Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam kuzumm sabrett az kaldıı bukadar emeğin karşılığını alacaksın inşallahh :)) evett kpss var ama çalışırsan yapabilirsinn ben sana inanıyorumm yaparsın senn

bizde 4 bucuk yıldır tanıstıgımızdan beri ayrı şehideyiz canımmm önceden bizde cok kavga edıyoduk ama zamanla durulduk yaa..canım arada özlem olunca tartışmalar cok oluyoo yanı bilmediğin huyları değil bence sevgilinde senı cok özlediği için hırçınlaşıyodur ister istemezz

semiramis siz nasıl tanıstınız

orası kesin zaten sessiz sakin adamı delirtti bu mesafe. çok agresif oldu ki kimse bilmez anlatsam inanmazlar bu hallerini o derece sakindir. yani özlem gerçekten taze tutuyor ilişkiyi inşallah çok uzamasında yoksa tadı kaçacak gibi :)

evett cok dogru canımm inan fazla bulusamadıgımız ıcın her bulusmayı iple cekıyorummm elim ayağım titriyoo bulusmadan 1 hafta öncee acayip heyecanlanıyorummm

evett cok dogru canımm inan fazla bulusamadıgımız ıcın her bulusmayı iple cekıyorummm elim ayağım titriyoo bulusmadan 1 hafta öncee acayip heyecanlanıyorummm

aynı ben bir de mesela buluşmadan önceki gün bile kavga etsek birbirimizi görünce sarılıveriyoruz sıfırlanıyor sanki herşey

aynı ben bir de mesela buluşmadan önceki gün bile kavga etsek birbirimizi görünce sarılıveriyoruz sıfırlanıyor sanki herşey
aynen öyle canımmm biz hiç bi bulussmamızda tartışmadık dahaa zaten benımki yanımda kedi yavrusu gibii telefonda aslannn

tanıstıgınızdan beri ayrı sehirlerdesiniz ya dedim acep nasıl tanıstılar :) biz studyoda tanıstık canım erkek arkadasım amatör grupta solo gitarcıydı ritmci arıyorlarmıs benim kankam grubun davulcusuyla çıkıyordu neyse beni tuttu kolumdan götürdü stüdyoya ritmci arıyorlarmış diye 4 erkek arasında ne işim var dedim dinletemedim veeee studyoya girdiğimde aşkımı görür görmez ona tutuldum bu 4ünün bir de arkadaşı vardı adı hasandı o da ilk gün bana tutulmuştu ben aşkıma bakıyordum hasan bana bakıyordu ama hasan bana çok çektirdi en sonunda ben senin ondan hoşlandığını biliyorum diyerek bunu ona söyleyeceğim diyerek bunu bana koz olarak kullanmaya kalktı ben de aşkım benden duysun diye karar verdim ve aşkıma açıldımm aşkım da kollarını kocaman açtı bana sarıldı çıkmaya başlamış oolduk tabii hasan benim rezil olacağımı reddedileceğimi sandığı için şok olmuştu ve bizimle çok uğraştı.. grubun diğer üyeleri de bizimle çok uğraştı işte.. mesela kankamın sevgilisi onunla parası için çıkıyordu kızı kullanıyordu yani işte benim hakkımda sevgilimi çok kışkırttılar onlarla çıkılmaz filan diye hani size anlatmıştım yaa bazı şeyler.. işte ne oldu bir gün benim aşkımla hasan birbirine girdi birbirlerine gitar fırlattılar filan.. grup dağıldı

anladım canım güzelmiş değişik bi tanışmaa olmuşşş :))) ben senı cok merak ettım yaa senınle hurremı görmek kısmet olmadıı diğerlerini gördümdee bi resmın yok mu albüme koysan iki dk baksammm :26:

aynen öyle canımmm biz hiç bi bulussmamızda tartışmadık dahaa zaten benımki yanımda kedi yavrusu gibii telefonda aslannn

aynen bunu söyledim geçen gün sevgilime.
biz çok büyük bir kavga etmiştik bu gelmeden 1 hafta önce ne sözler ne kavgalar. yanıma bi geldi aşkım aşkım sen ne dersen o olacak aşkım dedim nooollduuu telefondan neler diyodun yanımda kuzu gibisin ya geçelim onları diyo uyuzz

ha bu arada grup metal grubuydu ve benim metalle alakam yoktu aşkımı görünce onu tavlamak için mecbur gruba girdim çünkü ikimiz grubun gitaristleri olacaktık hep beraber olacaktık beraber çalışmamız gerekecekti.. el mahkum ben metal dinlemeye başladım siyah giyinmeye filan başladım ne yapayım tabi benim asilzade takımım hiç onaylamıyordu beni ailem de onaylamıyordu bu durumu her gün kafam şişiyordu stüdyoda ama aşkımı o kadar belli etmişim ki herkes anlamış yani ben o çocuğu tavladım ya oh olsun zaten onu studyoda görüşümden 2 yıl önce onun grubunun çıktığı bir festivale katılmışım aşkımı orda da görmüştüm siyah gömlek kırmızı kıravat takmıştı dikkatimi çekmişti ama nerden bilebilirdim ki 2 yıl sonra karşılaşacağımı dipnot : o festivalde yanımda eski sevgilim vardı

ben 19um sevgilim 21

ayy sağol bitanem her kavgamızdan sonra bir daha kavga etmeyeceğiz diyoruz ama bu sefer öyle olsa bari ama napalım her şeyimiz zıt
kuzum kavga etmeden durulur mu yaa hem bence kavgalar ilişkinin tadı tuzu, düşünsene hiç kavga etmiyosun hep bi 32 dişin gözükene kadar gülümseler, canımlar, aşkımlar, ay ne uyumluyuz modu... bence çok monoton olurdu. kavga edince inanılmaz değerini anlıyosun ve barıştıktan sonraki mutluluk, monotonluktaki mutluluğa bin basar haa tabii ki uzun süreli ve ağır kavgaları kastetmiyorum. sadece şakalaşma, hafif naz, hafif trip atma, 1 saatine de barışma olanları kastediyorum
bence seçtiğin meslek cok güzel
güzel de canım, inan heves kalmıyor yaa, hocalar o kadar basit şeyleri o kadar zorlaştırıyolar ki, okul beni köreltti resmen, bitse de kpss çalışsam diyorum. kpss ye çalışsam da ne olucağı belli değil, atamalar o kadar zorlaştı ki, eskiden öğretmenlik garanti meslekti, şimdi öğretmenler işsiz. değer yokkk, sonumuz n'olucak, hiç bilmiyorum

hahahh yanında insanın sevdiğinin olması cok farklı cok güzel bi duygu yaa kokusunu hissetmek falannn ben hep kafamı göğsüne koyuyorumm hosuma gidiyoo bütün bulusmada hep orasındayımm yapışık gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…