- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.581
30 binlik bir kredi cekilse aylık odemesi 750 tl civarı hani aileden de destek gelir zaten takılan altını parasıda hadi deki 10-15 bin civarı olsun ister bankaya faize koyar birikmesini beklersin istersende bankayla anlasıp yarısını kapatıp taksitleri daha dusutturmek icin anlasırsın cozum cok cnm
Kredi, düğünde takılanlar ve aile desteği ile her şey olur bence aileler evlatlarının mürüvetini bir kere görecekler bir zahmet evlendirirken destek olsunlar da son görevlerini yapsınlar
21 yasındayım canım zaten ben hemen evlilik istemiyorum söz istiyorum hani bi adımız olsunn bişeyler paylaşabilelim istiyorumm ama yoookk..7 sene değil 10 senede evlenirsem dua edicem bennsenin yasında cok degil daha bildigim kadarıyla zaten acele etme hic cnm dur daha 7 sene olsun falan anca oyle
21 yasındayım canım zaten ben hemen evlilik istemiyorum söz istiyorum hani bi adımız olsunn bişeyler paylaşabilelim istiyorumm ama yoookk..7 sene değil 10 senede evlenirsem dua edicem benn
hosgeldın canımmm benımde 2 yıllık gerçi 4 buck yıldır tanısıyoruz ama olsunnkızlar yeni üyeyim ben de 2 sene uzun sayılıyorsa bende sizdenim
benım şimdiden sinirlerimin hepsi tepemdee belli etmemeye çalışıyorum amaa nekadar süre başarılı olucam bu konuda bilmiyorummmvalla bıkıyo insan bekle bekle ya
tabi cnm heleki erkek ailesi valla goze almalı birikimide yapmalı ha durumu yoktur vs birsey diyemem ama yinede birseyler yapmaları lazım
kızlar yeni üyeyim ben de 2 sene uzun sayılıyorsa bende sizdenim
hoşbuldum kızlar :)
bizde 3 senedir tanışıyoruz 2 sene 2 aydır da sevgiliyiz ilişkinin ilk ayından itibaren evlilik hayalimiz
2 sene yanyanaydık ama malesef 11 aydır farklı şehirlerdeyizuzaktan ilişki yürütmek çok farklı ve zormuş hem diyalog açısından hem görüşebilmek zor oluyor.
şu an bir söz bile takamıyoruz çünkü kendisi işsiz iş arıyor. bende kpssye hazırlanıyorum ama benim atamam önemli değil bir adım atabilmemiz için. a bu arada ben 25 o 27 yaşında..
şimdilik bu kadar
evet canımm bizde askımla ayrı şehirlerdeyiz gerçekten cok zorr ama şöyle bi söz var 'uzaklık küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir' söz böyleydi sanırımm :) 11 ay dayanmışsınızz az daha dayanınnhoşbuldum kızlar :)
bizde 3 senedir tanışıyoruz 2 sene 2 aydır da sevgiliyiz ilişkinin ilk ayından itibaren evlilik hayalimiz
2 sene yanyanaydık ama malesef 11 aydır farklı şehirlerdeyizuzaktan ilişki yürütmek çok farklı ve zormuş hem diyalog açısından hem görüşebilmek zor oluyor.
şu an bir söz bile takamıyoruz çünkü kendisi işsiz iş arıyor. bende kpssye hazırlanıyorum ama benim atamam önemli değil bir adım atabilmemiz için. a bu arada ben 25 o 27 yaşında..
şimdilik bu kadar
kızlar bu gece bir sürü rapor sunum ödev hazırladım
kafam 1500 :111:
finallere daha hiç çalışmadım
fırsat kalmıyo ki
bu yapılır mı eğitim fakültesinde ya
mezun olmayalım diye ellerinden geleni yapıyolar, sanki mezun olunca hemen atanıcaz
daha kpss i var
off nerden seçtim bu bölümü yaa
oyyy evlilik çağındasınızzz :) ben 22 yasımda evleneceğim annem öyle istiyor yehuuu
Kizlaaaar biz baristik bn bugun cok guzel giyinmistim suslendim puslendim kirmizi bir ruj filan surdum suprizimi de begendi iltifat da etti beni opucuklere bogdu askim bol bol sarildiksize haber vermek icin girdim annemle sinemaya gidicem optum hepinizi
Hnagi bölüm canım ben bilmiyorum
şimdi kaç yaşındasın ki ?? :)
aaaa çok sevindim kızzzhep mutlu kalın
evet canımm bizde askımla ayrı şehirlerdeyiz gerçekten cok zorr ama şöyle bi söz var 'uzaklık küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir' söz böyleydi sanırımm :) 11 ay dayanmışsınızz az daha dayanınn
sınıf öğretmenliğindeyim canım, 3. sınıf biticek 2 hafta sonra kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?