- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.601
kıyamam kuzumm sabrett az kaldıı bukadar emeğin karşılığını alacaksın inşallahh :)) evett kpss var ama çalışırsan yapabilirsinn ben sana inanıyorumm yaparsın sennkızlar bu gece bir sürü rapor sunum ödev hazırladım
kafam 1500 :111:
finallere daha hiç çalışmadım
fırsat kalmıyo ki
bu yapılır mı eğitim fakültesinde ya
mezun olmayalım diye ellerinden geleni yapıyolar, sanki mezun olunca hemen atanıcaz
daha kpss i var
off nerden seçtim bu bölümü yaa
ben 19um sevgilim 21
bizde 4 bucuk yıldır tanıstıgımızdan beri ayrı şehideyiz canımmm önceden bizde cok kavga edıyoduk ama zamanla durulduk yaa..canım arada özlem olunca tartışmalar cok oluyoo yanı bilmediğin huyları değil bence sevgilinde senı cok özlediği için hırçınlaşıyodur ister istemezz11 ay ama bana 11 yıl gibi geldi canım ya :)
hem zorluk açısından hem de etmediğimiz kavga kalmadı.
artık insan yıpranıyor bir süre sonra e ha deyince gidemiyorsunda yanına sorunlar büyüyor böyle oluncada..
ama beyfendi hiç düşünemiyor bunları. sanki hergün görüşüyormuşuz gibi davranıyor bana hala.
gerçi iyide oldu hiç görmediğim bilmediğim huylarını keşfettim
oo siz baya küçüksünüz ya en güzel zamanlar ahh ah bende dönsem o yaşlara şimdi, aklım 3-4 karış havadaydı ne güzel
bizde 4 bucuk yıldır tanıstıgımızdan beri ayrı şehideyiz canımmm önceden bizde cok kavga edıyoduk ama zamanla durulduk yaa..canım arada özlem olunca tartışmalar cok oluyoo yanı bilmediğin huyları değil bence sevgilinde senı cok özlediği için hırçınlaşıyodur ister istemezz
bizde 4 bucuk yıldır tanıstıgımızdan beri ayrı şehideyiz canımmm önceden bizde cok kavga edıyoduk ama zamanla durulduk yaa..canım arada özlem olunca tartışmalar cok oluyoo yanı bilmediğin huyları değil bence sevgilinde senı cok özlediği için hırçınlaşıyodur ister istemezz
bizim arkadas aracılığıyla gibi oldu canım yaa baya karışık yanii ortak bi tanıdıgmız vardıı o istedi bizi yapmak sonra bi siteden konusmaya başladık ekledim onu falannn böyleesemiramis siz nasıl tanıstınız
evett cok dogru canımm inan fazla bulusamadıgımız ıcın her bulusmayı iple cekıyorummm elim ayağım titriyoo bulusmadan 1 hafta öncee acayip heyecanlanıyorummmorası kesin zaten sessiz sakin adamı delirtti bu mesafe. çok agresif oldu ki kimse bilmez anlatsam inanmazlar bu hallerini o derece sakindir. yani özlem gerçekten taze tutuyor ilişkiyi inşallah çok uzamasında yoksa tadı kaçacak gibi :)
evett cok dogru canımm inan fazla bulusamadıgımız ıcın her bulusmayı iple cekıyorummm elim ayağım titriyoo bulusmadan 1 hafta öncee acayip heyecanlanıyorummm
aynen öyle canımmmaynı benbir de mesela buluşmadan önceki gün bile kavga etsek birbirimizi görünce sarılıveriyoruz sıfırlanıyor sanki herşey
bizim arkadas aracılığıyla gibi oldu canım yaa baya karışık yanii ortak bi tanıdıgmız vardıı o istedi bizi yapmak sonra bi siteden konusmaya başladık ekledim onu falannn böyleesiz nasıl tanıstınız pekiii
anladım canım güzelmiş değişik bi tanışmaa olmuşşş :))) ben senı cok merak ettım yaa senınle hurremı görmek kısmet olmadıı diğerlerini gördümdee bi resmın yok mu albüme koysan iki dk baksammm :26:tanıstıgınızdan beri ayrı sehirlerdesiniz ya dedim acep nasıl tanıstılar :) biz studyoda tanıstık canım erkek arkadasım amatör grupta solo gitarcıydı ritmci arıyorlarmıs benim kankam grubun davulcusuyla çıkıyordu neyse beni tuttu kolumdan götürdü stüdyoya ritmci arıyorlarmış diye 4 erkek arasında ne işim var dedim dinletemedim veeee studyoya girdiğimde aşkımı görür görmez ona tutuldumbu 4ünün bir de arkadaşı vardı adı hasandı o da ilk gün bana tutulmuştu ben aşkıma bakıyordum hasan bana bakıyordu ama hasan bana çok çektirdi en sonunda ben senin ondan hoşlandığını biliyorum diyerek bunu ona söyleyeceğim diyerek bunu bana koz olarak kullanmaya kalktı ben de aşkım benden duysun diye karar verdim ve aşkıma açıldımm aşkım da kollarını kocaman açtı bana sarıldı çıkmaya başlamış oolduk tabii hasan benim rezil olacağımı reddedileceğimi sandığı için şok olmuştu ve bizimle çok uğraştı.. grubun diğer üyeleri de bizimle çok uğraştı işte.. mesela kankamın sevgilisi onunla parası için çıkıyordu kızı kullanıyordu yani işte benim hakkımda sevgilimi çok kışkırttılar onlarla çıkılmaz filan diye hani size anlatmıştım yaa bazı şeyler.. işte ne oldu bir gün benim aşkımla hasan birbirine girdi birbirlerine gitar fırlattılar filan.. grup dağıldı
aynen öyle canımmmbiz hiç bi bulussmamızda tartışmadık dahaa zaten benımki yanımda kedi yavrusu gibii telefonda aslannn
kuzum kavga etmeden durulur mu yaaben 19um sevgilim 21
ayy sağol bitanem her kavgamızdan sonra bir daha kavga etmeyeceğiz diyoruz amabu sefer öyle olsa bari ama napalım her şeyimiz zıt
güzel de canım, inan heves kalmıyor yaa, hocalar o kadar basit şeyleri o kadar zorlaştırıyolar ki, okul beni köreltti resmen, bitse de kpss çalışsam diyorum. kpss ye çalışsam da ne olucağı belli değil, atamalar o kadar zorlaştı ki, eskiden öğretmenlik garanti meslekti, şimdi öğretmenler işsiz. değer yokkk, sonumuz n'olucak, hiç bilmiyorumbence seçtiğin meslek cok güzel
anladım canım güzelmiş değişik bi tanışmaa olmuşşş :))) ben senı cok merak ettım yaa senınle hurremı görmek kısmet olmadıı diğerlerini gördümdee bi resmın yok mu albüme koysan iki dk baksammm :26:
hahahhaynen bunu söyledim geçen gün sevgilime.
biz çok büyük bir kavga etmiştik bu gelmeden 1 hafta önce ne sözler ne kavgalar. yanıma bi geldi aşkım aşkım sen ne dersen o olacak aşkım dedim nooollduuu telefondan neler diyodun yanımda kuzu gibisin ya geçelim onları diyo uyuzz
iyi geceler kızlar[/QUOTE
iyi geceler canım hosgeldın napıyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?