu kalın

11 ay ama bana 11 yıl gibi geldi canım ya :)
hem zorluk açısından hem de etmediğimiz kavga kalmadı.
artık insan yıpranıyor bir süre sonra e ha deyince gidemiyorsunda yanına sorunlar büyüyor böyle oluncada..
ama beyfendi hiç düşünemiyor bunları. sanki hergün görüşüyormuşuz gibi davranıyor bana hala.
gerçi iyide oldu hiç görmediğim bilmediğim huylarını keşfettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…